tceic.com
简单学习网 让学习变简单
当前位置:首页 >> 英语 >>

衡阳八中2016年上期高一年级第二次月考综合检测英语(试题卷)


衡阳八中 2016 年上期高一年级第二次月考综合检测 英语(试题卷)
注意事项: 1.本卷共 72 题,满分 150 分,考试时间为 120 分钟。 2.考生领取到试卷后, 应检查试卷是否有缺页漏页, 重影模糊等妨碍答题现象, 如有请立即向监考老师通报。 第一部分 听力(每题 1.5 分,共 30 分) 第一节,听下面五段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B

、C 三 个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每项对话后,你都有 10 秒的时间回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.What has the man bought for his wife? A. Tennis shoes. B. Some clothes. C. Nothing yet. 2.What does the woman want to buy? A. A computer. B. A camera. C. A TV. 3.How much will the shirt cost at the end of the season? A. 120 dollars. B. 100 dollars. C. 60 dollars. 4.How soon can the man return his purchase? A. Within 1 week after purchase. B. Within 2 weeks after purchase. C. Within 1 month after purchase. 5.What does the man want to do? A.Have his watch repaired. B. Get a refund. C. Meet the manager. 第二节: 听下面五段对话或独白,每段对话和独白后有几个小题。从题中所给 的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话和 独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟。听完后,各小题将给出 5 秒钟的做答时间。每段对话和独白读两遍。 听下面一段对话, 回答第 6 和第 7 两个小题。 现在你有 10 秒钟的时间阅读这两 个小题。 6.What are the speakers mainly talking about? A.The trouble of a machine. B. The use of a machine. C. The directions for a machine. 7.What did the woman want to do with the machine the other day? A. Play a movie. B. Record something. C. Show some pictures. 听下面一段对话,回答第 8 至 10 三个小题。现在你有 15 秒钟的时间阅读这三 个小题。 8.What is the Toyo like? A.It is cheaper. B.It has got a bigger speaker. C. It has a smoother tone. 9. Which recorder is easier to carry? A. The Toyo. B. The Smith. C. It' s hard to say. 10.Which one does the woman want to buy? A. The Smith. B. The Toyo. C. Undecided. 听下面一段对话, 回答第 11 至第 13 三个小题。 现在你有 15 秒钟的时间阅读这 三个小题。 11.Which racket does the man want? A. The one in the woman's hand. B. The one behind the woman. C.The one on the right of the woman. 12.What is special about the racket?

A.It' s much heavier than ordinary ones. B.It's only built for professional players. C.It's built for hard continuous play. 13..How much will the man pay? A. 600 Yuan. B. 680 Yuan. C. 800 Yuan. 听下面一段对话, 回答第 14 至第 16 三个小题。 现在你有 15 秒钟的时间阅读这 三个小题。 14. How much discount is there for winter clothes? A. 10 percent B. 20 percent C.30 percent 15. Which sweater will the man buy? A. The one on the rack. B. The one in the shop window. C. The one beside the right rack. 16. What color skirt will he probably buy? A. A white one. B. A black one. C. A red one. 听下面一段独白, 回答第 17 至第 20 四个小题。 现在你有 20 秒钟的时间阅读这 四个小题。 17. Why is the market in Thailand called "floating market"? A. large number of people come and go at the market. B.People sell things on different streets every week. C. People sell things from their boats. 18.What can you buy at the market on the Grand Place in Belgium? A. Fresh fruit. B. Flowers. C. Toys. 19.When is the Sonora Market in Mexico City open? A.It opens every day from six in the morning till noon. B. It opens every day except Monday. C.It opens every day from early in the morning till late at night. 20.Which group of people likes to go to the Camden Market in England? A. The young. B. The old. C. Children.

