tceic.com
简单学习网 让学习变简单
相关标签
当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 5 综合技能测试]


Module 5

综合技能测试

本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 150 分。考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(选择题) 第一部分 听力 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。

A Confucius was born in today's Qufu in Shandong Province in 551 BC.His family was far from being well todo.But he was a hardworking pupil even in his childhood.When the young man of a little over twenty,he became a small official of the state.Since he was very knowledgeable and serious in work, he had become quite wellknown by the time he turned thirty.Confucius had been to many of the states of the time,trying to make his political views accepted by the rulers in running their states.But they turned_a_deaf_ear_to his views and opinions.As a result,Confucius made up his mind to devote all his energies to education.When people learned about this,many of them sent their children to him to be educated.They were accepted one and all and so Confucius became the first man in the history of Chinese education to start a private school. Yan Hui,a young man of humble origin,wanted to be accepted as Confucius's student.But the family was so poor that they even had difficulty providing themselves with daily necessities.He was afraid he would be rejected as he could not afford the tuition.One day he came to where Confucius was giving lectures and overheard Confucius say,“I'm ready to accept anyone that can bring 10 pieces of preserved meat for tuition,whatever his origin.”Greatly heartened by this,Yan Hui hurried back home and told his friends Zi Lu and Zi Gong about it.A few days later,all three became Confucius's students. Confucius was a dedicated educator,having accepted a total of 3,000 students in his life,of whom 72 were outstanding scholars.Through educational work,Confucius succeeded in spreading his political views,which eventually became an independent school of thought and had a great impact on China for thousands of years. 【语篇解读】文章向我们介绍了中国古代著名的哲学家——孔子的生平事迹。 21.Confucius had become very famous by the time he turned thirty because________. A.he had rich knowledge and took his work seriously

B.he was a hardworking pupil when he was young C.many people in the government knew him well D.his political view had been widely accepted 答案: A 细节理解题。 根据第一段第五句 Since he was very knowledgeable and serious in work,he had become quite wellknown by the time he turned thirty.可知,孔子在三十岁时就很有 名望的原因是他的博学和对工作的严谨。其他选项均不正确。 22 . The underlined phrase“turned a deaf ear to”in the first paragraph probably means“________”. A.refused to listen to someone B.were willing to accept something C.gave away something important to others D.made someone's ear deaf 答案:A 词义猜测题。根据第一段第六句...trying to make his political views accepted by the rulers in running their states.可知,孔子希望统治者能接受他的政治观点,而通过 but 一词也 表明其观点并没有被统治者所认可和接受,故选 A。 23.From the last part of the first paragraph,we can learn that________. A.nobody hoped to send their children to school then B.Confucius was the first person to start education for all in China C.Confucius was happy to work in the government D.Confucius started his school with the help of the government 答案: B 细节理解题。 根据文章第一段最后一句. ..so Confucius became the first man in the history of Chinese education to start a private school.可知答案,而其他选项与原文所提供的细节 不符。 24.The second paragraph in the passage is used to be an example to suggest________. A.Yan Hui's family was too poor to afford his education B.the education Confucius provided was for all children C.Confucius liked to eat preserved meat D.Yan Hui was a young man with ambition 答案:B 推理判断题。作者在文章第一段中提到了孔子所从事的教育是针对所有人的, 其中一句为 They were accepted one and all。 而文章第二段则以出身卑微的颜回成为孔子学生的 过程为例说明其教育是针对所有人的,而不论出身贵贱。 B While running for president,Barack Obama often talked about his mother,Ann Dunham,and the lessons she taught him through her work with poor rural communities around the world.Dunham

