tceic.com
学霸学习网 这下你爽了
赞助商链接
当前位置:首页 >> 理化生 >>

人教新课标必修2unit2练习


[必修 2 Unit 2 The

Olympic Games]

Ⅰ.多项选择 1.They sold their house for only 10,000 dollars, so the buyer got a wonderful________at such a low price. A.cost B.bargain C.amount D.value 2.He has ________ office several times, but has never been elected. A.brought about B.advertised in C.competed in D.stood for 3.If you leave the club, you will not be________back in. A.received B.admitted C.turned D.moved 4.I shall ________the loss of my laptop in the newspaper, with a reward for the finder. A.inform B.advertise C.announce D.publish 5.We all know that the Great Britain will________the Olympic Games in 2012. A.charge B.volunteer C.admit D.host 6.If the building project to be completed by the end of this month is delayed, the construction company will be ________. A.removed B.paid C.fined D.admitted 7.The pills might have cured him, if only he'd taken them________. A.regularly B.physically C.usually D.formerly 8. young man made a ________ to his parents that he would try to earn his own living after The graduation. A.prediction B.promise C.plan D.contribution 9.You've been working all morning—you ________ a rest. A.charge B.promise C.bargain D.deserve 10.If I find someone who looks like the suspect,my ________ reaction will be to tell the police. A.physical B.immediate C.sensitive D.sudden Ⅱ.阅读理解 A You're in a department store and you see a couple of attractive young women looking at a sweater. You listen to their conversation: “I can't believe it—Lorenzo Bertolla! They are almost impossible to find. Isn't it beautiful? And it's a lot cheaper than the one Sara bought in Rome.” They leave and you go over to see this incredible sweater. It's nice and the price is right. You've never heard of Lorenzo Bertolla,but those girls looked really stylish. They must know. So,you buy it. You never realize that those young women are employees of an advertising agency. They are actually paid to go from store to store,talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes. Every day we notice what people are wearing,driving and eating. If the person looks cool,the product seems cool,too. This is the secret of undercover marketing. Companies from Ford to Nike

are starting to use it. Undercover marketing is important because it reaches people that don't pay attention to traditional advertising. This is particularly true of the MTV generation—consumers between the age of 18 and 34. It's a golden group. They have a lot of money to spend,but they don't trust ads. So advertising agencies hire young actors to “perform” in bars and other places where young adults go. Some people might call this practice misleading,but marketing executive Jonathan Ressler calls it creative. “Look at traditional advertising. Its effectiveness is decreasing.” It is true, because everyone knows an ad is trying to persuade you to buy something. However,you don't know when a conversation you overhear is just a performance. 11.The two attractive young women were talking so as to ________. A.get the sweater at a lower price B.be heard by people around C.be admired by other shoppers D.decide on buying the sweater 12.Lorenzo Bertolla is ________. A.a very popular male singer B.an advertising agency C.a clothing company in Rome D.the brand name of clothes 13.What can we infer from the passage? A.Traditional advertising will soon disappear in the market. B.The MTV generation tends to be more easily influenced by all kinds of ads. C.Traditional advertising is becoming less effective because it is too direct. D.Undercover marketing will surely be banned soon by the government. 14.Which of the following would be the best title for the passage? A.Two Attractive Shoppers B.Lorenzo Bertolla Sweaters C.Ways of Advertising D.Undercover Marketing B “Our aim is to take our art to the world and make people understand what it is to move,” said David Belle, the founder of parkour(跑酷). Do you love running? It is a good exercise, yet many people find it boring. But what if making your morning jog a creative one? Like jumping from walls and over gaps, and ground rolls? Just like the James Bond in the movie Casino Royale? Bond jumps down from a roof to a windowsill and then runs several blocks over obstacles on the way. It is just because of Bond's wonderful performances that the sport has become popular worldwide. Yes, that's parkour, an extreme street sport aimed at moving from one point to another as quickly as possible, getting over all the obstacles in the path using only the abilities of the human body. Parkour is considered an extreme sport. As its participants dash around a city, they may jump over fences, run up walls and even move from rooftop to rooftop. Parkour can be just as exciting and charming as it sounds, but its participants see parkour much more than that. Overcoming all the obstacles on the course and in life is part of the philosophy(理念)behind parkour. This is the same as life. You must determine your destination, go straight, jump over all the barriers as if in parkour and never fall back from them in your life to reach the destination successfully. A parkour lover said, “I love parkour because its philosophy has become my life, my way to do everything.” Another philosophy we've learnt from parkour is freedom. It can be done by anyone, at any time, anywhere in the world. It is a kind of expression of trust in yourself. It is only a state of mind. It is when you trust yourself that you earn energy. 15.Parkour has become popular throughout the world because of ________. A.its founder, David Belle

