tceic.com
简单学习网 让学习变简单
当前位置:首页 >> 英语 >>

2015-2016年北京丰台高三上学期期末英语试题及答案


高三英语
第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,共 15 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 21. _______ I have a word with you? It won’t take long. A. Can B. Must C. Dare

D. Should 22. --- When did you come back? --- Half an hour ago. You ______ to music. A. listened B. were listening C. had listened D. have been listening 23. ________ the young men need is experience. A. Where B. What C. Why D. When 24. --- Are you still looking for a job? --- Not really. I’ve found a company ______ I want to work. A. where B. which C. that D. what 25. Don’t read in poor light _______ your eyesight will be damaged. A. and B. but C. so D. or 26. I wonder what’s happened to John. He _______ around for at least two weeks. A. wasn’t B. won’t be C. hasn’t been D. hadn’t been 27. The manager announced the decision on the project that we _______ before. A. was to discuss B. would discuss C. was discussing D. had discussed 28. Jackson is cheerful about his life _______ he is suffering from cancer. A. even if B. as long as C. as if D. ever since 29.______ himself well-informed, he reads newspapers every day. A. Making B. Made C. To make D. Make 30. _______ more about what you have, you’ll feel satisfied. A. Thinking B. Thought C. Having thought D. To be thinking 31. The Easter Show is an agricultural event, _______ to show off the best of country life. A. design B. designing C. designed D. to design 32. The play has remained a mystery ________ the producer wants to surprise the audience. A. although B. because C. unless D. until 33. As we grow up, we get better at knowing ________ we are feeling and why. A. what B. how C. that D. whether 34. If Harold hadn’t given us a ride yesterday, we ________ home at midnight. A. arrived B. would arrive C. had arrived D. would have arrived 35. Thanks to John’s outstanding performance, it is most likely that he _______ into Harvard University.

A. accepted B. was accepted C. will accept D. will be accepted 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选 出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Grandfather was a wise man. No matter how badly-behaved I had been,I could tell Grandpa anything and my secrets were 36 . He loved me and would never give them away. I remember a time when a bunch of us were playing baseball behind Mrs. Ferguson’s house. I hit one pitch just right and …slam! It ended up breaking Mrs.Ferguson’s kitchen window! We all 37! After I got home, Itold Grandpa about it.He knew we had been 38 many times about the dangers of playing where we shouldn’t. 39 he just listened. “I was wrong,” I told him, with my head down. “I hate myself for what I did. Is there a way 40?” “Well,”he said, “Mrs. Ferguson has a problem, just like you. If she knew you 41 and you were afraid of her, she would be sad. I’ll bet she wishes you woul d give her a chance to be 42. It’s your decision. Are you planning to43nothing happened? Just keep quiet and hide what you’re not proud of?” “I don’t know,” I 44. “Things might get worse…” “Let’s think it through,” he said finally. “If you were Mrs. Ferguson, what would you do?”I didn’t know what she might do.I had been45 that Mrs. Ferguson would stay mad at me, so I ran. On the way home I imagined that she was a mean witch chasing me. “Well,” I said, taking a deep breath, “One solution is to tell Mrs. Ferguson I’m sorry and offer to fix her 46 .” “If you call her,” asked Grandpa, “What’s the 47 that can happen?” I had to think for a moment. I realized that even if she did not accept my 48, it could not be any worse than seeing the 49 on Mom and Dad’s faces. Grandpa smiled when he knew I had 50 it out. “Doing what’s right is not always 51,” he said, handing me the52. “I’m proud of you.” Grandpa did not make me do it. It was always my 53. As it turned out, Mrs. Ferguson was very kind and we evenbecame really close friends. “Admitting what you’re not proud of is the hardest thing of all,” said Grandpa. “Choosing to be honestmakes others 54 you and respect you.” Grandpa passed away a year ago and I miss him so much. He gave me the tools to fix many problems and most of all he showed meI was55. 36. A. open B. safe C. little D. special 37. A. ran B. jumped C. hesitated D. cheered 38. A. consulted B. questioned C. warned D. bothered 39. A. And B. So C. Or D. But 40. A. back B. out C. around D. off 41. A. finished B. changed C. quit D. cared 42. A. outgoing B. confident C. polite D. understanding

