tceic.com
简单学习网 让学习变简单
相关文档
当前位置:首页 >> 英语 >>

2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 5 Nelson Mandela a modern hero


单元检测(五)
第一卷 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅 读一遍。 1.What does the woman want to

buy? A.Some stamps. B.Some tapes. C.Some tables. 2.What’s wrong with the man? A.Have a headache. B.Have a cold. C.Have a toothache. 3.What did the man do? A.Cleaned the classroom. B.Washed the glasses. C.Washed the clothes. 4.Where is the bank? A.Next to the bookstore. B.Behind the bookstore. C.Far from the bookstore. 5.What does the woman love? A.Brown meat. B.White meat. C.She doesn’t mind. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完 后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。 6.What does the boss want the girl to do first? A.Clean the kitchen shelves. B.Clean the book shelves. C.Wash dishes. 7.What does the boss want the girl to do then? A.Set the tables. B.Sweep the floor. C.Clean the windows. 8.What can you learn from the dialogue? A.The boss is happy with the girl. B.The boss is unhappy with the girl.

-1-

C.The girl is very lazy. 听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。 9.Why does the man want to go to Chicago? A.On business. B.To attend his friend’s wedding. C.To attend his brother’s wedding. 10.What happened to the plane? A.It doesn’t work. B.It has just left. C.It will be put off. 11.What does the man do in the end? A.Give up his plan to the wedding. B.Take a train instead. C.Take the 9∶45 flight. 听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。 12.What is the woman’s problem? A.She couldn’t find the pictures. B.She can’t decide which country to visit. C.She doesn’t know how to do her homework. 13.What does the man suggest? A.Taking a trip. B.Writing about a trip. C.Trying to get organized. 14.Why does the man have to leave? A.He has to write his composition. B.He’s going to pack his bags. C.He’s not feeling well. 听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。 15.What’s Jim’s phone number? A.88362507. B.83362507. C.83365207. 16.Who is Jim? A.Jack’s brother. B.Jack’s classmate. C.Jack’s basketball teammate. 17.What time is Jack expect to call Jim? A.At 4∶30. B.At 4∶40. C.At 5∶30. 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。 18.When did the robbery (抢劫) happen? A.At 10∶00 on Wednesday morning. B.At 10∶00 on Tuesday morning. C.On Wednesday evening. 19.What did the speaker do that afternoon? A.He went shopping. B.He went to the movies.

-2-

C.He went to the bank. 20.What do we learn from the passage? A.The thief hated chocolate. B.The speaker was praised by the mayor (市长). C.The speaker got $100 from the bank. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 21.The man was charged with blowing ______ some government buildings in Baghdad(巴格 达). A.up B.down C.out D.over 22.The man was sentenced ______ five years in prison. A.with B.for C.of D.to 23.A______will be offered for the information leading to the arrest of the robber. A.price B.fund C.reward D.prize 24.Luckily,he escaped ________ in the accident yesterday on this road. A.to kill B.killing C.to be killed D.being killed 25.As we know,he is a(n) ________ teacher.It seems as if he knows all about nature. A.learning B.educated C.educating D.education 26.This kind of material can be used to ________ plastics. A.taking the place of B.take place of C.taking place of D.take the place of 27.Those ________ things need water and air,or they will not keep themselves ________. A.live;living B.living;alive C.alive;lively D.lively;live 28.I thought her nice and honest ______ I met her. A.first time B.the first time C.for the first time D.by the first time 29.When a person is ______,talking with others often helps him feel better. A.in trouble B.in danger C.in silence D.in a trouble 30.—Why does she always ask you for help? —There is no one else ______,is there? A.who to turn to B.she can turn to C.for whom to turn D.for her to return 31.The reason ________ she missed school this morning was ________ she had to look after her sick grandpa. A.why;that B.because;why C.that;because D.which;that 32.Only by practicing a few hours every day ________ master English. A.will you be able to B.you are able to C.can you be able D.you will be able 33.My father coughed badly,I ______ him to give up smoking,but he would not take my

