tceic.com
学霸学习网 这下你爽了
赞助商链接
当前位置:首页 >> 高考 >>

福建省福州市2012届高三质检--英语(含答案)


福建省福州市 2012 年高中毕业班综合练习

英 语 试 题
YCY(完卷时间:120 分钟;满分:150 分) 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分。满分 150 分。考试时间 120 分钟。

第一卷(选择题共 1 15 分)
第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到 答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话仅读一遍。 1.On which day is this conversation taking place? A.Wednesday. B.Friday. C.Thursday. 2.What does the man like to eat? A.Seafood. B.Vegetables. C.Anything. 3.What does the man think of his car? A.It's seriously damaged. B.It can still be used as usual. C.It has to be repaired. 4.What does the woman say about winter? A.It is extremely cold. B.It sometimes snows. C.The temperature is seldom above zero. 5.What are the two speakers talking about? A.A weekend plan. B.A football game. C.A weekend movie. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 请听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中 选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 请听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 6.What does the man think of training children to learn a musical instrument? A.It can give them enjoyment. B.It can make them too tired. C.It can help them develop their brain. 7.What musical instrument can the woman's daughter play? A.The piano. B.The guitar. C.The violin. 请听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。 8.How does the woman release pressure? A.By overeating. B.By crazy shopping. 9.What does the man suggest the woman do? A.Go on a diet. B.Take exercise.
-1-

C.By sleeping. C.See a doctor.

请听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10.Why can the woman get the job? A.She is easy to get on with. B.She gives up other benefits. C.She has some experience. 11.What will the woman do after work? A.Read novels. B.Cook dinner. C.Play sports. 12.What job is the woman probably going to do? A.A teacher. B.A nurse. C.An engineer. 请听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。 13.Who is angry? A.Susan. B.Gary. C.The man. 14.What do we know about Gary's father? A.He is badly ill. B.He is in the hospital. C.He is getting better. 15.Why does the woman change her attitude? A.The man promises to lend her some CDs. B.She is sorry to learn about Gary's father. C.Gary agrees to meet them that evening. 16.What are the speakers going to do next? A.See Gary's father. B.Text Gary about the CDs. C.Invite Gary to see a comedy. 请听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17.Why is the school called a "free school"? A.The children can choose what and how to learn. B.The children can arrive at whatever time they like. C.The school is open every day, except weekends. 18.When do the children and the teachers talk about things they'll do for the day? A.At 9:00 a.m. B.Between 9:00 and 10:00 a.m. C.At 9:10 a.m. 19.What might Miss Green be? A.A driving teacher. B.A math teacher. C.A cook. 20.What do the children sometimes do on Friday? A.Go to the museum. B.Have a school meeting. C.Have their driving lessons. 第二部分:英语知识运用(共两节, 满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 21.—Sorry, but we have no more than one ticket for 3-D Titanic now. —That's OK.I'll take _____. A.that B.it C.this D.one 22.The children have been playing with my hat and they have knocked it out of ______. A.order B.date C.balance D.shape 23.—Shi Changxu was awarded a special state prize for his scientific research. —He certainly _____ that honor, for he has devoted so much to the country. A.expects B.deserves C.observes D.respects
-2-

24.Drunk driving used to occur _____, but now it is under control. A.frequently B.generally C.practically D.gradually 25.—Could we complete the task according to the schedule? —I doubt that.The problem remains _____ we can get financial aid from the government. A.that B.when C.why D.where 26.Disadvantages as they have, online games never fail to _____ a large number of teenagers. A.appeal to B.object to C.refer to D.turn to 27._____ economic, political and cultural differences, it is difficult for China and America to fully understand each other. A.Apart from B.Regardless of C.On account of D.In terms of 28.I appreciate _____ the opportunity to work in your company two years ago. A.giving B.to give C.being given D.to be given 29.—How did you like the concert last night ? —I enjoyed it very much, but the dancers _____ a better job. A.could have done B.must have done C.could do D.had done 30._____ in the library regulations that any book borrowed be returned by due time, or the borrower will be fined. A.What is required B.It is required C.As is required D.Which is required 31.Would you be kind enough to help the boy _____ Chinese is really hard to learn? A.who B.whose C.for whom D.from whom 32.If you want to book tickets for the 2012 Olympic Games, just call 00952012.It ______ be simpler. A.mustn't B.shan't C.needn't D.couldn't 33.—What do you think of the music teacher ? —______ she is an attractive lady, she can be extremely difficult to work with. A.If B.As C.Because D.While 34.Last week I took the Civil Service Admission Examination, for which I _____ for nearly three months. A.had prepared B.would prepare C.was preparing D.have been preparing 35.—My family usually holds a big party for my birthday, but I want to try a different way this year. — . A.Go ahead. B.Come along! C.Like what? D.So what?