43. A. complain B. pretend C. admit D. agree 44. A. sighed B. laughed C. insisted D. begged 45. A. confused B. angry C. afraid D. shocked 46. A. window B. door C. roof D. fence 47. A. strangest B. worst C. fairest D. rudest 48. A. blame B. advice C. excuse D. apology 49. A. tiredness B. fear C. surprise D. disappointment 50. A. checked B. put C. figured D. took 51. A. easy B. great C. useful D. suitable 52. A. baseball B. phone C. tool D. paper 53. A. problem B. duty C. dream D. choice 54. A. follow B. reward C. trust D. remember 55. A. brave B. active C. friendly D. modest 第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 A

Make Albertsville Shine
After a long and snowy winter, spring has finally come to Albertsville. The leaves are out on the trees, and the grass is green again. All around town, people are cleaning up their homes. They are pulling weeds and planting flowers. They are sweeping yards and washing windows. Before long, Albertsville will look as fresh and shiny as a new coin, right? Definitely not. Just take a look at the streets and sidewalks around town. There is litter everywhere: fast food wrappers, soft drink cans, plastic bags, and more. This litter is dirty and ugly. It takes the shine off our lovely town. But it doesn’t have to be this way. In many neighboring towns, volunteer groups “adopt” a mile of a street or road to keep clean. The groups include schools, churches, and clubs. Volunteers pick up litter, cut bushes, wash sidewalks, and even plant flowers! Sure, the volunteers work hard, but they also get to enjoy the beauty of their town. Better yet, they feel proud of themselves for making their town a better place to live. So what are the people of Albertsville waiting for? Talk to people in your

school, church, or club about adopting part of a street or road. Then get to work! If enough volunteer groups get busy, Albertsville really will shine this spring.

56. Albertsville looks old and dull because of _________. A. a lack of trees B.trash on the roads C. dirty and ugly houses D. bad weather in spring 57. Volunteers do the following EXCEPT _________. A. removing wastes B. looking after plants C. raising money D. cleaning sidewalks 58. The purpose of the passage is to _________. A. persuade people to stop littering B. describe the beauty of Albertsville C. call on people to help clean up Albertsville D. compare Albertsville with neighboring towns B A few years ago, New York City had a blackout(停电) which caused all the TV stations to go out for several hours. When the TV went off in the Bufkins house, panic began.First, Bufkins thought something was wrong with his TV set in the living room, so he rushed into his bedroom and turned on another set.Nothing. Mrs. Bufkins said to her husband, “It isn’t your set. The power is off.” Bufkins said, “Who are you?” “I am your wife, Edith.” “Oh,” Bufkins said.“then I suppose those kids in there are mine. ” “That’s right. If you ever got out of that armchair in front of the TV set, you’d know us.” “Boy, they’ve really grown,”Bufkins said, looking at his son and daughter. “How old are they now?” “Thirteen and fourteen,” Mrs. Bufkins replied. “I’ll be darned. Hi, kids.”

“Who’s he?” Bufkins’ son, Henry, asked. “It’s your father,” Mrs. Bufkins said. “I’m pleased to meetcha,”Bufkins’ daughter, Mary, said shyly. There was an embarrassed silence all around. “Well, what school do you go to?” “We go to Forest High School,”Bufkins’ son, Henry said. “What do you do?”Mary asked. “I thought you were a car salesman,” Mrs. Bufkins said. “That was two years ago. Didn’t I tell you I changed jobs?”Bufkins said in surprise. “No, you didn’t. You haven’t told me anything for two years.” “Yup, I’m doing quite well, too.” Bufkins said. “Then why am I working in a department store?” Mrs. Bufkins demanded. “Oh, are you still working in a department store? If I had known that, I would have told you to quit last year. You should have mentioned it.” Bufkins said. There was more dead silence. Finally Henry said, “Hey, you want to hear me play the guitar?” “You know how to play the guitar? Say, didn’t I have a daughter who played the guitar? ” “That was Susie. She got married a year ago, just about the time you were watching the World Cup.”Mrs.Bufkins said. 59. What made Mr. Bufkins panicked when the power went off? A. The cost ofbuying a new TV set. B. The quarrelcaused by the blackout. C.The failure to continue watching TV. D. The possibility of getting an electric shock. 60. It can be inferred that Mr. Bufkins _________. A. is quiet by nature B. is addicted to TV C. works as a carsalesmanD. enjoys playing the guitar 61. What was the problem with the family? A. They worked in different places. B. The family disliked Mr. Bufkins. C. The parents didn’t care about their children. D. Theyseldom communicated with each other. 62. What would be the best title for the passage? A. The Shock of Recognition B. The Damage of a Blackout C. The Harmony of a Family D. The Art of Communication` C Have you ever wondered where the chocolate in your favorite candy bar comes from? Chocolate comes from the cacao tree, which grows in warm, tropical areas of