died of cancer in 1995,before any of her grandchildren were born. Now Barack Obama's sister,Maya SoetoroNg,has written Ladder to the Moon,a children's book that attempts to connect her young daughter,Suhaila,with the grandmother she never knew. The book's title was inspired hy a picture postcard Dunham gave Maya as a child.It features a painting by Georgia O'Keeffe,which depicts a ladder floating against the night sky,with a halfmoon high above it. In the book , little Suhaila asks her mother what her grandmother was like.“Like the moon,”her mother replies.“Full,soft and curious.”Suhaila longs to meet her,and one night, her wish comes true.A golden ladder appears at her window and Grandma Annie invites the girl to come along on a magical journey. “The book is about an evening spent helping others to come up to the moon after natural disasters and religious conflicts,”says Soetoror?Ng.“And the moon becomes an imagined place to heal and rest until we laugh loudly again.” It seemed natural for SoetoroNg to connect her daughter with Grandma Annie through the moon.Her mother,she says,always loved the moon because it was the same for everybody,no matter where in the world they were.Under the glow of the moon, she recalls, her mother shared her most meaningful tales with her children. That's how SoetoroNg says she, her brother and President Obama, remember their mother—as a great story teller and role model. “Like me, he feels that she's someone who gave us a strong moral compass, and that she gave us compassion and desire to recognize the things that are common to all humanity and reach out across the divides even when doing so is hard,”she says.“That's something extremely valuable.” It wasn't just her mother's tales that shaped who she and her brother have become.SoetoroNg says what parents do is more important than what they say.Dunham , who had a PhD in anthropology,worked in rural development in some of the poorest places in the world. 25.By writing Ladder to the Moon,Maya intends to________. A.show her mother's strong influence B.express her mother's love C.stress the importance of good parenting D.let her daughter know about her grandmother 答案:D 细节理解题。根据第二段的内容可判断出,奥巴马的妹妹写书的目的是让女儿 了解外婆。 26.The underlined word“depicts”in Paragraph 3 probably means“________”. A.tells C.resembles B.shows D.represents

答案:B 词义猜测题。根据第三段可知,这本书的名字来自玛雅在儿时从母亲那儿得到 的一张明信片。那是 Georgia O'Keeffe 的一幅画,画面上有一架梯子漂浮在夜空中,梯子上面 有半轮月亮。故 depict 意为“描绘,描画”。 27.Maya connects her mother with the moon because________. A.her mother resembled the moon in some way B.her mother was just as beautiful as the moon C.she loved reading with her mother under the moon D.she used to work with her mother in the open air 答案:A 推理判断题。根据第四段可知,玛雅认为母亲像月亮一样,丰满、温柔并具有 好奇心。故答案为 A。 28.The passage is intended to________. A.describe the family life of Maya SoetoroNg B.recall the hard life Barack Obama lived C.introduce a new book by Barack Obama's sister D.share some stories about Barack Obama's mother 答案:C 主旨大意题。本文旨在向读者介绍奥巴马总统的妹妹 Maya SoetoroNg 写的一 本新书《通向月亮的梯子》 。 C A scientist turns out to be able to see the future by offering each of some fouryearolds a piece of candy and watching how he or she deals with it.Some children reach eagerly for the treat they see.Some last a few minutes before they give in.But others are determined to wait until the last moment. By the time the children reach high school, something remarkable has happened.A survey found that those who as fouryearolds had enough selfcontrol to hold out generally grew up to be more popular, adventurous, confident and dependable.The children who gave in to temptation(诱惑)early on were more likely to be lonely,easily frustrated(沮丧)and inflexible(固守己见的). Actually,the ability to delay reward is a sign of emotional intelligence which doesn't show up in an IQ test. The hardware of the brain and the software of the mind have long been scientists' concerns.But brain theory can't explain what we wonder about most,like the question why some people remain upbeat in the face of troubles that would sink a less resistant soul. Here comes the theory of Daniel Goleman, writer of Emotional Intelligence: when it comes to predicting people's success,brain ability as measured by IQ may actually matter less than the qualities of mind once thought of as“character”. EQ is not the opposite of IQ.What researchers have been trying to understand is how they work

together;how one's ability to handle stress,for instance,affects the ability to concentrate and put intelligence to use.Among the ingredients(要素)for success,researchers now generally agree that IQ counts for about 20%;the rest depends on everything from social class to luck. While many researchers in this relatively new field are glad to see emotional issues finally taken seriously,some few fear EQ invites misuse. 29.The experiment with the fouryear olds makes it clear that________. A.the age of 4 is a proper time for scientific experiment B.emotional intelligence won't show up until adolescence C.the ability of selfcontrol plays a role in personal success D.candy can be used to measure a person's emotional intelligence 答案:C 逻辑推理题。C 项从第二段第二句可推理出。 30.Which of the following is true about EQ and IQ according to the text? A.The higher a person's EQ is,the higher his or her IQ is. B.The higher a person's IQ is,the higher his or her EQ is. C.Some people can be blessed with lots of both,but some with little of either. D.Scientists have already discovered the way in which EQ and IQ work together. 答案:C 逻辑推理题。从倒数第二段第一句可排除 A、B 两项;从倒数第二段第二句可 排除 D 项。 31.The underlined word“upbeat”in Paragraph 4 probably means________. A.kind C.excited B.floating D.optimistic