-3-

第二节 完型填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题 卡上涂黑。 This is my third story.When I was seventeen, I 36 a quote (引文) that went something like, " If you live each day 37 it was your last, someday you'll most certainly be right." Since then, for the past thirty-three years, I've looked 38 the mirror every morning and asked myself, "If today were the last day of my life, what would I do ?" And when there was no answer for too many days in a 39 , I know I need to change something. About a year ago I 40 from cancer.The doctors told me it was incurable, and that I should 41 to live no longer than three to six months.They advised me to get my 42 in order, which is doctors' code (代名词) for "prepare to 43 ". Later when the doctors 44 the cells taken from my pancreas (胰腺) under a microscope, they found it turned out to be a very rare form of cancer that is 45 with surgery.I had the surgery and, 46 , I'm fine now. This was the closest I've been to facing 47 , and I hope it's the closest I get for a few more decades.Death is the destination we all 48 .No one has ever escaped it.And that is 49 it should be, because death is very likely the single 50 invention of life.It clears out the old to make 51 for the new.Your time is limited, so don't waste it living 52 life.Don't let the noise of others' opinions drown out ( 盖过) your own inner 53 .And most importantly, have the courage to 54 your heart and intuition (直觉) . They 55 already know what you truly want to become. Everything else is secondary. 36.A.wrote B.described C.expressed D.read 37.A.now that B.even though C.as if D.as long as 38.A.in B.at C.through D.on 39.A.row B.minute C.sense D.word 40.A.recovered B.kept C.fell D.suffered 41.A.desire B.prepare C.expect D.wait 42.A.office B.affairs C.money D.documents 43.A.work B.die C.act D.start 44.A.witnessed B.noticed C.confirmed D.viewed 45.A.curable B.possible C.acceptable D.suitable 46.A.immediately B.gradually C.thankfully D.hopefully 47.A.cancer B.death C.life D.success 48.A.share B.desert C.admire D.avoid 49.A.when B.while C.as D.since 50.A.oldest B.best C.newest D.worst 51.A.preparations B.progress C.plans D.way 52.A.your B.anyone else's C.his D.someone else's 53.A.voice B.world C.heart D.trouble 54.A.touch B.follow C.open D.accept 55.A.otherwise B.anyway C.somehow D.therefore