West Africa, Indonesia, Malaysia, Mexico, and South America. And who eats the delicious chocolate made from the cacao grown in these places? The majority of chocolate is consumed in Europe and North America. This probably sounds like a familiar story—developing countries produce inexpensive raw materials that are manufactured and sold as finished goods in developed countries, and generally, that is what happens with chocolate. Large chocolate companies buy cacao beans at a low price and produce cocoa and chocolate products to sell at a relatively high price. But the familiar story has a new chapter. Beginning in the 1980s, some consumers learned that cacao farmers were living difficult and uncertain lives. The farmers received money for their crops based on world markets, and the market price for cacao was sometimes so low that farmers received less for their crops than the crops had cost to produce. In response, groups of consumers in Europe and the United States developed “fair trade” organizations to guarantee that farmers of cacao, as well as coffee and tea, would receive fair and consistent prices for their crops. Fair trade organizations benefit farmers by buying cacao beans or other products from them directly at higher-than-market prices and eliminating “middle men” such as exporters. Fair trade organizations also encourage farming techniques that are not harmful to the environment or to farm workers, for example, growing cacao without chemical pesticides or fertilizers in the shade of rain forest trees. One organization, Equal Exchange, helps farmers set up farming cooperatives in which they can share resources and work on projects such as community schools. Another, Fairtrade Labelling Organizations International (FLO), guarantees that products bearing its label meet standards that improve the lives of growers and producers. The results of fair trade are a better standard of living for some farmers and nicer chocolate bars made with organically produced cocoa that consumers don’t feel guilty about buying. And although fair trade chocolate is somewhat more expensive than other chocolate and now makes up only 1% of chocolate sold, the fair trade idea is spreading quickly. You may soon see fair trade chocolate right next to the more famous bars in your favorite store. 63. The underlined word “that” in Para. 1 refers to _________. A. the unfair trade between countries B. the high price of chocolate products C. the traditional production of raw materials D. the major consumption of the finished food 64. The organization Equal Exchange aims to_________. A. promote chocolate sales B. offer support to the farmers C. reduce the cost of growing crops D. increase the production of chocolate 65. What does the author imply in the last paragraph? A. There will be more fair trade chocolate in the future.

B. Fair trade chocolate is not as tasty as other chocolate. C. Consumers feel guilty about buying fair trade chocolate. D. There is probably no reason to worry about cacao farmers. 66. The passage is written to _________. A. give tips on how to undertake fair chocolate trade B. advise people to join in Fair trade organizations C. encourage farmers to adopt organic farming D. inform people of fair trade chocolate D On a dark night, 11-year-old Joe was playing hide-and-seek with his friends in the backyard when he thought he saw Magellan—a huge housecat. However, when the cat suddenly jumped on his head, Joe found it turned out a young cougar. He backed away from the animal, then turned and ran inside the house. Cougar encounters like this one are becoming increasingly common in the U.S. Most people assume that’s because cougar populations are growing, or because the big cats are coming into closer contact with the expanding web of human suburbs. But Professor Robert Wielgusat Washington State Universityargues that poorly designed hunting policiesmight be causing an increase in cougar-human conflicts. Wielgus’s research teams have been fitting the big cats with radio collars and monitoring their movements. They find that the cougar population is actually declining rapidly and almost no male cougars are over four years of age. And a study shows that the heavily hunted area has five times as many cougar complaints as the lightly hunted area—even though the density of cougars is about the same in both areas. Wielgus suspects that hunting policies, which allow older males to be killed to keep cougar populations in check, were the culpritand teenage cougars in the heavily hunted area may be responsible for most of the trouble. To test his theory, he adds two more groups of cougars to the tracking program—one in a heavily hunted area and another in a comparable but lightly hunted area. He concludes that heavy hunting indeed almost wipes out older males and the population structure in the heavily hunted area shifts toward younger animals. With these findings, Wielgus believes without adults to keep them under control, the disorderly teens are more likely to come into conflict withhumans, farmanimals and pets. Wielgus’s ideas don’t sit well with everyone. “Hunting definitely does cause lots of teenage males to flow in, but I don’t yet see solid proof that they are more likely to cause trouble than older cats,”says the University of Montana’s Robinson. “In many cases, the new arrivals have been squeezed out of remote wilderness habitat and forced into areas where they are more likely to encounter humans. I think humans are primarily responsible for all the interaction you see. We’re moving into these areas where cougars and deer are,” according to Alldredge, a researcher at the Colorado Division of Wildlife.

