tceic.com
学霸学习网 这下你爽了
赞助商链接
当前位置:首页 >> 中考 >>

上海市2015黄浦区中考英语一模试卷(含答案)


黄浦区 2015 年初三英语一模练习(十二)
(满分 150 分,完卷时间 100 分钟) 2015.1 考生注意:本卷有 7 大题,共 94 小题。试题均采用连续编号,所有答案务必按照规定在答题卡上完 成,做在试卷上不给分。

Part 1

Listening (第一部分 听力)

I. Listening comprehension (听力理解) (共 30 分) A. Listen and choose the right picture (根据你听到的内容,选出相应的图片) (6 分)

B. Listen to the dialogue and choose the best answer to the question you hear (根据你听到的对话 和问题,选出最恰当的答案):(8 分) 7. A) Rainy. B) Windy. C) Sunny. D) Cloudy. 8. A) To the park. B) To the museum. C) To the zoo. D) To the station. 9. A) Mary's. B) David's. C) Bill's. D) Bob's. 10. A) Exciting. B) Boring. C) Horrible. D) Interesting. 11. A) In late May. B ) In late June. C) In late August. D) In late September. 12. A) Paul is smarter. B) Paul is more active. C) Paul is quieter. D) Paul is more polite. 13. A) He may not go to the play. B) He doesn't like the play at all. C) He wants to show the play. D) He doesn't want to do the work. 14. A) In the library. B) In the market. C) In the cinema. D) In the hospital. C. Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false (判断 下列句子是否符合你听到的内容, 符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示) (7 分) 15. Julie and Johnny went to the lake with their parents during the holidays. 16. They were excited and played volleyball after they ran all the way there. 17. Julie hit the ball so hard and she had to run to look for it behind some rocks. 18. Julie found an old wooden box with an old map inside as she looked for the ball. 19. The next day, Johnny took the oldest map in the country to the local museum alone. 20. Perhaps Julie and Johnny are going to be the most famous children in their school!

D. Listen to the passage and complete the following sentences(听短文,完成下列内容。每空格限 填一词) (7 分) 21. I'd like to tell you something that we've arranged for __________ __________ now. 22. Sam's Disco will be the place to enjoy a __________ __________ party from 8:00 tonight. 23. If you're a football player, go to West Park __________ __________ tomorrow afternoon. 24. We've decided to have __________ __________ dinner together after a football match. 25. We'll __________ __________ Thornton Forest to have a picnic on Sunday morning.

Part 2 Phonetics, Vocabulary and Grammar (第二部分 语音,词汇和语法)
II.Choose the best answer (选择最恰当的答案) : (共 20 分) 26. Happiness is really important in our daily life. Which of the following is correct for the underlined word? 27. Which of the following underlined parts is different in pronunciation from others? A) Let’s make a model ship together. B) Shall we go home earlier today? C) The crops are growing well here. D) Who is knocking at the door? 28. Jack! Please pass ______ the glasses. I want to read the newspaper. A) you B) him C) her D) me 29. I got an e-mail this morning. It was ______ my foreign friend, Tony. A) from B) on C) in D) for 30. -- Is everything ready for our school camping trip? -- We haven’t got much ______ for the trip. Will you go and get some? A) apple B) cake C) tomato D) bread 31. We feel proud that our country has developed ______ these years than before. A) quickly B) more quickly C) most quickly D) the most quickly 32. It’s raining ______. We prefer staying at home to going fishing. A) hard B) heavy C) bad D) strong 33. The Spring festival is coming. The Greens are busy ______ the house. A) decorate B) decorated C) decorating D) to decorate 34. You’d better ______ too much time playing computer games. A) not spend B) not to spend C) not spent D) not spending 35. -- I didn’t pass the math test. I have watched TV series every day. -- You ______ spend too much time on that. A) needn’t B) shouldn’t C) may not D) wouldn’t 36. -- I was at a pet shop at thr ee o’clock yesterday afternoon. What about you? -- I ______ a kite in the park. A) flew B) will fly C) are flying D) was flying 37. -- Have you ever been to New York city? -- Yes, I ______ there twice. It’s a modern city. A) was B) will go C) have been D) had been 38. There ______ a basketball match between Class Three and our class in ten minutes. A) is B) was C) has been D) is going to b e 39. Peter’s MP3 is the same as mine, ______ it is more expensive.

