tceic.com
简单学习网 让学习变简单
当前位置:首页 >> 英语 >>

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训6


考前题组集训 6
Test 1 Ⅰ.阅读理解 A Shirley Temple (1928~2014),an American actress,was considered among the most successful child stars in the history of film.Born by an ambitious mother,Temple fir

st appeared in a film at the age of three,and at six she starred in Stand Up and Cheer (1934).Known and recognized for her ability to sing and tap dance in several films,Temple became a famous figure in 1934.At the end of that year,she was given a special Academy Award “in grateful recognition of her outstanding contribution”. During the Great Depression of the 1930s,Temple was celebrated by an adoring public.At the height of her popularity,from 1935 to 1938,Temple was the biggest boxoffice attraction in Hollywood.Temple made a number of films as a teenager, but her appeal had faded, and the films were not successful.In 1949,Temple departed elegantly from Hollywood. Two decades later , she reappeared into the spotlight by announcing her qualification as a candidate for Congress.She lost the election,but Temple displayed her determination and went on to enjoy a long and successful career with the United Nations and the State Department. After retirement , she reported that she was at peace with her life and proud of her accomplishments in two of the nation’s most influential areas.“If I had to do it all over again,”Shirley Temple once declared,“I wouldn’t change anything.” 1.Temple became famous at the age of A.3 C.10 答案 B 解析 细节理解题。从第一段第二句中的“...and at six she starred in Stand Up and Cheer (1934)...”以及第三句中的“...Temple became a famous figure in 1934.”可知,应选 B 项。 star 表示“使成为明星,在电影/戏剧中担任主角”。 2.What do we learn from Paragraph 2? A.Temple was still popular in 1949. B.Temple was a failure as a child star. C.Hollywood made a big fortune because of Temple. D.People became tired of Temple in the Great Depression. 答案 C B .6 D.21 .

解析 推理判断题。从第二段第二句“At the height of her popularity,from 1935 to 1938, Temple was the biggest boxoffice attraction in Hollywood.”可推知,应选 C 项。 3.Temple attracted people’s attention again when A.she entered Congress B.she worked for the UN C.she went on with the political life D.she announced to participate in the election 答案 D 解析 细节理解题。从第三段第一句“Two decades later,she reappeared into the spotlight by announcing her qualification as a candidate for Congress.”可知选 D 项。 4.We know from the last paragraph that Temple A.wanted to lead a different life B.regretted having left Hollywood C.was content with her experiences D.was sorry about her election failure 答案 C 解析 推理判断题。从最后一段可知,应选 C 项。 B Starting in 1972,the National Park Service established a policy for forest fires called Natural Burn.It was acknowledged that some forest fires, such as those caused by lightning were necessary for forests to maintain balanced ecosystems, so the fire should be allowed to burn.However, a big fire in Yellowstone National Park in 1988 caused this policy to be abandoned since the fire was initially allowed to burn yet soon out of control.As a result,the fire of 1988 destroyed much of Yellowstone,which is America’s oldest and most beloved national park.Massive areas of plants were destroyed , and large empty spaces and acres of burned and blackened trees greeted visitors.The rivers and streams were choked with ash,and the ecosystem of the park was changed beyond repair. In addition,great numbers of animals were killed by the fires that burned out of control.The fires were driven by high winds,moving as many as ten miles a day.Many small animals died in the flames.The fire’s rapid advances gave the wildlife little chance to escape.Even today,few of these small forest animals have returned to live in the park.In the years immediately following the fires,the number of visitors declined rapidly.No one was interested in seeing a blackened and treeless park on vacation.Yellowstone had previously been famous for its amazing views and unique geological formations such as the geyser Old Faithful.But now its reputation as America’s wonder is damaged permanently. . .

5.Natural Burn was adopted because some forest fires were A.hard to put out B.started by the lightning C.good for the balance of nature D.approved by the National Park Service 答案 C

.

解析 细节理解题。 从第一段第二句“It was acknowledged that some forest fires, such as those caused by lightning were necessary for forests to maintain balanced ecosystems, so the fire should be allowed to burn.”可知,选 C 项。 6.The big fire in Yellowstone in 1988 A.became out of control at first B.destroyed the park completely C.was allowed to burn continuously D.brought the natural burn policy to an end 答案 D 解析 细节理解题。 从第一段第三句“However, a big fire in Yellowstone National Park in 1988 caused this policy to be abandoned since the fire was initially allowed to burn yet soon out of control.”可知,选 D 项。 7.Why were so many animals killed in the big fire? A.Because winds were blown from high places. B.Because the animals moved only ten miles a day. C.Because the animals lived in lower places. D.Because strong winds contributed to the fire a lot. 答案 D 解析 细节理解题。从第二段的“The fires were driven by high winds...The fire’s rapid .

advances gave the wildlife little chance to escape.”可知,选 D 项。 Ⅱ.完形填空 Once when there was a famine(饥荒),a rich baker sent for twenty of the poorest children in the town, and said to them, “In this basket, there is a loaf for each of you. to me every 2 at this hour till better time comes.” 3 eagerly around the basket,and quarreled for the bread, 4 5 each 1 it, and come back

The hungry children

wished to have the largest loaf.At last they went away without even gentleman.But Gretchen, a poorlydressed little girl, did not remained 7 6

the good

or struggle with the rest, but

modestly in the distance.When the illbehaved children had left,she took the

8

loaf,which alone was left in the basket, 10

9

the gentleman’s hand,and went home.