We may not understand what makes 18-year-old males more likely than48-year-old men to do dangerous things, Wielgus says, but we know that the world would be a different place, if teenagers were in charge. 67. The passage begins with a story to _________. A. lead into the topic B. describe an incident C. show the author’s attitude D. warn of the dangers of cougars 68. The underline word “culprit” in Para.4 is closest in meaning to _________. A. effect B. evidence C. target D. cause 69. Which of the following is true? A. Alldredge agrees hunting results in the arrival of lots of teens. B. Robinson doubts age is a key factor in human-cougar conflicts. C. Alldredge believes killing older males may cause abigger threat. D. Robinson holds humans are to blame for the fall of older males. 70. What might Wielgus suggest to reduce cougar attacks? A. Driving teenage cougars back into their natural habitat. B. Getting people to move out of the areas where cougars are. C. Forbidding children to play in the backyard by themselves. D. Revising hunting policies to ensure a healthy cougar population. 第二节(共 5 小题 ;每小题 2 分,共 10 分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项 中有两项为多余选项。 It had been a hard week for Jack. His parents had to cancel the family’sspring vacation to Disney World. 71And he studied the wrong chapter for hisscience test. Jackpressed the play button on hisCD player. As his favorite song played, Jackthought about the coming weekend. After a few minutes, he called to hissister in the next room. “Hey, how about playing basketball?” 72 The right songcan make you smile and feel like getting up and dancing. It can also calm you downwhen you’re worried. Besides changinghow you feel, music may help make your brain workbetter. 73It may be because people’s bodieshave natural rhythms, such as a heartbeat and pulse. Different kinds ofmusic can affect you in different ways. Changing your mood can be as easyas pressing the “play” button. Soft music with long, gentle notes is what many people play to relax.If you want to relax, try listening to nature sounds. 74 Maybe just hearing a single voice soothes you. At anexhibit in New York City, visitors canlie down on the city’s largest futon bed. They close their eyes, put onheadphones, and listen to soft music, relaxing

themselves. Music can do more than just help them relax. Playing music while studying helps keep your brain in shape. Whenyou listen to a sound, it travels from the ear to the brain by electrical signal and it involves learning, memory, and emotions.Experts suggest playing slow music to help you concentrate while you study.It may even improve your memory. 75For example, if you’re reading a beautiful poem, playing light music may help you understand it better. No matter what style of music you like, you can use it to help you. The rightmusic can add to a good mood or turn around a bad day. Just ask Jack. Afterlistening to his favorite song, he put his tough week behind him and played agreat game of basketball with his sister. A. Why does music have these powers? B. Itmay help make people healthy again. C.His basketball team lost an important game. D. Why can music help you stay longer in a place? E.Or look formusic with a single instrument you like. F.So try to match the type of music to the type of learning. G.Music can be just what you need when you’re feeling down. 第四部分:书面表达(共两节,35 分) 第一节(15 分) 假设你是红星中学高三 (1) 班学生李华, 你们学校将举行一次英语沙龙活动, 请你给外教 Jeff 写一封邀请信,邀请他给你们作主题为“西方节日”的讲座。邀 请信的内容包括: 1. 英语沙龙活动的具体时间、地点和主题; 2. 选择该主题的原因; 3. 期待对方的回复。 注意: 1. 词数不少于 50; 2. 开头和结尾已给出,不计入总词数。 提示词:英语沙龙 Dear Jeff, _____________________________________________________________________ Yours, Li Hua (请务必将作文写在答题卡指定区域内) 第二节(20 分) 假设你是红星中学高三 (1) 班学生李华, 上周你校举办了校园传统文化节, 请给你的英国笔友 Jack 写一封邮件,按照以下四幅图的先后顺序,叙述你们班 利用报纸制作汉服参加展示活动的全过程。 English Salon

