tceic.com
学霸学习网 这下你爽了
赞助商链接
当前位置:首页 >> 高中教育 >>

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考英语试题 Word版含答案


英语
第 I 卷(选择题)

一、单项选择:共 15 题 每题 1 分 共 15 分
1.—John failed in the English test this time.



He has been studying hard all the time. B.Sure. D.Is there something wrong? the result of the examination. C.by D.as

A.Of course. C.What a surprise!
2.Shirley was wild with joy

A.to

B.at

3.—I‘m afraid I cannot get along well with my new classmates.



, Mike. Everything will be OK. B.Forget it C.Take it easy D.Don‘t mention it

A.Go ahead
4.By

what we need to remember with images, we are much more likely to remember the

words and texts. A.communicating B.concentrating C.associating D.comparing

5.—Have you passed your driving test?

—No. If only I A.didn‘t refuse

that advice you gave me last week. B.hadn‘t refused D.couldn‘t have refused and flights too expensive, bicycles become a popular method

C.shouldn‘t have refused
6.With train tickets not easily

of transportation for many budget travelers. A.accessible B.available C.admissible D.adaptable of the digital age. D.value

7.Students are getting creative and working hard to take

A.advantage

B.use

C.benefit

8.The 2014 FIFA World Cup will be held in Brazil on June 13th, 2014, and 32 football teams

第 - 1 - 页 共 18 页

so far. A.will choose
9.This is an age

B.have chosen

C.have been chosen

D.will be chosen

so many foreigners are crazy about teachings of Confucius. B.as C.where D.that before it

A.in which
10.Japan‘s economy

in the past twenty years. No one knows how long it

regains its increase. A.has been declining; will be C.had been in decline; would take B.has declined; would be D.was on the decline; will take 50

11.According to the weather forecast, this airport will not be suitable for landing, and

miles away. A.nor the one will B.nor will the one C.so the one will D.so will the one

12.—I‘m sorry I have no cash in hand.



. I‘ll pay for everything. B.You‘re right C.Whatever you say D.Take it easy

A.Take your time

13.The driver suggested that we

set out before seven in the morning in order to avoid traffic

jams. A.should B.might C.could D.would everything!

14. I was surprised to find the snack shops around the school empty; the students

A.had been buying

B.had bought

C.have bought

D.have been buying

15.The world today _____ different without the amazing discoveries produced by great scientists.

A.were

B.had been

C.would be

D.would have been

二、完形填空:共 20 题 每题 2 分 共 40 分

第 - 2 - 页 共 18 页

Computers now perform many take a look at some of its key

27 tasks. With its presence in every small workspace, let us 28 .

The track of the financial status of a company is managed by computer. Spreadsheet software is used for this 29 which helps to keep a record of all profits, losses, sales and costs. Company

connects and interacts with its clients all across the globe through the computer. Emails are sent daily to 30 official information and other software is used to create reports and memos. 31 like print brochures are easily created with the help of computer

Corporate advertising printers. Companies

32 a record of their customers, products and financial dealings through the 33 the stored data,

computer. Database management software is used by the employees to

select it and use it for making reports etc. Moreover, through the computer the company gets into a direct 34 with its bank account. There is actually no B.compared C.employed 35 to its use.