第二部分 阅读理解(每题 2 分,共 40 分) A We’ve all seen them: perfectly toned famous people on late-night television telling us that we too can develop rock-hard abdominal muscles(腹部的). It's easy! Just pay $149.99 for the Torso Track or $149.75 for the Ad-Doer and watch those unwanted inches leave your waist. Americans spend tens of millions of dollars on various products to firm up their fat around the waist. And did they work? Not necessarily. Independent studies have concluded that most of these products ---- no matter who approved them or how expensive they are ---- shape your midsection no better than old-fashioned stomach crunches(仰卧起坐). Some can even cause injury ---- like the $518.99 Body Shaper-Q8SP, which left electrical burns on some researchers at the University of Wisconsin, La Crosse. Others, like the popular Ab-Doer, typically burn less energy than a gentle walk, according to a study to be published in September by the American Council on Exercise. The fact is that many Americans don't have the biological makeup to develop an obvious abdominal muscles. They are either unable to get the necessary muscle mass or they can't lose enough fat to make a difference. Even if the underlying muscles are well developed, all it takes to hide it is one-sixteenth of an inch of fat. That's enough to exclude most healthy women as well as plenty of guys who do crunches every day. So what works best? In its new study, the exercise experts researched

on the results of the popular Ab-Doer. A lengthy TV advertisement promises that just 10 minutes a day performing such movements as "Body Boogies" and "Good Mornings" will "help form those muscles the fun and easy way without diets." Steven Loy, professor at California State University, Northridge, tested the promise by measuring the electrical activity produced by the abdominal muscles during three Ab-Doer movements. He and his colleagues then compared the results with those produced during traditional exercises. They determined that the muscles were no more active, and in some cases less so, when exercisers were using the Ab-Doer. Taking a broader approach, researchers at San Diego State University compared 13 abdominal exercises for their ability to develop the central abdominal muscles. They concluded, in a report published in May, that the most effective exercises kept turning the body and worked the muscles the entire time. Among the winners: the bicycle movements ---- so called because it looks as if you are riding a bike while lying flat on the floor ---- and exercises performed on the "Captain's Chair", a product typically found in gyms that helps hold the body in the air while you raise your legs up toward your chest. Researchers suggested that a varied routine of the different exercises could deliver the best results. 21.Which of the following is the most effective in building abdominal muscles? A.Torso Track. B.Captain's Chair. C.Ab-Doer. D.Body Shaper-Q8SP. 22.According to the author, it's difficult for many Americans to get visible firm abdominal muscles mainly because . A.how big their muscles will be is determined by birth B.they change their exercise routine regularly C.injuries interrupt their exercise frequently D.they do not put in enough efforts 23.The author convinces the readers by . A.describing successful cases B.presenting findings of researches C.offering comments directly from exercisers D.comparing advertisements of products 24.What's the main purpose of this passage? A.To sponsor rich healthy lifestyle based on advanced product research. B.To indicate that diet and exercises are necessary factors for a fit midsection. C.To promote proven exercise techniques and to advise against false advertisements. D.To research and develop in order to create the perfect stomach and exercise machine. B SAN FRANCISCO- Only 21 percent of workers worldwide are“engaged"-that's the word used to describe workers who are ready to expend some extra effort at work-while 38 percent are disengaged, according toa new survey. “Engagement is not satisfaction or happiness, but the degree to which workers connect to the company emotionally, and the degree to which workers are aware of what they need to do to add value and are willing
1

