tceic.com
学霸学习网 这下你爽了
赞助商链接
当前位置:首页 >> 理化生 >>

北京101中学高一2009-2010学年上学期期中考试英语试题


北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期高二年级期中考试英语试卷
选择题部分 (共 74 分) 一、听力部分 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What’s happening with the woman? A. She is phoning her father. B. She is visiting a city. C. She’s looking for a job. 2. How does the woman’s sister go to university? A. By bus. B. On foot C. By subway. 3. Where does the conversation take place? A. On the playground B. In the street C. In the shop 4. What will the two speakers probably do? A. They will go to the park by bus B. They will go the park by bike. C. They will not go to the park. 5. Whom do you think the woman is talking to? A. A bus conductor B. A clerk at the airport C. A taxi driver 第二节(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 听下面几段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各个小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题 6.What started Don’s career as a singer? A.The city of Shanghai. B.A caféshop. C.A musical instrument. 7.What does Don say about his job as a singer? A.“It helps me make a good living.” B.“It helps me travel to Shanghai.” C.“It helps me meet different people.” 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题 8.Who is Mike? A.The speakers’ workmate. B.The speakers’ boss. C.The speakers’ father.

9.What are they talking about? A.A job interview. B.The job lay-offs. C.A new job opportunity. 10.How did they feel about the news? A.Excited. B.Angry. C.Anxious. 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题 11. What does the man want to do ? A. To find a house with lower rent B. To share a room with his close friend. C. To rent some place quiet enough to study. 12. Does the woman get familiar with the city? A. Maybe, as she has a little information to offer the man. B. Sure, as she knows where to find what the man needs. C. Yes, as she is in charge of the affairs. 13. What does the man probably do? A. A money cashier working in a supermarket. B. A manager arranging part time jobs. C. A student studying in a college. 听第 9 段材料,回答第 14 至 15 题 14. What is the woman going to buy? A. Some beautiful fish B. A small bottle. C. A few rocks 15. Why should a few rocks be put into the tank? A. To let the fish swim around. B. To make the tank prettier. C. To keep the water clean.

听力试题第三节 在试卷第 9 页非选择题部分

二、单项填空 (共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从各题 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 16. It is clear that ______ little money he earns can hardly support _____ family as large as his. A. the, a B. a, the C. /, a D. /, the 17. The police suspected _______ he was the murderer because he was found right there at the scene of crime. A. which B. that C. whether D. when 18. The foreign athletes expressed their _______ with the living condition of the Olympic Village in Beijing. A. assumption B. prediction C. satisfaction D. reputation

19. It was a bad year for films, ________ both quantity and quality. A. in case of B. in charge of C. in spite of D. in terms of 20. People who cannot ________ between colours are said to be colour-blind. A. consult B. inspect C. distinguish D. observe 21. It is in the small town _______ a previous emperor’s tomb has been discovered recently. A. that B. what C. where D. which 22. Computer technology makes working places very _____, that is, we don’t have to rush to our offices every day, sometimes we can just work home . A. committed B. dynamic C. secure D. flexible 23. His wife kept complaining about his bad habit that he soon got_______ of it. A. annoy B. annoying C. annoyed D. to annoy 24. He is always telling lies , so I don’t ____________believe what he says. A. extremely B. appropriately C. constantly D. entirely 25. Some drivers run traffic light or drive drunk ,________ the traffic regulations . A. to ignore B. ignoring C. having ignored D. and ignore 26. Look! The classroom is so clean and well decorated. They ______ a busy morning. A. should have had B. must have had C. needn’t have had D. mustn’t have had 27. I wondered ______________________________. A. what does he think of the result B. what he thinks of the problem C. how he dealt with the problem D. how did he like the result 28. They were speaking in such a low voice that I couldn’t ______ what they were talking about. A. bring about B. give away C. make out D. draw up 29. ---Oh, my god! I can’t even recognize you. You are much healthier than before. ---If I ________ exercise, I wouldn’t be so healthy like this. A. hadn’t taken up B. haven’t taken up C. shouldn’t have taken up D. wouldn’t have taken 30.---Do you mind if I turn down the radio? ---______________. The breaking news will be broadcast in a few minutes’ time. A. I am afraid I do B. Of course not C. Never mind D. Yes, just go ahead 三、完形填空 (共 20 小题,每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从各题 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处 的最佳答案。 He lost his arms in an accident that killed his father. Since then, he has had to depend on the arms of his younger brother. In order to take care of him, his younger brother became his ___31___, never leaving him alone for years. __32__ writing with his toes, he was completely unable to do anything in his life. As the two brothers grew up together, they had their __33__ of problems and they would often quarrel. Then one day, his younger brother wanted to ___34___ from him, living his own life. So he was heart-broken and didn't know what to do. A __35__ misfortune struck a girl, too. One night her mother, who suffered from mental illness, __36__. So her father went out looking for her mother. She tried to prepare meals for her parents, __37__ to overturn the kerosene (煤油) light on the stove, __38__ in a fire which took her hands away.