16.A.associated

D.showed

17.A.family

B.office

C.government

D.school

18.A.opposed

B.avoided

C.ordered

D.required

第 - 3 - 页 共 18 页

19.A.nevertheless

B.therefore

C.unless

D.however

20.A.that

B.when

C.until

D.before

21.A.personal

B.scientific

C.logical

D.financial

22.A.happily

B.hardly

C.usually

D.gradually

23.A.combination

B.development

C.invention

D.argument

24.A.took over

B.resulted from

C.led to

D.turned down

25.A.destroyed

B.spread

C.accessed

D.made

26.A.stored

B.downloaded

C.charged

D.changed

27.A.easy

B.simple

C.complicated

D.interesting

28.A.uses

B.branches

C.sections

D.techniques

29.A.cause

B.purpose

C.process

D.effect

30.A.update

B.convey

C.correct

D.write

31.A.profits

B.staff

C.managers

D.materials

32.A.damage

B.release

C.maintain

D.improve

33.A.doubt

B.input

C.output

D.analyze

34.A.track

B.finance

C.connection
第 - 4 - 页 共 18 页

D.investment

35.A.idea

B.end

C.reason

D.answer

三、阅读理解:共 20 题 每题 2 分 共 40 分

A
Let us begin by saying what does not cause our dreams. Our dreams do not come from "another world ". They are not messages from outside sources. They are not a look into the future, either. All our dreams have something to do with our feelings, fears, longings, wishes, needs and memories. If a person is hungry, or tired, or cold, his dreams may include a feeling of this kind . If the covers on your body, such as a quilt or a blanket, have slipped off your bed, you may dream that you are sleeping on the ice or snow. The material for the dream you will have tonight is likely to come from the experience you have today. So the subject of your dream usually comes from something that has an effect on you while you are sleeping (feeling of cold, discomfort, etc.) and it may also use your past experiences and the wishes and interests you have now. This is why children are likely to dream of fairies, older children of school examinations, hungry people of food, homesick soldiers of their families and prisoners of freedom. To show you how this is happening while you are asleep and how your needs and wishes can all be joined together in a dream, here is the story of an experiment. A man was asleep and the back of his hand was rubbed with a piece of absorbed cotton. He would dream he was in hospital and his charming girlfriend was visiting him, sitting on the bed and feeling gently his hands. There are some scientists who have made a special study of why we dream, what we dream and what those dreams mean. Their explanations of dreams, though a bit reasonable, are not accepted by everyone, but they offer an interesting approach to the problem. They believe that dreams are mostly expressions of wishes that do not come true. In other words, dreams are a way of having your wishes carried out.

第 - 5 - 页 共 18 页

36.From the passage we know that our dreams

.

A.are imagination of our daily life B.are man‘s curious look into the future C.have nothing to do with our feelings D.are to some degree connected with our feelings
37.Older children often dream of examinations probably because

.

A.they are interested in exams B.they are often worried about their studies C.they hope for a better life D.they show much interest in their studies
38.According to the writer, the explanations of dreams that some scientists made

.

A.are considered interesting, but unreasonable B.give a good answer to the question why we dream C.have some value, though not fully convincing D.have been proved by the findings of their studies
39.Which of the following is the best title for this passage?

A.Why People Dream? C.Dream Makes Hopes

B.New Findings about Dreams D.What Dreams Mean?

B
The name might sound like that of a superhero, but Pooperman‘s task is much more basic. He, or she, is trying to shame the irresponsible dog owners of Lincoln into cleaning up behind their pets. Pooperman sticks notes into dog waste that owners have failed to clean up, warning them not to do it again. The typed notes read, "Don‘t leave it. You might be the one who steps in it the next time you walk this way."

第 - 6 - 页 共 18 页

While welcoming the purpose of the message, local government officers have rounded on Pooperman for producing even more rubbish. They say they would prefer it if people told them when there was a problem rather than adding to the rubbish problem. The city of Lincoln government‘s environmental officer, Tony Garner, said, "The public can help instead by observing dog owners to make sure they clean up after their pets, perhaps asking them to remove the waste if they try to leave it." "If this doesn‘t work we can take action — people can tell us who the owner is, give us a description of the owner and the dog, or simply tell us when and where they allow their dog to produce the waste." "We can then focus our patrols(巡逻) and take action against irresponsible owners." Sue Grace, a dog owner from Birchwood, Lincs, said, "I always clean up after my dog. It‘s very irresponsible if you don‘t." "There‘s nothing worse than stepping in dog waste or dragging your long lead through it, but I don‘t know that putting notes on it is the answer." "It‘s good that the local government is fighting against dog waste, though it might take one or two prosecutions(起诉) to make any difference."
40.What does Pooperman try to do?

A.To have irresponsible dog owners remove dog waste. B.To advise the local government to protect the environment. C.To praise responsible dog owners for protecting the environment. D.To remind the local government to deal with the dog waste problem.
41.What does the underlined part "rounded on" in Paragraph 4 mean?