-3-

advice. A.advised B.persuaded C.suggested D.ordered 34.Only then_______ that he made a big mistake. A.he did realized B.did he realize C.he realized D.realized he 35.—Shall we go out for a walk? —______. A.Good idea B.Have fun C.Good luck D.Goodbye 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36~55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选 出最佳选项。 Entering the drama room,I am immediately surrounded by the familiar sights,smells and sounds.Streaks (条纹,线条) of light cast by the blinds of the tall __36__ send shafts (杆状物) of light through the dusty air.I take a __37__and the concrete and paint __38__ tickle my nose.I __39__everything about this room. Some of the __40__ times of my life have been spent here.It’s ironic (讽刺的),but the __41__ is the only place where I feel that I don’t have to __42__ to be someone I’m not.Like many teenagers,I almost __43__ think that people are judging me,but when I act,that feeling disappears.People only look at your __44__ ability,not your clothing,money,choice of friends, or any of the other ways people are usually __45__. When I’m on stage,everything else vanishes (消失).All the worries and __46__ of the outside world are put on hold.Nervousness is still present,__47__ it’s the exciting and tingling kind,not the queasy (不稳定的) __48__ of being different and alone. I __49__ love to work backstage and on lighting.I __50__ you could find another girl who would work on a ladder __51__ her elbows in cables and dust and love every second of it.It makes me unique and gives me a sense of __52__ to know that I succeed in an area where __53__ others—and virtually (事实上) no girls—do. High school is a difficult atmosphere,to put it __54__.Like others,I’m often insecure (不安 的), not __55__ who I am or where I’m going in life.Wherever that may be, I will always have the confidence I get from theater. 36.A.doors B.windows C.roofs D.walls 37.A.last look B.long walk C.short breath D.deep breath 38.A.smells B.tastes C.sounds D.looks 39.A.hate B.love C.miss D.forget 40.A.worst B.tiring C.best D.better 41.A.room B.office C.building D.stage 42.A.pretend B.expect C.want D.decide 43.A.hardly B.seriously C.constantly D.happily 44.A.acting B.speaking C.moving D.repeating 45.A.thought of B.judged C.taken care of D.feeling 46.A.happiness B.anxieties C.chances D.pressures 47.A.and B.however C.but D.though

-4-

48.A.feeling B.idea C.hope D.fact 49.A.seldom B.almost C.relatively D.absolutely 50.A.hope B.doubt C.think D.suspect 51.A.up for B.out at C.up to D.down to 52.A.pride B.duty C.humor D.sight 53.A.few B.many C.a few D.some 54.A.cruelly B.tensely C.friendly D.mildly 55.A.fond of B.afraid for C.sure of D.interested in 第三部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Thomas Alva Edison was awarded more patents on inventions than any other American.When he died in 1931 ,Americans wondered how they could best show their respect for him.One suggestion was that the nation observe a minute or two of total blackout.All electric power would be shut off in homes,streets,and factories.Perhaps this suggested plan made Americans realize fully what Edison and his inventions mean to them.Electric power was too important to the country.Shutting it off for even a short time would have led to complete confusion.A blackout was out of the question. On the day of Edison’s funeral,many people silently dimmed their lights.In this way they honored the man who had done more than anyone else to put the great force of electricity at his countrymen’s fingertips. 56.This selection says that Thomas Edison ________. A.was the only important American inventor B.received the first American patent C.received more patents than any other American D.was the first American inventor 57.People decided to honor Edison when ______. A.he made the first electric light B.electric power was 100 years C.the country realized electricity’s importance D.he died in 1931 58.The suggested plan was to ________. A.turn off the lights in factories and schools B.observe a few minutes of total silence C.dim all electric lights D.shut off all electricity for a short time 59.Americans fully realized what Edison’s inventions meant when they ________. A.heard of his death B.heard of the plan to honor him C.first used electric power D.tried to carry out the plan B Kids will often ignore your requests for them to shut off the TV,start their chores(杂事),or do

