tceic.com
学霸学习网 这下你爽了
赞助商链接
当前位置:首页 >> 高二英语 >>

新人教版高二英语上学期期中测试题(非常棒)


期 中 考 试 高 二 上 单项选择 1. The film ______ him ______ what he had seen in China. A. reminded; to B. remembered; of C. recalled; with D. reminded; of 2. I _____ sight of an empty seat at the back of the bus and went directly there. A. lost B caught C. looked D. took 3. He asked us to him _____ carrying through their plan. A. assist; with B. help; to C. assist; in D. help; with 4. His report was so exciting that it was interrupted by applause(掌声). A. constantly B. constant C. seldom D. never 5. ______ in a friendly way, their quarrel came to an end. A. Being settled B. Settled C. Settling D. Having settled 6. A driver should______ the road when ______ . A. concentrate on; drive B. concentrate in; driving C. concentrate to; drove D. concentrate on; driving a good knowledge of English. 7. We must work hard to A. take B. acquire C. catch D. hold 8. Tom kept quiet about the accident ______ lose his job. A. so not as to B. so as not to C. so as to not D. not so as to 9. Not until the early years of the 19th century ______ what heat was. A. man did know B. did man knew C. didn't man know D. did man know 10. The stone bridge ______last year is very beautiful. A . built B. was built C . being built D .to be built 11.The poor man , ______,ran out of the dark cave. A. tiring and frightened B. tired and frightened C. tired and frightening D. tiring and frightening 12.Don’t be discouraged.__ things as they are and you will enjoy every day of your life. A. Taking B. To take C. Take D. Taken 13.These articles are written in simple language, _____ makes it easy to read. A. that B. this C. which D. it 14.After the war, a new school building was put up ______there used to be a theatre. A. that B. where C. which D. when 15. Tom’s mother kept telling him that he should work harder, but _____ didn’t help. A. he B. which C. she D. it 16.Along with the letter was his promise____ he would visit me this coming Christmas. A. which B. that C. what D. whether 17. Victor apologized for_____ to inform me of the change in the plan. A. his being not able B. him not to be able C. his not being able D. him to be not able 18. The thief admitted over 10 motorbikes and now he has been arrested A. to steal B. to have stolen C. stealing D. having stolen
第 1 页(共 13 页)

19.---The novel gone with wind is said _____ into several language. A. to translate B. being translated C. having been translated D. to have been translated 20. _____ is no need . A. It ; complaining B. That; complaining C. There ; to complain D. This; to complain 21.Did he find hard to learn a foreign language ? A. that B. him C. it D. himself 22.The population of China is larger than ______ of the United States. A. this B. that C. these D. those 23.You may send me an e-mail or just give me a call. will do. A.Neither B.Each C.Any D. Either he is likely to be accused of 24. He’s got himself into a dangerous situation meeting someone. A. where B. which C. while D. why 25. The water ______ cool when I joined into the pool for morning exercise. A. was felt B. is felt C. feels D. felt 第二节 完形填空 Michel is a young girl who works for the police 26 a handwriting expert. She has helped 27 many criminals by using her special talents. When she was fourteen, Michel was already 28 interested in the differences in her friends' 29 that she would spend hours 30 them. After 31 college she went to France for a 32 two-year class in handwriting at the School of Police Science. Michel says that it is 33 for people to hide their handwriting. She can discover 34 of what she needs to know simply 35 looking at the writing with her own eyes, 36 she also has machines 37 help her make 38 different kinds of paper and ink. This knowledge is often 39 great help to the police. Michel believes that handwriting is a good 40 of what kind of person the is. "I wouldn't go out with a fellow 42 I didn't like his handwriting. " She says. 41 But she 43 she fell in love with her future husband, a young policeman 44 she studied his handwriting. It is later proved to be 45 , however. 26 A. with B. by C. like D. as 27 A. search B. follow C. catch D. judge 28 A. so B. too C. quite D. extra 29 A. books B. letter C. tongues D. handwriting 30 A. writing B. studying C. settling D. uncovering 31 A. attending B. finishing C. starting D. stepping into 32 A. powerful B. natural C. special D. common 33 A. main B. safe C. easy D. impossible 34 A. most B. nothing C. little D. sight 35 A. with B. by C. of D. about 36 A. so B. for C. thus D. but
第 2 页(共 13 页)

37 A. they B. in which 38 A. up B. out 39 A. of B. to 40 A. test B. sign 41 A. thief B. criminal 42 A. whether B. unless 43 A. adds B. tells 44 A. before B. after 45 A. necessary B. all right 第三部分:阅读理解