A) and B) but C) so D) or 40. -- Time to go to bed, Tony. -- Oh, Mum, I won’t go to bed ______ I have finished the article. A) after B) though C) until D) as soon as 41. ______ useful information she offered us! We all thank her. A) What B) What a C) How D) How a 42. -- _______ is your cousin’s home from here? --It’s about one and a half hours’ ride. A) How far B) How often C) How long D) How soon 43. I hear one-fourth of the books in our school ______ new. Let’s go and borrow some. A) am B) is C) are D) be 44. -- Don’t step on the grass next time, Mike. -- _______ A) Is that so? B) Don’t worry C) I don’t know D) Sorry, I won’t. 45. -- Did you have a good New Year’s Day holiday? -- _________ I enjoyed myself with my family by t he sea. A) I hope so. B) Of course. C) I’m afraid not. D) I’m not sure. III. Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once. (将下列单词或词组填入空格。每空限填一词,每词只能填一次) (共 8 分) A. education B. successful C. actually D. solution E. once Who can help you? Maybe you think parents, teachers or others can help you. But 46 all these people only help you to help yourself. There have been many great men in history. They had few people to help them. They could not get good 47 , either. But they tried their best to learn and never gave up. One famous teacher in England 48 told his students, “I cannot make you great men, but I can help you make men of yourselves.” However, some young people don’t do anything and they depend on others. If these young pe ople can see their weak points and change their ways, they can be 49 . They won’t be anything in the future unless they take the advice of their parents and teachers, and most importantly, depend on themselves. A. without B. uses C. dislike D. like E. takes A lot of new sports appear nowadays. Skin-diving is one of them. This sport 50 you into a wonderful new world. It is 51 a visit to the moon. When you are under water, it is easy for you climb rocks, because you are no longer heavy. Here, under water, everything is blue and green. During the day, there is plenty of light. When fish swim nearby, you can catch them with your hands. To catch fish is one of the most interesting parts of this sport. Besides, there are more 52 for skin-diving. You can clean ships 53 taking them out of water. You can get many things from the deep sea. Since skin-diving is not only interesting but also useful, more and more people want to take part in it. IV. Complete the sentences with the given words in their proper forms(用括号中所给单词 的 适当形式完成下列句子) (共 8 分) 54. The students of Grade One visited Joe’s farm and saw many __________ there. (horse) 55. There are twelve months in a year and March is the __________ month of the year. (three)

56. My English book isn’t here. Would you please lend me __________? (your) 57. Remember to go __________ to see left and right when you cross the road. (slow) 58. It is __________ to make progress in writing if we practice properly. (impossible) 59. Sometimes people might get sick more often in __________ weather. (change) 60. Both the government and the public should find ways to reduce __________. (pollute) 61. Snacks are the most __________ food with a high amount of sugar and fats. (healthy) V. Rewrite the following sentences as required(根据所给要求,改写下列句子。每空格限填一词) (共 14 分) 62. The Blacks are preparing the barbecue outside their house. (改为否定句) The Blacks __________ __________ the barbecue outside their house. 63. The students had a wonderful time in the Ocean Park. (改为反意疑问句) The students had a wonderful time in the Ocean Park, __________ __________? 64. Miss Green has taught in the west of China since 2000. (对划线部分提问) __________ __________ has Miss Green taught in the west of China? 65. Tom will go to different places in California by car this winter. (保持句意基本不变) Tom will __________ __________ different places in California this winter. 66. Does Dinna write to her parents every week? I want to know. (改为复合句) I want to know __________ Dinna __________ to her parents every week. 67. We usually call maths the language of science. (改为被动语态) Maths __________ usually __________ the language of science. 68. many flowers, had planted, Judy, last month, by the end of, in the garden. (连词成句) ____________________________________________________________________.

Part 3

Reading and Writing

(第三部分 读与写)
IX. Reading Comprehension (阅读理解):(共 50 分) A. Choose the best answer (根据文章内容,选择最恰当的答案):(12 分) Many young people want to be pop stars. Pop stars are rich. Many people think they are leading a happy and easy life. In fact, they have very hard lives. They spend much of their time on travel. Sometimes the travel is interesting, but in most time it is boring to pop stars. The following table is a day's life of a pop star.