-5-

their homework as a way to avoid following your directions.Before you know it,you’ve started to sound like a broken record as you repeatedly ask them to do their assignments,clean their rooms, or take out the trash.Rather than saying ,“Do your chores now.”You’ll be more effective if you set a target time for when the chores have to be completed.So instead of arguing about starting chores,just say,“If chores aren’t done by 4 p.m.,here are the consequences.” Then it’s up to your child to complete the chores.Put the ball back in their court.Don’t argue or fight with them, just say,“That’s the way it’s going to be.” It shouldn’t be punitive(惩罚性的)as much as it should be persuasive.“If your chores aren’t done by 4 p. m., then no video game time until chores are done.And if finishing those chores runs into homework time,that’s going to be your loss.”On the other hand,when dealing with homework,keep it very simple.Have a time when homework starts, and at that time, all electronics go off and do not go back on until you see that their homework is done.If your kids say they have no homework,then they should use that time to study or read.Either way,there should be a time set aside when the electronics are off. When a kid wears his iPod or headphones when you’re trying to talk to him,make no bones about it;he is not ignoring you,he is disrespecting you.At that point,everything else should stop until he takes the earplugs out of his ears.Don’t try to communicate with him when he’s wearing headphones—even if he tells you he can hear you.Wearing them while you’re talking to him is a sign of disrespect.Parents should be very tough about this kind of thing.Remember,mutual respect becomes more important as children mature. 60.According to the passage,it seldom happens that ________. A.kids turn a deaf ear to their parents’ requests B.parents’ directions sound like a broken record C.children are ready to follow their parents’ directions D.parents are unaware of what they are repeating to their kids 61.Parents will be able to deal with their children more effectively if they ________. A.avoid direct ways of punishment B.make them do things at their request C.argue and fight with their children D.allow their children to behave in their own way 62.When the kid is doing his homework,parents ________. A.should provide him with a good learning environment B.can do whatever they like C.can stay aside watching TV D.must switch off the power 63.It can be inferred from the passage that ________. A.parents should take off his headphones when trying to have a talk with their child B.it will make no difference that a kid is wearing his earplugs while talking to his parents C.parents shouldn’t give in to their kid when he shows no sign of respect D.kids’ purposely talking to their parents with iPod gives them a sense of power and control C Qiao is a sixth grader at Yuhui Primary School.He is only 12 years old but has been smoking for three years.Liu,15,is a Junior 2 student at Chicheng No.2 Middle School.He began smoking four years ago.“Smoking is part of my life,” Liu said.Qiao and Liu are not those boys’ real names.But their problem, smoking, is a very real problem.In many countries, smoking is becoming

-6-

a bigger problem for young people.Most smokers start in their teens (years of a person’s age from 13 to 19) or earlier. A study of 8,000 Beijing students last May told us that smoking is a problem for many Chinese kids.More than 21% of middle school students and 6% of primary school pupils said they smoked. “If young people start smoking early, they will probably get addicted to nicotine.And it will be very hard to give up later on,” said a professor. Every year, about four million people die because of smoking.And if people keep smoking, that number will go up to about 10 million a year by 2030,the World Health Organization (WHO) says.So we have to learn and tell others about the dangers of smoking. 64.The sentence “Smoking is part of my life” probably means “________”. A.I don’t smoke very often B.Smoking is very important to me C.I don’t smoke at all D.I’m going to give up smoking 65.What will probably happen if a person starts smoking early? A.He will surely die early. B.He cannot stop smoking. C.It will be difficult for him to give up smoking. D.He will become lazy soon. 66.The study in the passage shows that ______. A.smoking is a serious problem among Chinese students B.there are more and more smokers in China C.some student smokers have already been seriously addicted D.most of smokers are young students 67.The main idea of this passage is that ______. A.smoking is becoming a bigger problem for young people B.many people die because of smoking every year C.WHO asks young people to give up smoking D.nicotine makes people addicted D I will always remember my mother’s last few days in this world. On February 14th,2000,my class went on a field trip to the beach.I had so much fun.When we returned to school,my teacher told me to go to the headmaster’s office.When I got into the office, I saw a police officer.Suddenly I realized something was wrong.The police officer told me what had happened and we went to pick my sister up.After that, we went to the hospital and waited.Time went slowly.Finally,we got to see our mother.It was terrible. The next day, the headmaster came and told my two teachers what had happened.I was taking a test that day.I knew it had something to do with my mother.I kept thinking that she either died or had gotten better.How I wished that she had gotten better.When my teacher took me outside,my sister ran up to me.she started crying ,“She’s gone , Teresa , mommy’s gone.She’s dead.”I couldn’t believe it.We jumped into the car and drove straight to the hospital.Most of my family were there.The silence was terrible.I knew I had to say goodbye. Today when I look back,I still miss my mother very much,but I know that I will live.My mother was a strong mother,who had the biggest heart.My mother was an angel walking on the