Though her elder sister showed her willingness to take __39__ of her, she was determined to be completely independent. And most of all she learned to be self-reliant. Once she wrote the following in her composition: am __40__ . Though I lost my arms, still have legs. Though my “I I wings are broken,my heart can still 41___ .” One day,the boy and the girl were both __42__ to a television interview program. The boy told the TV host about his __43__ future at being left on his own, while the girl was full of 44__ for her life. They both were asked to write something on a piece of paper with their toes. The boy wrote: younger brother's arms are my arms; My 45__ the girl wrote: Broken wings, flying heart. They had both endured (忍受) the same sufferings, but their different attitudes determined the __46__ of their lives. It is true that life is unpredictable. Disasters can strike at __47__ time. How you deal with misfortune is the true 48__ of your character. If you choose only to 49__ and escape from the suffering,it will always follow you wherever you go. But if you decide to be strong,the hardship will turn __50__ to be a fortune on which new hopes will arise. 31. A. shelter B. shade C. chain D. shadow 32. A. But for B. Except for C. Instead of D. Due to 33. A. share B. case C. lack D. fear 34. A. benefit B. return C. separate D. differ 35. A. serious B. sudden C. terrible D. similar 36. A. recovered B. disappeared C. lost D. escaped 37. A. only B. even C. still D. hardly 38. A. taking B. succeeding C. resulting D. getting 39. A. care B. charge C. advantage D. photos 40. A. practical B. lucky C. happy D. bored 41. A. break B. beat C. fly D. jump 42. A. invited B. attracted C. introduced D. committed 43. A. secure B. bright C. great D. uncertain 44. A. pressure B. enthusiasm C. regret D. demand 45. A. as B. so C. while D. even if 46. A. nature B. risk C. type D. secret 47. A. some B. no C. all D. any 48. A. symbol B. meaning C. test D. outbreak 49. A. complain B. suffer C. struggle D. involve 50. A. up B. out C. over D. back 四、阅读理解 (共 12 小题,每小题 2 分,满分 24 分) 第一节:阅读下面短文,从各题 A、B、C、D 四个选项中选出最佳答案。 (A) They crossed in front of me as I was driving out of the store parking lot. I would be delayed for a whole ten seconds. However, I realized that it was an elderly couple who were briefly delaying my departure. No more anger. The man leaned on his wife who walked in front of him. He not only used her for support but it was obvious that he was blind. She was his eyes as well. The two of them worked as one-----