The next day the children were as nearly half the 12 11

as before, and poor, shy Gretchen received a loaf only

of the one she got the first day.When she came home,her mother cut the 13 ,

open, many new, shining pieces of silver fell out of it.Her mother was very much 14

and said,“Take the money back to the good 15 .Be quick,Gretchen!Be quick!”

at once,for it must have got into the loaf

But when the little girl gave the rich man her mother’s it was no

16 , he said, “No, no, my child, 18 you.Always be as 20 is your

17 .I had the silver pieces put into the smallest loaf to 19

contented,peaceable,and own.” 1.A.Take C.Order 答案 A

as you now are.Go home now,and the

B.Buy D.Smell

解析 面包店老板让这些孩子吃面包,因此选 A 项表示“拿”。 2.A.month C.day 答案 C 解析 根据空后的“at this hour”以及第三段第一句中的“The next day the children were as as before,...”可知,这里表示每天的这个时候都来拿面包,因此选 C 项。 3.A.stood C.gathered 答案 C 解析 这里用短语 gather around“聚集”, 表示孩子们都饿了, 赶紧围过来, 吵着要吃面包。 4.A.but C.since 答案 D 解析 这里用 because 引导原因状语从句,即孩子们吵闹的原因是每个孩子都想吃那块最大 的面包。 5.A.hearing C.thinking 答案 B 解析 项。 6.A.play B.laugh 这里表示这些孩子们拿了面包就散去了,对面包店老板连句谢谢都没有说,故选 B B.thanking D.looking B.so D.because B.sat D.looked B.week D.year

C.quarrel 答案 C

D.speak

解析 根据前文的“quarreled for the bread”可知,此处表示这个女孩没有跟其他孩子们一 起争面包,因此选 C 项。 7.A.crying C.jumping 答案 B 解析 这里表示当那些孩子们在争面包的时候,女孩就站(standing)在远处。 8.A.best C.largest 答案 D 解析 根据前面的“ each wished to have the largest loaf”和最后一段中的“the smallest B.oldest D.smallest B.standing D.singing

loaf”可知,篮子里最后剩下的是一块最小的面包。 9.A.kissed C.seized 答案 A 解析 这里表示她“吻”面包店老板的手以表示感谢。 10.A.hungry C.eager 答案 D 解析 上文提到这些孩子争面包并且离开的时候也没有对提供给他们面包的面包店老板说 B.angry D.rude B.took D.waved

一句感谢的话,因此选 D 项,表示这些孩子很没礼貌。 11.A.size C.length 答案 A 解析 这里表示面包的大小,因此选 A 项。 12.A.letter C.basket 答案 B 解析 这里说的小女孩的母亲把面包(bread)切开,因此选 B 项。 13.A.surprised C.terrified 答案 A 解析 看到切开的面包里面掉出来很多银币, 小女孩的妈妈觉得很“惊讶”, 因此选 A 项。 B.pleased D.excited B.bread D.bag B.number D.amount

14.A.policeman C.gentleman 答案 C 解析 根据前文的“ 15.A.by accident C.by hand 答案 A

B.teacher D.child

the good gentleman”可知,应选 C 项。 B.by heart D.by itself

解析 小女孩的妈妈猜测面包里面出现了银币, 这一定是面包店老板不小心弄进去的, 因此 选 A 项。by accident 偶然,意外地。 16.A.letter C.money 答案 D 解析 这里表示小女孩在归还银币的时候把妈妈的话说给了面包店老板听,因此选 D 项。 message(书面或口头的)信息,消息。 17.A.luck C.good 答案 D 解析 面包店老板告诉小女孩,他把银币放进面包里绝非偶然。此处与前面相呼应,故选 D 项。 18.A.test C.thank 答案 B 解析 这里用 reward 表示“奖励”。 面包店老板把银币放进最小的那块面包里面是为了“奖 励”小女孩。 19.A.careful C.beautiful 答案 B 解析 上文说那些孩子连声感谢都没说, 而这个小女孩与他们不同, 她向面包店老板表达了 感激之情,故选 B 项。 20.A.loaf C.world 答案 D 解析 这里说的是小女孩归还的那些银币,因此选 D 项。 Test 2 B.basket D.money B.grateful D.enthusiastic B.reward D.attract B.use D.mistake B.apology D.message

Ⅰ.阅读理解 A About a third of all common cancers in the United States,China and Britain could be prevented each year if people ate healthier food,drank less alcohol and exercised more,health experts said on Friday. Reports from the World Cancer Research Fund(WCRF) suggest that making simple lifestyle changes could prevent some 40 percent of breast cancers alone in Britain and the United States, as well as tens of thousands of stomach cancers. “Even in 2011,people are dying unnecessarily from cancers that could be prevented through keeping a healthy weight,diet,physical activity and other lifestyle factors,”said a WCRF medical and scientific adviser. WCRF findings are supported by World Health Organization(WHO) reports,which say regular exercise can prevent many diseases such as cancers and heart diseases. Cancer is a leading cause of death around the world and its incidence(发病率) is rising.Each year around 12.7 million people discover they have cancer and 7.6 million people die from some form of the disease.There are about 200 known types of cancer. Rachel Thompson,the WCRF’s head of science,said that while the message was simple—that not smoking,eating good food and being a healthy weight can help ward off many cancers—it was still a difficult one to get across. The WHO says adults should do at least 150 minutes of exercise a week.This could be done by walking for 30 minutes five times per week or by cycling to work every day. Peter Baldini,head of the World Lung Foundation,also called on all governments to introduce smokefree laws and raise the price of cigarettes.Tobacco kills millions of smokers every year, and tobaccorelated lung cancers also kill hundreds of thousands of people who don’t smoke but have been exposed to it secondhand. “There isn’t a magic bullet to cure all forms of cancer,but we have the opportunity and the duty to protect people from developing cancer wherever possible,”Baldini said. 1.Which of the following words can best take the place of the underlined phrase “ward off” in the sixth paragraph? A.protect C.develop 答案 B 解析 词义猜测题。 根据画线词前后的内容可以推测是不吸烟, 吃好的食物及有一个健康的 体重有助于防止癌症的发生,故选 B。 2.Which of the following statements is NOT true according to the text? B.prevent D.cure