Jan. 10, 2015 5:00 7:30 8:30 9:45 10:00 11:00 12:00 13:00 17:00 18:00 18:30 19:00 22:00 23:00 0:00 Woke up and had breakfast in the hotel, packed the bags. Took taxi to the airport. The plane took off half an hour later than usual for the bad weather. The plane landed. Waited for luggage for half an hour. Signed for fans at the airport. Arrived at the hotel and had a short rest. Started out to attend the meeting with fans and gave an interview to the local reporters. Went to the radio station to attend the live show. Had lunch with the local producer. Went to the theatre and prepared for the night's show. The lighting of the theatre was good, but the band did poorly. Back to the hotel. Tried to have a rest. Still worried about the band. Had supper, but ate little. Went to the theatre again and got ready for the show. Sang very well, and the audience gave a warm welcome. The band improved a little. The show was over. Very tired from it. Back to the hotel. Took a bath. Too excited to sleep, so watched TV. Fell asleep, with TV on.

69. According to the table, the pop was a ______. A) singer B) dancer C) player D) pianist 70. According to his plan, his plane should take off at ______. A) 6:30 B) 7:00 C) 7:30 D) 8:30 71. How long did he spend on his way to the place for his performance? A) One hour. B) One hour and a quarter. C) Five hours. D) Four hours and three quarters. 72. At the radio station, the pop star _________. A) showed fans how to become famous B) told people how he lived his life C) gave a performance to the audience D) met fans and signed for them 70. After the pop star had supper, he _________. A) went to the theatre for the first time B) got ready for the show C) tried to have a rest for a moment D) worried about the band 71. From this passage we get to know that _________. A) pop stars have their own hands B) not all people like pop stars C) fans bring troubles to pop stars D) to be a pop star is not all fun B. Choose the words or expressions and complete the passage(选择最恰当的单词或词语完成短 文)(12 分) Paul received an expensive car from his brother as a Christmas present. On Christmas Eve Paul saw a dirty and poorly-dressed boy going 75 his shining car. "Is this your car, Paul?" he asked. Paul told him how he got the car and the boy was surprised. "You mean your brother gave it to you and it didn't cost you anything? Boy, I wish ... " he said, without 76 his sentence. Paul thought the

boy wished he had a 77 like that. But what the boy said surprised Paul greatly. "I wish," the boy went on, "that I could be a brother like that." Paul looked at the boy in surprise. He invited him to take a ride in his car and the boy agreed happily. After a short ride, the boy turned and with his eyes 78 , said, "Paul, would you mind driving in front of my house?" Paul smiled a little. He thought the boy wanted to show his neighbours that he could ride home in a new car. But Paul was wrong 79 . The boy ran back into his house, and after a short while came back with his disabled brother in his arms. He 80 him down on the step and pointed to the car. "Buddy, just like what I told you upstairs. His brother gave it to him for Christmas and it didn't cost him a cent. Some day I'm going to give you one just like it." 75. A) inside B) across C) through D) around 76. A) hearing B) understanding C) finishing D) checking 77. A) family B) brother C) sister D) car 78. A) watering B) shining C) wondering D) shaking 79. A) either B) too C) again D) once 80. A) sat B) dropped C) turned D) calmed C) Read the passage and fill in the blanks with proper words(在短文的空格内填入适当的词,使 其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给):(14 分) A new term has begun. Teachers are worried about the fact that new students are not easy to deal with. They like to bring cell phones and MP3 players to school. What is w 81 , some students even use cell phones to do out-of-class matters in class, or sometimes just for fun. Some other students listen to MP3 players when they are having a lesson that they are not interested in. Are these new students really that r 82 ? "Yes." says Delaney Kirk, a professor at Drake University. But she adds it's not their fault. I 83 , the teachers should be blamed (责备). Mrs. Kirk first began thinking about students' manners six years ago. "I had my first class in which students were sleeping or talking to each other. It seemed that learning well had n 84 to do with them." she says. "At first, I got worried about this, but then I said to myself: You're giving lessons, and you need to m 85 this kind of situation. These students need to know more about manners. It's time to help them develop some good h 86 . They shouldn't waste time when t hey are young. Sooner or later, they may feel sorry about the time they have wasted." Mrs. Kirk also gives some advice to help teachers during their classes. The following are her s 87 : ? ● On the first day of class, tell students how they will benefit(受益) by taking the class and the importance of listening carefully in class. ? ● Do not allow them to bring cell phones or MP3 players to the class at all. ? ● Tell them the proper time to use cell phones or MP3 players at school. D.Answer the questions(根据短文内容回答下列问题) (12 分) Big Brothers Big Sisters is a program which is based on the simple and powerful friendship. It provides friendship and fun by matching easily hurt young people(age 7-17) with a volunteer adult who can be both a role model and a helpful friend. Volunteers come from all parts of life --- married, single, with or without children. Big Brothers and Big Sisters do not just take the place of parents or social workers. They are tutors: someone to trust, to have fun with, to talk and go to when needed. A Big Sister and Little Sister will usually spend one hour, and three times a month for at least