B.the film, Casino Royale C.its risks and tricks D.the varieties of participants 16.The underlined word “obstacles” in Paragraph 2 is closest in meaning to “________”. A.streets B.objects C.barriers D.roofs 17.Which of the following is true of parkour? A.It challenges human abilities. B.It is a good but boring sport. C.It needs special training. D.It is a team sport. 18.As its participants move around a city, ________. A.they can ask for help B.they may choose to escape C.they should run to extremes D.they must learn to survive Ⅲ.完成句子 阅读下列各小题,根据每句后的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子。 19.My sister ____________________ for ten years. (marry) 我的姐姐跟托尼已经结婚十年了。 20.I'm sure after the meeting those old rules ________________________________. (replace) 我确信会议之后那些旧的规则会被新的取代。 21.Citizens in Chongqing are proud of __________________ in the struggle against all kinds of crimes. (achieve) 重庆的市民对于他们在打击各种犯罪方面所取得的成果而感到自豪。 22.Only if you have reached the agreed standard ________________________ the games. (admit) 只有达到规定的标准,才准许你参赛。 23.____________________ to reach the standard for the 2014 Winter Olympics. (take) 没花多长时间她就达到了 2014 年冬奥会的标准。 24.No man ____________________ Atlanta in Greece before Hippomenes turned up. (fast) 在希波墨涅斯出现之前,希腊没有一个人能比亚特兰大跑得快。 25.He didn't turn to anyone for help, nor ________________________________. (think) 他没有求助于任何人,他也觉得没有必要。 26.The more often you find opportunities to talk to the natives, ____________________when speaking a foreign language. (confident) 你找到跟以外语为母语的人说话的机会越多,说这门外语时你就会觉得越自信。 27.It was only after he had been shown around the museum ____________________ a visit. (worth) 当被带领着参观博物馆的时候,他才发现它的确值得参观。 28.____________________the bid for hosting the 2012 Olympic Games? (win) 你知道是哪座城市赢得了 2012 年奥运会的主办权吗?

答案
课时作业(七) Ⅰ.1.B 考查名词词义辨析。句意:他们把房子仅卖了 10,000 美元,所以买方得到了一个 大便宜。a good/wonderful bargain 表示某东西买得便宜。 2. 考查动词短语辨析。 C 句意: 他已好几次竞选此职, 但从未当选。 根据句意可知选 C。 3. 考查动词词义辨析。 B 句意: 如果你离开了俱乐部, 就不允许再回去了。 应该用 admit, 意思是“允许进入”。 4.B 考查动词词义辨析。句意:我将在报上刊登丢失手提电脑的广告,对捡到者进行 酬谢。