A.Exercising and eating healthily can help reduce cancer risk. B.Each year about 12.7 million people are diagnosed with cancer around the world. C.Every year millions of people die from smoking and lung cancers. D.Adults should walk for fifty minutes three times per week. 答案 D 解析 细节理解题。根据倒数第三段“The WHO says adults should do at least 150 minutes of exercise a week.This could be done by walking for 30 minutes five times per week or by cycling to work every day.”知,世界卫生组织建议成年人应该一周五次一次 30 分钟的锻炼时间, 故 选 D。 3.Which of the following can be the best title of this text? A.Simple Life Changes Could Stop Millions of Cancers B.Cancer Is a Leading Cause of Death C.Our Bad Lifestyle Caused Many Diseases D.The Incidence of Common Cancers Is Rising 答案 A 解析 标题归纳题。根据第二段第一句“...making simple lifestyle changes could prevent some 40 percent of breast cancers...”及整篇短文的内容可知简单的生活方式的改变可以防止癌症 的发生,故选 A。 4.By writing the passage,the author mainly intends to A.advise people to develop healthier lifestyle B.warn people of the danger of cancers C.explain why many people die from cancers every year D.introduce the ways to protect people from developing cancers 答案 A 解析 细节理解题。根据短文的内容可知作者主要建议人们养成健康的生活方式,故选 A。 B As the new semester begins,millions of college students across the country are trying hard to remember how best to write a paper or,more likely,how best to delay that paper. Procrastination is the thief of time and a lot of students suffer from it.They can spend whole days in the library doing nothing but staring into space,eating snacks,surfing the Internet,watching videos and looking at other students sitting around them,who,most likely,are doing nothing either. Paralyzed by their habit to procrastinate,they write micro blogs about their fears,asking their online friends if they sometimes have the same issue.But this does nothing to break the spell(魔 .

咒). According to a recent report,95 percent of us procrastinate at some point and 20 percent of the world’s population are always procrastinating.The figures are disappointing.Procrastinators are less wealthy,less healthy and less happy than those who don’t delay.Procrastinators like to find excuses to justify their behavior,but BBC columnist Rowan Pelling says they are all wrong. Many procrastinators tell themselves they are perfectionists who work best under pressure.Pelling says this is nonsense,as work done at the last minute is more likely to have mistakes than work done on time.The behavior of procrastinators often makes them feel ashamed,inconveniences others and annoys loved ones. Pelling also points out that procrastination feels particularly delinquent(过失的)in a society that thinks of swift action as admirable,and,at times,even as a moral good. Fortunately, social scientists have thrown their weight behind efforts to understand this behavioral mistake and offer strategies to control it.Piers Steel,a Canadian social scientist and author of The Procrastination Equation,believes human is “designed” to procrastinate.Nevertheless,he suggests a couple of good ways to get through the task at hand. 5.From the first two paragraphs we can learn that A.procrastination is beneficial to many students B.many students are under great pressure in their study C.lots of college students are working hard to write good articles on time D.many students are getting into the habit of delaying finishing their tasks 答案 D 解析 段落大意题。根据第二段的中心句“Procrastination is the thief of time and a lot of students suffer from it.”可知许多学生都有拖延时间的习惯,故选 D。 6.According to the passage,procrastination probably refers to A.a bad habit B.a serious illness C.a difficult task D.a form of entertainment 答案 A 解析 细节理解题。 根据第二段第一句“Procrastination is the thief of time and a lot of students suffer from it.”及第三段第一句中的“Paralyzed by their habit to procrastinate...”可知拖延是 一种坏的习惯,故选 A。 7.Which of the following statements is WRONG? A.Procrastination makes people waste their time. . .

B.Procrastinators usually complete their tasks perfectly. C.Swift action is considered as a moral standard in the society. D.Procrastination is common among people. 答案 B 解析 细节理解题。根据第五段前两句 “Many procrastinators tell themselves they are

perfectionists who work best under pressure.Pelling says this is nonsense,as work done at the last minute is more likely to have mistakes than work done on time.”可知,拖延时间完成作业有可 能因为时间紧而更容易出错,故选 B。 8.What is most likely to be discussed in the paragraph that follows? A.Measures to deal with procrastination. B.Approaches to handling the study pressures. C.More examples to illustrate procrastination. D.Introduction to the book The Procrastination Equation. 答案 A 解析 推理判断题。 根据文章最后一句“Nevertheless, he suggests a couple of good ways to get through the task at hand.”可知选 A。 Ⅱ.阅读填空 There was once a lonely girl who longed so much for love.One day while she was walking in the woods she found two starving birds. birds. 2 The larger and the stronger of the two birds flew from the cage.The girl was so frightened that he would fly away.As he flew close,she grasped him wildly.Her heart felt glad at her success in capturing him. love had killed him. She noticed the other bird moving back and forth on the edge of the cage.She could feel his great need for freedom.He needed to fly into the clear,blue sky. three times. The girl watched delightedly at the bird’s enjoyment. that she had ever heard. The fastest way to lose love is to hold on it too tight,while the best way to keep love is to give it wings! A.She gave them some delicious food and left. B.Suddenly she felt the bird go softly. 5 She wanted the bird to be 4 The bird circled once,twice, 3 She opened her hand and stared in horror at the dead bird.Her desperate 1 She cared them with love and the birds grew strong.Every morning they greeted her with a wonderful song.The girl felt the great love from the

happy.Suddenly the bird flew closer and landed softly on her shoulder.It sang the sweetest songs

C.Her heart was no longer concerned with her loss. D.One day she left with the two birds at home alone. E.She took them home and put them in a small cage. F.One day the girl left the door of the cage open. G.She lifted him from the cage and threw him softly into the air. 答案 1.E 2.F 3.B 4.G 5.C Ⅲ.语法填空 A young man went to visit a wise man who lived deep in the mountains.He wanted to ask 1.for the wisdom of life. “Excuse me!Could you tell me what is 2.the most important day in our lives?Is it the day we were born or the day we die?Is it the day we achieve success?” the young man asked. “None.The most important day in our lives is today,” the wise man replied 3.calmly (calm). “Why?” the young man was very surprised.“Is it because there are some unusual events 4.taking(take) place today?” “No.Nothing has happened today.It’s 5.because today is the only wealth 6.that actually belongs to us.No matter how important yesterday is, it has gone 7.by; no matter how wonderful tomorrow will be,it hasn’t come;no matter how ordinary and boring today is,it is in our hands.” The young man still wanted to ask 8.something,but the wise man stopped him and said,“When we are talking about the importance of today,we have wasted a lot of it.That is to say,part of today 9.has passed (pass).” Having understood this,the young man nodded and then went down the mountains. Actually today is the only wealth and chance we have.Therefore,10.what we should do now is to forget yesterday and tomorrow and catch hold of today! Test 3 Ⅰ.阅读理解 A Dear Rudyard Kipling, Father has consistently tried to instill(灌输) a sense of being a man in me ever since I was very young.When I reached the age of twelve he began taking me to his auto body shop.He told me this tough job would build me into a man of character.But this all changed a year ago when my mother passed away and stumbled upon your poem,If. My mother was the person who could understand me.If I ever got tired during my work hours at the shop I could call her to come and pick me up.It was my mother who instilled the love of literature and languages in me.My mother spoke six languages fluently and had thousands of books,which still sit in the attic of our house.It was in this “library” of hers that I picked up a