-4-

第三部分:阅读理解(共 20 小题,每题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将 该项涂黑。 A Apple Inc co-founder and former CEO Steve Jobs, counted among the greatest American CEOs of his generation, died on Wednesday at the age of 56, after years-long and highly public battle with cancer.Mourners ( 哀悼 者 ) gathered outside his house in Palo Alto, California, and Apple stores around the world. Steve Jobs made technology fun.As tech leaders, they're really happy if they have one hit in their life.Steve Jobs has the Apple II, the Mac, the iPod, the iPhone, the iPad and Pixar. Steve Jobs was a college dropout.He was adopted by a machinist and his wife, an accountant. They supported his early interest in electronics. He and his friend Steve Wozniak started Apple Computer —now just called Apple —in 1976. They stayed at the company until 1985. That year, Steve Wozniak returned to college and Steve Jobs left in a debate with the chief executive. Mr.Jobs then formed his own company, called NeXT Computer.He rejoined Apple in 1997 after it bought NeXT.He helped remake Apple from a business that was in bad shape then to one of the most valuable companies in the world today.However, Steve Jobs stepped down as Apple's chief executive in August because of his health.He died a day after the company released a new iPhone version that met with limited excitement.Steve left behind a company that only he could have built, and his spirit will forever be the foundation of Apple. President Obama said in a statement: by building one of the planet's most successful companies from his garage, Steve Jobs exemplified the spirit of American ingenuity (独创性的) .By making computers personal and putting the Internet in our pockets, he made the information revolution not only accessible, but intuitive (有直觉力的) and fun. The fact that he was able to redesign American business top to bottom and across is really stunning. He probably will be considered an industrial giant on the scale of Thomas Edison and Henry Ford, so one of the greatest of all time.Steve Jobs not only revolutionized technology, he also revolutionized American business.Steve Jobs was remembered as a "great visionary and leader" and a " marketing genius". 56.According to the second paragraph, the author wants to show that _____. A.Steve Jobs owns many computer companies in America B.Steve Jobs has a lot of inventions in the field of computers C.tech leaders will be really happy when they have one hit in their life D.Steve makes great contributions to mankind in the field of computers 57.Which of the following statements about Steve Jobs is TRUE ? A.He left Apple in 1985 because he and the CEO had different opinions. B.He built a company called NeXT Computer with his friend Steve Woaniak. C.He died a day after he stepped down as Apple's chief executive. D.He was remembered as the founder of Apple and the Internet. 58.The underlined word "stunning" in the last paragraph probably means ______. A.effective B.brilliant C.practical D.interesting 59.This passage is mainly about _____. A.the inventions of Steve Jobs B.the childhood of Steve Jobs C.a brief introduction of Steve Jobs D.the death of Steve Jobs

-5-

B Quit while you're ahead I am one of those people who are terrible at saying no.I take on too many projects at once, and spend too much of my time doing things I'd rather not be doing.I get work done, but it's not always the best I can do, or the best way I could spend my time. That's why my newest goal, both as a professional and a person, is to be a quitter. Being a quitter isn't being someone who gives up, who doesn't see important things through to the end. I aspire (渴望?) to be the opposite of that. The quitter I want to be is someone who gets out when there's no value in what he's doing, or when that value comes at the expense of something more important. A friend of mine once told me, "I knew I was an adult when I could stop reading a book, even after getting 500 pages into it." Strange though it sounds, we all tend to do this.We get involved in something, realize we don't want to be a part of it, but keep on going. We say "Well, I've already invested so much time in this, I might as well stick it out." I propose the opposite: quit as often as possible, regardless of project status or time invested.If you're reading a book, and don't like it, stop reading. Cut your losses, realize that the smartest thing to do is to stop before your losses grow even more, and quit.Instead of reading an entire book you hate, read half of a bad one and half of a good one.Isn't that a better use of your time? Step back for a second. Let's learn how to say "no" at the beginning, or in the middle, and free up more of our time to do the things we'd like to be doing, and the things actually worth doing. Saying no is hard, and admitting a mistaken yes is even harder.If we do both, we'll start to make sure that we're spending our time creating value, rather than increasing our losses.Let's be quitters together. 60.The author wants to be a quitter, because he _____. A.hopes to improve his personality B.wishes to have more time for relaxation C.expects to make more efficient use of his time D.has found it hard to do several things at one time 61.In what circumstances does the author suggest quitting is a good idea? A.When you feel tired and need a rest. B.When you know a task cannot be finished. C.When you meet with difficulties along the way in your life. D.When you realize what you are doing is not worth the time. 62.If you stop reading a book you hate, the author might think that ______. A.you are wise to cut your losses B.it's a pity that you have wasted so much time C.you should finish a book that you have started D.you should regret choosing the wrong book 63.The message the author tries to convey is to ______. A.learn to say no B.live your life to the fullest C.create more value D.stop doing many things at once

-6-

C The World’s Most Impressive subways

64.Which of the following gives the passengers the best visual enjoyment? A.The Tokyo Metro and Toei Lines. B.The Moscow Metro. C.The London Metro. D.The Hong Kong MTR.