A.Punished.

B.Blamed.

C.Laughed at. .

D.Worried about.

42.According to the environmental officer, the public can

A.punish irresponsible dog owners when necessary B.report irresponsible dog owners to the police if possible C.force irresponsible dog owners to clean up dog waste in some way
第 - 7 - 页 共 18 页

D.request irresponsible dog owners to clean up dog waste then and there
43.The dog owner Sue Grace believes that

.

A.the local dog owners are irresponsible B.Pooperman is responsible and doing an effective job C.the law may play a role in fighting against dog waste D.the local government‘s fighting against dog waste is successful Skydive Greene County

C
Come out and let us teach you how to skydive today! We are located in Xenia, Ohio and are within a reasonable driving distance of major cities in Ohio. Situated on a private airport, Skydive Greene County offers world-class training. We didn‘t start skydiving but we are Ohio‘s oldest skydiving school which opened in 1961! Tandem Skydiving Tandem skydiving is required if this is your first time skydiving. After filling out paperwork and watching a short video, you will be ready to make your skydive. Somewhere around 11,500 feet you will be secured to your tandem instructor. The door will open and you exit the plane. Your freefall with your instructor will last for approximately 40-50 seconds. We can almost guarantee this will be the most exciting minute of your life as you reach the speed of around 120 mph, falling for about two miles back to the earth! Don‘t forget to have a video taken of your skydive to show all those that didn‘t think you would jump from an airplane! Static Line Courses. Once you have made your tandem skydiving, you can move on to our Static Line Program. The Static Line Jump is the traditional way to learn to skydive. We have classes throughout the year.

第 - 8 - 页 共 18 页

Every student will be led through the entire day by a licensed instructor. Never does the student feel unattended. Once training is over, students will make their first jump on that very same day! If the weather does not cooperate, you can come back the next day, or we will re-schedule a time to make your skydive. Price $165.00 Tandem skydiving only $175.00 Static Line Course only Invite one of our professional videographers on your skydive: $125.00 DVD with photos Booking To book your tandem skydive or skydiving course, call us at (937) 372-0700. We just ask for a call if you cannot keep your scheduled appointment. And you must be at least 18 years old to make a skydive at SGC Come to learn with the best and make a skydive today! For further information, please call us at (937) 372-0700 or visit our website www. greenecounty.com!
44.Skydive Greene County ________.

A.offers training in major cities in Ohio B.is the oldest skydiving school in the USA C.guarantees every skydiver a freefall experience D.requires all the students to receive one-day training
45.Skydivers doing tandem skydiving will have to________.

A.practise before skydiving C.have a video taken while skydiving

B.jump with a professional coach D.show others how to skydive from a plane

46.What will a student probably do after training in Static Line Course?

A.Make a tandem skydiving. C.Pay 165 dollars to SGC

B.Receive a skydive license. D.Try the freefall at once.

第 - 9 - 页 共 18 页

47.To book a skydive in SGC, one must________.

A.telephone SGC C.visit SGC‘s website

B.fill in some forms D.keep the appointment

D
In a computer age,a broadband Internet connection is very popular now.Whether cable or mobile broadband,today‘s connections are many times faster than those in the early days. Videos play smoothly, complex websites load quickly,and files download much faster than ten years ago.And the files are much bigger too. There‘s a hidden problem:You have to live near enough to a major city to get broadband Internet. If you don‘t,it's slow dial-up access for you. And for those living really far out,there may be no Internet access at all. Technology experts often talk about the ―last mile‖ problem,which refers to the difficulty of bringing Internet access to remote locations.In cities and suburbs(郊区),it's relatively easy to provide access for everyone.It is much more difficult to deliver access to those living far from cities,especially in developing countries.Internet service providers, for their part,have been reluctant to provide access to sparsely(稀疏地)populated areas.The handful of Internet users they would reach wouldn‘t cover the expense. But every year, technological advancements allow of more and more Internet users. Most broadband connections today run over existing cable TV and telephone lines although these technologies aren‘t available everywhere. Some companies have delivered the Internet over standard power lines. Advancements in cheaper more efficient fiber optics cables(光纤电缆)promise to bring extremely fast Internet connections to more users. Still, the―last mile‖problem remains hard to deal with. There will always be somewhere that doesn‘t have an affordable broadband connection.But someday that might not matter.If the rapid progress in cell phone technology is any indication,it may not be too long before an Internet connection simply follows you wherever you go.