book of poetry from a cold metal shelf and found your poem,If. Because of the death of my mother I felt alone,as if I belonged to no family.The image of a man was completely shattered when I saw him break down and cry,which looked so pathetic(凄惨 的)and “unmanly” compared to his usual stoic(禁欲主义者)and emotionless countenance.Yet I remained silent remembering the golden words,“If you can keep your head when all about you/Are losing theirs and blaming it on you...you’ll be a Man,my son!” If reminded me to remain calm and “keep my head” because I wanted to be a man and wanted to be the one supporting my family.I sacrificed my ability to compete in a winter sport so that I could stay home and cook for my family and clean the house.My father saw this and our relationship has grown much stronger.He finally respected me for who I was and told me he was proud to have a man for his son.Through this poem, I realized that to be a man is not about putting weights on a barbell(杠铃)but rather putting the weight of others on your back. Your poem was so much more than just a simple list of guidelines or morals that some see it as;it really changed my life and my relationship with my dad. 1.According to the passage,what kind of person does the author’s father expect him to be? A.A person who will shoulder responsibilities. B.A person who knows how to earn a lot of money. C.A person who knows how to do housework. D.A person who respects his parents. 答案 A 解析 细节理解题。根据文章开头“Father has consistently tried to instill(灌输) a sense of being a man in me ever since I was very young.”可知,作者的父亲想要他成为一个真正的能 肩负起责任的男人,故选 A。 2.What does the underlined word “him” in Paragraph 3 refer to? A.the character in the poem B.the author’s father C.the author D.an unknown person 答案 C 解析 代词指代题。根据画线词所在句“The image of a man was completely shattered when I saw him break down and cry...”可知这里指的是作者自己,是作者痛苦,因为自己母亲的去 世,故选 C。 3.According to the passage,a man in the author’s mind would have the following qualities EXCEPT that A.responsible . B.calm

C.caring 答案 D

D.enthusiastic

解析 细节理解题。 根据第三段最后一句及第四段第一句“If reminded me to remain calm and ‘keep my head’ because I wanted to be a man and wanted to be the one supporting my family.” 可知, 作者认为人要有责任心, 在遇到事情时要镇静; 由第四段第二句“I sacrificed my ability to compete in a winter sport so that I could stay home and cook for my family and clean the house.” 可知,作者认为要有爱心。只有选项 D 的热情没有提到,故选 D。 4.The author has written this letter to .

A.share with Rudyard Kipling his sadness resulting from the death of his mother B.show his appreciation for the positive influence the poem has brought to him C.share his opinion on the poem D.tell Rudyard Kipling how he got the poem 答案 B 解析 写作意图题。根据短文的内容可知作者想让我们知道那首诗带给他的积极影响。 B This is an old tale.It’s the story of the three little pigs and the big bad wolf that blew down a house made of straw and one made of sticks.The only house left standing was the one made of bricks.Now there is new evidence to suggest that houses built with bales of straw can be very strong.They are also environmental. Pete Walker is a professor at the University of Bath in Britain.He and a team of researchers there have built a house made out of straw bales and hemp material. During the next twelve months the team will study the effectiveness of these materials in home building.Professor Walker says there are many good reasons for using straw. Professor Walker says that one of the benefits is that it’s a relatively inexpensively renewable material that’s readily available. According to Professor Walker,straw takes in carbon dioxide as it grows.So it can be seen as having no harmful effects on the environment.He says straw helps the environment in other ways. Professor Walker says,“The straw bale walls are relatively thick and so all that straw provides very good thermal(of heat) insulation.So we make buildings that require very little heating in the winter or indeed very little cooling in the summer.So they require very little additional energy.” Professor Walker says this reduces home operating expenses.It also reduces the effect on the environment.He says the current interest in straw bale houses is a direct response to the problem of climate change. David Lanfear owns an ecofriendly home building service in the United States called Bale on Bale Construction. He says he laughed when some friends first told him about houses built of straw.But after doing

his own research,he learned that building with straw bales made a lot of sense.He has now helped to build more than ten straw bale houses and says the building material is becoming more widely accepted. To build the houses,he fills a wood frame with tightly packed bales of straw.Next he coats the walls inside and out with layers of clay plaster.He says the common ideas about straw houses continue,including stories about the threat of fire.Mr.Lanfear says straw bale houses have done well when tested for fire resistance.And he says his builders use the same building methods as traditional builders to keep out rain. David Lanfear says,“We use what we call good shoes and a good hat,and that would be a solid foundation and a really good roof.” 5.The function of the story in the first paragraph is to A.amuse the readers B.introduce the topic of this passage C.help the readers to recall their childhood memory D.remind the readers that bricks are no longer the best choice for building 答案 B 解析 推理判断题。 第一段用这个寓言故事来引出下文, 因为它们有相同之处都是叙述房子 的问题,故选 B。 6.Which of the following words is closest in meaning to the underlined word “insulation” in Paragraph 6? A.protection C.transmission 答案 A 解析 词义猜测题。 根据画线词所在句中的“The straw bale walls are relatively thick...”及画 线词后一句“So we make buildings that require very little heating in the winter or indeed very little cooling in the summer.”可以猜出厚厚的草起保护的作用,故选 A。 7.What’s David Lanfear’s attitude towards the straw houses at last? A.Doubtful. C.Defensive. 答案 B 解析 推理判断题。根据倒数第三段第三句“He has now helped to build more than ten straw bale houses and says the building material is becoming more widely accepted.”可知, 最后 David Lanfear 是同意并接受了用草做成的房子。故选 B。 Ⅱ.完形填空 A 58yearold man was sharing his memories of his father.He said his father had been a B.Approving. D.Negative. B.condition D.expansion .

workaholic who was always busy with his activities. 3

1

.He

2

came to his son’s sports games or 4 the time the son was 18

,the son said his dad almost never spoke to him.

