tceic.com
简单学习网 让学习变简单
相关文档
当前位置:首页 >> 英语 >>

2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 2 English around the world


单元检测(二)
第一卷 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅 读一遍。 1.When will the man leave? A.

On Monday. B.On Tuesday. C.On Thursday. 2.What is the woman going to do this afternoon? A.To attend a meeting. B.To see a film. C.To meet her old friend. 3.Where is the Science Museum? A.To the east of the zoo. B.Next to the People’s Park. C.In the People’s Park. 4.How will they go to the West Hill? A.By bus. B.By bike. C.By train. 5.What will Kate do? A.Visit Disneyland. B.Have a test. C.Go with the man. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完 后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 6.What did Dad ask Mary to do? A.To answer the phone. B.To write a letter. C.To call Kate. 7.What is Kate doing? A.Watching TV. B.Washing her hair. C.Writing a letter. 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。 8.Which of the following is TRUE about the dialogue? A.They don’t know each other.

-1-

B.They are good friends. C.They know each other. 9.What did the man go to Hong Kong for? A.On business. B.For sightseeing. C.Meeting a friend. 10.How did the man find the trip? A.Interesting. B.Tiring. C.Unfortunate. 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。 11.What is the woman? A.A manager. B.A waitress. C.A doctor. 12.What is the man asking for? A.The key to his room. B.Some help. C.A new roommate. 13.When did the woman begin to work there? A.Yesterday morning. B.Today. C.Yesterday. 听第 9 段材料,回答第 14 至 16 题。 14.What is the man looking for? A.Somewhere to study. B.Somewhere to stay. C.Somewhere to sing. 15.When do the banks close? A.At 2 o’clock in the afternoon. B.At 7∶30 in the evening. C.At 7 o’clock in the evening. 16.What does the man want to do at the bank? A.To get some changes. B.To draw some money. C.To change some money. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17.What is the date in the story? A.Saturday,May 12. B.Saturday,March 12. C.Sunday,March 22. 18.What happened last night? A.A taxi driver saw a man stealing the computer. B.A thief stole a computer from the school.

-2-

C.A thief stole a taxi driver’s computer. 19.Which is the right number to ring? A.4624. B.2464. C.6426. 20.What time does the new Sports Centre open tomorrow? A.At 9∶30 a.m.. B.At 9∶30 p.m.. C.At 9∶13 a.m.. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 21.John said he would pay ______ second visit to China ______ next month. A.the;/ B.the;a C.a;the D.a;a 22.She understood what I was talking about________ it was the first time we had spoken together. A.whether B.even though C.as though D.since 23.I don’t like the way ________you speak to her. A./ B.in that C.which D.of which 24.Sometimes ______ English is quite different from ______ English in many ways. A.speaking;writing B.spoken;written C.speaking;written D.spoken;writing 25.Mr.Huang will ______ in the movement. A.play a leading part B.take parts C.play leading part D.take a part 26.His theory ______ practice,so you can believe it. A.based on B.bases on C.is based on D.is basing on 27.The policeman warned the driver ______ so carelessly. A.never to drive B.to never drive C.to not drive D.doesn’t drive 28.The officer ordered his soldiers ______. A.to stand still B.to not stand still C.not stand still D.stand still 29.They lived a hard life and were often made ______ for over ten hours a day. A.work B.to work C.to working D.worked 30.Do you have any difficulty ______ listening? A.on B.to C.for D.in 31.Xiao Hong worked harder last year.______,she still didn’t get high grades. A.As a result B.After all C.By the way D.However