to take that action," said Julie Gebauer, a managing director of Towers Perrin, a consulting firm, which surveyed almost 90,000 workers in 19 countries. “Happy employees don't necessarily create better financial results, but there is a definite link between engagement and a company's financial performance," Gebauer said. The survey found 21 percent of workers worldwide are engaged, and another 41 percent are ”enrolled", which means they're on the road to engagement. More than 80 percent of the engaged employees say they contribute to the quality of company products, services and customer satisfaction, while only 40 percent of disengaged workers agree. Engagement helps retention(留置)too. About 50 percent of engaged employees say they have no plans to leave their company versus 15 percent of the disengaged. “The fact that almost 80 percent of workers are disengaged is likely costing companies money." Gebauer said. “The conception of engagement is really a financial issue," said Gebauer. ‘Organizations that have employees that are highly engaged deliver better financial results than those that don't. " In a separate study, Towers Perrin assessed data on 40 global companies over a three-year period, measuring employee engagement at a certain point and then looking at the companies' financial results over the following three years. Companies with highly motivated workers enjoyed a 3. 7 percent increase in profits, while companies with a lower level of worker commitment saw a decrease in profits slightly. What makes for an engaged employee? It's not necessarily pay. While the level of pay is important, it's not among the top 10 drivers of engagement. Rather than only using the pay, companies should survey their work force, much as they might study their customers, to assess what employees are seeking. 25. The underlined word “ienrolled" in Paragraph 4 means . A. engaged B. Disengaged C. over-engaged D. not yet but to be engaged 26. According to the text, among 500 disengaged employees, how many would probably have the intention of leaving their company? A. 50. B. 75. C. 250. D. 425. 27. What would probably be talked about following the last paragraph? A. The top ten drivers of engagement. B. The reason to encourage engagement. C. The importance of the pay level in engagement. D. The survey of work force in a company. C When my friend went to Europe last summer, instead of snapping photographs of the Louvre or the Eiffel Tower or Stonehenge, she brought back 32 rolls of ... cathedral ceilings. Ceilings. For the 10 years I’ve known her I had never suspected that she was this passionate about stained glass. Still one of the best things about such pictures — despite their obvious narrow appeal — is that they can’t help but tell us a great deal about the people who took them. So I shouldn’t have been surprised when I got the roll of film back from my 5-year-old son’s first camping trip. I opened the envelope,

naively expecting to see pictures of the nightly campfire, the sun setting over the forest, and possibly even a deer or two. Instead, I saw an off-center picture of tennis shoes. Not even his tennis shoes, mind you, but a pair someone had lost and left in the cabin. Mystery shoes. And that’s not all. As I went through the stack, I found that my son had also taken a picture of his sleeping bag, a penny he found in the gravel next to the car, a leaf, an orange sock, a close-up of his father’s ear, a burned hot dog, his thumb, a piece of gum, and many other similar things. There was barely one sign of nature in the whole stack. I couldn’t help thinking that if he’d wanted pictures of assorted junk, it would’ve been cheaper had he spent the weekend in our back-yard. AT LEAST that is what I thought until I showed the photographs to my ceiling-snapping friend, the mother of three teenagers, who said simply, “There’s nothing wrong with these.” But of course, this is just the type of answer you’d expect from someone who photographs ceiling. Then she told me about the time her daughter went to Yosemite Valley and returned with rolls of photographs of the hotel, restaurant, and gift shop. She also told me about the time her son took his camera to a Major League Baseball game and returned with 24 pictures of cloud formations. I had a feeling she was just trying to make me feel better. Then again, to a 5-year-old boy, finding a penny is more exciting than seeing a squirrel. And why would he waste good film on something like, say, some endangered water buffaloes, when he could take a picture of cool tennis shoes? Or his shiny new green sleeping bag? Face it: Things like beautiful sunsets and campfires can’t compare to a bag of extra-large marshmallow. So I did what any good mother would do: I marked the date on the back of the pictures and slid them into our family vacation photo album — right after the five pages of ice sculptures I took last year on our cruise to the Bahamas. 28. Which of the following proverbs best displays the author’s final thought? A. Every dog will have its day. B. Every man has his hobby-horse. C. If a thing is worth doing, it’s worth doing well. D. You can take a horse to the water but you cannot make him drink. 29. Who might have taken a picture of the back seat of the family car in his or her trip mentioned in this passage? A. The author’s friend. B. The author’s son. C. The author. D. The author’s friend’s daughter. 30. The author changed her mind on her son’s picture taking because______ . A. her friend persuaded her to do so B. her son’s pictures finally struck her C. she realized the truth by herself inspired by the surrounding examples D. it suddenly occurred to her that she herself had also taken unique pictures before 31. What can we infer from this passage? A. Age and gender play an important role in one’s vision of the world. B. The author’s friend is a better mum in terms of educating children. C. The author will allow her son more freedom to choose in his future life.