years old,in his last year of school,he’d become a very good football player.When his team qualified for the championship, he so his dad 6 he’d be there. 7 ,the son was on the field warming up just 8 the game when he saw 5 his father to finally come to see him play this one time;

On the day of the

his dad come into the stadium with two other men.Then shortly after the game started,his dad 9 with his friends and never returned.It’s now been 40 years 11 10 that day,yet this

58yearold son says the painful

he felt as a teenager is still very real.When his father

recently died at age 83,he stood alone next to his dad’s coffin at the funeral home and said, “Dad,we could have you.” A father has great power and No.1 15 14 in the lives of his children.Studies have shown that the 16 12 so much love and good times together, 13 I never knew

of troubled boys and young men is that they had fathers who didn’t 17

care.They didn’t spend time with their sons so they weren’t millions of invisible 18

to them.There are

like this.But “No man stands as tall as when he bends down to help 19 to your children?It’s

his son.”How about you?Do you need to give more time and never too late to 1.A.family C.hobby 答案 B 20 . B.work D.housework

解析 根据前面的“his father had been a workaholic”可知,他的父亲一直忙于工作(work)。 workaholic 表示“醉心于工作的人,工作狂”。 2.A.often C.even 答案 D 解析 根据前文可知,父亲是一个工作狂,所以他从不(never)参加儿子的运动会或活动。 3.A.In fact C.Of course 答案 A 解析 事实上,儿子说他的父亲几乎从不跟他说话。in fact 事实上,符合语境。as a result 作为结果,因此;of course 当然;above all 首先,最重要的是。 4.A.At C.By B.In D.For B.As a result D.Above all B.ever D.never

答案 C 解析 by the time 表示“到??时间为止”,引导时间状语从句,主句常使用完成时。 5.A.begged C.permitted 答案 A 解析 当儿子所在的足球队获得参加冠军争夺赛的资格时, 儿子请求父亲去观看。 beg 请求, 符合语境。advise 建议;permit 允许;order 命令。 6.A.admitted C.suspected 答案 D 解析 根据“so”的提示可知, 因为儿子请求去观看比赛, 所以父亲答应会去。 admit 承认; pretend 假装;suspect 怀疑;promise 承诺,答应。根据语境可知选 D 项。 7.A.ceremony C.championship 答案 C 解析 根据前文中的“When his team qualified for the championship...”及下文内容可知,此 处应指进行冠军争夺赛的那天,故选 C 项。 8.A.after C.before 答案 C 解析 根据该空前的“the son was on the field warming up”可知, 儿子这时正在做热身运动, 所以应是在比赛开始前(before)。 9.A.stood C.chatted 答案 B 解析 根据下文中的“never returned”可知,父亲和他的朋友们很快就离开(left)了。 10.A.since C.after 答案 A 解析 此处表示自从那天到现在已经 40 年了。since 自从,符合语境。 11.A.relief C.fear 答案 B 解析 此处指已经 58 岁的儿子现在依然能真切地感觉到那时失望的痛苦。 disappointment B.disappointment D.anxiety B.until D.before B.left D.sat B.on D.during B.graduation D.concert B.pretended D.promised B.advised D.ordered

失望,符合语境。relief 宽慰;fear 害怕;anxiety 忧虑,焦虑。 12.A.lacked C.received 答案 B 解析 儿子对着死去的父亲说,他们本可以一起分享爱并享受美好的时光。could have done 表示“本可以做而实际上没做”。lack 缺乏;share 分享;receive 收到;mix 混合。根据语 境可知选 B 项。 13.A.and C.so 答案 B 解析 父亲和儿子本可以一起分享爱并享受美好的时光, 但因缺乏交流和关爱, 儿子从没真 正了解过父亲。前后语意表示转折,因此选 B 项。 14.A.trust C.influence 答案 C 解析 此处指父亲对孩子的生活有重要的影响。influence 影响,符合语境。trust 信任;favor 偏爱;courage 勇气。 15.A.reason C.cause 答案 C 解析 此处指缺乏父爱是成为问题青少年的首要原因,根据空后的“of”可知,应选 C 项。 注意:reason 常与 for 搭配。 16.A.simply C.initially 答案 D 解析 此处指问题青少年们的父亲们并没有真正地关心过他们。really 真正地,符合语境。 simply 仅仅;only 仅仅,才;initially 起初。 17.A.close C.polite 答案 A 解析 因为父亲不花费时间和儿子待在一起,所以他们之间的关系不亲密。close 亲密的, 密切的,符合语境。similar 相像的;polite 有礼貌的;known 已知的,知名的。 18.A.mothers C.fathers B.sons D.players B.similar D.known B.only D.really B.case D.concern B.favor D.courage B.but D.then B.shared D.mixed

答案 C 解析 此处指有很多这样的父亲(fathers)。 19.A.money C.attention 答案 C 解析 根据语境可知,这里应表示给予孩子更多的时间和关注(attention)。 20.A.learn B.change C.develop 答案 B 解析 此处指做出改变去关注孩子, 这永远不晚。 change 改变, 符合语境。 learn 学习; develop 发展;adapt 使适应。 Test 4 Ⅰ.阅读理解 A In order to increase their job chances after college,Chinese students are turning to a special practice—Eiffel Tower nose jobs(鼻子整形手术).The latest trend in plastic surgery promises to create a nose that is classic,slim and sloping,similar to the sweeping curve of the Eiffel Tower. Surgeon Wang Xuming said,“We are influenced by the beauty of the Eiffel Twoer;we are not content to just add something to the nose; we reconstruct it.”The surgery costs about US 10,000 and involves the enlarging of the nose using tissue from the forehead. Hundreds of posters advertising the procedure are put up all over Chongqing city,where surgeon Xuming runs his practice.They show a Westernlooking woman with an almosttooperfect nose, against an outline of the Eiffel Tower. Interestingly,many young women in China are eager to achieve a western appearance,as they believe it will give them an advantage in the highly competitive job market.“Some students face a lot of employment pressure after graduation.If their facial features are good,they’ll have more chances of finding a job, ” said surgeon Xuming.“We’ve had students getting the Eiffel Tower nose;it’s helped them a lot.” Apparently, Chinese employers are quite particular about appearances and prefer attractive candidates.Some of them even go as far as putting height and weight requirements in their employment ads.Plastic surgeons across the country are reporting an increase in the number of students choosing beauty “enhancement”. According to a Mr.Li, hospital manager at surgeon Xuming’s clinic, most of their customers are female and the bill is taken care of by the family.“They usually come in with their mothers,and tend to be from welloff backgrounds,” he said. 1.Chinese college students choose to have a nose operation to . D.adapt B.freedom D.award