-7-

earth.I will always remember her as living.When someone is asked who their hero(英雄)is,they usually say someone famous,like Michael Jordan or Britney Spears.When someone asks me who my hero is,I tell them,my mother.My mother lives every day.That is what makes her a true hero. 68.Where was the writer when she learned her mother was very ill? A.On the beach. B.At the hospital. C.At school. D.At home. 69.Who brought the writer the bad news that her mother was ill? A.Her sister. B.The headmaster. C.Her teacher. D.The police officer. 70.What did the headmaster tell the two teachers the next day? A.Her mother had been very ill. B.Her mother had been dead. C.Her mother had gotten better. D.Her sister came to see her. 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 If you want to keep fit, please refer to the following: Move More Make it a daily to find ways to move your body.__71__Climb stairs instead of taking the elevator.Walk your dog; play with your kids. It doesn’t have to be an hour in the gym or a 45- minute dance class. But that’s great when you’re up to it.At the same time, move more. Quit Smoking Ever since 1960 when it was announced that smoking was harmful to health, Americans have been reducing their use of tobacco products. Just recently, we’ve seen more and more teens smoking. Could it be the Hollywood influence? __72__Take care! Warn your children against smoking. __73__ While recent studies show a glass of wine or one drink a day can help protect against heart disease, more than that can cause other health problems such as liver and kidney(肝肾) disease and cancer. Reduce Stress Easier said than done, stress comes in many ways. __74__Spend 30 minutes a day doing something you like such as walk on the beach or in a park, read a good book, visit a friend, listen to relaxed music and watch a funny movie. Protect Yourself from Pollution If you can’t live in a smog - free environment, at least avoid smoke - filled rooms. __75__Exercise indoors in air conditioning when air quality is good. A. Avoid Excessive Drinking B.There are many things you can do to move your arms and legs. C.Think carefully about what you will do. D.Exercise outside when the smog rating is low. E.It seems that the stars in every movie smoke cigarettes. F.Keep a Positive Mental Outlook

-8-

G.Some techniques given by experts are thought to be positive thoughts. 第二卷 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不记分。 This autumn, my class went to the seaside to go camp.We arrived at a sandy beach with a well view of the sea and mountains. We set up our tents on the sandy beach, when night fell we started a fire to give us light and kept us warm.All my classmates sat around them, talking, singing and laughing. Several hours later ,Robert and I went back to the tent to have the chat. We stayed up all night. We found that we two had a lot of in common. For example, we all like the same singers and have a great enthusiasm for physics. The fire and stars see our happiness. What I wished time would stop at the moment! 第二节 书面表达(满分 25 分) 当代社会涌现出了许多英雄,人们对英雄所具备的品质有着各种不同的看法。你认为英 雄应该具备什么样的品质?请结合本单元内容,写一篇 100 词左右的短文。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

-9-

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

【答案解析】 单元检测(五) 1 . A 2.A 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.A 9.C 10 . B 11.C 12.C 13.B 15.B 16.C 17.C 18.A 19.B 20.C 听力材料: Text 1 W:I want to buy some stamps,please. M:I’m sorry.You are at the wrong window.You can buy stamps at Window No.2. Text 2 W:You know...,you don’t look well.Are you feeling OK? M:No,not really. W:What’s the matter? M:I have a headache. W:I’m sorry to hear that. Text 3 M:Did I wash the glasses all right? W:Yes,you did.You washed them very well. M:Thanks.I just wanted to check. Text 4 M:Excuse me,could you tell me where the bank is? W:Turn left here,and it’s right beside the bookstore. Text 5 M:Do you prefer brown meat or white meat? W:I really don’t mind.Thank you. Text 6 W:I’m free now.What do you want me to do? 14.A

- 10 -

M:Please clean the kitchen shelves. W:I did that already. M:You did? W:Yes.I cleaned them an hour ago. M:Oh,good.Then please sweep the floor. W:I did that already,too. M:Really? W:Yes,I swept it a little while ago.Is there anything else I can do? M:Hmm.I can’t think of anything at the moment. W:Do you want me to set the tables for tomorrow? M:Yes.That’s a good idea.You know,you’re a good employee. W:Thank you.I’m very happy to be here. Text 7 M:Excuse me.Where can I get the 8∶30 flight to Chicago? W:I’m sorry,but the 8∶30 flight to Chicago has just left. M:Oh,no!I missed the flight? W:I’m afraid so. M:I don’t believe it!I’ve to get to my brother’s wedding.When is the next flight to Chicago? W:Let me see.It’s at 9∶45. M:Not until 9∶45?Are you sure? W:Yes.I’m certain.Would you like to book a ticket? M:I guess so.Tell me,when will that flight arrive? W:At 11∶45.Will that get you to Chicago in time for your brother’s wedding? M:I hope so. Text 8 M:You don’t look happy.What’s the problem? W:I have to write a long article,and I just can’t come up with any ideas,and I have to hand it in tomorrow. M:That shouldn’t be too difficult.Remember those pictures you were showing me last week? W:Sure.I’ve got them here. M:Why don’t you write about your impressions of the pyramids in Egypt? W:Sounds like a good idea.I can also tell about our visit to North Africa,and all of the historical places we visited. M:Well,now that you are feeling better about this,I think I’ll be on my way.I have to finish my article,too. W:Thanks.Once organized,it won’t be so difficult. Text 9 M:Hello.Is Jack in? W:No,he is out at the moment.Who is that speaking,please? M:Jim,his basketball teammate.May I leave a message? W:Certainly.Just a moment please.I need to get a pen...Yes?What’s the message? M:Please ask him to call me back at five thirty this afternoon.My number is 83362507. W:83362507?