D. The author will take vacation pictures of different kind from her past ones. D When a tornado touched down in a small town nearby, many families were left completely destroyed. Afterward all the local newspapers carried many human-interest stories featuring some of the families who suffered the hardest. One Sunday, a particular picture especially touched me. A young woman stood in front of an entirely shattered mobile home, a depressed expression twisting her features. A young boy, seven or eight years old, stood at her side, eyes downcast. Clutching (紧握) at her skirt was a tiny girl who stared into the camera, eyes wide with confusion and fear. The article that went with the picture gave the clothing sizes of each family member. With growing interest, I noticed that their sizes closely matched ours. This would be a good opportunity to teach my children to help those less fortunate than themselves. I taped the picture of the young family to our refrigerator, explaining their difficulty to my seven-year-old twins, Brad and Brett, and to three- year-old Meghan. “We have so much. And these poor people now have nothing,” I said.“We’ll share what we have with them.” I brought three large boxes down from the room upstairs and placed them on the living room floor. Meghan watched seriously, as the boys and I filled one of the boxes with canned goods and foods. While I sorted through our clothes, I encouraged the boys to go through their toys and donate some of their less favorite things. Meghan watched quietly as the boys piled up discarded toys and games. “I’ll help you find something for the little girl when I’m done with this,” I said. The boys placed the toys they had chosen to donate into one of the boxes while I filled the third box with clothes. Meghan walked up with Lucy, her worn, faded, much-loved rag doll hugged tightly to her chest. She paused in front of the box that held the toys, pressed her round little face into Lucy’s flat, painted-on-face, gave her a final kiss, then laid her gently on the top of other toys. “Oh, Honey,” I said.“You don’t have to give Lucy. You love her so much.” Meghan nodded seriously, eyes glistening with held-back tears. “Lucy makes me happy, Mommy. Maybe she’ll make that other little girl happy, too.” Swallowing hard, I stared at Meghan for a long moment, wondering how I could teach the boys the lesson she had just taught me. For I suddenly realized that anyone can give their cast-offs away. True generosity is giving that which you value most. Honest benevolence (善行) is a three-year-old offering a valuable, though shabby, doll to a little girl she doesn’t know with the hope that it will bring this child as much pleasure as it brought her. I, who had wanted to teach, had been taught. The boys had watched, open-mouthed, as their baby sister placed her favorite doll in the box. Without a word, Brad rose and went to his room. He came back carrying one of his favorite action figures. He hesitated briefly, clutching the toy, then looked over at Meghan and placed it in the box next to Lucy. A slow smile spread across Brett’s face. Then he jumped up, eyes twinkling as he ran to fetch some of his prized Matchbox cars.
2