-3-

32.Please tell me the way you thought of ______ the garden. A.take care of B.to take care of C.taking care of D.to take care 33.America is an ________ country.You can hear ________ everywhere. A.English-spoken;English speaking B.English-speaking;English spoken C.speaking-English;English spoken D.spoken English;English speaking 34.When Bob woke up,he found himself in hospital,but he didn’t know how that ______. A.came about B.came out C.came along D.came across 35.I was told that there were about 50 foreign students ________ Chinese in the school,most ________ were from Germany. A.study;of whom B.study;of them C.studying;of them D.studying;of whom 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36~55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选 出最佳选项。 If you are learning English because you’re going to travel in England and wish to be __36__ there,don’t try to speak English perfectly,__37__ if you do,no one will understand you.In London ninety-nine in every hundred people speak __38__English.You may say that __39__ they don’t speak English well themselves,they can __40__ understand it when it is well spoken.They __41__ when the speaker is English.But when the speaker is a __42__,the better he speaks,the __43__ it is to understand him. No foreigner can __44__ stress the syllables and make the tone __45__ and fall in question and __46__,exactly as a __47__ does.__48__ the first thing you have to do is to speak with a strong __49__ accent,and speak broken,that is,English without any __50__.Then every English person you __51__ will at once know you are a foreigner, and try to understand you and be ready to __52__ you.He will not __53__ you to be polite and use grammatical phrases.He will be __54__ by his cleverness in making out your __55__ and being able to tell what you want to know. 36.A.settled B.heard C.understood D.for 37.A.because B.unless C.understood D.known 38.A.American B.bad C.standard D.no 39.A.because B.since C.when D.even if 40.A.hardly B.really C.at least D.at most 41.A.say B.can C.think D.hope 42.A.foreigner B.native C.Londoner D.traveler 43.A.better B.easier C.harder D.clearer 44.A.never B.even C.ever D.hardly 45.A.right B.exact C.raise D.rise 46.A.request B.answer C.sentence D.phrase 47.A.native B.foreigner C.child D.reporter

-4-

48.A.While B.Although C.Because D.Therefore 49.A.London B.British C.foreign D.country 50.A.grammar B.mistake C.idiom D.words 51.A.know B.see C.ask for D.speak with 52.A.welcome B.help C.teach D.praise 53.A.expect B.scold C.show D.think 54.A.strict B.surprised C.pleased D.praised 55.A.way B.meaning C.mistake D.country 第三部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Very few people look forward to and enjoy exams.That doesn’t have to mean that you should be afraid of them,though.The following tips will help you get through that terrible exam period. Here are eight steps to help you during exams: 1.Make sure you know how much time you will have in the exam and how many questions there will be.Then you can divide your time among the questions to make sure they all get answered. 2.When you’re doing an exam that involves long answers,it is a good idea to leave some space at the end of the answer so that you can add any extra comments that might come to mind when you reread your paper. 3.Don’t spend all of your time only on questions that you know answers to because you will get a worse mark for answering some questions very well and some not at all. 4.It is worth taking a little extra time to make sure that your handwriting is neat.The examiner will be able to read it!Try to avoid spelling mistakes too! 5.The more prepared you are,the more likely you are to succeed. 6.Keep calm.If you feel yourself getting worried,take a deep breath. 7.Don’t try to discuss the exam after you’ve finished it.If you’ve got different answers from your friends,there’s no point in worrying about it. 8. Once an exam is over, just forget about it.There is nothing more you can do about it.The best thing you can do is to go home and prepare for the next one. 56.The underlined word“avoid”in the passage most probably mean“______”. A.check out B.go over C.think about D.prevent sth. from happening 57.You can get a better mark if ______. A.you spend all of your time on questions that you are good at B.you talk about with your teachers before exams C.you go over your notes carefully for the exam D.you leave out the questions you don’t know the answers to 58.The passage is probably written for ______. A.people who mark exam papers B.people who take exams C.high school teachers

-5-

D.language learners 59.Which of the following will NOT help you to deal with exams? A.Divide your time among the questions during the exam. B.Take a deep breath when you feel worried. C.Keep your handwriting neat. D.Discuss the answers with your friends after exams. B Many years ago , my student asked me the question , “Mrs.Kindred , why do you teach?”Without taking time to reflect, I answered, “Because someday I might say something that might make a difference in someone’s life.”Even though I was sincere,that wasn’t a very good answer and my student didn’t let it slide. “Let me get this straight,”he said,“You went to college for four years so you could come here every day because you have the hope that someday you might say something that will influence someone?”He shook his head as if I were crazy and walked away looking confused.I’m one of those people who look back and wish they had said something smart or witty,or swift. Even though that particular student might no longer wonder why I teach,there are days when I wonder.In those days,I remind myself of the real reasons I teach. It’s in my blood.My mother was my most influential teacher,and she was a 6th grade reading teacher until her death in 1990.She instilled(逐渐灌输) in me a love of reading and the knowledge that education opens doors. Teaching is a way to make a difference.If you throw a stone in a pond,the ripples will go on and on until they reach the shore.You can’t have ripples without a “stone”.Good teachers throw stones that make a positive difference,and that’s what I strive to do. I genuinely love teenagers. I want to share with others what I know and what I have learned through the years.Life is full of ups and downs,and if I can help students avoid some potholes on the road of life,I want to do so.If they’ll allow me to celebrate their victories with them,I want to do so,too. Teaching isn’t for everyone,but I know I made the right career choice. 60.Why did the student continue to ask the question about the writer’s being a teacher? A.Because he thought her answer was unbelievable. B.Because the writer was insincere. C.Because the student was naughty. D.Because the answer was difficult to understand. 61.What do you think of the writer? A.Stupid. B.Honest. C.Conservative. D.Polite. 62.According to the text,which of the following is NOT true? A.The writer’s mother has the greatest influence on her. B.The writer’s answer made the student confused. C.In the writer’s opinion,some people in the world are unfit to teach. D.The writer annoyed the student who asked the question. 63.We can infer from the text that ______. A.the writer was also a good teacher in school B.the writer often plays with her students beside a pond

