tceic.com
简单学习网 让学习变简单
相关标签
当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 1 第二学时]


英语· 必修 3(人教版)

第二学时

Learning about Language

Ⅰ.根据所给的中文提示完成句子 1.The________(宗教的)leader foresaw the arrival of an age of peace.

答案:Religious

>2.They share the same________(信仰) and opinions.

答案:beliefs

3. In short, politeness costs nothing but________(收益) everything.

答案:gains

4.The seniors are planning to have a____________(聚会).

答案:gathering

5.She won the best actress________(奖).

答案:award

6.Life is a beauty, so we should________(赞美)it.

答案:admire

7.The________(起源)of his idea for the book was a painting he saw about a sinking ship.

答案:origin

8.我的家乡发生了很大的变化。 Great change have________________in my hometown.

答案:taken place

9.端午节是纪念一个中国诗人的节日。

The festival is__________________a Chinese poet.

答案:in memory of

10.他们正在为演这出歌剧化妆。 They are______________for the opera.

答案:dressing up

11.我们躲在书桌下和老师开了个玩笑。 We________________our teacher by hiding under our desks.

答案:played jokes on

12.一些人希望进行一项喜爱的夏季运动。 Some people________________________a favorite summer sport.

答案:look forward to

13.这条经过训练的狗昼夜守卫着这所房子。 The trained dog watches over the

house_________________________.

答案:day and night

14.要把每天都当作是生命中的最后一天来过。 Every day should be lived____________it were our last.

答案:as if/though

15.和朋友一起娱乐,让他们感觉很高兴。 ________________their friends makes them feel happy.

答案:Having fun with

Ⅱ.用括号中单词的适当形式填空 1 . He decided to hold a________(celebrate)for his success in business.

答案:celebration

2.In order to welcome his________(arrive), we are making good preparations.

答案:arrival

3 . Although my grandpa is in his eighties, he looks very________(energy) every day.

答案:energetic

4 . Now she is twenty years old , and she needs to be________(independence) and deal with everything alone.

答案:independent

5.On Mid-Autumn Festival, families like to gather together, admire the________(beautiful)of the moon and eat mooncakes.

答案:beauty

6.In some areas of Africa, there are still many people who die of________(starve).

答案:starvation

7.Easter is an important religious and________(society) festival for Christians.

答案:social

8.Don't enter the building without our________(permit).

答案:permission

9.How can I drive away the feeling of________(sad)?

答案:sadness

10 . The

country

heavily

depends

on

the

export

of______(agriculture) commodities(商品).

答案:agricultural

Ⅲ.根据句意在空格处填上适当的虚词 1.________this important feast day, people eat food in the shape of skulls and cakes.

答案:On

2.Halloween is now a children's festival,when they can dress ________ and go to neighbours' homes to ask for sweets.

答案:wp

3 . Halloween also has________origin in old beliefs about the return of the spirits of dead people.

答案:.its

4 . India has________national festival on October 2 to honor Mohandas Gandhi.

答案:a

5.________the neighbours do not give any sweets, the children might play a trick on them.

答案:If

Ⅳ.用括号中的词组翻译句子 1.你会发现通过多阅读英语取得进步是容易的。(find it+adj.+ to do,by doing) ________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________ ________________

答案:You will find it easy to make progress in English by reading more.

2.有这个男孩带路,我们很快到达那里。(with+n.+doing) ________________________________________________________ ________________

答案:With the boy leading the way, we soon got there.

3.当地震爆发时,我觉得好像世界末日来临了。(as though)

________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________ ________________

答案:When the earthquake broke out, I felt as though the world was at an end.

4.显然他在撒谎。(It is obvious that...) ________________________________________________________ ________________

答案:It is obvious that he is telling lies.

5.有人建议我们立刻动身。(set off) ________________________________________________________ ________________

答案:It is suggested that we should set off at once.

6.我们得提醒他记住他的责任。(remind...of...) ________________________________________________________ ________________

答案:We should remind him of his responsibilities.


推荐相关:
网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com