tceic.com
学霸学习网 这下你爽了
当前位置:首页 >> 英语 >>

2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 3 Travel Journal


单元检测(三)
第一卷 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅 读一遍。 1.What does the man like to h

ave first? A.Fish. B.Juice. C.Meat. 2.What are the two speakers doing? A.Saying goodbye to each other. B.Enjoying having a meal together. C.Planning to see each other again. 3.How many people were caught in the car accident? A.Three. B.Five. C.Eight. 4.What will the man do next? A.He will wait until Mark calls. B.He will call Mark. C.He will go to see Mark. 5.Where does the conversation take place? A.At home. B.In a vegetable market. C.In a shop. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完 后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 6.Where are the speakers? A.On a sports ground. B.In a supermarket. C.In a cinema. 7.Which is the man’s seat? A.Seat 6,Row 9. B.Seat 11,Row 6. C.Seat 11,Row 9. 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。 8.How long was the woman away on a trip? A.One week. B.Two months. C.Three months. 9.Which of the following countries didn’t the woman mention? A.Egypt. B.Canada. C.America.

-1-

10.When will the woman call on the man? A.At eight tomorrow evening. B.At nine this evening. C.At seven this evening. 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。 11.What’s the probable relationship between the two speakers? A.Two friends. B.Doctor and patient. C.Passenger and driver. 12.What’s wrong with the man? A.He is worried too much. B.He doesn’t sleep at night. C.He doesn’t eat at all. 13.What can we learn from the conversation? A.The man is seriously ill. B.The man needs to relax himself and take some exercise. C.The man made a mistake in his job. 听第 9 段材料,回答第 14 至 17 题。 14.Why doesn’t the man book the seats downstairs? A.Because they are too close to the stage. B.Because they are expensive. C.Because they are uncomfortable. 15.Where does the conversation take place? A.In a hotel. B.In a shopping centre. C.In a theatre. 16.How many tickets does the man want? A.2. B.4. C.6. 17.How long will the play last? A.Two hours. B.Two and a half hours. C.Three and a half hours. 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。 18.When did the robbers break into the bank? A.At midnight. B.In the evening. C.Early in the morning. 19.Who reported the robbery to the police? A.A man working in the bank. B.The people in the shop opposite. C.A woman with short hair. 20.What did the man robber look like? A.Strong with long hair. B.Short with long hair.

-2-

C.Tall with short hair. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 21.You can depend on him;he is a(n) ______man. A.happy B.interesting C.exciting D.reliable 22.He is sure to come.I’ve ______ him to attend our meeting. A.advised B.tried to persuade C.persuaded D.suggested 23.I am ______ to set out as early as possible since time is limited. A.decided B.determined C.minded D.suggested 24 . Hawking is familiar ________ Chinese college students and foreigners are familiar ________ Qian Xuesen. A.to;to B.with;to C.with;with D.to;with 25.Although the natural situation was quite bad,the soldiers and volunteers were determined not to ________ rescuing the victims in the ruins(废墟). A.give in B.give up C.give out D.give away 26.All the goods that were ________ by plane were shared among the homeless villagers far away from our city. A.sent B.translated C.transported D.given 27.The old man ______ that he ______ from the countryside. A.insisted on;was B.insisted;be C.insisted on;should be D.insisted;was 28.It is ______ beautiful a picture ______ I’ll hang it in my room. A.such;that B.such a;that C.so;as to D.so;that 29. He appeared on stage three years ago.We ________ him in the entertainment industry (娱乐 界) ever since. A.haven’t heard B.didn’t seen C.don’t see D.haven’t seen 30.The poem “Children,quickly,hold mother’s hands” is so moving that we are all ______ of it and moved by it. A.tired B.afraid C.fond D.confident 31.It was because of bad weather ______ the football match had to be put off. A.that B.so that C.why D.so 32.—When ______ you ______ for Beijing? —I’ve not decided yet. A.do;leave B.are;leaving C.are;leave D.will;leaving 33.______ you form a bad habit,it’s very difficult to get rid of it. A.Once B.Before C.Because D.Though 34.Nobody has ________ exactly when and where an earthquake will happen by now.

