tceic.com
简单学习网 让学习变简单
当前位置:首页 >> 英语 >>

(深圳专用)2013高考英语 电子题库 模块综合检测(四) 新人教版必修5


模块综合检测(四)
(时间 120 分钟,满分:135 分) Ⅰ.语言知识及应用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 1~15 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项。 Several years ago I studied in a university in th

e biggest city in our country.It’s beautiful but it’s hot in __1__.So I usually returned to my hometown when my__2__began.It is not big,but it’s cool and quiet.I could study in the __3__ and have a good sleep at night. One day I had some __4__ to solve.But I didn’t take the dictionaries home. My father told me Charlie, one of my__5__,had a good library.I went to his house at once. We didn’t see each other after I__6__middle school.At first he didn’t recognize me.He__7__me up and down.And then he called out,“Oh,dear! It’s you, Fred!” Of course we were__8__to meet each other again and talked a lot about our schoolmates and__9__. Later on he showed me around his library.It wasn’t big but there were a lot of nice books in it.And the__10__ I looked for were in them too.At last I said, “__11__you lend some dictionaries to me,please?” “I’m sorry I don’t __12__any books to others,” said Charlie. “Are you afraid I’ll __13__them?” “No,I’m not.I’m afraid you won’t__14__them to me.Look! All the books are not__15__,but borrowed!” 1. A.spring B.summer C.autumn D.winter 解析:选 B。由 hot 可知应该指的是“夏天”。 2. A.birthday B.Saturday C.Sunday D.holiday 解析:选 D。夏天的时候,大学生暑假回家度假,故选 D。 3. A.daytime B.evening C.morning D.night 解析:选 A。句意:我白天可以学习,晚上可以睡个好觉。daytime 白天。 4. A.words B.sentences C.problems D.stories 解析:选 C。句意:一天我有一些问题要解决,故选 C。 5. A.brothers B.sisters

1

C.aunts D.classmates 解析:选 D。由下文可知 Charlie 是作者的同学之一。 6. A.finished B.heard C.saw D.met 解析:选 A。作者在中学毕业之后就再没见过 Charlie。finish middle school 中学毕业。 7. A.lifted B.carried C.looked D.pulled 解析: C。 选 Charlie 看到作者上下打量起来。 look sb.up and down 表示“上下打量某人”, 这时 look 用作及物动词。 8. A.angry B.happy C.worried D.sad 解析:选 B。老同学阔别之后再次见面自然是“高兴的”。 9. A.doctors B.teachers C.workers D.drivers 解析:选 B。作者与 Charlie 再次见面谈论了同学和“老师”。故选 B。 10. A.dictionaries B.books C.candies D.clothes 解析:选 A。由上下文可知作者寻找的是字典。 11. A.Need B.Must C.May D.Can 解析:选 D。这里表示征求别人意见,故情态动词用 can。 12. A.borrow B.leave C.lend D.send 解析:选 C。根据上文可知 Charlie 说他不把书借给其他人。表“借出”用 lend。 13. A.lose B.sell C.throw D.know 解析:选 A。作者以为 Charlie 不借书给他是因为担心他把书“弄丢”。 14. A.pay B.return
2