5.D 考查动词词义辨析。句意:我们都知道 2012 年奥运会将由英国主办。host 主办, 主持。 6.C 考查动词词义辨析。句意:如果计划在本月底竣工的这项建筑工程不能按时完成, 建筑公司将被罚款。fine 罚款。 7.A 考查副词词义辨析。句意:他要是按时服用这些药片, 本来是可能治得好的。 regularly 有规律地,定期地;physically 身体上地,实际上;usually 通常;formerly 以前, 从 前。 8.B 考查名词词义辨析。句意:年轻人向他的父母许下诺言:毕业后要试着自力更生。 prediction 预言,预测;promise 诺言,保证;plan 计划,打算;contribution 贡献。由句意可知 B 项正确。 9.D 考查动词词义辨析。句意:你已经工作一个上午了,该休息一下了。deserve 应受, 值得。 10.B 考查形容词词义辨析。句意:如果我发现有人看起来像是嫌疑犯,我的第一反应 就是告诉警察。physical 身体的;sudden 突然的;sensitive 敏感的。只有 immediate 立刻,马 上,等同于 at once。故选 B。 Ⅱ.A 本文是说明文。你可曾因为别人的评论而买下某种商品?你可能想不到那些谈论者其实 是商家请的 “托”。 11.B 推理判断题。由第三段可知,她们其实是商家请的广告职员, 目的就是通过大 声讨论商品吸引顾客对其商品的关注和兴趣, 故选 B。 12.D 细节理解题。由第一段中的 looking at a sweater 及第三段最后的 Lorenzo Bertolla clothes 可知, 这是一个服装品牌。 13.C 推理判断题。根据第五段的第一、二句排除 B 项; D 项说法在文中无事实依据, 也过于武断, 故排除。又根据最后一段的内容可知 C 项正确。 14.D 主旨大意题。文章主要讲述了商家雇请广告员工来吸引顾客的新的广告模式 ——undercover marketing, 即秘密营销。 B 文章向我们介绍了跑酷这项运动风靡全球的原因。 15.B 细节理解题。由文章第二段的“Just like the James Bond in the movie Casino Royale? Bond jumps down from a roof to a windowsill and then runs several blocks over obstacles on the way. It is just because of Bond's wonderful performances that the sport has become popular worldwide.”可以看出,跑酷之所以风靡世界是因为电影 Casino Royale。 16. 词义猜测题。 C obstacles 意思为“障碍物”。 street 意为“街道”; object 意为“物 体;对象;目标”; barrier 意为“栅栏;障碍物”; roof 意为“房顶”。再结合 obstacles 所在句子语境不难看出与“obstacles”意思最接近的为 barriers。 17. 推理判断题。 A 由第二段的“Do you love running? It is a good exercise, yet many people find it boring.”判断 B 项错误;由最后一段的“Another philosophy we've learnt from parkour is freedom. It can be done by anyone, at any time, anywhere in the world.”可知 C 项错误;D 项中 a team sport 与文中对 parkour 的描述相矛盾,所以排除 B、C、D 三项,选 A 项。 18. 细节理解题。 C 从第三段中的“Parkour is considered an extreme sport. As its participants dash around a city, they may jump over fences, run up walls and even move from rooftop to rooftop.”可以看出最佳答案为 C 项“他们应该跑到极限为止”。 Ⅲ.19.has been married to Tony 考查现在完成时态。 20.will be replaced by new ones 考查将来时的被动语态。 21.what they have achieved 考查宾语从句。 22.will you be admitted to 考查倒装句型。 23.It didn't take her long 考查固定句型。 24.could run faster than 考查比较级。 25.did he think it (was) necessary 考查倒装句型。 26.the more confident you will feel 考查比较级句型。 27.that he found it well worth 考查强调句型。

28.Which city do you know has won


推荐相关:

高中英语人教版必修二Unit-2知识点汇总及强化练习.doc

高中英语人教版必修二Unit-2知识点汇总及强化练习_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 The Olympic Games 单元要点预览 1. make sure/be sure/for sure 词语 辨析...


人教版高中英语必修二练习:unit 2 section 2含解析.doc

人教版高中英语必修二练习:unit 2 section 2含解析_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Section Ⅱ Ⅰ.单句语法填空 导学号 57144104 1.(2015 四川, 4 改编)...


二中学人教版高中英语必修二:unit2自编练习题(无答案).doc

二中学人教版高中英语必修二:unit2自编练习题(无答案)_英语_高中教育_教育专区。必修二 Unit2 一.单词识记 1.古代的;古老的 adj.___2.应受;值得 v.___...