第 - 10 - 页 共 18 页

48.Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Internet connections have been popular everywhere. B.Internet service providers are willing to care about rural(农村的)customers. C.The problem of Internet access hasn‘t been completely dealt with. D.Computer can‘t become popular in developing countries.
49.Paragraph 4 mainly tells us that technological advancements_______.

A.make TV and telephone available everywhere B.bring great change to people‘s everyday life C.bring faster Internet connections to users D.make it possible for more people to use the Internet
50.What may eventually settle the―last mile‖problem?

A.The broadband connection‘s getting faster. B.The rapid progress in cell phone technology. C.More and more Internet connections. D.More and more Internet users.
51.The best title for this passage may be________.

A.Internet Connection Problems C.Progress in Internet Connections

B.Internet Connections Need Improving D.Internet Connections Today

E
My friend had mentioned the other day that her father had a lot of children's toys he was looking to give away. She knew I have a three-year-old daughter so she thought of me first. I told her I would love it if I could get some nice things for my daughter, which I wouldn't otherwise have been able to afford. When I met her father, he began to explain he was too poor once and that he would hate to throw away things that can be very useful.

第 - 11 - 页 共 18 页

Before he showed me what he was giving away, I thought the toys would be mostly lego's(乐高积木) or things like that. When he was showing me around I saw a bed, a slide, a kitchen set and many other things that just blew my mind. He told me to write a list of everything my daughter could use and as my eyes were wide, he told me not to feel guilty. He said I was helping him by getting rid of the stuff. As I was looking around I did feel guilty, but I tried to remain more grateful than guilty. Every time I tried to thank him for giving me and my daughter all this wonderful stuff he would thank me right back. I wanted to believe that he was just thanking me so that I wouldn't feel so guilty but in reality I believe that he was as grateful as I was that these toys would be put to good use. In the eyes of charity, it makes sense to feel grateful, but guilt is just as normal. I know that we could have lived without a slide, which is why I do feel guilty, but I am grateful all the same because my daughter really does enjoy all these nice things!
52.Why did the old man want to give away his toys?

A.He wanted to help those poor children. B.He was wealthy enough to buy new toys. C.He wanted to make full use of those toys. D.He needed some space for more useful things.
53.In the writer's opinion, the old man felt grateful because________.

A.he wanted to make her more guilty C.the toys would be put to good use
54.What can we know from the passage?

B.he wanted her to take the toys quickly D.he finally got rid of the stuff

A.The writer took all the toys home. B.The old man was a kind and thoughtful person C.The writer wanted to refuse the stuff when she first saw them. D.The writer's daughter enjoyed the slide most among all the stuff.
55.How did the writer feel when given the stuff?

A.Guilty and honored.

B.Grateful and respected.
第 - 12 - 页 共 18 页

C.Honored and respected.

D.Guilty and grateful.

四、信息匹配:共 5 题 每题 2 分 共 10 分 下面文章中有 5 处需要添加小标题,请从以下选项中选出符合各段意思的小标题,并在答题 卡上将该项涂黑,选项中一项为多余选项。 A. Draw on the positives. B. Deal with the pain. C. Find support from others. D. Use rejection to your advantage. E. Don‘t let negative feelings hold you down. F. Keep track of your thoughts. Harry Potter was rejected. So were Bella and Edward. If authors J.K. Rowling and Stephenie Meyer hadn‘t kept trying with publisher after publisher, we‘d all have missed out on some great adventures. Life is about going for things. And when we do, rejection is always a possibility. The better we get at dealing with rejection, the less it affects us. So how can you build that ability to cope? Here are some ideas: 56 Coping well with rejection involves working with two things: how you feel and what you think. Let‘s start with feelings: If you get rejected, acknowledge it to yourself. Don‘t try to brush off the hurt or pretend it‘s not painful. Instead of thinking ―I shouldn‘t feel this way,‖ think about how normal it is to feel like you do, given your situation. Notice how intense your feelings are. Did this rejection upset you a lot? Or just a little? Cry if you want to or tell someone else what happened and how you feel about it. 57