C. that C. for C. with C. means C. writer C. if C. repeats C. so C. important

D. those D. into D. for D. habit D. policeman D. after D. cries D. and D. quite easy

A A traveller was staying in an Egyptian village. One day, she held up her camera to take pictures of the children. Suddenly the young ones began to shout at her. The traveller's face turned red and she apologized to the head for what she was doing, and told him she had forgotten that people in some places believed a person would lose his soul if his picture was taken. She explained to him the operation of a camera for a long time. Several times the head tried to say something, but he couldn't. When she believed that the head didn't fear any longer, the traveller then let him speak. With a smile, he said, "The children were trying to tell you that you forgot to take off the lens(镜头) cap!" 46. The children shouted when the traveller was taking pictures of them because _____. A. they didn't want to stop playing B.the traveller forgot to take off the cap on her head C. they didn't want to have their pictures taken D. the traveller was not doing well with her camera 47. The traveller made an apology to the head because _____. A.she thought it was not right to take people's pictures without telling them beforehand(事先) B. the children would lose their souls C. she had stayed in the village too long D. she didn't take a picture of the head first 48. The traveller explained how to use a camera to the head because _____. A. the head was very interested in her camera B. the head wanted to learn to take pictures C. she was afraid of the head D. she wanted the head not to worry about what she was doing 49. When the head smiled, it's clear that _____. A. the children wanted to play with her B. the traveller didn't know what the children meant C. he wanted the traveller to tell him something else D. the traveller didn't let him speak 50. Which of the following is NOT right? A. The traveller knew something about people in some countries. B. The children wouldn't mind if the traveller took pictures of them. C. The head was afraid that the traveller's camera would hurt the children.
第 3 页(共 13 页)

D. The traveller didn't understand why the children shouted. B Popeye the Sailor first became a popular cartoon in the 1930s.The sailor in that cartoon ate lots of spinach to make him strong. People watched him, and they began to buy and eat a lot more spinach. Popeye helped sell 33 percent more spinach than before! Spinach became a necessary part of many people’s diets. Even some children who hated the taste began to eat the vegetable. Many people thought that the iron in spinach made Popeye strong, but this is not true. Spinach does not have any more iron than any other green vegetable. People only thought spinach had a lot of iron because the people who studied the food made a mistake. In the 1890s, a group of people studied what was inside vegetables. This group said that spinach had ten times more iron than it did. The group wrote the number wrong, and everyone accepted it. Today, we know that the little iron there is in spinach cannot make a difference in how strong a person is. However, spinach does have something else which the body needs—folic acid. It is interesting to point out that folic acid can help make a person strong. Maybe it was really the folic acid that made Popeye strong all along. 51.A good title for this reading passage is______. A. Popeye the Sailor B. The Truth About Spinach C.A Mistake with Numbers D. Folic Acid Makes You Strong 52.Why did many people eat spinach after they saw Popeye the Sailor? A. They thought spinach made them strong. B. They thought Popeye was funny. C. Spinach had a lot of iron. D. People liked folic acid. 53.A research group told people that spinach______. A. made Popeye strong B. was a green vegetable C.had less iron than other green vegetables D.had more iron than other green vegetables 54.The reading passage says that perhaps Popeye got his strength from______. A. iron B. folic acid C. spinach D. exercise 55.Folic acid is ______. A. something in food B. a vegetable C. dangerous D. a certain kind of spinach C Body and Food Your body, which has close relations with the food you eat, is the most important thing you own, so it needs proper treatment and proper nourishment (营养).The old saying “An apple a day keeps the doctor away ”is not as silly as some people think.The body needs fruit and vegetables because they contain vitamin C.Many people take extra vitamins in pill form, believing that these will make them healthy. But a good diet is made up of nourishing food and this gives all the vitamins you need. The body doesn’t need or use extra vitamins, so why waste money on them?
第 4 页(共 13 页)

In the modern western world, many people are too busy to bother about eating properly. They throw anything into their stomachs, eating hurriedly and carelessly. The list of illnesses caused or made worse by bad eating habits is frightening, 56.“Your body has close relations with the food you eat.”It really means that ______. A.all kinds of food you eat can be made into your body B.your body is made up of the food you eat C.what you eat has great effect on your healthD.the more you eat, the fitter you will feel 57.The old saying referred to in the passage tells us that ______. A.eating apples regularly does lots of good to our health B.the apple is the best among all kinds of fruits C.apples can take the place of doctors D. an apple is a sure cure for illness 58.In the second paragraph, the writer tries to let us know ______. A.our bodies need food or we can’ t live B.often eating apples is a good habit C.taking extra vitamin pills is completely useless D.a good diet is of great importance for our health 59.In the modern western countries ______. A.people don ‘t want to pay more attention to their eating B.lots of people’ s illnesses are caused or made worse by bad eating habits C.people throw everything into their stomachs without chewing D.people are only too busy to cook meals for themselves 60.From the passage we can draw a conclusion that if we want to keep healthy,we should ____. A. only eat an apple a day B. eat properly C. take as many vitamin pills as possible D.throw something into our stomachs slowly and carefully D At midnight on New Year’s Eve, people in Rome, Italy, throw out all the things they no longer want. The streets are filled with old chairs, beds, clothes and dishes. In Madrid, Spain, the new year comes in more quietly. People flock to the main square. Each holds a bag of grapes. As the clock strikes twelve, the people eat the grapes— one for each stroke. In Tokyo people eat noodles on New Year’s Eve. This food is said to bring long life. Early the next morning, some Japanese families climb Mount Fuji. There they watch the first sunrise of the new year. 61. This story is about New Year’s Eve in ____. A. Italy and Spain B. China and Japan C. Japan D. Italy ,Spain and Japan 62. In Rome, Italy, the streets are filled with old things on New Year’s Eve because __ . A.people throw out all the things they no longer want B.the city has never been clean C.people want to change back what they want D.they want to see the sun come up 63. In Tokyo, people eat noodles on New Year’s Eve _____.
第 5 页(共 13 页)