- 11 -

M:That’s right.Thank you. Text 10 On Wednesday morning at 10∶00,I was walking down Main Street.I had just parked my car.Suddenly I heard two shots! I thought they had come from the bank.I ran toward the bank.I saw a man coming out.He was short and fat with a big moustache.More importantly,he had a bag of money and a gun in his hands! Before I could do anything, he ran up the street and then disappeared behind a bus. That afternoon I went to the movies.What happened?I saw the thief again at the foot of the stairs!I called the police from a telephone next to the rest rooms.The police arrived in less than 5 minutes.They arrested the thief just as he was buying a chocolate bar from the candy machine!What an exciting day!And best of all,the bank gave me $ 100. 21.A [blow up“炸毁”,符合题意。] 22.D [be sentenced to 是固定短语,意思是“被判处??(徒刑)”。] 23.C [price“价格”;fund“基金”;reward“奖赏,报酬”;可表示因帮助警察抓到 罪犯或帮助失主找到东西而得到的赏金、报酬;prize 多指在比赛或抽彩中所赢得的奖。] 24.D [escape doing sth.意为“逃避做某事,没有做某事”; he 与 kill 之间是动宾即被 动关系所以选择 D。] 25.B [educated=learned,意为“有知识的,受过教育的”。] 26.D [take the place of sb./sth.取代,代替。] 27.B [living things 生物;keep themselves alive 让他们自己活着,alive 作宾语补足语。] 28.B [the first time“第一次??”,引导时间状语从句。] 29.A 30.B [she can turn to 是定语从句,作 no one else 的定语,省略了 who/whom。] 31.A [此处考查句型:The reason why...is/was that...。第一空用 why 引导定语从句,第 二空用 that 引导表语从句。] 32.A [“only+状语”放在句首时,句子应部分倒装。] 33.A [advised sb to do sth 意为“劝说某人做某事”,至于劝说的结果并不知道。而 persuade sb. to do sth.却含有“劝而有效”之意。而 suggest 不能接 sb. to do sth.;order 不符合 语境。] 34. B [由“only+副词/介词短语/状语从句”构成的状语放在首句, 常常引起部分倒装。 ] 35.A [对建议的肯定答复用 Good idea.。] 36.B 37.D [take a deep breath 意为“深呼吸”,与下空有关。] 38.A [只有“气味”刺鼻(tickle my nose),首句有提示。] 39. B [纵观下文和全文主题句(尾句)可知答案选 B。 miss 意为“想念”, 作者已在现场, 故不妥。] 40.C [根据上下文语境和上空可知答案应选 C。] 41. D [根据首句中的“the drama room”和第 3 段中的“when I’m on stage” 可知答案 应选 D。] 42.A [舞台是假装(演戏)的地方,此处是转折句,故答案选 A。] 43.C [but 之后是时间状语,故其前也应是时间副词,故答案选 C。] 44.A [根据上文的“when I act”可知答案应选 A。] 45.B [根据前文的提示“people are judging me” 可知答案选 B。] 46.D [句意为:我所担心的和来自外界的压力都被制止了。故答案选 D。]