高中英语《Unit2TheOlympicGames》基础巩固练习新人教版必修2_....doc

高中英语《Unit2TheOlympicGames》基础巩固练习新人教版必修2 - 《Unit 2 The Olympic Games》 一、用所给的词的适当形式填空 1. There is a...


新人教版高中英语必修2单元考点及练习.doc

人教版高中英语必修2单元考点及练习 - Unit1 Cultural reli


高三英语一轮(人教版)复习练习:必修2 Unit 2.doc

高三英语一轮(人教版)复习练习:必修2 Unit 2_英语_高中教育_教育专区。第一部分 Ⅰ.语法单句填空 必修二 Unit 2 1.What a pity! I missed The Voice of...


英语必修2人教新课标Unit2四川练习(2)及答案.doc

英语必修2人教新课标Unit2四川练习(2)及答案 - 英语必修 2 人教新课标 Unit2 四川练习(2)及答案 Unit 2 Section Ⅱ Ⅰ.语法单句填空 1.The film s...


人教新课标必修2unit2练习.doc

人教新课标必修2unit2练习_理化生_高中教育_教育专区。人教版高中英语必修2


英语必修2人教新课标Unit2四川练习(1)及答案.doc

英语必修2人教新课标Unit2四川练习(1)及答案 - 英语必修 2 人教新课标 Unit2 四川练习(1)及答案 Unit 2 Section Ⅰ Ⅰ.单词拼写 1.Most of the ...


...Unit2TheOlympicGames》综合测试卷新人教版必修2.doc

高中英语《Unit2TheOlympicGames》综合测试新人教版必修2_英语_高中教育_教育专区。高中英语《Unit2TheOlympicGames》综合测试新人教版必修2 ...


英语必修2人教新课标Unit2四川PPT-S4_图文.ppt

英语必修2人教新课标Unit2四川PPT-S4 - 成才之路 英语 人教版 必修2(十二省区) 路漫漫其修远兮 吾将上下而求索 成才之路 高中新课程 学习指导 ...


英语必修2人教新课标Unit2四川练习(5)及答案.doc

英语必修2人教新课标Unit2四川练习(5)及答案 - 英语必修 2 人教新课标 Unit2 四川练习(5)及答案 Unit 2 综合技能测试 时间:120 分钟,满分:150 分 第一部分...


人教新课标必修2unit 2考点归纳.doc

人教新课标必修2unit 2考点归纳 - 第一轮复习原则:抓教材,抓词汇,练完形


人教新课标必修2Unit2(language_points)课件_图文.ppt

人教新课标必修2Unit2(language_points)课件 - 1.tak


【优品】高中英语人教版必修2 Unit2 测试卷(A).doc

【优品】高中英语人教版必修2 Unit2 测试卷(A)_英语_高中教育_教育专区


人教新课标考点辅导课件-必修2 Unit2_图文.ppt

人教新课标考点辅导课件-必修2 Unit2 - Unit 2 The Olymp


英语必修2人教新课标Unit2四川PPT-S3_图文.ppt

英语必修2人教新课标Unit2四川PPT-S3 - 成才之路 英语 人教版 必修2(十二省区) 路漫漫其修远兮 吾将上下而求索 成才之路 高中新课程 学习指导 ...


英语必修2人教新课标Unit2四川练习(4)及答案.doc

英语必修2人教新课标Unit2四川练习(4)及答案 - 英语必修 2 人教新课标 Unit2 四川练习( 4)及答案 Unit 2 Section Ⅳ Ⅰ.阅读理解 Why play game...


高中语文 第二单元单元测试2 新人教版必修2.doc

高中语文 第二单元单元测试2 新人教版必修2_语文_高中教育_教育专区。语文 必修二第二单元单元测试 2 一、选择题 1. 下列各组加点字的读音,与所给注音全部...


英语必修2人教新课标Unit2四川练习(3)及答案.doc

英语必修2人教新课标Unit2四川练习(3)及答案 - 英语必修 2 人教新课标 Unit2 四川练习(3)及答案 Unit 2 Section Ⅲ Ⅰ.单词拼写 1.You've been ...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 学霸学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com