each needing to function in this fast-changing world. That little example of true strength that day changed my whole personal perception of life. Suddenly I wasn’t so mad about having to work a few extra hours on Saturday. I had my strength, and I was still relatively young. That picture of those two elderly people walking with dignity and strength stayed with me the entire week. My life wasn’t so bad after all. I had my health and a good job. My wife always gave me good advice whenever I needed it. I started to think--- not wonderful old couple, who, despite the trials and hardships of a long life, still had the love and support of each other to carry them through this world. There are so many people out there just like that couple. My wife and I sometimes picture ourselves in our old age, walking arm-in-arm into the sunset. That image always gives us a warm feeling of comfort. Just remember, none of us would be here if it weren’t for our elders. We should spend an extra minute to listen and learn when it comes to helping our elder friends. They need it. 51. What was the author’s first reaction when he was stopped by the old couple ? A. He showed great pity for the couple. B. He didn’t mind at all. C. He got angry at being delayed. D. He waited patiently. 52. Before meeting the old couple, the author had a(n) ______attitude towards life. A. energetic B. enthusiastic C. doubtful D. negative 53. From the fourth paragraph, we can learn that ___________. A. the author once decided to change his job B. the author’s wife gave him lots of support C. old people are more likely to get impatient with others D. it is a bad thing to live a long life full of hardships 54. The main message that the author wants to get across in the last paragraph is that ___________. A. everyone should live with dignity and strength B. we should be patient when dealing with old people C. old people can teach us many important lessons D. happiness lies in a positive attitude towards life (B) I spend half of my life with my mother and the other half with my father. My father lives with a twenty-pound cat named Tofu. He calls me his favorite daughter. I am an only child. My father’s apartment is quite different from any other person’s living space. Except for my room, there is no furniture. He doesn’t like sofas or any comfortable chairs, so he has only a drawing table, a desk and his bed. He spends a lot of time lying on the studio floor. That’s how he thinks, he says. Then he does yoga He has a big kitchen, and on top of the refrigerator is an old clock he winds every week for good luck. The last time the clock stopped, my father’s car was towed(被警察拖走)and some other terrible things happened, so he has become very superstitious( 迷信的). When he goes out of town, he hires someone to feed Tofu and wind the clock so it won’t stop. The one thing he has plenty of is house rules. You have to take off your shoes when you come

in. He won’t allow anyone who wears a baseball cap into his house. He says only baseball players should wear baseball caps and only the catchers should wear them backward. Every time I go to stay his house, he makes up a new rule. “ House rule number 579, no television programs with laugh tracks!” he will say. But then he can never remember the numbers, so they change constantly. The rule that he always enforces is the one that requires me to write a two-page essay anytime I want something. He didn’t speak English until he was sixteen, and he had a hard time learning to write it, so he wants me to become a good writer at an early age. This ritual (仪式) started when I asked him if I could have my ears pierced when I was nine. He said it was very cruel and told me I couldn’t do it until I was thirty-five. But I kept asking him, and he finally said that if I wrote an essay and I could persuade him in writing why I wanted holes in my ears, maybe he would say okay. I wrote my first essay for my father, and after one month of writing and rewriting, he finally gave me his permission. 55. Which of the following is an example of a house rule? A. You can’t wear shoes in the house. B. Her father does yoga at home. C. There is little furniture in the apartment. D. The clock should be wound every day. 56. Which of these statements about house rules is TURE? A. Her father doesn’t like rules. B. Her father’s rules are always changing. C. Her father never enforces the rules. D. Her father made up a new rule every day. 57. You can infer that the writer’s father ________________. A. was born in the United States. B. does not like to write. C. speaks more than one language. D. was a famous writer. (C)

Einstein”s IQ =160 + What about yours? Intelligence Quotient I.Q. stands for “Intelligence Quotient” which is a measure of a person's intelligence found by means of an intelligence test. Before marks gained in such a test can be useful as information about a person, they must be compared with some standard, or norm(规 范). It is not enough simply to know that a boy of thirteen has scored, say, ninety marks in a particular test. To know whether he is clever, average or dull, his marks must be compared with the average achieved by other boys of thirteen in that test.