A.because they like eating noodles very much B.so that the daytime could be longer C.in order that they could live longer D.though they don’t eat them E We often focus on building relationships with others that we forget the essential first step: being friends of ourselves. 64. How can we have good relationships with others if we don’t even have good relationships with ourselves? The problem might be worse than we expect. Maybe we don’t like ourselves without realizing it. Here is a simple checklist: Is there anything you don’t like about yourself from these lists? Your past: Maybe you have made mistakes in the past which you feel bad about. 65. Even if that happened in distant past, your subconscious mind still has a reason not to like yourself. Your background: You might wish that you were born in different family, or that you have different background. 66. They seem to get whatever they want effortlessly because of their background. Your personal traits( ): You might have some personality traits that you don’t like. For example, you may be an introvert(内 ) and you don’t like it; you wish you were an extrovert. Others might have better achievements than you, and no matter how hard you tried, it might seem impossible for you to match them.67. Is there anything that resonate(产 共鸣) with you? All these give reasons to you not to like yourself. That in turn makes it difficult for you to be a good friend to yourself. 68 . Here are some tips: Forgive yourself Accept things you can’t change Focus on your strengths Write your success stories Stop comparing yourself with others Always be true to yourself A. That is the crucial(关键) first step if we are to have good relationships with others B.You might then think that it’s because you are not smart enough or don’t have enough talents C.You can do something to improve the relationships with others D. Fortunately, there are always things you can do to fix the situation E. You might be disappointed with yourself on why you make such mistakes F. Sometimes you might not believe yourself G. Maybe you could not accept the fact that you are not as lucky as others
第 6 页(共 13 页)

答题卡: 1. 2. 3. 4. 5. A A A A A B B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D D D D 17.A 18.A 19.A 20.A 21.A 22.A 23.A 24.A 25.A 26.A 27.A 28.A 29.A 30.A 31.A B B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D D D D 33.A 34.A 35.A 36.A 37.A 38.A 39.A 40.A 41.A 42.A 43.A 44.A 45.A 46.A 47.A B B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D D D D 49.A 50.A 51.A 52.A 53.A 54.A 55.A 56.A 57.A 58.A 59.A 60.A 61.A 62.A 63.A B B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D D D D

6. A 7. A 8. A 9. A 10.A 11.A 12.A 13.A 14.A 15.A

16.A B C D 短文改错: Dear sir,

32.A B C D

48.A B C D

64-68____ ____ ____ ____ ____

I'm glad to recommend you to my friend Li Ming. Li Ming was born in July 15 , 1974 in Beijing. He graduated from Xisi Primary School in 1986 . When he was in the middle school, he did good in maths, physics and chemistry and fond of art. After graduating from No. 4 High School, he entered Beijing University

study physics. After four year of hard work there, he went to the United States for further study. Because of his excellent work, he get a doctor's degree in physics in this year. He is now in good health but would like to make contributions to our country.I will be most gratefully if you consider my recommendation. Looking forward to receive your early reply Yours truly, Wang Lin
第 7 页(共 13 页)

英语试题 第一节:单项选择(共 25 小题,1 分/题,共 25 分) 1—5 DBCAB 6—10 DBBDA 11—15 BCCBD 16—20 BCDDC 21—25 CBDAD 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 26、D 27、C 28、A 29、D 30、B 31、B 32、C 33、D 34、A 35、B 36、D 37、 C 38、B 39、A 40、B 41、C 42、C 43、A 44、A 45、B 第三部分:阅读理解(共 20 小题,每题 2 分,满分 40 分) 46-50 DADCC51--55 BADBA 56--60 CADBB61---63 DAC 64-69 AEGBD