-3-

A.seen B.heard C.forecast D.understood 35.—I will go home this weekend. —Give my best wishes to your parents. —______. A.No,thanks B.I will,thank you C.The same to you D.You are welcome 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36~55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选 出最佳选项。 On Thursday afternoon,Mrs.Clarke locked the door and went to the women’s club as usual.It was a pleasant way of passing time __36__ an old woman who lived __37__. When she came home,she sensed something __38__.Had someone got in? The back door and the windows were all locked and there was no __39__ of forced entry (进入).Had anything been taken? She went from room to room,__40__,and found her camera and spare watch missing. The following Thursday,she went out at her usual time,but didn’t go to the club.__41__, she took a short walk in a park nearby and came home,__42__herself in through the back door.She settled down to wait and see what would __43__. It was 4 o’clock when the front doorbell rang.Mrs.Clarke was __44__ tea at the time.The bell rang again,and __45__ she heard her letter box being pushed open.__46__ the kettle (壶) of boiling water, she moved quietly __47__ the door.A piece of wire (金属丝) appeared through the letter box, and then a __48__.The wire turned and caught around the knob ( 圆 形旋钮 ) on the door lock.Mrs.Clarke raised the kettle and __49__ the water over the hand.__50__ was heard outside as the __51__ fell to the floor and the hand was pulled back,which was __52__ by the sound of running feet. It wasn’t long __53__ the police caught the thief.And Mrs.Clarke was greatly __54__ at the club for her successful __55__. 36.A.by B.to C.with D.for 37.A.lonely B.alone C.away D.busily 38.A.terrible B.uncomfortable C.unusual D.bad 39.A.information B.show C.sign D.sight 40.A.looking B.examining C.searching D.checking 41.A.Therefore B.However C.Instead D.Again 42.A.pushing B.letting C.pulling D.leading 43.A.appear B.follow C.happen D.do 44.A.cooking B.making C.burning D.serving 45.A.the next moment B.for a while C.in time D.at once 46.A.Putting down B.Laying aside C.Picking up D.Taking away 47.A.towards B.away from C.from behind D.near 48.A.knife B.hand C.letter D.key 49.A.used B.dropped C.poured D.covered 50.A.A sad voice B.A strange noise C.A low shout D.A sharp cry 51.A.key B.kettle C.door lock D.wire

-4-

52.A.followed B.caused C.produced D.ended 53.A.before B.since C.until D.when 54.A.surprised B.praised C.encouraged D.supported 55.A.self-satisfaction B.self-protection C.self-respect D.self-service 第三部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Without proper planning,tourism can cause problems.For example,too many tourists can crowd public places that are also enjoyed by the inhabitants of a country.If tourists create too much traffic,the inhabitants become annoyed and unhappy.They begin to dislike tourists and to treat them impolitely.They forget how much tourism can help the country’s economy.It is important to think about the people of a destination(目的地)country and how tourism affects them.Tourism should help a country keep the customs and beauty that attract tourists.Tourism should also advance the well being(health and happiness)of local inhabitants. Too much tourism can be a problem.If tourism grows too quickly,people must leave other jobs to work in the tourism industry.This means that other parts of the country’s economy can suffer. On the other hand, if there is not enough tourism, people can lose jobs.Businesses can also lose money.It costs a great deal of money to build large hotels, airports, air terminals, first-class roads, and other support facilities(设施)needed by tourist attractions.For example,a major international- class tourism hotel can cost as much as 50 thousand dollars per room to build.If this room is not used most of the time,the owners of the hotel will lose money. Building a hotel is just a beginning.There must be support facilities as well,including roads to get to the hotel,electricity, sewers(阴沟)to handle waste,and water.All of these support facilities cost money.If they are not used because there are not enough tourists,jobs and money are lost. 56.Which of the following has most probably been discussed in the paragraph that goes before the passage? A.It is extremely important to develop tourism. B.Building roads and hotel is essential. C.Support facilities are highly necessary. D.Planning is of great importance to tourism 57.Too much tourism can cause all these problems EXCEPT ______. A.a bad impact on other industries B.a change of tourists’ customs C.over-crowdedness of places of interest D.pressure on traffic 58.Not enough tourism can lead to ______. A.an increase of unemployment B.a decrease in tourist attractions C.the higher cost of support facilities D.a rise in price and a fall in pay 59.It is good for local people to be well aware that tourism will ________. A.use up a large amount of water B.weaken their economy