- 12 -

47.C 48.A [这是一个意义上发生转折的并列分句。句意为:紧张是肯定的,但是也很刺激, 很让人兴奋,不是那种与众不同的孤单的感觉。] 49.D [relatively 意为“相对地,比较地”;absolutely 意为“绝对地,完全地”。根据 下文可知应选 D。] 50.B [doubt 表示“怀疑其无”;suspect 表示“怀疑其有”。句意为:我估计没有别 的女孩愿意在满是绳索和灰尘的梯子上工作,而我却非常喜欢。故答案选 B。] 51.C [elbow 意为“肘”。be up to the elbow in 意为“埋头于,专心于”;out at elbows 意为“衣衫褴褛的;贫困的”。故答案选 C。] 52.A 53.A 54.D [cruelly 意为“残忍地”;tensely 意为“紧张地”;friendly 意为“友好的”; mildly 意为“温柔地”。故答案选 D。] 55.C 56.C [根据文章第一句可知答案为 C。] 57.D [根据文章第一段第二句话可知答案为 D。] 58.D [根据文章第一段第三、四句可知答案为 D。] 59.B [根据第一段第五句话可知答案为 B。] 60.C [细节理解题。注意题干中 seldom 表否定。从文章开头两句可知孩子们通常不理 会父母的要求。] 61.A [细节理解题。从第一段中间部分可知,作者认为“不与孩子发生正面冲突会取 得更好的教育效果”。] 62.A [细节理解题。从第一段可知“在孩子做作业时,家长要关掉所有的电器给孩子 创造一个良好的学习环境”。D 项“关掉电源”与文章不符。] 63.C [推理判断题。从第二段前两句可判断选项 C 正确。] 64.B [细节理解题。根据句子本意和上下文不难得出答案。] 65.C [细节理解题。根据第三段可知答案为 C。] 66.A [细节理解题。根据第二段第一句话可知答案为 A。] 67. A [主旨大意题。 根据文章第一段可找到本文的主题句是“In many countries, smoking is becoming a bigger problem for young people.”。] 68.C [由第二段第二句可知。] 69.D [由第二段的第四句可知。] 70.B [由第三段可知选 B 项。] 71.B 72.E 73.A 74.G 75.D camp . We arrived at a sandy beach with a camping

This autumn, my class went to the seaside to go

well ∧ view of the sea and mountains. We set up our tents on the sandy beach,and when night fell good we started a fire to give us light and kept them us warm. All my classmates sat around , talking, keep it the chat. We a all like the both

singing and laughing. Several hours later, Robert and I went back to the tent to have stayed up all night. We found that we two had a lot of in common. For example, we

- 13 -

same singers and have a great enthusiasm for physics. The fire and stars

see What our happiness. saw How

I wished time would stop at the moment! 参考范文 There appear a great number of heroes in modern society.People have different opinions of the qualities of a hero.As a matter of fact,every hero has his own qualities.In my opinion,a real hero must have the following qualities: First, a hero should love his country.For the freedom of his country, for the right of the people, he would rather devote his life,for example,Mohandas Gandhi. Second, a hero is selfless.He is willing to help others who are in trouble.He always thinks about others first.Norman Bethune was such a person. Besides,as a real hero,he should be hardworking,honest,brave and determined. Everyone can become a hero if he wants to.And I hope everyone is a hero.If so,our world will be more beautiful.

- 14 -


推荐相关:

2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 5 Nelson Mandela a modern hero

2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 5 Nelson Mandela a modern hero_英语_高中教育_教育专区。单元检测() 第一卷 第一部分 听力...


2014-2015学年高中英语人教版必修一过关检测卷Unit5NelsonMandelaamodernhero

2014-2015学年高中英语人教版必修一过关检测Unit5NelsonMandelaamodernhero_英语_高中教育_教育专区。英语· 必修 1(人教版)五单元过关检测卷 第一部分 词汇...


【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 5 第1课时

【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 51课时_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 Nelson Mandela — a modern hero Per...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)单元测试:Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero]

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)单元测试:Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年高中英语(...


【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 5 第1课时]

【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 51课时] Unit 5 Nelson Mandela — a modern hero Period One Warming Up &...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 5 Nelson Mandela 第一学时

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 5 Nelson Mandela 第一学时_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 ...


【北京特级教师】2014-2015学年高中英语人教版必修一课后练习:Unit5 Nelson Mandela-a modern (一)]

【北京特级教师】2014-2015学年高中英语人教版必修一课后练习:Unit5 Nelson Mandela-a modern (一)]_高中教育_教育专区。【北京特级教师】2014-2015学年高中英语...


【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语 Unit 5 Nelson Mandela a modern hero 新人教版必修1

【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语 Unit 5 Nelson Mandela a modern hero 新人教版必修1_高三英语_英语_高中教育_教育专区。【步步高 学案导学设计】...


【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修1 Unit 5单元测试卷(人教版,课标通用)]

【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修1 Unit 5单元测试卷(人教版,课标通用)] Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero 第Ⅰ卷 本试卷分第Ⅰ卷(选择...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com