-7-

65.According to the passage, the only subway that can bring more financial gains is ______. A.the Tokyo Metro and Toei Lines B.the Moscow Metro C.the London Metro D.the Hong Kong MTR 66.We can learn from the passage that Shanghai Metro ______. A.is the busiest system in the world B.carries the most people each day C.may be larger than the Chicago Subway in the future D.has become the world's largest subway since it opened 67.The purpose of the passage is to _____. A.give us a brief introduction to some subway systems B.introduce the working system of some railways station C.tell the general background of world-wide transportation D.show the historical development of underground system

D For thousands of years, the most important two buildings in any British village have been the church and the pub.Traditionally, the church and the pub are at the heart of any village or town, where the people gather together to socialize and exchange news. As a result, British pubs are often old and well preserved.Many of them have become historic sites.The most famous example is the pub in the city of Nottingham called " Ye Olde Trip to Jerusalem" , which dates back to the year 1189 AD and is probably the oldest pub in England. However, British pubs are not just for kings and queens; they welcome people from all classes and parts of society.On a cold night, the pub's landlord or landlady can always find a warm place for you by the fire.There is always honest and hearty food and plenty of drinks available at an affordable price. That's how things used to be.Things are beginning to change.It is said that the credit crunch (信贷 紧缩) is causing 39 British pubs in a week to go out of business. People do not have enough spare money to spend on beer.Recently, the UK government banned smoking in all pubs, and that may also have affected the number of customers going to pubs. This decline is happening despite the fact that in 2005 the UK government started to allow pubs to stay open after 11 p.m. .Previously, with 11 p.m.as closing time, customers would have to drink quite quickly, meaning they sometimes got more drunk than they would if allowed to drink slowly.The British habit of drinking a lot very quickly is known as "binge drinking" , and it causes long-term health problems for people and problems with violent crime for communities. In order to save their businesses, pubs are trying to change with the market.British pubs now offer something for everyone.A lot of pubs used to be "Working Men's Clubs" , meaning that women could not usually enter . Today, however, women can freely enter 99% of pubs without experiencing any problems.Perhaps things are changing for the better after all. 68.British people have the habit of gathering in the pubs to _____. A.have the hearty food B.enjoy the historic sites C.make themselves known D.communicate with each other 69.The British pubs are allowed to stay open after 11p.m.to ______. A.urge customers to drink quickly B.affect the number of customers C.help reduce social problems D.give pub owners better income
-8-

70.We can learn from the last paragraph that the author _____. A.is against the admission of too many women to the pubs B.holds an optimistic attitude towards the future of the British pubs C.thinks that women in the pubs will cause less social problems D.holds the view that British pubs should offer everything you need 71.The passage mainly tells us ______. A.the long history of British pubs B.the present situation of British pubs C.the reason why British people go to pubs D.the disadvantages of running pubs in Britain E The day after news broke of a possible revolution in physics ——particles (粒子) moving faster than light ?a scientist leading the European experiment that made the discovery calmly explained it to a standing-room- only crowd at CERN. The physicist, Dario Auterio, did not try to explain what the results might mean for the laws of physics, let alone the broader world.After an hour of technical talk, he simply said, "Therefore, we present to you today this difference, this unusualness." But what unusualness it may be.From 2009 through 2011, the massive OPERA detector (探测器) buried in a mountain in Gran Sasso, Italy, recorded subatomic particles called neutrinos ( 中微子) arriving faster than light can move in an empty space.The neutrinos generated at CERN are hardly detectably early.If confirmed, the finding would throw more than a century of physics into disorder. "If it's correct, it's phenomenal." said Rob Plunkett, a scientist at Fermilab, the Department of Energy physics laboratory in Illinois."We'd be looking at a whole new set of rules" for how the universe works. Those rules would bend, or possibly break, Albert Einstein's special theory of relativity, published in 1905. Basical at the time, the theory tied together space and time, matter and energy, and set a hard limit for the speed of light, later measured to be about 186, 000 miles per second. No experiment in 106 years had broken that speed limit. Physicists expect strict study to follow, which OPERA and CERN scientists welcomed. Fermilab operates a similar experiment, called MINOS, that shoots neutrinos from Illinois to an underground detector in Minnesota.In 2007, MINOS discovered a just detectable amount of faster than-light neutrinos, but the permissible difference of error was too big to "mention" , Plunkett said. Fermilab scientists will reanalyze their data, which will take six to eight months.In 2013, the MINOS detector, now offline, will restart after an upgrade.It could then offer confirmation of the results. 72.Why are the European scientists not sure about the results of the experiment? A.Because they are so unexpected. B.Because the scientists do not believe them. C.Because the scientists are careful and calm. D.Because they are against the present law of physics. 73.The underlined word " phenomenal" in the fourth paragraph has the closest meaning to . A.amazing B.attractive C.embarrassing D.sensitive 74.The best title for the passage may be _____. A.Are the laws of physics in disorder? B.Particles faster than light; Revolution or mistake? C.Faster than light measurement: right or wrong? D.Is Einstein's theory still right today?
-9-