注意:1. 词数不少于 60; 2. 短文开头已给出,不计入总词数。 提示词:汉服 Hanfu T 台 runway

Dear Jack, Last week, our school organized a Traditional Culture Festival. _________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ Yours, Li Hua

丰台区 2015-2016 学年度第一学期期末练习

高三英语参考答案及评分标准
第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1.A 2.B 3.B 4.C 5.B 第二节(共 10 小题; 6. C 7.A 8.A 每小题 1.5 分,共 15 分) 9.B 10.A 11.C 12.A

13. B

14.B

15.C

第三节(共 5 小题:每小题 1.5 分,共 7.5 分) 如出现拼写错误不计分;每小题超过一个词不计分;出现大小写、单复数错误扣 0.5 分。 16. Parnell 17. Lake 18. 8976523 19. seat 20. November 第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,共 15 分) 21. A 22. B 23. B 24. A 25. D 26. C 27.D 28. A 31. C 32.B 33.B 34. D 35. D 第二节完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 36. B 37. A 38. C 39. D 40. B 41. D 42. D 43. B 46. A 47.B 48. D 49. D 50. C 51. A 52. B 53.D 第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 56. B 57. C 58. C 59. C 60.B 61.D 66. D 67.A 68. D 69. B 70.D 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,共 10 分) 71. C 72. G 73.A 74. E 75. F 第四部分:书面表达(共两节,35 分) 第一节(15 分) 62. A 63. A 64. B 65. A 29. C 30. A

44. A 54. C

45. C 55.A

一、评分原则: 1.本题总分为 15 分,按 4 个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次 的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容是否充实,交际是否得体,语言是否准确。 4. 拼写、 标点符号或书写影响内容表达时, 应视其影响程度予以考虑。 英、 美拼写及词汇用法均可接受。 5.词数少于 50,从总分中减去 1 分。 二、各档次的给分范围和要求: 完全完成了试题规定的任务。 ·内容完整,条理清楚;

第一档 ·交际得体,表达时充分考虑到了交际的需求;体现出较强 (13 分~15 分) 的语言运用能力。 完全达到了预期的写作目的。 基本完成了试题规定的任务。 ·内容、条理和交际等方面基本符合要求; ·所用语法和词汇满足了任务的要求; ·语法或用词方面有一些错误,但不影响理解。 基本达到了预期的写作目的。 未恰当完成试题规定的任务。 第三档 (4 分~8 分) ·内容不完整; ·所用词汇有限,语法或用词方面的错误影响了对所写内容 的理解。 未能清楚地传达信息。 未完成试题规定的任务。 ·写了少量相关信息; ·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。 未能传达任何信息;所写内容与要求无关。

第二档 (9 分~12 分)

第四档 (1 分~3 分) 0分

三、One possible version: Dear Jeff, Our school is going to have an English Salon. We warmly invite you to prepare a presentation for it. Please, give us a lecture about Western Holidays. The salon will be at the lecture room from 9 to 11, in the morning, on Saturday, January 16th. Western holidays are becoming increasingly popular in China. Many of us are interested in them and we want to know more about the holidays in the West. We would really appreciate your participation. We are looking forward to your reply. Yours,