答案:D 理解词义题。由该词所在句的内容可推知答案为 D 项“乐观的”。 32.Why does the author mention the experiment at the beginning of the text? A.To amuse both the children and readers. B.To prove the scientist's wisdom. C.To introduce the topic of the text. D.To show us how to do an IQ test. 答案:C 写作意图和文章结构题。文章从 make an experiment 入手从而导出话题。 D Einstein Albert,Germanborn American physicist and Nobel Prize winner,bestknown as the creator of the special and general theories of relativity and for his bold hypothesis concerning the particle nature of light.He is perhaps the most wellknown scientist of the 20th century. Einstein was born in Ulm on March 14,1879,and spent his youth Munich,where his family owned a small shop that manufactured in

electric machinery.He did not talk until the age of three,but even as a youth he showed a brilliant curiosity about nature and ability to understand difficult mathematical concepts.At the age of 12 he taught himself geometry. Einstein hated the dull rules and unimaginative spirit of school in Munich.When repeated business failure led the family to leave Germany for Milan,Italy,Einstein,who was then 15 years old, used the opportunity to withdraw from the school.He spent a year with his parents in Milan, and when it became clear that he would have to make his own way in the world,he finished secondary school in Arrut,Switzerland,and entered the Swiss National Polytechnic in Zurich.Einstein did not enjoy the methods of instruction there.He often cut classes and used the time to study physics on his own or to play his beloved violin.He passed his examinations and graduated in 1900 by studying the notes of a classmate.His professors did not think highly of him and would not recommend him for a university position. For two years Einstein worked as tutor and substitute teacher.In 1902,he got a position as an examiner in the Swiss patent office in Bern.In 1903 he married Mileva Maric,who had been his classmate at the polytechnic.They had two sons but finally divorced.Einstein later remarried. 【语篇解读】文章向我们介绍了二十世纪最出名的科学家——爱因斯坦。 33.Which of the following is NOT the character of Einstein? A.A brilliant curiosity about nature. B.He hated the dull rules. C.He hated unimaginative spirit. D.He taught himself geometry. 答案:D 细节理解题。根据第二段的 even as a youth he showed a brilliant curiosity about nature 和第三段的 Einstein heated the dull rules and unimaginative spirit of school in Munich.可知 A、B 和 C 项都是文中提到的性格特点;D 项也是在文中提到的,但不属于 character 之列。 34.During the university,he also loved to play________. A.geometry C.the violin B.physics D.polytechnic

答案:C 细节理解题。根据第三段的 He often cut classes and used the time to study physics on his own or to play his beloved violin.可知答案。 35.From the last paragraph,we can find that marriage to Einstein________. A.was helpfulB.was helpless C.was unhappyD.was happy 答案: C 推理判断题。 从最后一段的 divorced“离婚”和 remarried“再婚”可以推断出, 他的婚姻生活并不幸福。

第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 Maybe you are an average student.You probably think you will never be a top student.This is not necessary so,however.36.________Here's how: Plan your time carefully.When planning your work,you should make a list of things that you have to do.After making this list,you should make a schedule of your time.First your time for eating, sleeping, dressing, etc.Then decide a good, regular time for studying.37.________A weekly schedule may not solve all your problems,but it will force you to realize what is happening to your time. Find a good place to study.Look around the house for a good study area.Keep this space,which may be a desk or simply a corner of your room,free of everything but study materials.No games, radios,or television.When you sit down to study,concentrate on the subject. Make good use of your time in class.38.________Listening carefully in class means less work later.Taking notes will help you remember what the teacher says. Study regularly.When you get home from school,go over your notes,review the important points that your teacher is going to discuss the next day and read that material.39.________If you do these things regularly,the material will become more meaningful,and you'll remember it longer. Develop a good attitude towards tests.40.________They help you remember your new knowledge.The world won't end if you don't pass a test,so don't be over worried. There are other methods that might help you with your studying.You will probably discover many others after you have tried these. A.The purpose of a test is to show what you have learned. B.Don't forget to set aside enough time for entertainment. C.Take advantage of class time to listen to everything the teacher says. D.No one can become a top student unless he or she works hard. E.Anyone can become a better student if he or she wants to. F.Remember to take notes of what the teacher says in class. G.This will help you understand the next class. 答案:36~40 EBCGA 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面的短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。 It was raining.I went into a caféand asked for a coffee.__41__I was waiting for my drink,I