A.marry well B.look cool C.have a good job D.look like westerners 答案 C 解析 细节理解题。根据第一段第一句“In order to increase their job chances after college, Chinese students are turning to a special practice—Eiffel Tower nose jobs(鼻子整形手术).”可 知选 C 项。 2.What is mainly talked about in Paragraph 3? A.The posters. B.A nose job. C.The Eiffel Tower. D.A plastic surgery procedure. 答案 A 解析 段落大意题。第三段主要介绍的是整形医院宣传整形手术的广告,因此选 A 项。 3.It can be inferred from Paragraph 5 that A.employers are potential customers B.ads promote the plastic surgery C.appearance is as important as height and weight D.attractive appearance seems to increase job chances 答案 D 解析 推理判断题。根据第五段尤其第一句可推知,吸引人的外貌会增加工作机会。故选 D 项。 4.What’s the author’s attitude towards Eiffel Tower nose jobs? A.Skeptical. C.Critical. 答案 B 解析 作者态度题。作者客观地介绍了大学毕业生做鼻子整形手术以增加就业机会的现象, 没有倾向性,因此选 B 项。objective 客观的。 B Law enforcement agencies across the United States are using cameras to take pictures of automobile license plates.The idea is to build a computerized collection of information detailing the daily travel of millions of Americans. Detective Mohammed Tabibi uses a license plate reader,also known as a LPR to look for stolen B.Objective. D.Worried. .

vehicles.“It has somewhat paid.We have caught some people involved in some serious crimes because of the LPR,”said Tabibi. The use of LPRs is growing across the United States.Some are fixed to poles along roadsides; others are placed in law enforcement vehicles.Privacy groups are concerned about the growing use of these devices.Jay Stanley is with the American Civil Liberties Union (ACLU). “What they are also doing is storing everybody’s time,place,and location.And many police departments are holding that information indefinitely.You know in our society,the government doesn’t follow you and invade your privacy and track you unless it has a specific reason that you are involved in wrongdoing,”said Stanley. Kevin Rearden served as Captain of the Arlington County Police,who also headed the county’s Homeland Security Department before he retired.He said county policy called for the LPR information to be kept for six months.“We originally had a twomonth period,and the detectives requested the chief extend it to six months because they found in so many investigations,keeping in for two months wasn’t long enough,”said Rearden,“but other law enforcement agencies that use the information may store it for unlimited periods of time.” Supporters of privacy rights say they have no problem with police departments taking pictures of license plates to investigate crimes.But Jay Stanley says they’re against storing the information for long periods of time. However,Captain Rearden disagrees,“They keep saying the word ‘tracking’.I would be lucky if I could find you in a few places in Arlington at a particular time.By no stretch of the imagination would I be able to track you.” 5.What does the text mainly tell us? A.The use of LPRs is controversial. B.Privacy protection is important. C.LPRs help investigate crimes. D.ACLU is involved in wrongdoing. 答案 A 解析 主旨大意题。 车牌识别器能记录上百万美国人的日常出行, 它的使用引发了人们对隐 私问题的担忧,是有争议的,这是文章所传达的主要内容。 6.The function of a LPR itself is to A.give directions B.take pictures C.identify location D.analyze information 答案 B .

解析 细节理解题。 根据第一段第一句“Law enforcement agencies across the United States are using cameras to take pictures of automobile license plates.”可知,车牌识别器的基本功能是拍 照。 7.Jay Stanley agrees that .

A.tracking people all the time costs too much B.using LPRs is likely to invade one’s privacy C.police are not allowed to store private information D.every citizen is supposed to support the government 答案 B 解析 细节理解题。根据第三段中 Jay Stanley 的话可知,他们存有每个人出行的时间、地 点和位置,而且很多警署无限期地保存这些信息。在美国,除非行为不当,政府是不会监视 你,侵犯你的隐私或对你进行跟踪的,所以 Jay Stanley 认为使用车牌识别器可能会侵犯个 人隐私。 8.How long was the LPR information kept in the beginning? A.Two months. B.Six months. C.Two years. D.Unlimited periods of time. 答案 A 解析 细节理解题。 根据第四段中的“We originally had a twomonth period, and the detectives requested the chief extend it to six months...”可知选 A 项。 Ⅱ.语法填空 Tom:Sandy.It seems that only half of the students passed the final exam. Sandy:Really?The exam 1.must have been very difficult this time. Tom:Well,I’m really 2.surprised(surprise) too.There are many students who definitely didn’t fail.According to Jack,there are eight boys in his class who failed,3.including(include) himself and Scott. Sandy:Oh!Scott is 4.one of the top students in the college.What about his sister,Kate?Did she pass? Tom:Oh,yes.It seems she 5.got(get) good marks. Sandy:That’s 6.absolutely(absolute) unbelievable!Scott was 7.a much better student than his sister,and has been working so hard for the last few months. Tom: It seems 8.unfair(fair), doesn’t it?But, from 9.what I’ve heard, perhaps he worked too hard.He was ill during the week of the exam.