twelve month s. They enjoy simple activities such as a picnic at a park, cooking, doing sports or going to a football match. These activities improve the friendship and help the young person develop self-respect, confidence and life goal. Big Brothers Big Sisters organizations can be found throughout the world. It is the largest and most well-known provider of tutor services and has been operating for 25 years. Emily and Sarah have been matched since 2008. Emily is a 15-year-old girl who has experienced some difficulties by her schoolmates at school. "I was pretty sure there was something wrong with me." Emily's mum came across Big Brothers Big Sisters and thought it would be good to Emily by providing different information about herself other than just depending on schoolmates to judge her self-worth. Sarah wanted to join in a volunteer program. "From the Internet, I found out how to be a part of it. I thought it would be fun for me to enjoy making time to do something because sometimes it is all work and no play." Big Brothers Big Sisters has been useful and enjoyable to both Emily and Sarah. They love and look forward to their time together and the relationship has certainly helped Emily be more comfortable in being the wonderful and happy girl she is! 88. Is Big Brothers Big Sisters a kind of activity? __________________________________________________________________________. 89. What does Big Brothers Big Sisters do for young people? __________________________________________________________________________. 90. How long is a Big Sister and Little Sister usually expected to work within a year? __________________________________________________________________________. 91. Where can you find Big Brothers Big Sisters organizations? __________________________________________________________________________. 92. Who has Emily been matched with in Big Brothers Big Sisters? __________________________________________________________________________. 93. According to the passage, how does Emily become a wonderful and happy girl? She becomes a ______________ girl by _________________________________________. She becomes a ______________ girl by _________________________________________. VII. Writing (作文): (20 分) 94. Write a passage of at least 60 words on the topic “I’m not … any more”. (以“我不再……”为题写一篇 不少于 60 个词的短文, 标点符号不占格。) 要求: ? ● 补全作文标题。 ? ● 短文中不得出现考生的姓名、校名及其他相关信息,否则不予评分。

黄浦区 2015 年初三英语模拟练习(十二) 听力原文和参考答案
Part 1 A. 1. Joanna enjoys Cooking at home during summer holidays. (F) 2. What fun it is for the couple to walk their dog after dinner! (B) 3. The Smiths take a family photo in town twice a year. (D) 4. Reading books is helpful for everybody, isn't it? (G) 5. It is exciting for Lucy to buy clothes during Christmas. (A) 6. Mum made her baby sleep before she went to bed. (C) B. 7. W: Bill, is it raining outside? M: No. The sun is shining and there are no clouds in the sky. Q: What's the weather like now? (C) 8. W: Hey, Tom. Shall we go to China Art Museum next Saturday? M: Sorry, Jane asked me to go to the zoo. The panda has a baby. Would you like to come with us? W: Sure. Q: Where are Tom and his friends going next Saturday? (C) 9. M: May I use your iPad, Mary? W: Sorry, David. Mine was stolen. You can use Bill's or Bob's. Q: Whose iPad was stolen? (A) 10. W: Excuse me, Ben. When did you go to see a movie for the first time? M: Er, let me see ... when I was eight years old. I remember I saw a very interesting movie. Q: What did Ben think of his first movie? (D) 11. M: You had a wonderful time with May in America this summer, Jane. Did you stay there for a long time? W: Yes, I came back home in late August. Q: When did Jane come back home? (C) 12. W: Paul, do you think you are different from Charles? M: Oh, sure. We are very different. I'm more active and he is smarter and quieter. Q: How is Paul different from Charles? (B) 13. W: The play Elizabeth is on show these days. Shall we go to see it this Friday evening? M: I'd love to, but I have to finish my work first. Q: What does the boy mean? (A) 14. M: What's your trouble, Sally? W: I have a headache and feel terrible. M: Open your mouth and say "Ah". Q: Where does the dialogue probably take place? (D) C. Julie and Johnny were on holiday in Cornwall with their parents. It was the sunniest day so far, so they decided to go and play on the beach. They were very excited, so they ran all the way there. At the beach, they unpacked their things. "Let's play volleyball!" said Johnny. They got out their ball and started to play. Johnny hit the ball so hard that it went behind some rocks. Julie ran off to find it.