In 1906 the psychologist, Alfred Binet (1857--1911), devised the standard by which intelligence has since been assessed. Binet was asked to find a method of selecting all children in the schools of Paris who should be taken out of ordinary classes and put in special classes for defectives. The problem brought home to him the need for a standard for measuring intelligence, and he hit upon the very simple concept of “mental age”. First of all, he invented a variety of tests and put large numbers of children of different ages through them. He then found at what age each test was passed by the average child. For instance, he found that the average child of seven could count backwards from 20 to 1 and the average child of three could repeat the sentence:" We are going to have a good time in the country ."Billet arranged the various tests in order of difficulty, and used them as a scale against which he could measure every individual. If, for example, a boy aged twelve could only do tests that were passed by the average boy of nine, Binet held that he was three years below average, and that he had a mental age of nine. The concept of mental age provided Binet, and through him, other psychologists, with the required standard. It enabled him to state scores in intelligence tests in terms of a norm merely by subtracting(减去) the “mental” age of a child from his “chronological” age. Then the boy in the example given would be 'three years retarded'(迟缓、耽误). Later the “mental ratio” was introduced; that is to say, the ratio of the mental age to the chronological age. Thus a boy of twelve with a mental age of nine has a mental ratio of 0.75. The “mental age” measurement was then replaced by the more famous I.Q.(intelligence quotient) 58. To judge a child' s intelligence, his marks in a test must be compared with marks gained by ______________. A. others of the same age B. children of different ages C. a number of children aged thirteen D. the same child at different ages 59. The word “defective” refers to ________. A. average children B. poor children C. children of low intelligence D. very intelligent children 60. Binet used a large number of children in his tests because he wanted to find out________. A. who were the most stupid B. the defectives C. what a bright child could do D. a norm 61. The purpose of I.Q. test is to find out ______________. A. whether one has the intelligence of thirteen-year-old children B. whether one is clever, average or dull C. whether one is mature enough for his age D. whether one is tall enough for his age 62. The I.Q. is___________________. A. the mental age divided by the chronological age and multiplied by a hundred B. the mental age multiplied by the chronological age and divided by a hundred C. the chronological age divided by mental age and multiplied by a hundred D. the average age divided by the mental age and multiplied by a hundred.

非选择题部分

(共 46 分)

一、听力理解(共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) 第三节 (共 5 题,每题 1 分,共 5 分) 听下面一段独白,从所听到的内容中获取必要信息,填入标号为 16-20 的空格中。录音读两 遍。 Information about Student Housing How many main types of housing? How to get a dorm or a house? What facilities do the rooms have? What’s the rule about speaking for foreign students? What’s the situation about the international housing? 16 You should get your 17 as soon as possible

Two beds, two closets and two desks except ___18 _ They can speak only a certain language during 19 The Spanish house is full, but some rooms 20 in other houses

二、单词拼写:(共 8 小题,每小题 1 分,满分 8 分) 1. The author gave a very beautiful d______________ of Jiu Zhaigou , which attracted many travellers from all parts of the country to pay a visit to it. 2. The fierce competition in job market causes great sense of a__________(焦虑) among the graduates. 3. F________ speaking, I am not interested in sports as most males. 4. Although he knows this activity is good for him, he is still h__________ about joining in it or not . 5. His __________ ( 随意的 ) attitude towards his personal life upsets his parents . 6. You have got many _________(可选择的) plans, you can choose any one as you like. 7. People a_________ knowledge by reading, thinking, observing and asking questions 8. He couldn’t even understand the interviewer’s questions, so this interview was a total f______. He felt so upset. 三、完成句子,根据中文意思完成句子。 (共 4 小题,每小题 2 分,满分 8 分) 1. 他性格开朗, 很容易适应一个新的环境. He is very outgoing and easy to___________________ a new environment. 2. 这个小村庄建了一个新学校, 很多孩子都有了接受教育的机会. A new school has been built in this village, making children ________________ education. 3. 在某种程度上,你的想法还是比较实际的。 ______________________, your idea is fairly practical. 4. 使他欣慰的是,他赢得了这场决赛,他的努力最终得到了回报。 To his relief, he won the final. His hard work ___________ at last.