realized there were other people in the place,but I sensed__42__.I saw their bodies,but I couldn't feel their souls__43__their souls belonged to the__44__. I stood up and walked__45__the tables.When I came to the biggest computer,I saw a thin, small man__46__in front of it.“I'm Steve, ”he__47__answered after I asked him a couple of times what his name was.“I can't talk with you.I'm__48__,”he said.He was chatting online and, __49__,he was playing a computer game—a war game.I was__50__. Why didn't Steve want to talk with me?I tried__51__to speak to that computer geek(怪人), __52__not a word came out of his mouth.I touched his shoulder,but no reaction.I was__53__.I put my hand in front of the monitor,and he started to shout,“__54__!” I took a few steps back, wondering if all those people in the caféwere looking at me.I raised my head,and saw nobody showed any interest. __55__,I realized that the people there were having a nice conversation with their machines, not with people.They were more interested in having a relationship with the__56__,particularly Steve.I wouldn't want to__57__the future of human beings if they preferred sharing their lives with machines__58__with people. I was worried and sank in my thoughts.I didn't even__59__that the coffee was bad , __60__Steve didn't notice there was a person next to him. 【语篇解读】文章主要讲作者在一家咖啡店里所看到的一种很奇怪的现象 ——人们都热 衷于上网聊天和玩游戏,而对周围的人却视而不见。这种现象令作者很担心,但也很无奈。 41.A.Before C.Although 答案:D 时候。 42.A.pain C.sadness B.loneliness D.fear B.Since D.While

在作者等咖啡的过程中,他意识到在这个地方还有其他的人。while 当……的

答案:B 从下文可知,人们虽然都坐在同一家咖啡店里,却只是在忙于网上的东西,而 不相互理睬,这使作者感到孤独,符合语境。 43.A.because C.until B.when D.unless

答案:A 作者之所以感受不到他们的灵魂是因为他们的灵魂属于网络。 44.A.home C.Net B.world D.café

答案:C 从下文可知,人们都忙于在网上聊天或玩电脑游戏,因此 C 项正确。 45.A.beside B.among

C.between

D.on

答案:C 作者站起来,从桌子之间穿过。between 在……之间,符合句意。 46.A.sleeping C.sitting B.laughing D.learning

答案:C 作者来到最大的电脑前,看到一个瘦小的男人坐在电脑前。 47.A.finally C.patiently B.quickly D.loudly

答案: A 根据句子后面的 after I asked him a couple of times what his name was 可知, 此处 为“坐在电脑前面的那个男人最终回答”。 48.A.busy C.tired B.thirsty D.sick

答案:A 从本部分所在的语境可知,当时 Steve 正在边聊天边玩电脑游戏,故他正忙着, 不能与作者说话。 49.A.first of all C.at the same time B.just then D.by that time

答案:C 考查短语用法。Steve 一边网上聊天一边玩战争游戏。at the same time 同时,与 句子语境相符。 50.A.surprised C.moved B.delighted D.frightened

答案:A “我”对此感到惊讶,因为 Steve 竟然一直忙于上网玩游戏,而不理睬自己。 51.A.once C.first B.again D.even

答案:B 刚才“我”要和 Steve 谈话,但是他根本不理睬,因此“我”试图再次和那个 电脑怪人谈话。 52.A.but C.if B.so D.or

答案:A 上句作者希望再和 Steve 谈话,而下句说 Steve 根本不开口,前后两句为转折 关系,用 but。 53.A.excited C.afraid B.respected D.unhappy

答案: D 自己要与 Steve 谈话, 他对自己却置之不理, 作者心里自然会不高兴, 选 unhappy 符合语境。 54.A.Shut up C.Leave me alone B.Enjoy yourself D.Help me out

答案:C 考查短语用法。“我”用手挡住显示器,Steve 所做出的反应是“别惹我!”。 leave sb.alone 不理会某人,别管某人,与语境相符。shut up 闭嘴;enjoy yourself 玩得高兴; help sb.out 帮助某人摆脱困境。 55.A.From then on C.In all B.At that moment D.Above all

答案:B 此时此刻,“我”意识到咖啡店里的人在与机器交流,而不是与人谈话。at that moment 就在那时;from then on 从那时起;in all 总计;above all 首先,尤为重要的是。 56.A.computer C.shop B.soul D.geek

答案: A 作者意识到这些人对与电脑发生联系更感兴趣, 上文提到 Steve 就是一个例子, 故这里指的就是电脑。 57.A.tell C.imagine B.plan D.design

答案:C 如果人们宁可与电脑而不是与人生活的话,“我”不想去想象人类的未来是什 么样子。 58.A.other than C.except for B.instead of D.as well as