C.use D.lend 解析:选 B。根据下文可知 Charlie 的书都是借的,他担心作者也像其他人一样只借不还, 所以不借给作者。return 归还。 15. A.made B.picked C.won D.bought 解析:选 D。Charlie 的书都是借的,而不是“买”的。 第二节 语法填空(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面短文, 按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求, 在空格处填入一个适当的词或 使用括号中词语的正确形式填空。 Many years ago,when I worked as a volunteer at Stanford Hospital,I got to know a little girl16.______(name)Lisa who was suffering from a rare and serious disease. Her only chance of recovery appeared to be a blood transfusion (输血) 17.________her five?year?old brother,18.________had miraculously (奇迹般地) survived the same disease and had developed the antibodies ( 抗 体 ) needed to fight the 19.________(ill). The doctor explained the situation to her little brother,and asked the boy if he would be willing to give his blood to his sister.I saw him hesitate for only a moment before taking20.________deep breath and saying, “Yes, I’ll do it 21.________it can save Lisa.” As the transfusion progressed , he lay in a bed next to his sister and 22.________(smile), we all did, as seeing the color returning to her cheeks. Then his face grew pale 23.________his smile faded.He looked up at the doctor and asked with a shaking voice,“Will I start to die right away?” 24.________fun it was! 25.________(be) young,the boy had misunderstood the doctor; he thought he was going to have to give her all his blood. 16.解析:考查非谓语动词。过去分词 named 作后置定语修饰 a little girl。 答案:named 17.解析:考查介词。from 意为“从??来”,表示来源。 答案:from 18.解析:考查关系代词。非限制性定语从句的先行词为 her five?year?old brother, 故关系代词用 who。 答案:who 19.解析:考查名词。动词 fight 后接名词作宾语,故用 ill 的名词形式 illness。 答案:illness 20.解析:考查固定搭配。take a deep breath 深吸一口气。 答案:a 21.解析:考查连词。if 意为“如果”,引导条件状语从句。 答案:if 22.解析:考查动词时态。由前面的 lay 用一般过去时可知应填 smiled。 答案:smiled 23.解析:考查连词。句意:弟弟脸色变得苍白,笑容逐渐消失。and 表并列。 答案:and 24.解析:考查感叹句。how 引导的感叹句后接形容词或副词。 答案:How 25.解析:考查非谓语动词。现在分词短语作伴随状语,与谓语动词的动作同时发生。 答案:Being
3

Ⅱ.阅读(共两节,满分 50 分) 第一节 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项。 A No matter how well you understand a foreign language,misunderstanding still exists between native speakers and you.Here is such an example. Three young Frenchmen were travelling in Britain.Though they had taken a few English lessons before their holiday,they were often in trouble because of their misunderstanding of English.One day they talked about their misfortunes (不幸) together. The first Frenchman said,“I once heard someone shout ‘Look out’,I put my head out of a window and a bucket (一桶) of water fell on me.” The second Frenchman said,“I was once in a ship and heard the captain shouted, ‘All hands on decks (甲板).’I put my hands on the deck and someone walked on them.” The third Frenchman said, “I once called early on an English friend and the maid (女佣) who came to the door said,‘He’s not up yet’When I went again for him,she said,‘He’s not down yet’.I said,‘If he’s not up and he’s not down, where is he?’She said,‘He’s still upstairs now.When I told you he was not up I meant he had not got up yet,so he has not come downstairs by now.’” 26. Which of the following would be the best title for the passage? A.Misunderstanding of English B.Three Young Frenchmen C.Misfortunes of Three Frenchmen D.A Few English Lessons 解析:选 A。主旨大意题。文章讲的是有关使用英语时造成的一些误解。故选 A。 27.When someone is calling “look out”to you,he probably wants you to________. A.put your head out of the window B.receive a bucket of water C.be careful D.go away 解析: C。 选 词义猜测题。 第三段介绍第一个法国人听到“look out”, 误以为是“往外看”, 结果一桶水掉到他头上。故可推断 look out 意为“担心,小心”,与 be careful 同义。 28. The sentence “All hands on decks” may mean________. A. you should put your hands on the deck B.everyone should get ready C.someone walks over one’s hands D.someone is making fun of a foreigner 解析:选 B。句意猜测题。第四段介绍第二个法国人听到这句话时以为船长叫大家把手放在 甲板上,结果他的手被别人踩过,根据上下文可推断这是船长提醒大家做好准备。故选 B。 29. The third Frenchman made a mistake________. A. in visiting a friend at an improper time B.in recognizing the maid C.in recognizing his friend
4