75.What may be discussed in the paragraphs to follow? A.Different opinions about the experiment. B.How Albert Einstein's theory developed. C.The new rules for how the universe works. D.How Fermilab scientists will reanalyze their data.

第二卷(非选择题共 35 分)
注意事项: 用 0.5 毫米黑色签字笔在答题卡上作答。在试卷上作答,答案无效。 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节短文填词(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 阅读下面短文,根据以下提示:1)汉语提示,2)首字母提示,3)语境提示,在每个空格内填 入一个适当的英语单词,并将该词完整地写在右边相对应的横线上。所填单词要求意义准确,拼写 正确。 I'm a booklover.Some of my classmates call me " Book – worm”. I never mind it b______ reading is one part of my life.Books 76.______ are my best friends.Whenever I'm free, I will take ______ a 77.______ book and read carefully and soon I will be _____ (沉浸) in it. 78._____ Actually since my childhood, I've f_____ the habit of reading at 79._____ any time.When I was a little boy, I became ______ in picture books, 80.______ so my father bought me lots of pictures books.After _____ (进入) 81._____ middle school, I began to read _____ (小说) , essays and so on. 82._____ Books tell me how to be a man and how to tell the _____ 83._____ between right and wrong.I find that I can b______ a lot from 84.______ ______.So I think of a good book as my best friend. 85.______ 第二节 书面表达(满分 25 分) 假如你是某家英文报社的编辑,昨日收到一位中学生读者王丽的来信。请根据来信内容用英语 写一封回信。词数 120 左右。 Dear Editor, I am a hardworking girl and want to do well in my lessons.But in the exams, I always make mistakes that I should have avoided.I really worry about it.What can I do to improve my performance in exams? Wang Li 注意:信的开头和结尾已给出,不计人总词数。 Dear Wang Lin,

Editor

- 10 -

参考答案
第一、二、三部分: 1. A 11. B 21. B 31. C 41. C 51. D 61. D 71. B 2. B 12. A 22. D 32. D 42.B 52.D 62. A 72. D 3. B 13. A 23. B 33. D 43. B 53. A 63. A 73. A 4. B 14. C 24. A 34. A 44. D 54. B 64. B 74. B 5. A 15. B 25. B 35. C 45. A 55. C 65. D 75. A 6. B 16. C 26. A 36. D 46.C 56. D 66. C 7. C 17. A 27. C 37. C 47. B 57. A 67. A 8. A 18. B 28. C 38. A 48. A 58. B 68. D 9. B 19. B 29. A 39. A 49. C 59. C 69. C 10. C 20. A 30. B 40. D 50. B 60. C 70. B