答案: B 这些人与电脑一起生活, 而不是与人共同生活。 instead of 而不是……; other than 除了;except for 除了;as well as 又,和,还。 59.A.pretend C.insist B.understand D.realize

答案:D “我”感到担心,陷入了沉思,“我”甚至没有意识到咖啡是坏的,就像 Steve 没有注意到他身边有一个人一样。 60.A.as if C.so that B.just as D.even though

答案:B just as 正像,表示方式,与句子语境相符。as if 好像;so that 结果;even though 即使。

第Ⅱ卷(非选择题) 第二节 (共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 【全国新课标卷题型】 There was no one quite like my father. When any other man had an extra dollar, he bought a drink; when Father had an extra dollar, he bought a book. Other people had pictures on their walls,

or at least a calendar; we had books, 3,000 of them,__61__(line) every surface of our little fourroom house__62__every subject. Father was the__63__(much) persistent (固执的) scholar I ever knew. Every summer he took a month or so off to attend classes. Eventually, he earned seven degrees, attended 11 different colleges and universities. My sister and I were the immediate beneficiaries of Father's insatiable (不能满足的)__64__(hungry) to learn. Before I was three, my father was reading aloud to me. Thereafter, I read aloud to him so he'd work on my__65__(pronounce). By the time I was in the fifth grade, I'd recite__66__classical literature to poetry and had to be prepared to do__67__. Then Father would warn me by quoting a saying from Shakespeare,“__68__all the year were playing holidays, to sport would be as tedious (乏味的) as to work.” Obviously, his efforts weren't entirely__69__vain, for my voice has enabled me to earn a fair livelihood. But that fact doesn't begin to define the enormous debt__70__I owe my father. 61.______ 62.______ 63.______ 64.______ 65.______ 66.______ 67.______ 68.______ 69.______ 70.______ 答案: 61.lining 从本句话的语境可以知道父亲买了 3000 多本书,而且把它们分门别类地摆放 好,书的内容很丰富,book 与 line 之间存在主谓关系,故用 lining 的分词形式。 62.on on 表示“关于”,意思是关于每一个科目的都有。 63.most 从本句句意“父亲是我知道的最固执的学者”可知用最高级 most。 64.hunger 由于该空前面的 insatiable 是形容词,修饰的应该是名词,故用 hunger,表 示对学习的渴望。 65.pronunciation 父亲给“我”大声地读书,“我”也给父亲读,让他纠正“我”的发 音。形容词性物主代词后应用名词。work on“从事,致力于”。 66 . from 到……”。 67.so 此处 so 是代词,代替背诵古代文学和诗歌等等。 68.If 如果全年都是假期的话,那么运动也和工作一样乏味。 69.in 从上文可以知道父亲从“我”小时候起就对“我”进行艰苦的训练,而“我”也 取得了一定的成绩,故父亲的努力没有白费。in vain“徒劳地”。 70.that I owe my father 是定语从句,修饰 debt,从句中缺少宾语。 【辽宁卷题型】 Ann:Hi,Kate! Every time I see you you've got your head stuck in a book. Kate: I'm reading a book about a European poet. This one is about Goethe, __61__was German. Ann:He wasn't just a poet. He was also a playwright,novelist and natural philosopher. I think his most famous work was the philosophy drama Faust,__62__was written in 1800. 上五年级的时候“我”已经能够背诵古代文学和诗歌。 from...to...“从……