As she looked for the ball, she saw something strange behind the rocks. It was an old wooden box. She opened it and found an old map inside. Julie took the map to Johnny. He couldn't believe his eyes. "This is the most amazing thing in the world! Let's take it to the local museum", he said. The man at the museum was very pleased. He said that it was the oldest map in the country. It showed where to find the hidden gold. The next day, the local newspaper interviewed Julie and Johnny about the exciting discovery. They felt very proud. "We are going to be the most famous children in our school!" they said. "This was the best holiday ever!" (15. F 16. T 17. F 18. T 19. F 20. T) D. Now I'd like to tell you something that we've arranged for your weekend. As usual, Friday night is down at Sam's Disco. This evening is going to be a bit special because it's Sam's birthday. So from 8:00 tonight, Sam's Disco will be the place to enjoy a big crazy party. Now, for those of you who are interested in football, we've arranged a football match against the students of Henry's College. We usually hold the match on the beach but this time it'll be in West Park. If you're a football player, go there at 2:00 tomorrow afternoon. Afterwards, we thought we'd all get together - both colleges. We've decided to have a beach dinner. We'll meet back at the college and set off together at about five o'clock. On Sunday morning we'll walk to Thornton Forest to have a picnic. Everybody should meet at the college at 12:15 pm. The teachers will bring the food. The forest is very beautiful with a small lake. So do bring your cameras. That's all. Now, are there any questions? (21, your weekend 22. big crazy 23. at 2:00 24. a beach 25. walk to) Part II 26. C 27. B 28. D 29. A 30. D 31 B 32. A 33. C 34. A 35. B 36. D 37. C 38. D 39. B 40. C 41. A 42. A 43. C 44. D 45. B 46. C 47. A 48. E 49. B 50. E 51. D 52. B 53. A 54. horses 55. third 56. yours 57. slowly 58. possible 59. changeable 60. pollution 61. unhealthy 62. aren't preparing 63. didn't they 64. How long 65. drive to 66. if/weather writes 67. is called 68. Judy had planted many flowers in the garden by the end of last month. / By the end of last month Judy had planted many flowers in the garden. Part III (A) 69. A 70. B 71. D 72. C 73. B 74. D (B) 75. D 76. C 77. B 78. B 79. C 80. A (C) 81. worse 82. rude 83. Instead 84. nothing 85. manage 86. habits 87. suggestions (D) 88. No (, it isn't). 89. It provides friendship and fun for young people. 90. For 36 hours. 91. Throughout the world./We can find Big Brothers Big Sisters organizations throughout the world. 92. Sarah. 93. She becomes a wonderful girl by developing self-respect, confidence and life goal with Sarah in

Big Brothers Big Sisters /getting different information about herself other than just depending on schoolmates to judge her self-worth. 2) She becomes a happy girl by getting friendship and fun with Sarah in Big Brothers Big Sisters / enjoying simple activities such as a picnic at a park, cooking, doing sports or going to a football match with Sarah in Big Brothers Big Sisters / finding someone like Sarah to trust, to have fun with, to talk and go to when needed/taking part in simple activities. (Any reasonable answer is acceptable.) VII. 94. 略。


推荐相关:

上海市2015黄浦区中考英语一模试卷(含答案)_图文.doc

上海市2015黄浦区中考英语一模试卷(含答案) - 黄浦区 2015 年初三英语

上海市黄浦区2015年中考一模(即期末)英语试题+答案_图文.doc

上海市黄浦区2015中考一模(即期末)英语试题+答案 - 上海市黄浦区 2014-2015 学年度第一学期期末质量抽查试卷 初三英语 (满分 150 分,完卷时间 100 分钟) ...

2016年上海市黄浦区中考英语一模试卷含答案_图文.doc

2016年上海市黄浦区中考英语一模试卷含答案 - 2016 年上海市黄浦区中考英语一模试卷 一、解答题(共 1 小题,满分 6 分) 1. (6 分) 1. 2. 3. 4. 5....

2016年上海黄浦区初三英语一模卷(高清版,附听力文稿、....doc

2016届上海黄浦区初三英语一模真卷(高清版),附听力文稿与答案,供初三毕业班学生中考前模拟强化训练! 黄浦区 2015--2016 学年度第一学期 初三质量调研英语试卷(...