Li Hua 第二节(20 分) 一、评分原则: 1.本题总分为 20 分,按 5 个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次 的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容要点的完整性、上下文的连贯、词汇和句式的多样 性及语言的准确性。 4. 拼写、 标点符号或书写影响内容表达时, 应视其影响程度予以考虑。 英、 美拼写及词汇用法均可接受。 5.词数少于 60,从总分中减去 1 分。 二、内容要点: 1.查找信息 2. 设计汉服 3. 制作汉服 4. 展示汉服 三、各档次的给分范围和要求: 完全完成了试题规定的任务。 ·覆盖了所有内容要点; ·运用了多样的句式和丰富的词汇; 第一档 ·语法或用词方面有个别错误,但为尽可能表达丰富的内容 (18 分~20 分) 所致;体现了较强的语言运用能力; ·有效地使用了语句间的连接成分,所写内容连贯、结构紧 凑。 完全达到了预期的写作目的。 完全完成了试题规定的任务。 ·覆盖了所有内容要点; ·运用的句式和词汇能满足任务要求; 第二档 ·语法和用词基本准确,少许错误主要为尽可能表达丰富的 (15 分~17 分) 内容所致; ·使用了简单的语句间连接成分,所写内容连贯。 达到了预期的写作目的。 基本完成了试题规定的任务。 ·覆盖了内容要点; 第三档 ·运用的句式和词汇基本满足任务要求; (12 分~14 分) ·语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。 基本达到了预期的写作目的。 未恰当完成试题规定的任务。 ·漏掉或未描述清楚主要内容; 第四档 ·所用句式和词汇有限; (6 分~11 分) ·语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。 未能清楚地传达信息。

第五档 (1 分~5 分) 0分

未完成试题规定的任务。 ·明显遗漏主要内容; ·句式单调、词汇贫乏; ·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。 未能传达任何信息;所写内容与要求无关。

四、One possible version: Dear Jack, Last week, our school organized a Traditional Culture Festival. Upon hearing this news, we were excited and decided to make Hanfu with newspapers. First, we surfed the Internet for the Hanfu’s original culture and different styles. With the information collected, we started to design our own Hanfu. After a couple of attempts, our design was finally created. Immediately, we got down to work. We cut the newspapers, stuck the pieces together and even colored it. Finally, when our show time came, I walked the runway wearing our elegant Hanfu and the audience cheered and even got onto their feet with wild applause. This activity gave us a strong sense of achievement. More importantly, we gained a lot of pride in and knowledge about our traditional culture. Yours, Li Hua


推荐相关:

2015-2016年北京丰台高三上学期期末英语试题及答案

2015-2016年北京丰台高三上学期期末英语试题及答案_英语_高中教育_教育专区。高三英语第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 ...


2015-2016年北京丰台高三上学期期末英语试题及答案

2015-2016 年北京丰台高三上学期英语试题及答案 丰台区 2015—2016 学年度第一学期期末练习 高三英语 2016.01 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 ...


2015-2016年北京丰台初三上学期期末英语试题及答案

2016 年北京丰台初三上学期期末英语试题及答案 丰台区2015~2016学年度第一学期期末练习 初三英语听力理解(共30分) 2016.1 一、听对话,从下面各题所给的A、B、...


2015-2016丰台区高三上英语期末试题答案最终稿

2015-2016丰台区高三上英语期末试题答案最终稿_高三英语_英语_高中教育_教育专区。丰台区 2015-2016 学年度第一学期期末练习 高三英语 参考答案及评分标准 第一部分...


2015—2016年北京丰台高三上学期期末理科数学试题及答案

2015-2016 年北京丰台高三上学期理科数学试题及答案 丰台区 2015—2016 学年度第一学期期末练习 高三数学(理科)2016.01 第一部分 (选择题共 40 分)一、选择题...


丰台区2015-2016学年度第一学期期末高三英语试题及答案word

丰台区2015-2016学年度第一学期期末高三英语试题及答案word_高考_高中教育_教育专区。北京市各区县2015-2016学年度第一学期期末高三试题及答案word 2016.1 ...


2015-2016丰台区高三上英语期末试题最终稿

2015-2016丰台区高三上英语期末试题最终稿_高三英语_英语_高中教育_教育专区。丰台区 2015-2016 学年度第一学期期末练习? 高三英语 2015.1 第一部分:听力理解(共...


2015-2016年北京海淀高三上学期期末英语试题及答案

2015-2016年北京海淀高三上学期期末英语试题及答案_高三英语_英语_高中教育_教育专区。海淀区高三年级2015~2016学年第一学期期末练习,英 语 2016. 1 ...


2015-2016年北京朝阳高三上学期期末英语试题及答案

2016 年北京朝阳高三上学期期末英语试题及答案 北京朝阳 2015--2016 学年度第一学期期末高三年级统一考试 英语试卷 第一部分:听力理解(共三节,30 分)第一节(共...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com