-5-

C.help establish their traditions D.help improve their life B I shook hands with my father in the truck,and for a long time he looked straight ahead and didn’t say a word.But I knew he was going to say a little to me.“I can’t tell anything,” he finally said.“I never went to college,and none of your brothers went to college.I can’t say don’t do this and do that,because everything is different and I don’t know what is going to come up.I can’t help much with money either,but I think things will work out.” He gave me a new check-book.“If things get pushing,write a small check.But when you write one,send me a letter and let me know how much.There are some things we can always sell.” In four years all the checks I wrote were less than a thousand dollars.My part-time jobs such as reading to the blind student and sitting with the teachers’ kids filled in the financial_gaps. “You know what you want to be,and they’ll tell you what to take,” my father went on.“When you get a job,be sure it’s honest,and work hard.” I knew that soon I would be alone in the big town,and I would be missing the cool winds and a life where your thinking was done for you. Then my dad reached down beside his seat and brought the old,broken Bible that he had read so often,the one he used when he wanted to look something up in a friendly quarrel with one of the neighbours.I knew he would miss it.I knew,though,that I must take it. He didn’t say I must read this every morning.He just said,“This can help you if you will let it.” Did it help? I got through college without being a burden on the family.I have been able to make money since. 60.What is the writer’s main purpose (目的) in writing this passage? A.To tell the readers his life story. B.To tell people what kind of person his father was. C.To let people know how poor he was. D.To tell the readers what present he got from his father. 61.Why did the father not ask his son not to do this and do that? A.Because he felt quite confident of him. B.Because he was born from a poor family. C.Because he was a man of few words. D.Because he didn’t want to be much too strict with him. 62.What would you learn from this passage? A.How to live by oneself. B.How to stand on one’s own feet. C.What a good father should do. D.What the self-important is like. 63.What may be the proper Chinese for the underlined part in the passage? A.闲暇时光 B.学费 C.经济不足 D.精神空虚 C Claude and Louris are “giraffes”.So are police officers Hankins and Pearson.These men and women don’t look like giraffes;they look like you and me.Then,why do people call them

-6-

“giraffes”? A giraffe, they say, is an animal that sticks its necks out, can see places far away and has a large heart.It lives a quiet life and moves about in an easy and beautiful way.In the same way,a “giraffe” can be a person who likes to “stick his or her neck out” for other people,always watches for future happenings,has a warm heart for people around,and at the same time lives a quiet and beautiful life himself or herself. “The Giraffe Project” is a 10-year-old group which finds and honors “giraffes” in the US and in the world.The group wants to teach people to do something to build a better world.The group members believe that a person shouldn’t draw his or her head back; instead, they tell people to “stick their necks out” and help others.Claude and Louris,Hankins and Pearson are only a few of the nearly 1,000 “giraffes” that the group found and honored. Claude and Louris were getting old and they left their work with some money that they saved for future use.One day,however,they saw a homeless man looking for a place to keep warm and they decided that they should “stick their necks out” and give him some help.Today,they lived in Friends’ House,where they invite twelve homeless people to stay every night. Police officers Hankins and Pearson work in a large city.They see crimes every day and their work is sometimes dangerous.They work hard for their money.However,these two men put their savings together and even borrowed money to start an educational center to teach young people in a poor part of the city.Hankins and Pearson are certainly “giraffes”. 64.Which of the following is TRUE? A.Some of the people around us look like giraffes. B.Giraffes are the most beautiful animal in the world. C.“Giraffes” is a beautiful name for those who are ready to help other people. D.A “giraffe” is someone who can stick his neck out and see the future. 65.“The Giraffe Project” is a group ________. A.of police officers B.which appeared ten years ago C.of ten-year-old children D.which takes care of children 66.People call Claude and Hankins “giraffes” because they ________. A.do what is needed for a good world B.are not afraid of dangerous work C.found a home for some homeless people D.made money only for other people 67.What does “The Giraffe Project” do? A.It tells people how to live a quiet life. B.It helps the homeless and teaches the young people. C.It tries to find 1,000 warm-hearted people in the US. D.It shows people what their duty is for a better world. D