Sandy:Oh,I see.These things happen,sometimes.I suppose the teacher will take his illness into account and give him a pass. Tom:Well,there is a rumor going around 10.that the head of the Department is leaving. Sandy:Because of the bad result,you mean? Tom: Well, I suppose so.I’m not sure.Maybe Mr.Smith is going to be the new Department Head. Ⅲ.短文改错 When an English traveler,who spent a few week in Sweden,was about to return to home,he found he had only enough money left to get a ticket to England.Since it was only twoday voyage, he believed he can get home without eating anything.He final bought a ticket with that little money and went to board the ship.He closed his ears to the sound of the lunch bell or refused to go to the place where people had his dinner when dinner time came.Therefore,he couldn’t stand this any longer and went to the dining hall, enjoy the last meal on the ship.He then said,“Waiter,brings me the bill.” “Oh,meals are included in the ticket.” said the waiter. 答案 When an English traveler,who spent a few week in Sweden,was about to return to\ home, weeks

∧ he found he had only enough money left to get a ticket to England.Since it was only a twoday voyage,he believed he can final get home without eating anything.He bought a ticket with could finally or and

that little money and went to board the ship.He closed his ears to the sound of the lunch bell refused to go to the place where people had

his Therefore dinner when dinner time came. ,he their However

enjoy couldn’t stand this any longer and went to the dining hall, the last meal on the ship.He enjoying brings then said,“Waiter, me the bill.” “Oh,meals are included in the ticket.” said the bring waiter. Test 5 Ⅰ.阅读理解 A Italians were reminded to slow down and relax on World Slow Day,an annual event celebrating life’s simple pleasures. “Let’s take this day to stop and think about all the things we miss while we’re rushing through our lives , ”said Bruno Contigiani , the President of the Art of Living Slowly Association.Contigiani,62, a onetime highpowered manager, is now an ambassador for the slow life movement around the world.He started the first World Slow Day in 2007 to encourage the

values of living and working at a more natural pace,and to make people rethink their daily lifestyle. Contigiani’s association suggests “14 commandments( 戒条 )” for living better , such as waking up five minutes earlier to enjoy breakfast without rushing.Others include walking whenever possible,and reading in the evenings instead of watching television. This year, Contigiani left Italy where the event has spread around the country for Shanghai, one of the fastest moving cities in the world.The slowliving supporter said he wondered around the busiest streets of the commercial center for an entire afternoon,inviting people to “slow down”. “Among the ‘14 commandments’, the one about waking up five minutes earlier was the most popular by far,” Contigiani said. Back in Italy, the now wellknown event hosts a lot of activities, such as reminding people to stop and smell the roses.In central Milan,you would probably be fined if you walk too fast.In parks and public spaces,free yoga and Tai Chi(太极拳) lessons are important parts of the events. Italian Farmers’ Union noted that Italians spent less and less time preparing meals,a habit connected to rising levels of obesity.Therefore,the group said World Slow Day was a good opportunity to remind Italians to take extra time at meals in particular. World Slow Day is by now an international event.A total of 90 “Slow Cities” in 11 countries inspired by the “living well” philosophy are supporting the day. 1.What’s the best title of the text? A.Slow Life Supporters B.Lifestyle of Italy C.World Slow Day D.Living Well 答案 C 解析 标题归纳题。本文主要介绍了人们庆祝国际慢调生活日,以放慢生活节奏,享受简单 的快乐,因此 C 项为最佳标题。 2.World Slow Day is intended to A.tell people to walk slowly B.encourage people to enjoy pleasant things C.advise people to adjust to modern lifestyle D.remind people to live and work at a natural pace 答案 D 解析 细节理解题。根据第二段最后一句“He started...to encourage the values of living and working at a more natural pace,and to make people rethink their daily lifestyle.”可知,国际慢 .

调生活日的设立是为了提醒人们要以更加自然的步调生活和工作。 3.We know from Paragraph 6 that .

A.obesity had little to do with eating quickly B.free yoga in particular is popular with Italians C.Italian Farmers’ Union supported World Slow Day D.Italians spent more and more time preparing meals 答案 C 解析 推理判断题。 根据第六段中的“...the group said World Slow Day was a good opportunity to remind Italians to take extra time at meals in particular.”可知,意大利农民协会应是支持国 际慢调生活日的。 4.In which section of a newspaper is the text probably put? A.Advertisement. C.Business. 答案 B 解析 文章出处题。 本文主要介绍了意大利人是怎样庆祝国际慢调生活日的, 这属于文化的 范畴,因此选 B 项。 B Perhaps you think you could easily add to your happiness with more money.Strange as it may seem,if you’re unsatisfied,the issue is not a lack of means to meet your desires but a lack of desires—not that you cannot satisfy your tastes but that you don’t have enough tastes. Real riches consist of welldeveloped and hearty capacities(能力) to enjoy life.Most people are already swamped(淹没) with things.They eat,wear,go and talk too much.They live in too big a house with too many rooms,yet their house of life is a hut. Your house of life ought to be a mansion(豪宅),a royal palace.Every new taste,every additional interest,every fresh enthusiasm adds a room.Here are several rooms your house of life should have. Art should be a desire for you to develop simply because the world is full of beautiful things.If you only understood how to enjoy them and feed your spirit on them,they would make you as happy as to find plenty of ham and eggs when you’re hungry. Literature,classic literature,is a beautiful,richly furnished room where you might find many an hour of rest and refreshment.To gain that love would go toward making you a rich person,for a rich person is not someone who has a library but who likes a library. Music like Mozart’s and Bach’s shouldn’t be absent.Real riches are of the spirit.And when you’ve brought that spirit up to where classical music feeds it and makes you a little drunk,you have increased your thrills and bettered them.And life is a matter of thrills. B.Culture. D.Entertainment.

Sports,without which you remain poor,mean a lot in life.No matter who you are,you would be more human, and your house of life would be better supported against the bad days, if you could, and did,play a bit. Whatever rooms you might add to your house of life,the secret of enjoying life is to keep adding.(2014· 福建,D) 5.The author intends to tell us that .

A.true happiness lies in achieving wealth by fair means B.big houses are people’s most valued possessions C.big houses can in a sense bring richness of life D.true happiness comes from spiritual riches 答案 D 解析 推理判断题。根据文章第二段第一句“Real riches consist of welldeveloped and hearty capacities(能力) to enjoy life.”以及下文列举的艺术、文学、音乐和体育都是精神上的东西可 知,D 项符合文意。 6.The underlined sentence in the second paragraph probably implies that A.however materially rich,they never seem to be satisfied B.however materially rich,they remain spiritually poor C.though their house is big,they prefer a simple life D.though their house is big,it seems to be a cage 答案 B 解析 推理判断题。根据画线句中的 too big,too many,a hut 以及下文提到的精神上的东西 ——艺术、文学、音乐以及体育知本句表达的意思是“不管物质多么丰富,他们依旧精神贫 乏”,故 B 项符合题意。 7.It can be learned from the passage that A.more money brings more happiness B.art is needed to make your house beautiful C.literature can enrich your spiritual life D.sports contribute mainly to your physical fitness 答案 C 解析 推理判断题。根据第一段的内容可知,如果不满足的话,有再多的钱也不会幸福,故 A 项与文意不符; B 项“为了使你的房子美丽, 艺术是需要的”是写实的, 与文章的比喻不符; C 项“文学可以丰富我们的精神生活”与文章第五段中的“...making you a rich person”相对应; 由文章第七段中的“...mean a lot in life...more human...”可知,D 项没抓住主题。 8.What would be the best title for the passage? . .

