tceic.com
简单学习网 让学习变简单
相关标签
当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第三学时 Using Language:]


英语· 选修 7(人教版)

Unit Living well
第三学时 Using Language:

Reading,Listening and Speaking

一、单词拼写 根据中文或首字母提示填空。 1.They soon became fully integrated into the loca

l ________(社 区).

答案:community

2.Only a truly free person has human __________(尊严).

答案:dignity

3 . Your technical ________( 援 助 ) in the project is greatly appreciated.

答案:assistance

4 . The seeing eye dog( 导盲犬 ) was the blind man's constant ________(同伴).

答案:companion

5.There are four emergency e________ in the department store.

答案:exits

6. The old couple have grown several r________ of cabbages in the garden.

答案:rows

7.We're working with a team of a________ on the plans for the new building.

答案:architects

8.Your birth c________ says when and where you were born.

答案:certificate

二、词语活用 在下列空格中填入适当的复合形容词。 Honoured as “School flower” , Jane is a 1.____________girl and everybody knows she's 2.____________and generous.Now she runs a clothing factory.Every year Jane will donate a lot of money and clothes to help those in need and the 3.____________clothes made in her factory are 4.____________ throughout the country.

答案:1. goodlooking

2. warmhearted

3. ready?made 4. wellknown

三、填空 在下列各句空格中填入恰当的词。 1. I have a heart disease, ________ makes me very weak, ________

I can't walk as quickly ________ others.

答案:which,so,as

2.Never had he dreamed that he was to be the chief architect ________ the national stadium.

答案:for

3.Try to make the disabled feel they are ________ important as others ________ shop here.

答案:as,who

4.I suggest that the seats at the back ________ be placed higher ________ those at the front ________ that everyone can see the screen easily.

答案:should,than,so

5.People said that he was one ________ a million.In ________

words,he looked very strange.

答案:in,other

6.One funny thing was ______________ my little daughter hadn't seen her father for a long time and ________ was difficult for her to recognize him.

答案:that,it


推荐相关:

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第二学时 Learning about Language]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第二学时 Learning about Language]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第四学时 Grammar]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第四学时 Grammar]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit ...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 1 第三学时]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 1 第三学时] 英语· 必修 3(人教版) 第三学时 Using Language: Reading,Listening and Speaking Ⅰ...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)同步练习:Unit 1 Friendship第三学时]

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)同步练习:Unit 1 Friendship第三学时] 英语· 必修 1(人教版) 第三学时 Using Language Reading, listening ...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)同步练习:Unit 5 Nelson Mandela第三学时]

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)同步练习:Unit 5 Nelson Mandela第三学时] 英语· 必修 1(人教版) 第三学时 Using Language Reading, ...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)同步练习:Unit 4 Earthquakes第三学时]

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)同步练习:Unit 4 Earthquakes第三学时] 英语· 必修 1(人教版) 第三学时 Using Language Reading, listening ...


【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修一)跟踪练习:Unit 2 English around the world 第三学时

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版 必修)跟踪练习:Unit 2 English around the world 第三学时 英语· 必修 1(人教版) 第三学时 Using Language ...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 2 第三学时]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 2 第三学时] 英语· 必修 3(人教版) 第三学时 Using Language: Reading, Listening and Speaking ...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修八练习:Unit 2 第一学时 Reading and Comprehension]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修练习:Unit 2 第一学时 Reading and Comprehension]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语...


【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 5 第四学时 Grammar]

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 5 第四学时 Grammar]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit ...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com