D.in telling from “up” and “down” 解析:选 D。细节理解题。由第五段第三个法国人与女佣的对话可知,他误解了“up”与 “down”的意思。故选 D。 30. This article is written to tell us________. A. that English is difficult to learn B.why we are misunderstood by others C . no matter how well we know a foreign language , we may still have some misunderstanding of it D.to learn English better 解析:选 C。主旨大意题。文章第一段第一句就揭示了文章的主旨大意,即无论我们对一门 外语掌握得有多好,我们和以该外语为母语的人之间存在的误解总是无法避免的。 B Some people are never right.They never have good luck.They usually do the wrong things and say the wrong things.And even though what they say and do are OK,they say it or do it at the wrong time.So these people always have problems.They often break glasses.They sometimes miss buses or trains. Mr.Neff is different.He is always right.He is never wrong.He usually has good luck.He hardly has problems.He never misses buses and trains.Even though he really misses them,it is always the fault of the buses and the trains. Mr.Neff knows almost everything.He doesn’t ask questions.He answers questions.He never says “I don’t know.” I don’t know Mrs.Neff.It seems that not many people know her.I sometimes was to know something about her.Is she always right? Or maybe she is always wrong? Does she often break glasses or miss buses and trains? Does she have problems? I really want to know! 31. What kind of man is Mr.Neff? A.He’s cleverer than other people. B.He does everything better than his friends. C.He’s the luckiest man in the world. D.He is pleased with himself. 解析:选 D。推理判断题。从文章的第二、三两段,我们可以看出 Mr.Neff 是一个十分自满 的人. 32. The writer really thinks that________. A. Mr.Neff is always right B.Mr.Neff usually has good luck C.Mr.Neff almost knows everything D.it’s the fault of buses and trains when he misses them 解析:选 B。细节理解题。由第二段第四句 “He usually has good luck.”可知选 B。 33. Which of the following do you think is TRUE of Mrs.Neff? A. She perhaps listens to her husband in everything. B.She perhaps doesn’t agree with her husband. C.She perhaps feels strange to be so lucky.
5

D.She is very happy to have a lucky husband. 解析:选 A。推理判断题。从文章的第四段, 我们可以推断,Mr.Neff 的运气那么好,又十 分自满,如果 Mrs.Neff 没有她丈夫那么好的运气的话,她肯定是对丈夫言听计从。 34. Which of the following do you think is right? A. The writer finds Mr.Neff hard to understand. B.The writer doesn’t know where the Neffs live. C.No one knows who Mrs.Neff is. D.The writer doesn’t like Mr.Neff. 解析:选 D。推理判断题。由“He never misses buses and trains.Even though he really misses them,it is always the fault of the buses and the trains.”可以推断作者对 Mr.Neff 反感,使用的是一种讥讽的语言。 35. This passage tries to tell us________. A. we must try to follow Mr.Neff B.we can not always be lucky C.we don’t have to worry when we miss buses or trains D.we’d better ask Mr.Neff for help when we’re in trouble 解析:选 B。主旨大意题。通过对全文的整体理解,和作者对 Mrs.Neff 情况的种种猜想, 我们可以推断出主旨——我们不可能总是幸运的。 C Change is natural part of language development. The words you like to use are probably a little different from those that your grandparents used when they were young. A study carried out by a British company found that the use of e-mail has had a bad influence on the standard of written English. According to the research,computer users today are too busy to hit the “shift” bottoms on their keyboards.E?mails are often written in lower case (小写),that is to say,with no capital letters for names or the beginning of sentences,spelling mistakes are generally accepted even in formal e-mails. And nouns are often used as verbs (e.g.Please bookmark this site). With the development of the Internet,e-mail and mobile phone messages,a new language has developed within just a few years—we call it Weblish. The Latest Oxford English Dictionary has included many new words showing the changes in our communication culture. While some language experts are concerned about the future of English and want to do something,John Simpson,chief editor of the dictionary says,“The standards may be different now but it has certainly encouraged writing and communication, which means a faster development of language change.There are a large number of words that either come from the Internet or have been given new meanings by the Internet.” 36. According to the research,people often write e?mails in lower case to________. A.save time B.show kindness C.make fun D.be different 解析: A。 选 细节理解题。 由第二段内容可知, 人们写 e?mail 时因为太忙了, 不去敲“shift” 按键,因此出现了很多小写的拼写错误,故可知用小写是为了节省时间。 37. All the following changes can be accepted in e-mail writing except________. A.no capital letters