Astonished, I realized that the boys had also recognized what little Meghan’s gesture meant. Swallowing back tears, I pulled all three of them into my arms. Taking the cue from my little one, I removed my old jacket from the box of clothes. I replaced it with the new hunter green jacket that I had found on sale last week. I hoped the young woman in the picture would love it as much as I did. It’s easy to give that which we don’t want any more, but harder to let go of things we cherish, isn’t it? However, the true spirit of giving is to give with your heart. 32 .Why does the author give a detailed description of a particular picture in the Sunday newspaper? A. To create an atmosphere of fear and depression brought by the tornado. B. To appeal to unconcerned people to donate for the poor families. C. To show the helplessness and hopelessness of the family mentioned in the paper. D. To stress what touched her and made her decide to help the hopeless family. 33. Why did Brad and Brett also donate their favorite things finally? A. They were encouraged to donate some valuable things by the mother. B. Meghan’s decision inspired them to donate their favorite things. C. They also wanted to show generosity by giving away their valuable things. D. Meghan’s gesture reminded them to replace their favorite things with new ones. 34. By “swallowing hard”, the writer means that ______. A. she was deeply puzzled by what the little girl did B. she had trouble persuading Meghan not to give away Lucy C. she was greatly moved by Meghan’s unexpected decision D. she was uncertain what consequences Meghan’s action would bring about 35. It is suggested in the sentence “the true spirit of giving is to give with your heart” that ______. A. sincere donation means offering help to others whole-heartedly B. true giving means giving others what you treasure most C. true generosity means helping others at the cost of your own benefit D. honest benevolence means devoting yourself to the career of donation E 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两 项为多余选项。 How to Improve Your Study Habits Perhaps your are an average student with average intelligence. You do well enough in school, but you probably think you will never be a top student. 36 Yes, even students of average intelligence can be top students without additional work. Here are some tips for you: 1.Plan your time carefully. Make a list of your weekly tasks. Then make a schedule or chart of your time. Fill in committed time such as eating, sleeping, meetings, classes, etc. Then decide on good, regular times for studying. 37 It’s important to set aside time for relaxation, hobbies, and entertainment as well. Furthermore, it will enable you to plan your activities so that you have adequate time for both work and play.

2.Find a good place to study. Choose one place for your study area. It may be a desk or a chair at home or in the school library, but it should be comfortable, and it should not have distractions. When you begin to work, you should be able to concentrate on the subject. 3. 38 Listening to what the teacher says in class means less work later. Sit where you can see and hear well. Take notes to help you remember what the teacher says. 4.Study regularly. 39 Review important points mentioned in class as well as points you remain confused about. If you review your notes and textbook regularly, the material will become more meaningful and you will remember it longer. Regular review leads to improved performances on test. 5.Develop a good attitude about tests. The purpose of a test is to show what you have learned about a subject. The world won’t end if you don’t pass a test, so don’t worry excessively about a single test. Tests provide more than grades. 40 A.Be volunteer to raise questions. B.Make good use of your time in class. C.Go over your notes as soon as you can after class. D.Those who make the best of their time study with more ease. E.They also let you know what you need to spend more time studying on. F.Of course, studying shouldn’t occupy all of the free time on the schedule. G.This is not necessary the case, however. You can receive better grades if you want to.

earth.

48

to get there, those astronauts obviously had to break 49 energy was spent 50 in the first few miles of travel,

out of the huge gravity pull of the earth. in the first few minutes of Habits, 51

than was used over the next several days to travel half a million miles. ,have huge gravity pull more than most people 52 . Breaking deeply 53 habits such as 54 more than a realize or would

delay, hesitation, impatience, criticalness, or selfishness that go against basic principles of human effectiveness off” 57 55 little willpower and a few minor changes in our lives. “Lift a great effort, but once we break out of the gravity 56 a whole new dimension. 58 us or 59 be keeping any natural force, gravity can work pull, our freedom

against us. The gravity pull of some of our habits may

us from going where we want to go. But it is also gravity that pull that keeps our world together, that keeps the planets in their orbits and our universe in order. It is a powerful force, and if we use it effectively, we can use the gravity pull of habit to create the cooperation and 41.A. theoretically naturally 42.A. success fate 43.A. patterns methods 44.A. told D. thought truth D. sentence urgent D. convenient process D. devotion but D. if Much D. Most
3

60

necessary to establish effectiveness in our lives. basically D. personally B.hope D. Moral styles D. ways B. C. B. C. B. C. B. C. B. C. B. C. B. C. C. B. C.