四. 阅读表达: (共 5 小题,每小题 2 分,满分 10 分) 阅读下面的短文和问题,根据短文内容,在相应题号后的横线上写下相关信息,完成对该 问题的回答。答语要结构正确,书写工整,字迹清楚。 (请注意问题后的字数要求) The way people work has changes. The increasing use of technology presents new and continual challenges to small and large businesses, employees and managers, teachers and students. Everyone, it seems, is being affected by the technological revolution. Store clerks, for example, now use increasingly complex computerized cash registers( 现 金 出纳 机 ), while university professors must learn to_____________________________________. In today’s world, training and learning do not stop when we finish school; they must now continue throughout our working lives. In the year 2000, the Hong Kong government conducted a survey on the employment concerns, and training needs, of its workforce. For many managers and other professionals the biggest challenge, as well as change, in the workplace, was the increased use of computers and computerized machinery or equipment. Between 1998 and 2000, the need for experienced employees who could use this kind of equipment rose rapidly. Many of those in the workplace at this time experienced changes in job requirements and had to attend job-related training or re-training courses. The changing work environment is also affecting education and how we learn. In Finland, a report on strategies for education and training in the information age discussed the changing role of both teacher and student. With the increased use of technology and the growth of distance learning, the teacher has become more of a tutor who guides a student, rather than lectures. In turn, the student has to take more responsibility for his or her learning in the absence of direct teacher contact. The report also stressed that high school and university students should learn computer skills in order to cope with the demands of the future workplace. The Finnish report also highlighted the need for teacher training, and re-training, and suggested that the salaries and job descriptions of teachers be reviewed because of future demands expected in their job. Previously(以前) university professors may have held lectures between the weekday hours of 9:00a.m . and 5:00p.m. in large halls filled with students. Now, they may spend part of their day lecturing larger groups of students on campus, and then conduct afternoon or evening classes online, with students in five different countries. As technologies grow and develop, ongoing training will continue to be necessary. To be successful in the workplace, people will not stop learning when they leave school ------ lifelong learning will become a way of life. 1. Please complete the sentence in Paragraph 1 within 10 words. ____________________________________________________________ ____________________________________________________________ 2. Which sentence in the passage can be replaced by the following one? Nowadays, after graduating from school, we never give up learning; instead, we have to go on with further education. _____________________________________________________________ _______________________________________________________________ 3. According to the passage, is it necessary for everyone to continue learning? Why? ( Please answer within 20 words ) _______________________________________________________________

________________________________________________________________ 4. Please give a title to the passage. (within 5 words) ________________________________________________________________ 5. Please translate the underlined sentence into Chinese. ________________________________________________________________ _ 五、书面表达 (共 15 分) 在“感恩节”来临之际,你班要召开题为“感恩”的主题班会。要求每人向大家介绍一位你 最想感谢的人。请你根据下面内容写一篇发言稿向大家介绍你的妈妈。 人物:妈妈 外形:自拟 职业:自拟 性格:耐心;善良;幽默; 内容;工作认真负责; 教我如何克服困难,独立;自信; 生活上对我关心照顾; 要求: 1)字数:不少于 60 字。 2)用一个具体事例来表达你对妈妈的感激之情或忏悔之意。 The person I want to thank most is my mum, ____________________________ ___________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ Such is my mum . I love her forever.