6

B.spelling mistakes C.nouns being used as verbs D.no verbs in a sentence 解析:选 D。细节理解题。由第二段内容可知,人们写 e-mail 时,没有大写字母、一些拼 写错误、 把名词用作动词都可以接受, 而文中并未提及句子中不出现动词这种情况。 故选 D。 38. The second paragraph mainly tells________. A.the mistakes found in English e?mails B.the side effects of the use of e?mails C.the changes in English used in e?mails D.the reason why people use e?mails 解析:选 C。段落大意题。第二段主要介绍人们在用英语写 e?mail 时的一些变化。故选 C。 39. Which of the following is TRUE according to the passage? A.Spelling mistakes are not allowed in today’s e-mails. B.The Internet develops new words as well as new meanings to some old words. C.Weblish is only used in e-mails. D.We cannot find Weblish in a dictionary at present. 解析:选 B。细节理解题。由文章最后一句“either come from the Internet or have been given new meanings by the Internet ”可知互联网发展了新词汇,也给旧词汇增加了新 的含义。故选 B。 40. According to the passage,John Simpson probably agrees that________. A. the use of e?mail stops the development of language B.mistakes in e?mail are very important to English C.everyone should learn to write e?mails in Weblish D.the Internet has brought great changes to English 解析:选 D。细节理解题。由文章最后一句可知,John Simpson 认为有大量的英语词汇来自 互联网或被互联网赋予新的含义,说明互联网给英语带来了巨大的改变。故选 D。 D Anyone who is addicted to reading bus tickets or cereal packets will understand the appeal of poems on the underground.Some years ago,a few acquaintances who lived and worked in London,who used the Tube and loved poetry,decided that it would be pleasant to read a few lines by their favorite poets as they traveled around by Tube, instead of just glancing upwards at the tiresome advertisements.The underground had a surplus (剩余的) of advertising space on the trains.They suggested filling the blank space on the trains,for the entertainment of the traveling public. The poems took on a new life when they were removed from books and placed alongside the adverts.Commuters enjoyed the idea of reading Keats.“Much have I traveled in the realms of gold” on a crowded Central Line train,or trying to learn by heart a sonnet between Hammersmith and Piccadilly.The choice of poems wasn’t arbitrary (随机的) but specially chosen.It catered for (符合) all tastes including
7

living and dead poems from the homeland and from all over the English?speaking world,and especially poems which have association with London. The success of the poems on the underground enterprises confirmed that Britain was a nation of poetry lovers.Hundreds of people corresponded with London Underground suggesting poems,or just to say thank you.In January 1989,on the third anniversary after the first poems on the Underground,London Underground promised to donate all the spaces free,to increase the number available (at least one poem in each train carriage),and to pay for the production costs as well.They also update the poems every few months.Posters of the poems decorated the British Council libraries throughout the world,but the best way to view the poems is to see them by yourselves,on whichever train you choose,in every zone of the network-for the price of an underground ticket. 41. Which of the following is the best title for the passage? A.Shelly and Keat’s Poems B.The Poems on the Underground C.Travelling on the Tube in London D.The Poems about London 解析:选 B。主旨大意题。全文主要讲了伦敦地铁里的诗的发展。故选 B。 42. The poems were________. A.removed from books and placed in empty advertising spaces B.taken from throughout the English?speaking world and everyone C.including poems about London by Shelly,Burns,Keats themselves chosen to please

and by the commuters

D.meant to be read aloud and learnt by heart 解析: B。 选 细节理解题。 从第二段的“It catered for(符合) all tastes including living and dead poems from the homeland and from all over the English?speaking world, and especially poems which have association with London.”可知选 B。 43. Which of the following words is the closest in meaning to the underlined word“association”? A.Connection. B.Difference. C.Similarity. D.Comparison. 解析:选 A。词义猜测题。由上下文可以推出此词组的意思为“与??有关”。故选 A。 44. The best place to see the poem is________. A. in any train on the network B.in libraries around the world C.in trains on the Central Line and between Hammersmith and Piccadilly

D.in some carriage anywhere on the network 解析:选 A。细节理解题。由文章最后一段最后一句“...on whichever train you choose,
8

