tceic.com
学霸学习网 这下你爽了
相关标签
当前位置:首页 >> 英语 >>

201209学期《航空英语1》复习纲要一


201209 学期《航空英语 1》复习纲要一
一、单项选择题 1. Those planes are for charter. A. available B. useful C. handful D. helpful 2. You must pay fare, because there is no discounts for this flight. A. complete B. all C. enough D. full 3. Is there any flight that leaves on Sunday? A. toward B. unchanged C. direct D. straight 4. The observation group traveled from South Africa to Oxford eight other African countries. A. with B. via C. by D. through 5. The baggage allowance for is kg. A. a minor traveling unaccompanied …20 B. an infant traveling with his parents…10 C. an adult flying C class…40 D. an adult traveling economy with discount fare… 20 6. All applicable flight restrictions conditions must be coded in the ticket box. A. endorsement B. fare C. name D. address 7. Could you please me through San Francisco though I can’t set off tomorrow? A. route B. reroute C .arrange D. send 8. The ticket indicates Air China as your carrier form San Francisco to Shanghai. A. pointed B. recognized C. designated D. thought 二、完形填空题 Andy was still traveling in Spain when he realized he had to confirm(确认) his flight home with the airline company(航空公司). He was visiting Spain in order to __1 __ his Spanish. When he was speaking to people __2__ he had no __3__ understanding what they said. __4__, when he was speaking on the phone, he __5 __ had a problem. Andy __6__ the airline. And the clerk confirmed that his plane was leaving at nine o'clock three days from that day. She __7__ told Andy to be at the airport two hours __8__ in order to cheek in his luggage and get a seat. Since he was __9__ in three days, Andy didn't __10__ any time. He visited as many places as he could. He thought that it would probably be a while before he had enough money again. He wished he could __11__ and spend a year in Spain. Too __12__, the final day arrived. Andy left early for the airport to arrive two hours before take-off. He hated to __13__. He went to the clerk to __14__ his ticket. The clerk looked at the
第 1 页 共 4 页

ticket with __15__. "Why, sir, but your flight was at nine o'clock in the morning, and __16__ it is eight in the evening." "But I confirmed my flight," __17__ Andy. "Will I have to pay for another ticket?" "No, sir. However, the next flight out will be three days from now." Andy's __18__ of shock turned to one of __19__ as he realized that now he could continue his __20__. 1. A. prepare B. improve C. enjoy D. learn 2. A. slowly B. in public C. in person D. carefully 3. A. difficulty B. idea C. mistake D. interest 4. A. Instead B. Therefore C. Meanwhile D. However 5. A. even B. just C. still D. seldom 6. A. called B. liked C. trusted D. asked 7. A. again B. also C. only D. once 8. A. before B. earlier C. later D. after 9. A. moving B. returning C. staying D. leaving 10. A. take B. have C. lose D. find 11. A. wait B. go home C. stop D. come back 12. A. shortly B. quickly C. badly D. early 13. A. speak B. go C. rush D. delay 14. A. buy B. present C. order D. provide 15. A. astonishment B. patience C. respect D. delight 16. A. maybe B. so C. here D. now 17. A. insisted B. apologized C. replied D. demanded 18. A. experience B. expression C. look D. face 19. A. pleasure B. comfort C. sadness D. hopelessness 20. A. plan B. flight C. journey D. vacation 三、段落翻译 Welcome, Good morning (afternoon, evening), Ladies and Gentlemen: Welcome aboard China Eastern Airlines Corp. Airlines flight Beijing to London (via Shanghai) The distance between Beijing and London is 8505 kilometers. Our flight will take 15 hours and 15 minutes. We will be flying at an altitude of 30000 meters and the average speed is 800 kilometers per hour. In order to ensure the normal operation of aircraft navigation and communication systems, mobile phones, toys and other electronic devices throughout the flight and the laptop computers are not allowed to use during take-off and landing. We will take off immediately. Please be seated, fasten your seat belt, and make sure your seat back is straight up, your tray table is closed and your carry-on items are securely stowed in the overhead bin or under the seat in front of you. (This is a non-smoking flight, please do not smoke on board.)
第 2 页 共 4 页

The (chief) purser with all 9 crew members will be sincerely at your service. We hope you enjoy the flight! Thank you! 四、问答题 1. Please list the procedures of working out the fares.