-6-

C.the writer devotes herself to teaching and her students D.the writer often accompanies the students on their way home C A Russian,a Cuban,an American businessman and an American lawyer were on a train traveling across England.The Russian took out a large bottle of vodka,gave each of the men a drink and then threw the rest half bottle of vodka out of the window. “Why did you do that?” asked the American businessman. “There’s too much vodka in my country,” said the Russian,“And really we have more than we will ever use.” A little later, the Cuban passed around fine Havana Cigars.Then he threw his out of the window. “I thought Cuba is not a rich country”, the businessman said.“But you throw that very good cigars out of the window!” “Cigars, ” the Cuban answered, “are the cheapest in my country.We have more of them than we know what to do with.” The American businessman sat quietly for a moment.Then he got up,caught the lawyer by the arm and threw him out of the window. 64.Vodka is a kind of ________. A.treasure B.alcohol(酒) C.food D.medicine 65.The Russian and the Cuban both wanted to ________. A.tell the businessman what their countries are rich in B.prove(证明) that they were rich C.ask the two Americans to visit their countries D.make the businessman happy 66 . When the businessman said “I thought Cuba is not a rich country.”, he meant “________”. A.Russian is richer than Cuba B.America is richer than Cuba and Russia C.You shouldn’t throw that very good cigar away D.Do you have more cigars than me? 67.What did the businessman want to say by throwing the lawyer out of the window? A.I want to buy some vodka. B.We have too many lawyers in my country. C.I’ll go to Cuba and do some business of cigars. D.If you need lawyers,come to America. D Some people are never right.They never have good luck. They usually do the wrong things and say the wrong things. And even if what they say and do is OK, they say it or do it at the wrong time. So these people always have problems. They often break glasses. They sometimes miss buses or trains. Mr.Neff is different. He is always right. He is never wrong. He usually has good luck. He hardly has problems. He never misses buses and trains. Even though he really misses them, it is always the fault of the buses and the trains. Mr. Neff knows almost everything. He doesn’t ask questions. He answers questions. He never

-7-

says “I don’t know”. I don’t know Mrs. Neff. It seems that not many people know her. I sometimes want to know about her. Is she always right? Or maybe she is always wrong? Does she often break glasses or miss buses and trains? Does she have problems? I really want to know! 68.What kind of man is Mr.Neff? A.He’s cleverer than other people. B.He does everything better than his friends. C.He’s the luckiest man in the world. D.He is pleased with himself. 69.The writer really thinks that ________. A.Mr.Neff is always right B.Mr.Neff usually has good luck C.Mr.Neff almost knows everything D.it’s the fault of buses and trains when he misses them 70.Which of the following do you think is TRUE of Mrs.Neff? A.She perhaps listens to her husband in everything. B.She perhaps doesn’t agree with her husband. C. She perhaps feels strange to be so lucky. D.She is very happy to have a lucky husband. 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 __71___If you’re looking for a challenging situation to practice your English, just pick up the telephone. Not being able to see the person you’re talking to and the body language they’re using can make chatting on the phone one of the most difficult forms of communication.Never fear, though! Here are some tips to guide you through an average telephone conversation in English. Greetings __72___Even if you’re calling a business contact for a specific purpose, it’d be rude to jump right into business without a little small talk at the beginning. Getting to the point There always comes the point, however, where you want to move on from friendly banter and get down to business. __73__If you are waiting to find out why someone called you, you can guide the conversation by saying, “So what can I do for you?” Interrupting without insult (冒犯) If you happen to be speaking with a very talkative person, and you’d like to interrupt, be sure to do it politely. For example, begin with “I would like to say something here, if I may” or “Allow me to make a point”. Closing the call __74__Sometimes it’s easiest to just say you enjoyed speaking to the other person. Also, keep in mind that strategically (策略地)saying the word “well” at the beginning of a sentence can indicate that you are ready to end the conversation: __75__. A. It may be the time to offer some good wishes, such as “good luck on that interview”. B. Believe it or not, talking on the phone can improve your English.