in every zone of the network”可知选 A。 45. Which of the following statements is TRUE according to the passage above? A. People who like reading bus tickets advocate poems on the underground. B.Spaces which were used for advertisements are now completely occupied by poems on the tube. C.You can appreciate the poems you like at the cost of only a tube ticket in London. D.The success of the poems on the underground indicates people’s love for the tube of London. 解析:选 C。细节理解题。从文章最后一句“for the price of an underground ticket” 可知选 C。 第二节 信息匹配(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。 首先请阅读下列六种小车的介绍: A. Provided by an advanced?design Triton engine,with a perfect cooling system, and plenty of pulling power.Passenger safety is excellently strengthened by the Second Generation double airbags and side door intrusion beams.Luxury packages with deluxe accommodation (良好的空间). B. Was it wind? Or was it fear? Chances are the both.Equipped with the first four?cam 32?valve V8 engine offered in a sport?utility (实用) vehicle.An advanced source of power generating 320 Ib?ft of twisting force and 230 horsepower. C. A spirited package that takes the zoom?zoom ( 疾 行 声 ) ethos into the mainstream (主流社会).An aggressive,confident look,one that’s backed by impressive dynamics.Engaging all the senses in the driving experience.Bottom line:If you’re in the market for a sedan.Stop by our store and try on one of ours.Good luck will be with you. D. Style quality and high technology are the ingredients (要素) which have enabled Maserati to create some of the fastest and most advanced road cars in the world.It’s one thing to climb a mountain.It’s quite another look good doing it. E. 302?hp best?in?class V8 3rd?row seating.And available climate?controlled front seats.The new Lincoln Aviator.Like Navigator,just smaller,proof that magnificence comes in all size.There are those who travel and those who travel well. F. The cars with shapes we’d seen only in our dreams.The land?based rocket ships.With cockpits (驾驶座) full of computers and video screens.The cars that are invisible to the wind.Where are the cars we were promised? 以下是计划买小车的人员的介绍。请把人员与小车匹配起来。 46. Desmond is a young and promising athlete.Having won a champion in an important international game,he decides to buy a car to develop a brighter future.Of course, the car must be extremely fast and is especially fit for him,a sportsman. 解析: B。 选 题中关键信息“young and promising athlete, fast”与 B 项中的“Was it wind, a sport?utility”相匹配。 47. Carls has just been admitted to a famous university hundred of kilometers away from her hometown and has been permitted to buy a car.As a young girl,she certainly put safety factors above all. 解析:选 A。题中关键信息“safety”与 A 项中的“Passenger safety is excellently strengthened”相匹配。 48. Russel, a farmer in a mountainous area, is growing hundreds of acres of
9

crops.To transport his goods to town timely,he wants to buy a car.He hopes the car will run very fast and,first of all,must meet the natural conditions. 解析:选 D。题中关键信息“in a mountainous area,fast”与 D 项中的“fastest and most advanced road cars,climb a mountain”相匹配。 49. Fighting in the commercial circle (商界) and getting a great success,Malcolm makes a fortune.With an aggressive ambition,he decides to buy a luxury car to develop an even brighter future. 解析:选 F。题中关键信息“aggressive,a luxury car”与 F 项中的“with shapes we’d seen only in our dreams,full of computers and video screens”相匹配。 50. Warren is a merchant travelling to different parts of the country in any weather situation,good or bad.He expects to have a satisfactory car to make his career better. 解析:选 E。题中关键信息“travelling to different parts of the country”与 E 项中 的“travel well”相匹配。 Ⅲ.写作(共两节,满分 40 分) 第一节 基础写作(共 1 小题;满分 15 分) 你校将出版校庆英文特刊介绍学校的相关情况, 你将参与编写工作。 请根据下表写一份关于 你校植物园的英语简介。 【写作内容】 学校植物园(botanical garden) 概况 校园西南角,面积 1000 平方米 历史 20 年的历史,2009 年重建 特色 各种花卉、树木、药用植物(herb) 观赏 至少需一小时 作用 美化校园,研究植物场所,休闲之地 【写作要求】 只能用 5 个句子表达全部内容。 【评分标准】 句子结构准确,信息内容完整,篇章连贯。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ One possible version: Located at the southwest corner of our school, the botanical garden is spread over an area of approximately 1,000 square metres.The garden is over 20 years old and was rebuilt in 2009.As you walk through the garden,you can see various kinds of beautiful flowers, trees and herbs. If you’re planning to explore the garden, set aside at least one hour. The garden makes our school more beautiful and it’s a fantastic place for students to study and learn more about plants or simply to relax for a while. 第二节 读写任务 (共 1 小题;满分 25 分) 阅读下面一封信,然后按照要求写一篇 150 词左右的英语短文。 Dear Editor, I am writing this letter to reflect some problems I came across recently and appeal to the improvement of the service industry. This weekend I bought an English?Chinese dictionary in a bookstore near my home