第 3 页 共 4 页

201209 学期《航空英语 1》复习纲要一答案
一、单项选择题 题号 答案 1 A 2 D 3 C 4 B 5 C 6 A 7 B 8 C

二、完形填空题 题号 答案 题号 答案 1 B 11 D 2 C 12 B 3 A 13 C 4 D 14 B 5 C 15 A 6 A 16 D 7 B 17 A 8 B 18 C 9 D 19 A 10 C 20 D

三、段落翻译 女士们,先生们: 欢迎你乘坐中国东方航空公司航班 XX 北京前往伦敦(中途降落上海)。北京至伦敦的飞行 距离是 8525 公里,预计空中飞行时间是 15 小时 15 分。飞行高度 35000 米,飞行速度平均 每小时 800 公里。 为了保障飞机导航几通讯系统的正常工作,在飞机起飞和下降过程中请不要使用手提式电 脑,在整个航程中请不要使用手提电话,遥控玩具,电子游戏机,激光唱机和电音频接收机 等电子设备。 飞机很快就要起飞了,现在有客舱乘务员进行安全检查。请您坐好,系好安全带,收起座椅 靠悲和小桌板。 请您确认您的手提物品是否妥善安放在头顶上方的行李价内或座椅下发。 本 ( 次航班全程禁烟,在飞行途中请不要吸烟。) 本次航班的乘务长讲协同机上 9 名乘务员竭诚为为您提供及时周到的服务。 谢谢! 四、问答题 1 1) F fare 2) Y fare 3) Discounted fare 4) Total fare.

第 4 页 共 4 页


推荐相关:

日常航空英语1

航空英语1复习纲要A 暂无评价 3页 5财富值 201209学期航空英语1作业2 4页 免费 201209学期《航空英语1》复... 3页 1财富值 201209学期航空英语1作业4 2页...


201209学期航空英语1作业1

百度文库 教育专区 外语学习 英语考试上传文档支持以下设备:扫二维码下载 Android...201209学期《航空英语1》复... 暂无评价 4页 1财富值 201209学期《航空英语...


201209学期航空英语1作业3

行政及行政诉讼法复习纲要... 201209学期工程测量作业1 201209学期综合英语一作业...201209 学期航空英语作业 3 问答题 第 1 题 May I ask if you already ha...


201209学期《高级财务会计》复习纲要二

201209 学期《高级财务会计》复习纲要二一、单项选择题 资料 1 甲公司 2010 年有关无形资产资料如下: (1)2010 年 12 月 31 日 A 专利权的可收回金额为 32...


201209学期《航空法规》复习纲要二

201209 学期《航空法规》复习纲要二一、单项选择题 1.“国际民航日”是( )。 A.07 月 12 日 B.12 月 07 日 C.04 月 04 日 D.12 月 04 日 2. ...


201209学期《数字化影视制作技术》复习纲要一

201209学期《公共关系学... 201209学期《国际贸易实... 201209学期《航空航天...201209 学期《数字化影视制作技术》复习纲要一一、单项选择题 1.摄影机上的快门...


201209学期项目计划与控制管理作业1

行政及行政诉讼法复习纲要... 201209学期工程测量作业1 201209学期综合英语一作业...201209学期航空英语1作业3 201209学期航空英语1作业4 201209学期大学英语2作业2...


201209学期航空英语1作业2

5页 1财富值 201209学期《航空英语1》复... 3页 1财富值如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 ...


201209学期《国际技术贸易》复习纲要二

201209学期《公共关系学... 201209学期《国际贸易实... 201209学期《航空航天...《国际技术贸易》复习纲要二答案一、单项选择题 题号 答案 1 D 2 A 3 B ...


201209学期《婚姻家庭与继承法》复习纲要一

201209 学期《婚姻家庭与继承法》复习纲要一一、单项选择题 1.婚前由一方承租的公房,婚姻关系存续( )以上,离婚后,双方均可承租。 A.5 年 B.8 年 C.10 年...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 学霸学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com