第 - 13 - 页 共 18 页

Now on to what you think: Consider how you‘re explaining the rejection to yourself. Are you being too hard on yourself? It‘s natural to wonder, ―Why did this happen?‖ When you give yourself an explanation, be careful to stick to the facts. Tell yourself: ―I got turned down for prom because the person didn‘t want to go with me.‖ Don‘t tell yourself: ―I got turned down because I‘m not attractive‖ or ―I‘m such a loser.‖ These aren‘t facts. They‘re imagining a reason, reading too much into a situation. If thoughts like these start creeping into your mind, shut them down. 59 Tell yourself: ―OK, so I got rejected this time. Maybe next time, I‘ll get a ?yes‘ ‖ or ―Oh, well. This is what happened. I don‘t like it. But everyone gets rejected – and I can try again.‖ Think about what you‘re good at and what‘s good about you. Remember times when you‘ve been accepted, when you made the cut, when someone told you ―yes.‖ Think of all the people who like you and support you. Remind yourself that you can handle the rejection. Even though you were turned down now, there will be another opportunity, another time. 60 A rejection is a chance to consider if there are things we can work on. It‘s OK to think about whether there‘s room for improvement or if your goals were higher than your skills. If your skills weren‘t strong enough this time, maybe you need to work on your game, your studies, or whatever it takes to improve your chances of getting accepted next time. Use the rejection as an opportunity for self-improvement.
第 - 14 - 页 共 18 页

第 II 卷(非选择题)

五、短文改错:共 1 题 每题 10 分 共 10 分
61.Today, many people think competition is the key for success. They struggle for our own personal

goals with no regard for the people around them. I believe such thinking is out of the date. I believe contemporary society, including society like a whole as well as individuals, demands that we cooperated with others. The world economy is expected remain favorable. However, the negative effects of high oil prices, competition for resources and global pollution is on the rise. To overcome these problem, countries must pay attention to their relationships and act together. The fight against problems so as AIDS and terrorism requires cooperation. Our own personal success is not differently. In order to succeed, we must cooperate to solve problems.

六、书面表达:共 1 题 每题 35 分 共 35 分
62.继网络购物之后,团购热潮也开始兴起。某编辑部正在征集读者对网购的看法,假如你是李

华,请你写一篇文章谈谈你的看法。 参考词汇:团购 group purchase 注意:1.词数 120 左右; 2.开头语和结束语已给出,不计入总词数。 Dear editor, I‘m Li Hua, a student from No. 2 middle school. ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ Yours, Li Hua 参考答案 1.C
第 - 15 - 页 共 18 页

2.B 3.C 4.C 5.B 6.B 7.A 8.C 9.A 10.A 11.B 12.D 13.A 14.B 15.C
16.A 17.B 18.D 19.B 20.A 21.D 22.D 23.A 24.C 25.C 26.A 27.C 28.A 29.B
第 - 16 - 页 共 18 页

30.B 31.D 32.C 33.D 34.C 35.B 36.D 37.B 38.A 39.C 40.A 41.B 42.D 43.C 44.C 45.B 46.D 47.A 48.C 49.D 50.B 51.A 52.C 53.C 54.B 55.D 56.B 57.E
第 - 17 - 页 共 18 页

58.F 59.A 60.D

61.Today, many people think competition is the key

success. They struggle for

own personal goals with no regard for the people around them. I believe such thinking is out of the date. I believe contemporary society, including society individuals, demands that we a whole as well as

with others. The world economy is expected

remain favorable. However, the negative effects of high oil prices, competition for resources and global pollution on the rise. To overcome these , countries must pay attention to their

relationships and act together. The fight against problems cooperation. Our own personal success is not cooperate to solve problems.