-7-

When you walk along a street in a big city in the United States,you may see clocks in most stores.Radio announcers give the correct time during the day.People there think that it is important to know the time.Most Americans have watches.They do not want to be late. Not all people all over the world value time.Suppose you visit a certain country in South America,You would find that people living there do not like to rush.If you had an appointment(约 会)with someone,he would probably be late.He would not care for arriving on time.In some countries in South America,even the radio programs may not begin right on time,nor do the radio announcers think it important to announce the right time.Many people regard a clock as a machine.It seems to them that a person who does everything on time is controlled(控制)by a machine.They do not want a clock or any machine to have that much power over their lives. 68.There are clocks in most stores in the US cities because ______. A.people in the stores want to sell these clocks B.bosses want to make their stores beautiful C.people think it important to know the time D.they needn’t wear watches when they are away from home 69.The underlined word“rush”in the passage most probably means “______”. A.run B.race C.hurry D.move 70.South America,he might not arrive on time,and this is because ______. A.he didn’t have a watch with him B.he forgot to have a look at a watch or a clock C.he didn’t think it important to arrive on time D.he didn’t like an appointment with someone 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 There is one thing that everyone wants more than anything else. __71__They think that when they have enough money to buy such things as houses, farms and cars, they will have the one thing that everyone wants. Other people believe that if they know enough they will find this thing .__72__Still others think that if they have power, they will find this thing. Some people keep telling themselves “When I am a boss, I will no longer have to search for this thing.” What is it that everyone wants more than anything else? What is it that all of us keep working and striving for (奋斗) each day? __73__ Happiness is a strange thing.__74__ What will make one man happy and may not make another man happy. Some men say that happiness comes from helping others;other men say that happiness comes from making life more pleasant for everyone.What do you mean when you say “That makes me happy.”

-8-

__75__ Perhaps you will learn something that will bring you peace of mind, comfort, money or it may be what you search for-happiness. A. Happiness means the same to everyone. B. Read what different people have said about happiness. C. They study all their life in search of it. D. When one man feels happy, another man will feel sad. E. Some people try to get it by making money. F. It does not mean the same to all men. G. It is happiness. 第二卷 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定在英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中 共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 l0 处,多者(从第 11 处起)不计分。 On a snowy winter night, a bus with 45 passenger had an accident because of the wet road. And all of them were trapping in the bus and what was worse, the bus ran out of gas and it is very cold in it. They could do nothing but to wait for help.A man who lived nearby saw what happened. He and some villagers managed to open the door and helped all of them out of bus. He took them to his home but offered food and water and even some warm clothes to the children. They spent two days in their home and finally helps came. All of them were thankful with his help. 第二节 书面表达(满分 25 分) 假如你叫李华,今年十一和同学到南方某著名旅游城市旅游,在一些景点发现了一些不 好的做法。你将给 China Daily 写信反应这些情况,以引起社会的关注。 时间:十月一日至五日 地点:南方某著名城市 旅行方式:随团 问题:在景点时间有限,购物点去了很多,买回了一些劣质土特产 建议:?? 注意:词数 100 左右;开头和结尾已给出,不计入总词数。 Dear Editor, As a reader of your paper,I have something that I want you to make known to the public. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