上海市黄浦区中考英语一模(即期末)试题_图文.doc

上海市黄浦区 2015中考英语一模(即期末)试题(满分 150 分,完卷时间 100 分钟) 考生注意:本卷有 7 大题,共 94 小题。试题均采用连续编号,所有答案务必...

上海市黄浦区2015年中考一模(即期末)英语试题(有答案)_....doc

上海市黄浦区2015中考一模(即期末)英语试题(答案) - 黄浦区 2014-2015 学年度第一学期期末质量抽查试卷 初三英语 (满分 150 分,完卷时间 100 分钟) 2015...

上海市黄浦区2015年中考一模英语试题(有答案)_图文.doc

上海市黄浦区2015中考一模英语试题(答案) - 黄浦区 2014-2015 学年中考一模英语试卷 (满分 150 分,完卷时间 100 分钟) 考生注意:本卷有 7 大题,共 94...

上海市黄浦区2015年中考一模(即期末)英语试题_图文.doc

上海市黄浦区2015中考一模(即期末)英语试题 - 黄浦区 2014-2015 学年度第一学期期末质量抽查试卷 初三英语 (满分 150 分,完卷时间 100 分钟) 2015.01 考生...

上海市黄浦区2015届高三英语一模试卷及答案.doc

上海市黄浦区2015届高三英语一模试卷答案_英语_高中教育_教育专区。上海市黄浦区2015届高三英语一模试卷答案 新锐教育 您身边的教育专家 上海市黄浦区 2015 届...

2015年黄浦区初三语文一模(含答案).doc

2015黄浦区初三语文一模(含答案)_初三语文_语文_初中教育_教育专区。黄浦区 2014 学年度第一学期九年级期终考试语文试卷(满分 150 分,考试时间 100 分钟) 考生...

上海市黄浦区2015届高三英语一模试卷及答案(官方版).doc

上海市黄浦区2015届高三英语一模试卷答案(官方版) - 上海市黄浦区 2015 届高三上学期期终调研测试(一模) 英语试卷 II. Grammar and Vocabulary Sec...

上海市黄浦区2015年中考一模(即期末)语文试题(有答案).doc

上海市黄浦区2015中考一模(即期末)语文试题(有答案) - 黄浦区 2015初三语文一模试题 (满分 150 分,考试时间 100 分钟) 一、文言文(39 分) (一)默写(...

2017年上海市黄浦区中考英语模拟试卷(4月份)含答案.doc

2017年上海市黄浦区中考英语模拟试卷(4月份)含答案 - 2017 年上海市黄浦区中考英语模拟试卷(4 月份) 一、I. Listening Comprehension (听力理解) : (共...

2018年上海市黄浦区中考英语一模试卷和答案.doc

2018年上海市黄浦区中考英语一模试卷答案 - 2018 年上海市黄浦区中考英语一模试卷 一、 Listening ComprehensionA. Listen and choose the ...

2015年黄浦区中考物理一模含答案.doc

2015黄浦区中考物理一模含答案 - 2015黄浦区中考物理一模 考生注意: 1.本试卷物理部分含五个大题。 2.答题时,考生务必按答题要求在答题纸规定的位置上作...

2016黄浦区九年级英语一模试题.doc

2016黄浦区九年级英语一模试题_英语_初中教育_教育专区。2016 黄浦区英语一模试题 (第二部分 语音、语法和词汇) Ⅱ. Choose the best answer (选择最恰当的答案)...

上海市黄浦区2015届九年级学业二模考试英语试题及答案.doc

上海市黄浦区2015届九年级学业二模考试英语试题及答案_中考_初中教育_教育专区。黄浦区 2015 年九年级学业考试模拟考 英语试卷(满分 150 分,考试时间 100 分钟) ...

2015年黄浦区初三英语一模卷_图文.pdf

2015黄浦区初三英语一模卷 - 上海市黄浦区 2015 年度第一学期期末质量抽查试卷 初三英语 (满分 150 分,完卷时间 100 分钟) Part 1 Listening (第一部分 ...

上海市2015奉贤区中考英语一模试卷(含答案).doc

上海市2015奉贤区中考英语一模试卷(含答案)_中考_初中教育_教育专区。奉贤区

上海市各区2015-2016年初三英语一模试卷题型分类汇编--....doc

上海市区2015-2016年初三英语一模试卷题型分类汇编--词性转换--老师版(带答案已经校对) - 上海各区 2016 届初三英语一模试题汇编:词性转换 One【2016 届上海市...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 学霸学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com