as AIDS and terrorism requires . In order to succeed, we must

第 - 18 - 页 共 18 页


推荐相关:

...文星中学2015届高三3月月考英语试题 Word版含答案.doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考英语试题 Word版含答案 -

...中学2015届高三3月月考英语试题 (Word版含答案).doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考英语试题 (Word版含答案)

...文星中学2015届高三3月月考英语试题 Word版含答案.doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考英语试题 Word版含答案 -

...文星中学2015届高三3月月考英语试题 Word版含答案.doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考英语试题 Word版含答案 -

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考数学(文)....doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考数学(文)试题 Word版含答案 - 第 I 卷(选择题) 一、选择题:共 12 题 每题 5 分共 60 分 1.设集合 ,则...

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考数学(文)....doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考数学(文)试题 Word版含答案 - 第 I 卷(选择题) 一、选择题:共 12 题 每题 5 分共 60 分 1.设集合 ,则...

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考数学(理)....doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考数学(理)试题 Word版含答案 - 第 I 卷(选择题) 一、选择题:共 12 题 每题 5 分共 60 分 1.设集合 ,则...

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考物理试题....doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考物理试题 Word版含答案 -

四川省大竹县文星中学2015届高三4月月考英语试题 (Word....doc

四川省大竹县文星中学2015届高三4月月考英语试题 (Word版含答案)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。四川省大竹县文星中学2015届高三4月月考英语试题 (Word版含...

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考英语试题.doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考英语试题 - 四川省达州市大竹县文星中学 2015 届高三 3 月月考英语试题 第 I 卷(选择题) 一、单项选择:共 15...

...四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考数学(....doc

高考冲刺仿真模拟卷_四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考数学(理)试题 Word版含答案[精校版] - 第 I 卷(选择题) 一、选择题:共 12 题 每题 5 ...

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三下学期开学调研....doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三下学期开学调研考试英语试题 Word版含答案 - ‘考试时间:120 分钟;满分 150 分第 I 卷(选择题) 一、单项选择:共 15 题...

四川省大竹县文星中学2015届高三3月月考生物试卷(word....doc

四川省大竹县文星中学2015届高三3月月考生物试卷(word版 含答案) - 四川省大竹县文星中学 2015 届高三 3 月月考 生物试卷 考试时间:90 分钟;满分 100 分 ...

...四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考化学....doc

重点名校高考冲刺仿真模拟卷_四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考化学试题 Word版含答案[精校版] - 第 I 卷(选择题) 一、单选题:共 7 题 每题 6...

...四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考历史....doc

重点名校高考冲刺仿真模拟卷_四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考历史试题 Word版含答案[精校版] - 历史 第 I 卷(选择题) 一、单选题:共 12 题 ...

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考物理试题.doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考物理试题 - 四川省达州市大竹县文星中学 2015 届高三 3 月月考物理试题 第 I 卷(选择题) 一、单选题:共 6 ...

四川大竹县文星中学2015届高三4月月考数学(文)试题(Wor....doc

四川大竹县文星中学2015届高三4月月考数学(文)试题(Word版含答案) - 四川省大竹县文星中 2015 届高三下期 4 月月考 数学(文)试卷 第 I 卷(选择题) 1. ...

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考地理试题....doc

四川省达州市大竹县文星中学2015届高三3月月考地理试题答案 - 第 I 卷(

...四川省大竹县文星中学2015届高三4月月考语文试题 Wo....doc

高考名校押题卷_四川省大竹县文星中学2015届高三4月月考语文试题 Word版含答案_高中教育_教育专区。四川省大竹县文星中学 2015 届高三下期 4 月月考 语文试卷 ...

四川大竹县文星中学2015届高三4月月考地理试题 (Word版....doc

四川大竹县文星中学2015届高三4月月考地理试题 (Word版含答案)_高三政史地_政史地_高中教育_教育专区。四川大竹县文星中学2015届高三4月月考地理试题 (Word版含...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 学霸学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com