A.House of Life B.Secret of Wealth C.Rest and Refreshment D.Interest and Enthusiasm 答案 A 解析 标题归纳题。 根据文中多次出现的 your house of life 以及作者认为在 your house of life 中应具有 art, literature, music, sports 等房间可知, 本文把我们的人生比作了我们住的房子, 如果我们想幸福的话,就要多加一些精神上的房间。A 项更能体现文章的主旨大意。 Ⅱ.阅读填空 Although problems are a part of our lives,it certainly doesn’t mean that we let them rule our lives forever.One day or the other, you’ll have to stand up and say—problem, I don’t want you in my life. 1 Problems with friends, parents, girlfriends, husbands, and children—the list goes on.Apart

from these , the inner conflicts within ourselves work , too.These keep adding to our problems.Problems come in different shapes and colors and feelings. But good news is that all problems can be dealt with.Now read on to know how to solve your problems. Talk,it really helps.What most of us think is that our problem can be understood only by us and that no talking is going to help. 2 Talking helps you move on and let go. Write your problems. 3 When you write down your problems,you are setting free all the tension from your system.You can try throwing away the paper on which you wrote your problems.By doing this,imagine yourself throwing away the problems from your life. Don’t lose faith and hope.No matter what you lose in life, don’t lose faith and hope.Even if you lose all your money,family...you should still have faith. 4

Your problems aren’t the worst.No matter what problem you get in life,there’re another one million people whose problems are huger than yours. 5 worse,but in reality they can be removed. Go about and solve your problems because every problem,however big or small,always has a way out. A. But the truth is that when you talk about it, you’re setting free the negative energies that have been gathering within you. B.When we have a problem,a pressing,critical,urgent,lifethreatening problem,how do we try and solve it? C.Tell yourself:when they can deal with them,why can’t I? D.Of course,we’ve been fighting problems ever since we were born. Your problems might just seem big and

E.We can often overcome the problem and achieve the goal by making a direct attack. F.Having a personal diary can also be of huge help if you don’t want a real person to talk with. G.With faith and hope,you can rebuild everything that you lose. 答案 1.D Ⅲ.短文改错 This morning I got up early and went to school as usual,only find there were nobody in the classroom because it is Sunday.“What a badly memory I have ! ” I couldn’t help laughing.Standing in front of the school gate,I began to wonder how to do next.Suddenly a good idea occurs to me.“Why not get together with some good friends for a picnic in so fine weather?” I immediately telephoned to some of my best friends,but they all agreed to join me.About two hours latter,we finally arrived at a pleasant park with trees and flowers here and there.We really enjoyed us greatly. 答案 were ∧ This morning I got up early and went to school as usual,only to find there nobody in the was classroom because it is Sunday.“What a badly memory I have ! ” I couldn’t help bad how to do next.Suddenly a good what 2.A 3.F 4.G 5.C

laughing.Standing in front of the school gate, I began to wonder idea

occurs so to me.“Why not get together with some good friends for a picnic in fine occured such but they all agreed to join and

weather?” I immediately telephoned to\ some of my best friends, me.About two hours

latter ,we finally arrived at a pleasant park with trees and flowers here and later us greatly. ourselves

there.We really enjoyed Ⅳ.书面表达

一年一度的高考即将来临, 每位同学在紧张备考的同时, 也回味着三年高中生活的点点滴滴。 一路走来,周围有很多值得我们感恩的人。请以“感恩”为主题,给英文报社用英语写一篇 100 词左右的小短文。 要求:1.对感恩的理解; 2.感恩老师,还要感恩父母; 3.??

注意:文章的标题和开头已给出,不计入总词数。 Gratitude As the college entrance examinations are drawing near, apart from trying to make the fullest preparations,

参考范文 Gratitude As the college entrance examinations are drawing near, apart from trying to make the fullest preparations, we can’t help recalling our life in the past three years and thinking of all the people who deserve our thanks.For me, “Gratitude is more the greatest virtue than the inward feeling.” First of all, we should owe our thanks to our teachers, who constantly help and encourage us in every aspect.In addition,we should also be thankful to our parents,who give me life and bring me up happily.Finally, we shouldn’t forget to thank our classmates, who accompany us whenever we are in difficulties. To sum up,a person with a grateful heart will surely make differences to the world in a positive way.Don’t hesitate.Go and convey your thanks to all your beloved ones.


推荐相关:

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训6

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训6_英语_高中教育_教育专区....Temple became famous at the age of A.3 C.10 答案 B 解析 细节理解题...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训14

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训14_英语_高中教育_教育专区...6.In haters’ opinion,one reason why they don’t hate is that A.you ...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训1

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训1_英语_高中教育_教育专区...6.The main idea of Paragraph 3 is how Kristoffer A.logged into his dad...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训9

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训9_英语_高中教育_教育专区...6 copy. 8 show.So, I took her 9 .“Why,it’s 10 the talent her ...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训4

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训4_英语_高中教育_教育专区...故选 A 项。 6.The underlined word “them” in Paragraph 3 probably ...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训12

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训12_英语_高中教育_教育专区...6.We can learn from the second paragraph that A.the author raised some ...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训3

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前题组集训3_英语_高中教育_教育专区...5.The writer offered A.4 C.6 答案 B 解析 细节理解题。由第一段的两个...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前冲刺卷六

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前冲刺卷六_英语_高中教育_教育专区。...6.What is the finding of the Canadian researchers? A.There can be no ...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前冲刺卷三

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前冲刺卷...从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出...6.What should the user do when the electricity ...


【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前冲刺卷二

【考前三个月】2015届高考英语(通用版)考前冲刺卷二...6.What is NOT mentioned as a part of a ...(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) ...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com