第四部分: 第一节: 76. because 81. entering 评分原则 按标准答案给分,如果出现与标准答案不同,但符合题目要求的答案也可以接受,具体由阅卷 点裁定。 第二节: 一、评分原则 1.本题总分为 25 分,按 5 个档次给分; 2.评分时,先根据文章的内容和语言初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调 整档次,最后给分; 3.词数少于 100 和多于 150 的,从总分中减去 2 分; 4. 评分时应注意的主要内容为: 内容要点、 应用词汇和语法结构的数量和准确性及上下文的连贯性; 5.拼写与标点符号是语言准确性的一个方面。评分时,应视其对交际的影响程度予以考虑。英、美 拼写及词汇用法均可接受; 6.如书写较差以致影响交际,将分数降低一个档次。? 二、内容要点 1. 收信后的想法; 2. 你的建议; 3. 给对方的鼓励。 77. out 82. novels 78. absorbed 83. difference 79. formed 84. benefit 80. interested 85. them

- 11 -

三、各档次的给分范围和要求 完全完成了试题规定的任务。 第五档 —覆盖所有内容要点。 —应用了较多的语法结构和词汇。 —语法结构或词汇方面有些许错误,但为尽力使用较复杂结构或较高级词汇 21~25 分 所致;具备较强的语言运用能力。 —有效地使用了语句间的连接成分,使全文结构紧凑。完全达到了预期的写 作目的。 完成了试题规定的任务。 第四档 —虽漏掉一两个次重点,但覆盖所有主要内容。 —应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。 —语法结构或词汇方面应用基本准确,些许错误主要是因尝试较复杂语法结 16~20 分 构或词汇所致。 —应用简单的语句间连接成分,使全文结构紧凑。达到了预期的写作目的。 完成了试题规定的任务。 第三档 —虽漏掉一些内容,但覆盖所有主要内容。 —应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。 11~15 分 —有一些语法结构和词汇方面的错误,但不影响理解。 —应用简单的语句间连接成分,使全文内容连贯。整体而言,基本达到了预 期的写作目的。 未恰当完成试题规定的任务。 第二档 —漏掉或未描述清楚一些主要内容,写了一些无关内容。 —语法结构单调,词汇项目有限。 6~10 分 —有一些语法结构或词汇方面的错误,影响了对写作内容的理解。 —较少使用语句间的连接成分,内容缺少连贯性。信息未能清楚地传达给读 者。 未完成试题规定的任务。 第一档 —明显遗漏主要内容,写了一些无关内容,原因可能是未理解试题要求。 —语法结构单调、词汇项目有限。 —较多语法结构或词汇方面的错误,影响对写作内容的理解。 1~5 分 —缺乏语句间的连接成分,内容不连贯。信息未能传达给读者。 0分 0 分未能传达给读者任何信息:内容太少,无法评判;写的内容均与所要求 内容无关或所写内容无法看清。 四、One possible version

Dear Wang Li, It is good that you know what prevents you achieving satisfying scores in exams. Here are some of my suggestions on how to improve your performance. First of all, don’t put too much pressure on yourself. Even a very great person can make mistakes sometimes. Secondly, try to learn from the errors you’ve made in the past ex ams and avoid making the same mistakes again. Thirdly, while taking an exam, distribute your time properly according to the number of questions. Besides, spare a few minutes to review your paper so as to spot the silly mistakes and correct them. Last but not least, form a good learning habit and enjoy the challenge each new exam brings. I hope these suggestions can be of help to you. May you succeed! Editor

- 12 -


推荐相关:

福建省福州市2012届高三质检--英语(含答案).doc

福建省福州市2012届高三质检--英语(含答案) - 福建省福州市 2012 年

福建省福州市,2012届高三质检--,数学(,理、含答案).doc

福建省福州市,2012届高三质检--,数学(,理、含答案)_高考_高中教育_教育专区。福建省福州市2012届高三质检--数学(理、含答案) ...

福州市2012届高三质量检查英语试题.doc

关键词:2012高三质检英语 1/2 相关文档推荐 福建省福州市2012届高三第... 16...年福州市高中毕业班质量检查 英语试卷参考答案及评分标准 英语试卷参考答案及评分...

福建省福州市2012届高三第一学期期末质量检查英语试卷(....pdf

福建省福州市2012届高三第一学期期末质量检查英语试卷(word版) - . 福建省福州市 2012 届高三第一学期期末质量检查英语试卷 (word 版) (完卷时间:120 分钟;...