四、第四部分:写作(共两节。满分 35 分) 第一节短文改错 (共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) Dear sir, I'm glad to recommend (推荐) you to my friend Li Ming. Li Ming was born in July 15 , 1974 in Beijing.He graduated from Xisi Primary School in 1986 . on When he was in the middle school, he did good in maths, physics and chemistry well and ∧fond of art. After graduating from No. 4 High School, he entered was Beijing University ∧study physics. After four year of hard work there, to years he went to the United States for further study. Because of his excellent work, he get a doctor's degree in physics in this year. He is now in good got health but would like to make contributions to our country.I will be most and gratefully if you consider my recommendation. grateful Looking forward to receive your early reply receiving Yours truly, Wang Lin

第 8 页(共 13 页)


推荐相关:

新人教版高二英语上学期期中测试题(非常棒).doc

新人教版高二英语上学期期中测试题(非常棒)_高二英语_英语_高中教育_教育专区。


新人教版高二英语上学期期中测试题(非常棒) 2.doc

新人教版高二英语上学期期中测试题(非常棒) 2_英语_高中教育_教育专区。大店中


高二英语上学期期中试题新人教版.doc

高二英语上学期期中试题新人教版 - 高二上学期英语期中考试试卷 (考试时间:90 分钟 总分:100 分) 第 I 卷(选择题 共 75 分) 一、听力 第一节(共 5 小...


高二英语上学期期中试题新人教版.doc

高二英语上学期期中试题新人教版 - 东营市一中 度高二第一学期期中考试 高二英语试题 本试卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分,共 150 分。考试时间 120 分钟。 第 I ...


高二英语上学期期中试题新人教版.doc

高二英语上学期期中试题新人教版 - 高二上学期期中考试英语试题 第一卷 (共 1


高二英语上学期期中测试试题新人教版.doc

高二英语上学期期中测试试题新人教版 - 景洪市第一中学 高二上学期期中测试英语试题 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分,满分 150 分,考试用时...


高中高二英语上学期期中试题新人教版.doc

高中高二英语上学期期中试题新人教版 - 番禺中学 高二上学期期中英语试题 本试卷


中学高二英语上学期期中试题新人教版.doc

中学高二英语上学期期中试题新人教版 - 重庆市第七中学 高二上学期期中考试英语试题 (满分 150 分。考试时间 120 分钟) 第Ⅰ卷(三部分,共 115 分) 第一部分...


高二英语上学期期中试题(无答案)新人教版.doc

高二英语上学期期中试题(无答案)新人教版 - 港尾中学 2012-2013(上)


高二英语上学期期中试题新人教版.doc

高二英语上学期期中试题新人教版 - 思南中学 20142015 学年度第一学期半期考试 高二年级英语试题 注意事项: 1 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择...


高二上学期英语期中测试题人教版.doc

高二上学期英语期中测试题人教版_高二英语_英语_高中教育_教育专区。高二上学期期中英语测试题 金牌教育阶段检测 高二年级上学期期中英语试题第二部分:单项选择 (1...


新人教版高二英语下学期期中试题(附答案).doc

新人教版高二英语学期期中试题(附答案) - 高二第二学期期中考试 英语试题 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分总分 150 分 第一卷 共 115 ...


高二英语上学期期中试题新人教版 (2).doc

高二英语上学期期中试题新人教版 (2) - 鹤山一中 2012-2013 学年度


新人教版高二英语下学期期中试题及答案.doc

新人教版高二英语学期期中试题及答案 - 高二下学期期中考试英语试题 一、听力理


高二英语上学期期中试题108.doc

英语语法语法归纳,高二英语试题,高二英语试卷答案,高二英语上学期学什么,人教版高二英语上学期,高二英语上学期期末试题,高二英语上学期学必修几,七下英语期中测试卷 ...


高二英语上学期期中素质测试试题.doc

高二英语上学期期中素质测试试题_英语_高中教育_教育专区。高二英语上学期期中素质测试试题,人教版高二英语上学期电子版,高二英语试题,高二英语单词表,高二英语上学期...


高二英语下学期期中试题(无答案)新人教版.doc

高二英语学期期中试题(无答案)新人教版 - 度下学期北镇高中高二期中考试 英语试题 第一部分:英语知识运用(共两节, 满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小...


高二英语下学期期中试题(无答案)新人教版.doc

高二英语学期期中试题(无答案)新人教版 - 嘉峪关市第一中学 高二 第二学期期中考试英语试题 第Ⅰ卷(选择题 共 95 分) 第一部分:英语知识运用 第一节:语音...


高二英语期中模块测试试题新人教版.doc

高二英语期中模块测试试题新人教版 - 福建师大附中 2013-2014 学年第一学期期中模块测试英语 (完卷时间:120 分钟;满分:150 分) 第 I 卷(共 97 分) (请将...


高中高二英语下学期期中试题新人教版.doc

高中高二英语学期期中试题新人教版 - 嘉祥一中 高二下学期期中检测 英语 第一部分 听力(两小节,共 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 ...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 学霸学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com