-8-

C. You should pick up the phone and say “Hello”. D. Every phone call should begin with a polite greeting, such as “Hi, how’ve you been?” E. You can also make friends by talking to others on the phone. F. For this situation, use the phrase “I’m just calling to”. G. Well Jone, it’s been a pleasure talking to you. 第二卷 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不记分。 Dear Mr. Brown, I am writing to thank you with your kind help. Before you came to teach us, I had not interest in English. My pronunciation was terribly. I could only speak a few words. But one and a half year later, I now think English fun to learn. I got a lot from your encouraging words. I would always remember what you said. “If you try to, you can be No.1!” I hope you’ll have a pleasant journey home but will come to China again sometimes in the future, I will write again and send you photos we take together. 第二节 书面表达(满分 25 分) 现在许多人都在努力学习英语。请你根据以下提示写一篇题为“Why Should We Learn English?”的短文,论述学习英语的重要性,词数 100 左右。 提示如下: 1.英语是世界上使用最广泛的语言,大多数商业信件、书籍、杂志都是用英语书写。 2.学好英语可使我们更好地向外国学习先进经验。 3.借助英语可以更快、更好地学习现代科学和技术。 4.学好英语能使我们更好地为祖国服务。 5.学习英语有时也是一大趣事。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

-9-

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

【答案解析】 1 . B 2.C 3.A 4.B 5.B 6.A 10 . A 11.B 12.A 13.B 14.B 15.C 16.C 17.B 18.B 19.C 20.A 听力材料: Text 1 W:I heard you’re going abroad,aren’t you? M:I wanted to go on Monday,but I couldn’t get a ticket for Monday.I bought a ticket for Tuesday. Text 2 M:Would you go to the cinema with me this afternoon? W:Well,I’m meeting an old friend of mine at 4 p.m.. Text 3 单元检测(二) 7.A 8.C 9.A

- 10 -

M:Where are we going tomorrow,Mary? W: We’ll first visit the Science Museum, which is to the east of the zoo, and then drive to the People’s Park. Text 4 M:How shall we go for the picnic on the West Hill,by bus or by bike? W:By bike.I think it’ll be more interesting. Text 5 M:Kate,do you know we are going to visit Disneyland today? W:Yes,I know.I really want to go with you.But we are going to have a maths test instead. Text 6 M:Answer the telephone,Mary.I’m writing a letter. W:But Dad,I’m washing my hair. M:Then,ask Kate to do it. W:She is watching a football game on TV. Text 7 W:Good afternoon,Mr.Dunn.Nice to see you again. M:Good afternoon,Lee Li.I came from Hong Kong yesterday. W:Really?Was it on business or just sightseeing? M:On business.The trip was most interesting and enjoyable. W:Glad to hear that.Would you like to have a drink first,Mr.Dunn? M:Yes,beer,please.Thank you. W:You are welcome,sir.Need I take your orders now? M:Yes,please.I am very hungry. Text 8 W:Can I help you,sir? M:Yes.I want my room key back. W:May I know your name and room number,please? M:Barry Low,Room 701. W:Just a moment please! M:There’s no need to hurry.I’ve got plenty of time. W:Here’s your room key,Mr.Low. M:Thank you very much.By the way,are you a new comer? W:Yes,I’ve just begun on duty here this morning. Text 9 M:Hello.I wonder if you could help me.I’ve just arrived here,and I need to find somewhere to stay. W:Uh...huh... M:Can you tell me where I can find a cheap hotel? W:Certainly.There are a few around the corner.It’s called the Euro Hotel.Need I phone to see if they have a room for you? M:No,that’s OK.I’ll just walk there myself.Ah!Another thing.I need to change some money,but I don’t know at what time the banks close. W:They close at 7 o’clock in the evening. M:OK.Thank you very much.