-9-

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Thanks! Yours truly, Li Hua

【答案解析】 1 . B 2.A 3.C 4.B 5.C 6.C 15.C 16.B 17.B 18.C 19.B 20.A 听力材料: Text 1 单元检测(三) 7.C 8.B 9.C 10 . C 11.B 12.A 13.B 14.B

- 10 -

W:Shall we have some fish first? M:If you don’t mind,I’d like to have some juice to start with. Text 2 M:Well,I’d better be getting home now.It’s great seeing you again. W:It’s nice seeing you too. Text 3 M:Three people died and five were injured in a car accident this morning. W:I’m sorry to hear that. Text 4 M:Do you think Mark will telephone us? W:Who knows? M:If he doesn’t call us,we’d better give him a ring. Text 5 M:Which shirt is larger? W:The green one is larger. M:OK.I’ll take the green one. Text 6 M:Excuse me,Madam.Is this Seat 11,Row 9? W:Yes.Is there anything wrong? M:I’m afraid you’ve taken the wrong seat. W:Just a second.Let me find my ticket. M:May I have a look at your ticket? W:Here it is. M:Yours is Seat 11,Row 6,Madam. W:Oh,I’m very sorry. M:That’s all right.There’s still some time before the film starts. Text 7 M:Hello,Mary! W:Hello,Jack!What a lovely surprise to meet you here! M:Indeed,it is. W:How are things with you? M:Just fine.And you? W: Not too bad.I was away on a trip for two months, and just got back yesterday.I visited many countries,Canada,Australia,Egypt and so on. M:That sounds interesting. W:Really!But I miss everything here.I must go now.Will it be convenient for you if I call on you at seven this evening? M:That’s great. Text 8 W:Good morning.How are you,Mr.Smith? M:I’m very worried,doctor. W:Oh?What are you worried about? M:I’m afraid that I’m very ill. W:I’m sorry to hear that.Why do you think so?

- 11 -

M: Because I feel tired all the time and even when I wake up early in the morning.And I can eat only a little. W:How about your sleep? M:Very bad,doctor. W:Are you worried about anything? M:Yes,I’m worried about my work.I’ve just taken a new job,and I’m always afraid of making a mistake. W:I see.Don’t worry about your work.Take it easy and take more exercise. Text 9 M:I’d like to book seats for the play Romeo and Juliet,please. W:Yes,of course,Sir. M:Have you got any seats downstairs,please? W:Yes,we have. M:How much are they,please? W:$3.75 each. M:Are there any seats at $2.50? W:Yes,they are upstairs.For how many? M:For four,please. W:For which night? M:What about Saturday,October 21st? W:I can give you four seats in Row 8. M:How long will the performance last? W:Two and a half hours. M:Thank you.How much altogether? W:Ten dollars. Text 10 Now back to the evening news.The police are looking for a man and a woman in their early twenties who broke into a bank in the early hours this morning.This was reported by the people working in the shop opposite who heard the breaking of glass.Two people were seen running away.The man is said to be very tall and well-built,with long dark hair.The woman with him is said to be small with short hair.She was wearing blue trousers and a brown jacket.Anyone who has any information please give further details to the police. 21.D [由“You can depend on him;”可知选 reliable“可信赖的,可靠的”。] 22.C [根据“He is sure to come.”可以得知“我已经说服他来参加我们的会议了”。] 23.B [“决心做某事”是“be determined to do sth.”。] 24.D [be familiar to“为??所熟悉”;be familiar with“对??熟悉”。] 25.B [give up“放弃”,give up (doing) sth.“放弃做某事”;give in“屈服,让步”; give out“发出(声、光、热等),用完,发表”;give away“捐赠,泄露”。] 26.C [send 意为“发送,派送,发射”,不合题意,飞机只能是运送或携带货物。] 27.D [insist 后接从句时不能加 on;insist 后的宾语从句的行为若已经发生或说明的是 事实,这时不用虚拟语气而用陈述语气。] 28.D [so...that...“如此??以致于??”,so+adj.+a/an+单数名词;若选 A 项应是: such a beautiful picture。] 29.D [ever since 常与现在完成时连用。]