Kate : It took him a long time to write that one. He began in his twenties, and didn't finish__63__shortly before his death! Ann:He died in 1832,didn't he? Kate:Yes. And he ordered Faust__64__(publish) after his death. Ann:That's why it was__65__masterpiece then. His lessons were informal,__66__(teach)by his father,who was an imperial councilor,and tutors. Kate: He must have some special talent. He can speak several__67__such as Latin, Greek, French and Italian. Ann:So he was multilingual(能使用多种语言).__68__he was 16,he went to university to study law, because his father wanted him to. But I think in his heart, he would rather__69__something like literature. Kate:Me too. That's__70__when he was in university he started to write poems and lyrics. Ann:Yeah, he is one of the greatest writers in Germany. 61.______ 62.______ 63.______ 64.______ 65.______ 66.______ 67.______ 68.______ 69.______ 70.______ 答案: 61.who 考查定语从句。先行词 Goethe 是人,所以用 who 引导。 62.which 考查定语从句。先行词是《浮士德》这部作品,又是非限制性定语从句,因 此用 which 引导,which 在从句中作主语。 63.until/till 考查介词。由句意“他 20 多岁的时候开始写这部作品,直到临死前才写完” 可知,应用 until/till。 64.to be published 考查非谓语动词。order 的用法为:order sb to do sth 和 order sth to be done。 65.a/his 考查冠词或代词。句意是“《浮士德》是一部杰作”,这里的“一部”是泛指, 用 a。也可直接用 his。 66. taught 考查非谓语动词。 teach 与 lesson 之间是被动关系, 因此要用过去分词 taught。 67.languages 考查名词。由 speak 和后面的 Latin,Greek 和 French 可推断,此处为“语 言”。 68.When 考查状语从句。歌德 16 岁时进入大学学习法学,16 岁是时间,因此用 when 引导时间状语从句。 69.study 考查短语。would rather 是“宁愿……”,后接动词原形。 70.why 考查表语从句的引导词。在 is 后面,显然是表语从句,且在表语从句中,主谓 宾结构完整,同时还包含有时间状语从句,结合 Ann 的最后一句话,可知应填 why。why 在 这里既引导表语从句,又在表语从句中作原因状语。 第四部分 写作(共两节,满分 35 分)

第一节 短文改错(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分) 假如英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有 10 处错误,每句中最多有两处。错误涉及单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错词下面划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Obama said.“This time has to be differently.This time we cannot fail,so can we be happy simply because the price at the pump has gone down from.”Obama's choices was welcomed by environmentalists whose said they showed he was serious about fight against global warming and about move toward more“green”jobs.Obama's energy and environment team will also be charging with developing policies to reduce carbon emissions.He said his nomination(提名)of Chu should send an signal his administration will“value science.”“ We will take decisions based on the facts, and we understand that facts demand brave action,”Obama added. 答案: Obama said.“This time has to be differently.This time we cannot fail,so can we be happy
different nor

simply because the price at the pump has gone down from \ .”Obama's choices was welcomed by
were

environmentalists whose said they showed he was serious about fight against global warming and
who fighting

about move toward more“green”jobs.Obama's energy and environment team will also be charging
moving charged

with developing policies to reduce carbon emissions.He said his nomination(提名)of Chu should send an signal his administration will“value science.”“ We will take decisions based on the
a make

facts,and we understand that facts demand brave action,”Obama added. 第二节 书面表达(满分 25 分) 中华民族是一个人才辈出的民族,在中华民族的历史上涌现出无数的杰出人物。假如你 班正举行一次关于“我最崇拜的历史人物”的讨论会,请你根据以下要点向同学们介绍你最 崇拜的历史人物——白居易。词数不少于 100 词。 · 唐朝诗人; · 他的诗语言简单易懂; · 他关心穷人的生活状况; · 他的感人诗篇引发你考虑当时人民的疾苦。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 参考范文: The historical figure I respect most is Bai Juyi,who was a great poet in Chinese history of literature.Bai Juyi lived in the Tang Dynasty and the words in his poems were so simple that even children and old woman could easily understand them.He was concerned about the poor people's living conditions and he wrote quite a lot of poems,of which many were about poor people's life expectations of the government.In my spare time,I often read some of his classical poems,whose touching words always make me think a lot about people's sorrows and sufferings of his times.


推荐相关:

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 2 综合技能测试]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 2 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 2 综合...


【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 综合技能测试]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 综合...


【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 6 综合技能测试]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 6 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 6 综合...


【成才之路】2014-2015学年高中英语必修三(外研版)强化练习:Module 5 综合技能测试]

【成才之路】2014-2015学年高中英语必修三(外研版)强化练习:Module 5 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语必修三(外研版)强化...


【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 第1课时Introduction Reading]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 第1课时...1.___ 2.___ 3.___ 4.___ 5.___ 6.___ 7.___ 8.___ 9....


【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 综合技能测试]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 综合...


【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 第1课时Introduction Reading]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 第1课时...1.___ 2.___ 3.___ 4.___ 5.___ 6.___ 7.___ 8.___ 9....


【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 1 第3课时Cultural Corner]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 1 第3课时Cultural ...1.___ 2.___ 3.___ 4.___ 5.___ 6.___ 7.___ 8.___ 9....


【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 1 第1课时Introduction Reading]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 1 第1课时...1.___ 2.___ 3.___ 4.___ 5.___ 6.___ 7.___ 8.___ 9....


【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 5 第3课时Cultural Corner]

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 5 第3课时Cultural Corner]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com