(作文必须写在答题纸上)

英语试卷答案及评分参考 第一部分(选择题 共 74 分) 一、听力理解 第一节(共 15 小题,15 分。每小题 1 分) 1. C 2. B 3.C 4. A 5. B 6. C 7. C 8.A 9. B 10. C

11.C

12. B

13. C

14. A

15. A

二、单项填空 16. A 21. A 26. B 三、完形填空 31. D 36. B 41. C 46. A 四、阅读理解 A) 51. C B) 55. A C) 58. A

(共 15 小题,15 分。每小题 1 分) 17. B 18. C 19. D 22. D 23. C 24. D 27. C 28. C 29. A (共 20 小题,20 分。每小题 1 分) 32. B 33. A 34. C 37. A 38. C 39. A 42. A 43. D 44. B 47. D 48. C 49. A

20. C 25. B 30. A

35. D 40. B 45. C 50. B

(共 12 小题,24 分。每小题 2 分) 52. D 53. B 54. B 56. B 57. C 59. C 60. D 61. B 62. A 第二部分(非选择题 共 46 分) 一、听力理解 (共 5 小题,5 分。每小题 1 分) 16. Two 17. application 18. cookers 19. meal times 一、 单词拼写: (共 8 小题,8 分,每小题 1 分) 1. description 2. anxiety 3. Frankly 5. casual 6. alternative 7. acquire 三、完成句子: (共 4 小题,8 分,每小题 2 分) 1. be accustomed to / adapt to 2. have access to / have a chance of receiving 3. To a certain extent 4. paid off

20. available

4. hesitating 8. failure

四、阅读表达 (共 5 小题,10 分。每小题 2 分) 1. adapt their teaching skills in order to lead distance learning courses / use computer to lead distance learning courses. 2. In today’s world, training and learning do not stop when we finish school; they must now continue throughout our working lives. 3. Yes. Because people want to be successful in the workplace, lifelong learning will become a way of life. 4. Lifelong learning---a job requirement 5. 随着技术运用的增加和远程教育的发展, 老师已经成为了指导学生的导师, 而不是一 个授课者。 四、书面表达 (共 15 分) Possible Version:

The person I want to thank most is my mum, tall and thin , wearing a pair of glasses which makes her elegant. As an English teacher, she can not only make her class lively and interesting but also treat her students as her own children. Because of her kindness and a good sense of humor, she is very popular among her students. My mum is also a great mother. She often patiently teaches me how to think independently and helps me to build up my confidence. When I have some difficulties in my studies, it is my mum who encourages me to work until I solve the problem. When I’m feeling sad or bad, it is also my mum who looks after me with care. I remember when I caught a high fever at midnight last month, my mum took me to the hospital as fast as she could. It was about 6 in the early morning when we got home ,. but she had to work immediately. She must be very tired. How I wish she could have had enough time to have a good rest that day! Such is my mum . I love her forever. 书面表达评分参考: 1.第一档: (14—13 分) (很好) 完全完成试题规定的任务。 运用了多样的句式和丰富的词汇, 语法或用词方面有个 别错误,但为尽可能表达丰富的内容所致;体现了较强的语言运用能力。全文结构 紧凑,逻辑清楚、合理。 2.第二档: (12—10 分) (好) 完成试题规定的任务。运用的句式和词汇能满足任务要求,语法和用词基本准确, 少许错误主要为尽可能表达丰富的内容所致。 使用了简单的语句间连接成分, 内容 连贯,逻辑清楚、合理。 3.第三档: (9—8 分) (及格) 基本完成试题规定的任务。 运用的句式和词汇基本满足任务要求, 语法和用词方面 有一些错误,但不影响理解。内容基本连贯,逻辑清楚、合理。 4.第四档: (7—4 分) (较差) 未恰当完成试题规定的任务。 所用句式和词汇有限, 语法或用词方面的错误影响了 对所写内容的理解。信息未能清楚地传达给读者。 5.第五档: (3—0 分) (差) 未完成试题规定的任务。句式单调,词汇贫乏,语法或用词方面错误较多,严重影 响了对所写内容的理解。信息未能传达给读者。 6.书写或标点符号不规范在 4 处以上 (含 4 处) 或字迹潦草, , 在得分中再扣除 1 分 (第四、 五档文不扣此项分数) 。重复错误只扣一次分数。


推荐相关:

北京101中学高一2009-2010学年上学期期中考试英语试题.doc

北京101中学高一2009-2010学年上学期期中考试英语试题_理化生_高中教育


北京市第101中学2009 2010学年度第一学期八年级期中考....pdf

北京市101 中学 2009-2010 学年度第一学期八年级期中 考试英语试卷第 I 卷(共 60 分) 听力理解(共 15 分) 一、听下面四段对话,选择与对话内容相符的...