- 12 -

30.C [be fond of“喜欢??”。] 31.A [本题考查强调句型:It is/was...that...。] 32.B [现在进行时表将来。] 33. A [一旦养成了坏习惯, 你就很难改掉它。 once 作连词, 意为“一旦??就??”。 ] 34.C [forecast 意为“预测,预言”,其过去式、过去分词为原形。] 35.B [表示意愿,故使用 will 回答。] 36.D [俱乐部对于孤独老人来说是一种消磨时光的好方法。] 37.B [从全文看,Mrs.Clarke 是独自一人住。] 38.C [她感到家里有点“反常”(unusual)。] 39.C [由上半句可见并无破门而入的“迹象”(sign)。] 40.D [这里应该是核查,看看丢了什么东西。] 41.C [相反,她抄近路回家了。] 42.B [选 A 或 C 均不合逻辑;选 D 也不合情理。] 43.C [看看会发生什么。其余三项动词含义可包含在 C 项中。] 44.B [“沏茶”习惯用 make tea 来表示。同样,英语中还有 make coffee。] 45.A [the next moment 意为“紧接着??”。] 46.C [结合下文看,此处是“提起一壶开水”。] 47.A [“朝”门口走去。] 48.B [伸进来的是“手”(hand),下文有说明。] 49.C [“倒开水;泼水”用 pour。] 50.D [开水猛然浇到手上,发出的是尖叫声,并非其他几种声音。] 51.D [从上文得知,应该是铁丝掉在地上。] 52.A [紧接着是逃走的脚步声。] 53.A [句型“It wasn’t long before (后接从句) ”表示“不久??”。] 54.B [如此智勇兼备,自然在 club 中受到赞扬。] 55.B [以上行为属于“自我保护”(self-protection)。] 56.D [首先必须弄明白题干的要求,即“下列哪项在本文之前可能已经讨论过了?” 从文中的第一句“没有适当的计划,旅游可能引起麻烦。”可知 D 为正确答案。] 57.B [题干中提出“太多的旅游可以引起非常大的麻烦,而下列哪项不属于这个范围 之内的”。综合文章内容,B 为最佳答案。] 58.A [文章第三段的第一句可以看出 A 为本题的正确答案。意为“没有足够多的旅游 业服务,失业率会上升”。] 59.D [文章没有给出直接答案,但通过“适当的、有计划的旅游业,能够给人们带来 很多好处”可知 D 为正确答案。] 60.D [主旨大意题。读完全文,体会作者意图后确定答案。] 61.A [根据第一段以及对全文的总体理解可知答案。] 62.B [细节理解题。读完全文,根据第一、二段和最后一段可知答案。] 63.C [根据第三段和上下文,可以推测出本题的答案。] 64.C [从短文的第一、二两段可知“长颈鹿”是送给那些乐于助人的人的美名。] 65.B [从短文的第三段可知“长颈鹿工程”是十年前出现的。] 66.A [从短文的第三、四、五三段可知,克劳德和汉金斯被人称之为“长颈鹿”是因 为他们不惜牺牲自我的利益来帮助他人,为人类营造了一个更加美好的世界。] 67.D [从短文的第三段可知,“长颈鹿工程”是想让人们知道自己的职责就是营造一 个更加美好的世界。]