第三部分 语言知识运用(共两节,共 45 分) 【一】完形填空。阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D) 中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将题涂黑。 (每题 1.5 分, 共 30 分) Our character, 41 , is a combination of our habits. “Sow a ,” the saying goes. thought, harvest an action; sow an action, harvest a habit; sow a habit, harvest a character; sow a character, harvest a42 often unconscious Habits are powerful factors in our lives. Because they are consistent, 43 , they constantly, daily express our 44 it, “Habits are 45 . character and produce our effectiveness or ineffectiveness. As Horace Mann, the great educator, once like a rope. We weave a string of it every day and soon it cannot be broken.” I personally do not agree with the last part of his a(an) 46 fix. It involves a 47 I know habits can be learned and unlearned. But I also know it isn’t and a faithful commitment. Those of us who watched the lunar voyage of Apollo II were quite amazed as we saw the first men walk on the moon and return to

put said 45.A. motto expression 46.A. slow quick 47.A. progress period 48.A. because as 49.A. More Less

50.A. raising traveling 51.A. though too 52.A. predict admit 53.A. laid grown 54.A. for off 55.A. takes does 56.A. on turns out 57.A. for with 58.A. by around 59.A.permanently instantly constantly 60.A. communication success on As takes calls say

launching D. lifting however D. otherwise

B. C. B. C. B. C. D. assume

until darkness 70 (fall)that we found a right path leading up to a paved road. 第四部分 写作(共 35 分) 71.(共 10 分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同 桌写的以下作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉 及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线( \ )划掉。 修改:在错词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Last weekend, I helped my grandparents with their trip to the Dalian. On Saturday morning,together with my grandparents,I search the Internet for the train schedule , the weather in Dalian , and some hotel informations. In the afternoon, they went to the train station and managed to buy two tickets for my grandparents although there had a long queue . After dinner , I packed the things into the suitcase , what my grandparents would need, such as clothes, glasses, an umbrella, a map. The next morning,I went to the station to show them off.Waved goodbye to them on the platform,I felt happily for them and wished them a safe journey. 72.(共 25 分)书面表达。

rooted D. planted on C. D. calls in makes D. brings on C. gives away well as C. D. As like B. B. B.

B. C. calls calls B. C. carries D. As As B. C. D. with B. C. D. presently

假如你是李华,你的美国笔友 Mike 想了解你校开设的新课程《通用技术》的情 况,你向他作如下的介绍: 1.这门课旨在提高学生的实际运用能力; 2.通过这门课的学习,你已经学会了修理、设计和制作一些物品; 3.你的感受。 注意:1.词数不少于 100; 2.开头和结尾已经给出,不计入总词数; 3.可适当增加细节,以使行文连贯; 4.通用技术— General Technology Dear Mike, Thank you for your letter asking about the General Technology,a new course that? ____________________________________________________________________ ___________ Yours, Li Hua

B. patience D. Order

C.

【二】语法填空。阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号 内单词的正确形式。(每题 1.5 分,共 15 分) I enjoy 61 (climb)mountains whenever I can find the time to do so . Tom and Mike are my best friends , both of 62 also like years ago , the three of us 63 (go)up to sports . Two

Mt.Lushan. Instead of taking a bus,which is 64 (comfortable),we preferred to climb.We started from the foot of the mountain early in the morning , 65 (chat)all the way . After about one and a half 66 (hour)climbing, we saw two mountain paths before us. We could not decide 67 to choose.In the end,we took the right path,thinking that might be a short cut.But we were wrong.We could not find our way out, 68 (lose)in the mountain.We had to use our hands and feet to make a way.We began to cry for help 69 nobody answered.It was not