北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试八年级英语....doc

北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试八年级英语试卷命题:


北京101中学七年级2009-2010学年上学期期中考试英语试题.doc

北京101中学七年级2009-2010学年上学期期中考试英语试题_英语_初中教育_教育专区。北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试七年级英语试卷第 I 卷 (机读...


北京101中学2015-2016学年上学期高一年级期中考试英语....doc

北京101 中学 2015-2016 学年上学期高一年级期中考试 英语试卷 有答


北京101中学11-12学年高一上学期期中考试英语试题.doc

北京101中学11-12学年高一上学期期中考试英语试题 - 北京一零一中学 2011-2012 学年度第一学期 高一英语 命题:高一英语备课组 审核:张燕 2011.11. 4 本试卷分...


北京市101中学20092010学年上学期期中考试八年级英语试....pdf

北京市101中学20092010学年上学期期中考试八年级英语试卷 - 北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试八年级英语试 卷 命题:初二英语组 审核:初二英语组 2009.11...


...中学八年级2009-2010学年上学期期中考试英语试题_图....doc

北京101中学八年级2009-2010学年上学期期中考试英语试题 - 北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试八年级英语试卷 第 I 卷(共 60 分) 听力理解(共 ...


北京101中学高二2019-2010学年上学期期中考试英语试题.doc

北京101中学高二2019-2010学年上学期期中考试英语试题_英语_高中教育_教育专区。北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期高二年级期中考试英语试卷选择题部分 (共 74...


北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试八年级英语....doc

北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试八年级英语试卷_初二英语_英语_初中教育_教育专区。2009北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试八年级英语试卷...


北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试八年级英语....doc

北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试八年级英语试卷命题:


北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试八年级英语....doc

北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试八年级英语试卷命题:


北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试八年级英语....doc

北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试八年级英语试卷命题:


北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试_图文.doc

北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试 - 北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试八年级英语试卷 命题:初二英语组 审核:初二英语组 2009.11.05 ...


北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试_图文.doc

北京市101中学2009-2010学年上学期期中考试 - 北京市 101 中学 2009-2010 学年上学期期中考试八年级英语试卷 命题:初二英语组 审核:初二英语组 2009.11.05 ...


北京市101中学2011-2012学年高一上学期期中考试英语试题.doc

北京市101中学2011-2012学年高一上学期期中考试英语试题 - 北京一零一中学 2011-2012 学年度第一学期 高一英语 命题:高一英语备课组 审核:张燕 2011.11. 4 本...


2009-2010学年度北京市101中学第一学期期中考试.doc

2009-2010学年度北京市101中学第一学期期中考试_初一语文_语文_初中教育_教育专区。2009-2010 学年度北京市 101 中学第一学期期中考试 初二英语试卷第I卷 一、...


北京市101中学2017_2018学年高一英语上学期期中试题(含....doc

北京市101中学2017_2018学年高一英语上学期期中试题(含详细答案)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。北京市101中学2017_2018学年高一英语上学期期中试题 ...


2017-2018学年北京101中学高一上学期期中考试英语卷wor....doc

2017-2018学年北京101中学高一上学期期中考试英语卷word版含答案_高中教育_教育专区。2017-2018学年高一学期月考期中考试期末考试卷word版含答案 ...


北京市101中学2009-2010学年上学期高二年级期.pdf

北京市101中学2009-2010学年上学期高二年级期中考试英语 试卷必修5 出

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 学霸学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com