福建省福州市2012届高三第一学期期末质量检查英语试卷.doc

届高三第一学期期末质 福建省福州市 2012 届高三第一学期期末质量检查 英语试卷...(选择题共 115 分) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案...

福建省福州市2013届高三5月质检英语试题 Word版含答案.doc

福建省福州市2013届高三5月质检英语试题 Word版含答案 - 2013 年福州市高中毕业班质量检查 英语试卷 (完卷时间:120 分钟;满分:150 分) 本试卷分第一卷(选择...

2011届福建省福州市高三市质检英语试题+答案(免费)_免....doc

X。X。K] 福州市 20102011 学年第一学期期末高三质量检查第 15 页共 16 页 英语试卷参考答案及评分标准 15 BBBCA 610 BBBAC 1115 ACBBA 16...

2011届福建省福州市高三市质检英语试题+答案(免费)_图文.doc

2011届福建省福州市高三市质检英语试题+答案(免费) - 21.Wang M

福建省福州市2018届高三5月质检英语试题含答案.doc

福建省福州市2018届高三5月质检英语试题含答案 - 2018 届福州市高三考前

2012年福州市5月市质检英语.doc

2012年福州市5月市质检英语_军事/政治_人文社科_专业资料。福建省福州市 2012 年高中毕业班综合练习 英语试题 YCY (完卷时间:120 分钟;满分:150 分) 本试卷分...

福建省福州市2012届高三综合练习英语试题.doc

福建省福州市2012届高三综合练习英语试题 - 载! 第一卷(选择题共 1 15 分) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束...

福建省福州市2018届高三下学期质量检测(3月)+英语+Word....doc

福建省福州市2018届高三下学期质量检测(3月)+英语+Word版含答案 - 福州市 2018 届高三下学期质量检测 英语 第一部分 听力(共两节, 满分 30 分) 做题时,先...

福建省福州市2018届高三下学期质量检测(3月)英语含答案.doc

福建省福州市2018届高三下学期质量检测(3月)英语含答案 - 福州市 2018 届高三下学期质量检测 英语 第一部分听力(共两节, 满分 30 分) 做题时,先将答案标在...

2019-2020年福建省福州市质检一:福州市2019届高三第一....doc

2019-2020年福建省福州市质检一:福州市2019届高三第一次质量检测英语试题-附答案精品 - 福建省福州市 2019 届高三第一次质量检测 英语试题 第Ⅰ卷 第一部分:...

福建省福州市2018届高三下学期质量检测(3月)英语扫描版....doc

福建省福州市2018届高三下学期质量检测(3月)英语扫描版含答案 - 2018 年福州市高中毕业班质量检测 英语试题参考答案及评分标准 第一部分 1~5 CBAAB CA...

福建省福州市2014届高三上学期期末质量检测英语试题 Wo....doc

福建省福州市2014届高三上学期期末质量检测英语试题 Word版含答案 - 福州市 20 1 320 1 4 学年第一学期高三期末质量检 英语试卷 (满分:1 50 分;完卷...

福建福州2013初三质检英语试题及答案.doc

福建省福州市2012届高三... 11页 2下载券 福建省福州一中2014届高... 13页...福建福州 2013 初三质检英语试题及答案语言知识运用(共 25 分) I.选择填空。(...

最新-2018届福建省福州市高三毕业班3月质检英语试题及....doc

最新-2018届福建省福州市高三毕业班3月质检英语试题及答案 精品 - 2018 年福州高中毕业班质量检测 英语能力测试参考答案及评分标准 第一、二、三部分: 1. ...

福建省福州市2017届高三3月综合质量检测英语试卷 Word....doc

福建省福州市2017届高三3月综合质量检测英语试卷 Word版含答案 - 2017 年福州市普通高中毕业班综合质量检测 英语试卷 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题...

福建师大附中2012届高三201203福州市第二次市质检英语....ppt

福建师大附中2012届高三201203福州市第二次市质检英语科试卷质量分析与讲评_英语_...答案A(既要排除干扰信息,又要做简单判断) 错题分析 难度0.64(附中) ? 3....

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 学霸学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com