- 11 -

Text 10 Welcome,everyone.This is our Saturday Radio Programme.Today is Saturday,March 12. Now for the news: First some bad news.Someone stole one of the school computers last night.We don’t know WHO,but a taxi driver saw a tall man at the school gate at about midnight.The man was wearing black trousers and a black hat. Did you see him?If you did,please telephone the police on 6426,that’s 6426. Now for some good news.The new Sports Center opens at nine thirty tomorrow morning.In the afternoon,at three o’clock,there is a swimming match.If you can swim,go there and try to win.The first prize is a radio. See you there.Goodbye. 21.C [a second“再一次,又一次”。a 与序数词连用常表示“又一,再一”的意思。 next month“(从现在算起)下个月”,常用于直接引语中。the next month 表示“(从过去某个时 间算起)第二个月”,常用于间接引语中。] 22.B [考查连词用法。even though“尽管,即使”;whether 主要用来引导名词性从句; as though“好像”;since“既然”引导时间或原因状语从句。主句意思是“她明白我在说什 么”,从句的意思是“尽管那是我们第一次谈话”,只有 B 项符合语境。] 23.A [定语从句的先行词是 the way,表示“方式,方法”时,关系词可用 in which 或 that,也可省略。] 24.B [spoken,written 过去分词作 English 的定语。] 25.A [play a part in “在??中起作用”;take part in“参加”。] 26.C [句意为:他的理论以实践为基础,你可以相信。be based on 为固定搭配,意为 “以??为基础”。] 27.A [warn sb.(not/never) to do sth.“警告某人(不)做某事”。] 28.A [“order sb.(not) to do sth.”命令某人(不)做某事。] 29.B [make sb.do sth.,其被动形式为 sb.be made to do sth.。] 30.D [have difficulty in doing sth.“做某事有困难”。] 31.D [however 表示前后意义的转折。句意为:萧红虽然去年学习很刻苦,但成绩仍然 不高。] 32.B [you thought of 是定语从句,修饰 the way,to take care of...不定式短语作定语,修 饰的也是 the way。] 33.B [“English-speaking country”意为“说英语的国家”,spoken English 意为“英 语口语”,而 You can hear English spoken everywhere 则为“到处你都可以听到人们在说英 语”。] 34.A [根据句意,Bob 不知道“发生”了什么,故用 come about“产生,发生”;come out“开花,出来,出版”;come along“跟随”;come across“偶然碰到”。] 35.D [动词-ing 形式作 students 的定语,表示主动,即表示有一些正在学习的学生。 of whom 引导定语从句,whom 代替先行词 students 作 of 的宾语。] 36.C [去英国旅游,当然希望被当地人“理解”。] 37.A [说明不能这样做的原因,所以用 because 来引导原因状语从句。] 38.B [从后一句“they don’t speak English well themselves”,可以判断用 bad。] 39.D [even if 意为“即使”。] 40.C [at least 意为“至少”。你可能会说“即使”他们自己说不好,“至少”他们应 明白说得好的英语。]

- 12 -

41.B [与上句的“they can...”相呼应,can 后省略了上文出现过的 understand,完整句 子应为:They can understand when the speaker is English。] 42.A [由前一句“They can when the speaker is English”和“but”这一转折词可知道选 A。把 English 与 foreigner 对比。] 43.C [从前面的语境可以猜出用“harder”,即:对外国人来说,说得越符合语法,当 地英国人就越难理解你。] 44.C [ever 曾经,句意为:没有一个外国人曾做到??。] 45.D [和后面的“fall”形成对比,因此用 rise。] 46.B [与“question”一词对比可以判断用“answer”。] 47.A [a native 意为“本土人”,与前面的 foreigner 对比。即:外国人说英语不会像英 国本土人在音调上注意得那么好。] 48.D [therefore 表结果,意为“因此”,承接下文;while 与 although 表让步;because 表原因。] 49. C [由后面的“speak broken”判断选 C。 a strong foreign accent“很重的外国口音”。 ] 50.A [“speak broken”和“that is”的作用(用来对前面的话解释说明)可以知道,作者 表达的是“没有语法的英语”。] 51.D [前文一直在讲“说英语”的问题,其他选项与其义不合。speak with“与??谈 话”。] 52.B [得知“你”是外国人,为使“你”在伦敦避免遇到交流方面的困难,他们会“帮 助你”。] 53.A [由于他们想理解你,甚至想帮助你,因此他们当然不会 “期待”你的礼貌性和 使用语法词组。] 54.C [对他们自己的聪明感到“高兴”。] 55.B [make out your meaning“理解你的意思”。] 56.D [根据上下文可知。] 57.C [根据第五点建议“The more prepared you are,the more likely you are to succeed.” 可知。] 58.B [根据文章给出了对考试有帮助的建议可知是写给学生的。] 59.D [细节理解题。根据第七点建议可知。] 60.A [推理判断题。根据文章前三段内容得知,作者的回答没有令该学生相信她的从 教理由是那么的简单。] 61. B [推理判断题。 根据第一段的最后一句和全文内容可以排除 A 项(愚蠢的)、 C 项(保 守的)和 D 项(有礼貌的)。] 62.D [细节理解题。根据文章第四、第二、第八段分别可知选项 A、B、C 三项是正确 的;“我”并未使该学生苦恼。] 63.C [推理判断题。根据作者自己的阐述,她很热爱并献身于教育事业;其余选项文 中没有提及。] 64.B [生活常识题。伏特加是俄罗斯的一种烈性酒。] 65.A [细节理解题。根据文章第三、六两段可以确定答案。] 66.C [细节理解题。根据文章第五段可以确定答案为 C。] 67.B [推理判断题。根据对文章的整体理解,可以确定答案为 B。] 68.D [推理判断题,从文章的第二、三两段,我们可以看出 Mr. Neff 是一个十分自满 的人。] 69.B [细节考查题,从第二段的“He usually has good luck.”可知答案为 B。]