10

since its cover is elaborately designed.But when I went home and read carefully, I found that the several pages of the dictionary have been cracked and been fouled.What is worse, misprints spread everywhere in the dictionary and seriously the affect my comprehension.Since there was such damage and misprints to the dictionary, I went to the bookstore to require for a replace.But to my surprise,the staff of the bookstore turned down my request rudely and even denied the poor quality of the dictionary. Today’s fast?paced and market?oriented economy calls for much higher standard for service industry.However,to my regret,many of the commercials fail to achieve this standard and the quality of the staff needs to be improved.It’s self?evident that the poor quality of practitioners in the service industry will not only deeply disappoint customers but also hamper the development of our country’s economy.As a result,I expect your newspaper to appeal to the service industry to attach more importance to the service improvement. Thank you for your attention! Yours sincerely, Mary 【写作内容】 1.以约 30 个词概括上文作者与书店交涉的经过。 2.假如你是书店的经理 John Harder,请你以约 120 个词就以上顾客提出的问题给顾客一 封回信,内容包括: (1)接受顾客的批评,并同情顾客的感受; (2)决定上门道歉,并带另一本新的词典给顾客; (3)同意顾客对改进服务的观点,并将努力改进服务。 【写作要求】 1.作文中可以使用亲身经历或虚构的故事,也可以参照阅读材料的内容,但不得直接引用 原文中的句子。 2.信的开头和结尾已给出,不计入总词数。 3.信中不能出现真实姓名和学校名称。 【评分标准】 概括准确,语言规范,内容合适,语篇连贯。 Dear Mary, Thank you for your letter,which the editor sent to me yesterday.In your letter, ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Yours sincerely, John Harder The Manager One possible version: Dear_Mary, Thank_you_for_your_letter, which_the_editor_sent_to_me_yesterday.In_your_letter, I know that you bought a dictionary with a lot of problems,and our workers in charge
11

of the department were so rude to you,which brought you lots of trouble. First of all,we are very sorry to have brought you so much trouble.It is our fault to give you this dictionary.If I were you,I would also complain about it.Now, we take it seriously.We will go to your house in person to make an apology for it and bring you a good dictionary if it is convenient to you. Yes,we do need to improve our service,which is beneficial to our customers and our bookstore.We also really want a great success in our business field, so I would sincerely appreciate your advice. If it is convenient to you,please give us some help or suggestions about our service.Thanks a lot! Yours_sincerely, John_Harder The_Manager

12


推荐相关:

(深圳专用)2013高考英语 电子题库 模块综合检测(四) 新人教版必修5

(深圳专用)2013高考英语 电子题库 模块综合检测(四) 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。模块综合检测(四) (时间 120 分钟,满分:135 分) Ⅰ.语言知识及...


(深圳专用)2013高考英语 电子题库 模块综合检测(三) 新人教版必修5

(深圳专用)2013高考英语 电子题库 模块综合检测(三) 新人教版必修5_英语_高中...【解题导语】 作者的女儿无意中发现了四年前没有打开的一封信, 是以前的中学...


(深圳专用)2013高考英语 电子题库 模块综合检测(六) 新人教版必修5

(深圳专用)2013高考英语 电子题库 模块综合检测(六) 新人教版必修5_英语_高中...事实细节题。从文章第二段的最后两句可知,D 项正确。根据第四段和第五段 的...


2013学年 粤教版 语文选修4电子题库:模块综合检测 Word版含答案]

2013学年 粤教版 语文选修4电子题库:模块综合检测 Word版含答案]_高中教育_...(2011 年高考广东卷)阅读下面的文言文,完成 5~9 小题。 东乡罗提督战功,...


英语人教版必修5模块综合检测

英语人教版必修5模块综合检测_英语_高中教育_教育专区...从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中...(深圳专用)2013高考英语... 暂无评价 12页 免费喜欢...


2014版人教高中英语必修4 模块综合检测

2014版人教高中英语必修4 模块综合检测_英语_高中...5. (2014 重庆高一检测) Ten years ago the ...37. A。主旨大意题。第四段的主题句为 Trees are...


高中英语:必修2模块综合检测题(2)(新人教必修2)

高中英语:必修2模块综合检测题(2)(新人教必修2)_...然后从 21~35 各题所给的四个选项(A、B、C ...5 学而思网校 Music www.xueersi.com C.History of...


高中英语:必修4模块综合测试卷(1)(新人教必修4)

高中英语:必修4模块综合测试卷(1)(新人教必修4)_...(共 5 道题, 每道 1 分,共 5 分) —Hello....


优化方案地理必修1(人教版)模块综合检测

优化方案地理必修1(人教版)模块综合检测_政史地_...重庆 解析:第 1 题,由题目可知,四个城市纬度相差...此时北京时间是( A.12 点 C.18 点 5.图示时间...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com