tceic.com
简单学习网 让学习变简单
相关文档
相关标签
当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 2 第二学时 Learning about Language]


英语· 选修 7(人教版)

Unit 2
第二学时

Robots

Learning about Language

一、用所给单词的适当形式填空 1. “________ measures should be taken to solve the problem.” the manag

er said ________.(firm)

答案:Firm,firmly

2.What ________ Kate most was that when she was writing something ________ about herself , she suddenly found her father standing behind her,which made her more ________.(embarrass)

答案:embarrassed,embarrassing,embarrassed

3.Though he ________ to us again and again why he failed to finish writing the composition , we didn't think his ________

believable.(explain)

答案:explained,explanation

4.More and more ________ youth are needed in the countryside and those who have a ________ for education are wanted.(talent)

答案:talented,talent

5.Another big noise ________ her awake.She was even ________ to learn the ________ news that another bombing had hit the city.(alarm)

答案:alarmed,alarmed,alarming

6 . All went on ________ after they ________ away all these difficulties.(smooth)

答案:smoothly,smoothed

7.He got ________ to her nine years ago after they got to know each other but their ________ only lasted 4 years.After their divorce many people persuaded him to ________ and he decided to ________another woman who was kindhearted though not beautiful. (marry)

答案:married,marriage,remarry,marry

8. He is quite ________ and he shows great ________ to those poor children who can't go to school.(sympathy)

答案:sympathetic,sympathy

二、词语活用 用 declare,declare for/against,declare sb.as,declare war on 等 词语自编一个小段落。 ________________________________________________________ ________________

________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________ ________________

答案: Nowadays, health problem becomes a hot issue.According to the latest report,there're millions of smokers suffering from heart attack,Lung cancer or dying from smoking every year.Worse still, those who declare themselves as heavy ? smokers declare against stopping smoking and still insist that smoking should be the only way for them to refresh themselves when feeling tired or

frustrated.However , in the late year of 2013 , Chinese Central Government declared war on banning smoking nationwide in public places and declared that schoolyard should become a nonsmoking area.Since then,the number of people declaring for this activity has been increasing.

三、动词专练 用所给动词的适当形式填空。 1 . The new machine ________(test) out before it is put into production.

答案:will be tested

2. I felt ________(embarrass) when I entered Jane's house because Jane happened ________(quarrel) with his husband at the time.

答案:embarrassed,to be quarrelling

3 . Professor White began ________(experiment) with a new household robot ________(see) whether it is helpful to housewives.

答案:experimenting,to see

4.Tony,________(wear) an apron,walked into the kitchen, ________(prepare) lunch for Larry.

答案:wearing,preparing

5.It was ________(disturb) to see a robot walking around the house.

答案: disturbing

6. The young lady felt it ridiculous ________(offer) sympathy by a child.

答案:to be offered

7.I would rather you ________(invite) him to dinner yesterday.

答案:had invited

8.The guests ________(arrive) soon as the party would begin 20 minutes later.

答案:would be arriving

四、 将下列句子译成英语 1.据称,2017 年开始高考制度会有调整。(state,transform) ________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________ ________________

答案:It is stated that the entrance examination of college in 2017 will be transformed.

2.美国会对朝鲜宣战吗?(declare war on) ________________________________________________________ ________________

答案:Will the United States declare war on North Korea?

3.别难为情了,我只是说个笑话。(be/feel embarrassed) ________________________________________________________

________________

答案:Don't feel embarrassed any longer.I'm just joking.

4.他正是通过自身的努力才战胜了那么多的困难,取得了今天的 成就的。(It is...that...) ________________________________________________________ ________________
________________________________________________________________________

答案:It was through his own efforts that he had overcome so many difficulties and achieved such great success.


推荐相关:

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 2 第二学时 Learning about Language]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 2 第二学时 Learning about Language]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修八练习:Unit 3 第二学时 Learning about Language

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修练习:Unit 3 第二学时 Learning about Language_英语_高中教育_教育专区。英语· 选修 8(人教版) Unit 3 Readin...


【金版学案】2014-2015学年高中英语 Unit 4 第二学时 Learning about Language练习 新人教版必修3

【金版学案】2014-2015学年高中英语 Unit 4 第二学时 Learning about Language练习 新人教版必修3_高三英语_英语_高中教育_教育专区。第二学时 Learning about ...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第四学时 Grammar]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第四学时 ...(2)Learning a foreign language well plays a vital role for our work in ...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 4 第二学时]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 4 第二学时] 英语· 必修 3(人教版) 第二学时 Learning about Language Ⅰ.根据所给的中文填上有...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 3 第二学时]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 3 第二学时] 英语· 必修 3(人教版) 第二学时 Learning about Language Ⅰ.根据所给的中文填上有...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 5 第二学时]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 5 第二学时] 英语· 必修 3(人教版) 第二学时 Learning about Language Ⅰ.根据所给的中文填上有...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 1 第二学时]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 1 第二学时] 英语· 必修 3(人教版) 第二学时 Learning about Language Ⅰ.根据所给的中文提示...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 4 Earthquakes 第二学时

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 4 Earthquakes 第二学时 英语· 必修 1(人教版) 第二学时 Learning about Language 一、用...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)同步练习:Unit 4 Earthquakes第二学时]

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)同步练习:Unit 4 Earthquakes第二学时] 英语· 必修 1(人教版) 第二学时 Learning about Language 一、用所...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com