4

衡阳八中 2016 年上期高一年级第二次月考英语参考答案 1-5.CACAB 6-10.ABAAC 11-15.BCBBB 16-20.ACBCA 21-24.BABC 25-27.DDA 28-31.BBCC 32-35.DBCB 36-40.GFBCE 41.A 42.C 43.B 44.B 45.C 46.C 47.A 48.A 49.B 50.D 51.C 52.C 53.A 54.B 55.B 56.A 57.C 58.D 59.D 60.D 61.climbing 62.whom 63.went 64.more comfortable 65.chatting 66.hours’ 67.which 68.lost 69.but 70.fell 71. 1.去掉 Dalian 前面的 the 2.search → searched 3.informations → information 4.they → I 5.had → was 6.what → which 7.在 a map 之前加 and 8.show → see 9.Waved → Waving 10.happily → happy 72. Dear Mike, Thank you for your letter asking about the General Technology,a new course that we are taking at school.Here is something about it.The new course aims to teach us students basic technical skills and improve our designing ability.From the course,I have learned to use various types of common tools safely.I can even repair some things that are broken in my house and community.What’s more,I can design and make an item that is useful in our daily life.We also have to attend a written test for the course before graduation.In my opinion,we will benefit from such a practical course and we will acquire more knowledge in an interesting way.We enjoy it mainly because the course is closely related to our everyday life. Yours, Li Hua

5


推荐相关:

衡阳八中2016年上期高一年级第二次月考综合检测英语(试题卷)

衡阳八中 2016 年上期高一年级第二次月考综合检测 英语(试题卷)注意事项: 1.本卷共 72 题,满分 150 分,考试时间为 120 分钟。 2.考生领取到试卷后, 应...


衡阳八中2016年上期高一年级第二次月考综合检测理科综合(试题卷)

衡阳八中 2016 年上期高一年级第二次月考综合检测 理科综合(试题卷)注意事项: 1.本卷共 36 题,满分 300 分,考试时间为 150 分钟。 2.考生领取到试卷后, ...


衡阳八中2016年上期高一年级第二次月考综合检测文科综合(试题卷)

衡阳八中 2016 年上期高一年级第二次月考综合检测 文科综合(试题卷)注意事项: 1.本卷共 43 题,满分 300 分,考试时间为 150 分钟。 2.考生领取到试卷后, ...


湖南省衡阳市八中2015-2016学年高一下学期第一次月考文综试卷

衡阳八中 2016 年上期高一年级第次月考综合检测 文科综合(试题卷)注意事项: 1.本卷共 44 题,满分 300 分,考试时间为 150 分钟。 2.考生领取到试卷后,应...


湖南省衡阳市八中2015-2016学年高一下学期第一次月考数学试卷

湖南省衡阳市八中2015-2016学年高一下学期第一次月考数学试卷_资格考试/认证_教育专区。衡阳八中 2016 年上期高一年级第次月考综合检测 数学(试题卷)注意事项:...


湖南省衡阳市第八中学2015-2016学年高一下学期结业考试英语试题

绝密★启用前 衡阳八中 2016 年上期高一年级结业考试试卷 英语(试题卷)注意事项...衡阳八中 2016 年上期高一年级结业考试综合检测 第 9 页共 9 页 绝密★启用...


湖南省衡阳市2015-2016学年高二英语下册第一次月考试题

衡阳八中 2016 年上期高二年级第次月考综合检测 英语(试题卷) 注意事项: 1.本卷共 72 题,满分 150 分,考试时间为 120 分钟。 2.考生领取到试卷后,应...


湖南省衡阳市第八中学2015-2016学年高二英语下学期第一次月考试题

湖南省衡阳市第八中学2015-2016学年高二英语下学期第一次月考试题_英语_高中教育_教育专区。衡阳八中 2016 年上期高二年级第次月考综合检测 英语(试题卷)注意...


湖南省衡阳八中2015-2016学年高一下学期第一次月考文综历史试题 Word版含解析

衡阳八中 2016 年上期高一年级第次月考综合检测 文科综合(试题卷)注意事项: 1.本卷共 44 题,满分 300 分,考试时间为 150 分钟。 2.考生领取到试卷后,应...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com