- 13 -

68.C [由“People there think that it is important to know the time.”可知是 C 项。] 69.C [综合前文,还有“...do not like to rush.”可得知 rush 的意思。] 70.C [由“You would find that people living there do not like to rush.If you had an appointment with someone,he would probably be late.”可知。] 71.E 72.C 73.G 74.F 75.B passenger had an accident because of the wet passengers

On a snowy winter night, a bus with 45 road.And all of them were

trapping in the bus and what was worse, the bus ran out of gas and it trapped

is very cold in it.They could do nothing but to wait for help.A man who lived nearby saw what was ∧ ∧ had happened.He and some villagers managed to open the door and helped all of them out ofthe bus.He took them to his home but offered food and water and even some warm clothes to the and their helps home and finally came.All of them were thankful his help

children.They spent two days in with his help. for

参考范文 Dear Editor, As a reader of your paper,I have something that I want you to make known to the public.It is about what I experienced and saw when I traveled in a famous southern city from October 1st to 5th.Together with my friends,we joined a tourist team by paying them much money.We had hoped to have a pleasant and relaxing time, but disappointed, for the guide led us to too many shops, where we were forced to buy some so-called local products,but in fact,they are of poor quality and no use at all.It is clear that we were cheated by them.So I expect you may do something for the tourists.On the one hand,you may tell other tourists to pay more attention later;on the other hand, your efforts may press guides to improve their service.Thus,the travel industry of our country may have a new look. Thanks! Yours truly, Li Hua

- 14 -


推荐相关:

...英语人教版必修一过关检测卷Unit3Traveljournal

2014-2015学年高中英语人教版必修一过关检测Unit3Traveljournal_英语_高中教育_教育专区。英语· 必修 1(人教版)三单元过关检测卷第一部分 词汇短语与句型 一...


...必修一)课时作业:单元检测 Unit 3 Travel Journal]

【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 3 Travel Journal]_高中教育_教育专区。【步步高 学案导学设计】2014-2015...


...Unit 3 Travel journal Using Language课时作业 新...

(课标卷)2014-2015学年高中英语 Unit 3 Travel journal Using Language课时作业人教版必修1_高三英语_英语_高中教育_教育专区。课时作业(六) Ⅰ.单词拼写 Usin...


...Unit 3 Travel journal综合检测 新人教版必修1

(课标卷)2014-2015学年高中英语 Unit 3 Travel journal综合检测人教版必修1_高三英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Travel journal (时间:100 分钟;满分:...


2015年高中英语 Unit3 Travel journal单元测试1 新人教...

2015年高中英语 Unit3 Travel journal单元测试1 新人教版必修1_英语_高中教育_教育专区。必修一 笔试部分: Unit 3Travel journal单元测试 1 第一节 单项选择...


...2014-2015学年高中英语(人教版必修1)单元测试:Unit ...

【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)单元测试:Unit 3 Travel journal]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年高中英语(人教版必修1)单元...


2015-2016年高中英语 Unit3 Travel journal单元测试1 ...

2015-2016年高中英语 Unit3 Travel journal单元测试1 新人教版必修1_英语_高中教育_教育专区。必修一 笔试部分: Unit 3Travel journal单元测试 1 第一节 ...


...英语人教版必修一课后练习:Unit3 Travel journal(二...

【北京特级教师】2014-2015学年高中英语人教版必修一课后练习:Unit3 Travel journal(二)]_高中教育_教育专区。【北京特级教师】2014-2015学年高中英语人教版必修一...


...Unit 3 Travel Journal单元综合检测 新人教版必修1

【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语 Unit 3 Travel Journal单元综合检测人教版必修1_高三英语_英语_高中教育_教育专区。【步步高 学案导学设计】2014...


...Unit 3 Travel journal综合检测 新人教版必修1

(广东卷)2014-2015学年高中英语 Unit 3 Travel journal综合检测人教版必修1_高三英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Travel journal (时间:100 分钟;满分:...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 学霸学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com