- 13 -

70.A [推理判断题,从文章的第四段,我们可以猜想,Mr. Neff 的运气那么好,又十分 自满,如果 Mrs. Neff 没有她丈夫那么好的运气的话,她肯定是对丈夫言听计从。] 71.B 72.D 73.F 74.A 75.G Dear Mr. Brown, I am writing to thank you with not your kind help. Before you came to teach us, I had interest for no terribly year . I could only speak a few words. But one and a half terrible years

in English. My pronunciation was

would ∧ later, I now think English is fun to learn. I got a lot from your encouraging words. I always will remember what you said. “If you try to, you can be No.1! ” I hope you’ll have a pleasant journey home but sometimes will come to China again in the future, I will write again and send you and sometime take together. took

photos we

参考范文 Why should we learn English? Now a large number of people are working hard at English.Why should we learn English?The reasons are as follows: English is one of the most widely used languages in the world.There are many English-speaking countries,including England,the United States,Canada and many other countries.It is one of the working languages at international meetings and is more often used than the others.It is said that most business letters are written in English.Millions of books and magazines are written in English,too.English is really a bridge to knowledge.With the help of English,people in developing countries can learn a lot of advanced experience,modern science and technology faster and better from the developed countries.Only in this way can we serve our country better.And, sometimes,learning English is also great fun.

- 14 -


推荐相关:

2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 2 English around the world

2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 2 English around the world_英语_高中教育_教育专区。单元检测() 第一卷 第一部分 听力(共两...


2014-2015学年高中英语人教版必修一过关检测卷Unit2Englisharoundtheworld

2014-2015学年高中英语人教版必修一过关检测Unit2Englisharoundtheworld_英语_高中教育_教育专区。英语· 必修 1(人教版)二单元过关检测卷 第一部分 词汇短语...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)单元测试:Unit 2 English around the world]

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)单元测试:Unit 2 English around the world]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版...


2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)单元综合技能训练:unit 2 English around the

2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)单元综合技能训练:unit 2 English around the_高中教育_教育专区。Unit 2 单元综合技能训练时间:120 分钟,满分:15...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 2 English around the world 第三学时

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 2 English around the world 第三学时_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年高中...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 2 English around the world 第二学时

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 2 English around the world 第二学时_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年高中...


【北京特级教师】2014-2015学年高中英语人教版必修一课后练习:Unit2 English around the world(二)]

【北京特级教师】2014-2015学年高中英语人教版必修一课后练习:Unit2 English around the world(二)]_高中教育_教育专区。【北京特级教师】2014-2015学年高中英语...


2013-2014学年高中英语人教版必修一教师用书Unit+2 English+around+the+world

2013-2014学年高中英语人教版必修一教师用书Unit+2 English+around+the+world_英语...让学生完成课本第 12 页第 1、2、3 题,“课时作业”(见学案第 83 页)和...


2015-2016学年高一人教版英语必修一练习:Unit 2 English around the world 1 Word版含答案

2015-2016学年高一人教版英语必修一练习:Unit 2 English around the world 1 ...英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】 2.1 课时作业 Ⅰ.单句语法填空 1.I...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com