tceic.com
简单学习网 让学习变简单
相关标签
当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【江西专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七):Unit 2 Working the land(新人教必修4) Word版含答案]


课时作业(十七) [必修 4 Unit 2 Working the land]

(限时:35 分钟)

Ⅰ.单项填空 1.It's not easy to learn English well.________as much as possible is necessary. A.Having read B.Read C.Read

ing D.To have read 2.—I regret________you that John has been fired. —I can hardly believe my ears.He is such a fine worker. A.telling B.having told C.to tell D.to have told 3.—The cars give off a great deal of waste gas in the streets. —Yes.But I'm sure something will be done to________air pollution. A.reduce B.remove C.drop D.warn 4.Having been praised by the teacher,the little girl ran back home,________. A.happily and satisfied B.eager and excitedly C.happy and satisfied D.anxiously and excitedly 5.The diamond mine ________ accidentally by a little boy when he was playing hide?and? seek. A.discovered B.was discovered C.has been discovered D.would discover 6.In Bangkok severe flooding, many major roads ________ north, towards the areas worst affected by the flooding, were largely impassable. A.to lead B.leading C.led D.to be led 7.It is reported that the newly?built studio is ________badly. A.equipped B.equaled C.supplied D.offered 8.Mom,I'm afraid it's going to rain.The clouds in the sky are ________. A.building up B.breaking up C.staying up D.getting up 9.—Are there any English storybooks for us students in the library? —There are only a few,________. A.if any B.if have C.if some D.if has 10.The discovery of new evidence led to________. A.the thief having caught B.catch the thief C.the thief being caught

D.the thief to be caught 11.Statistics show that for every mile they drive men have ________ as women do. A.serious accidents as twice many B.twice as many serious accidents C.twice serious accidents as many D.serious accidents as many twice 12.The French Revolution was successful in________society of inequality,which had a great effect on many other countries,particularly those in Europe. A.informing B.reminding C.ridding D.robbing 13.It is illegal for a public official to ask people for gifts or money________favours to them. A.in preference to B.in place of C.in agreement with D.in exchange for 14.The traffic problems have severely affected economic development. ________ we must spare no efforts to solve them. A.Furthermore B.Therefore C.Meanwhile D.Nevertheless 15.—Shall I give you a ride as it is so late? —Thank you.________. A.If you insist B.It's up to you C.It all depends D.It couldn't be better Ⅱ.阅读理解 When 47?year?old volunteer Susan Boyle stepped onto the stage of Britain's Got Talent and announced she was unemployed, had never been married and “never been kissed, actually”, few in the audience would have wondered why. This Ms Boyle, looking unfashionable, from a village in Scotland, shocked the three judges and the audience with the song I dreamed a dream from the musical Les Miserables on a show of Britain's Got Talent, one of the hottest reality shows in Britain.

She couldn't hide the awkwardness when walking to the center of the stage in a housedress, and everyone—including the judges—seemed laughing at her when she said she wanted to be as successful as Elaine Paige. As soon as she began singing, however, everyone in the auditorium fell silent, then rose within seconds to applaud her incredible voice as the celebrity judges sat openmouthed, and remained standing to the end. After her performance, one of the judges Piers Morgan said,“Without doubt that was the biggest surprise I've had in three years of this show. When you stood there everyone was laughing at you.No one is laughing now. That was amazing.”Actress Amanda Holden followed, “I'm so thrilled because I know that we everybody were against you.I honestly think that we were all being very cynical(愤世嫉俗的) and I think that's the biggest wakeup call ever.”

Susan obviously won over the hearts of millions around the world with sensation spreading across the Atlantic. Hollywood actors Ashton Kutcher and Demi Moore—who between them have nearly 1.5 million followers—speak highly of her. Kutcher posted a link to the video clip(片段). The Scottish talent made her live American debut via satellite connection on CBS's The Early Show, doing an interview and singing live from her room. And she already accepted an invitation from talk show hostess Oprah Winfrey. Now Boyle has become one of the world's hottest celebrities. The video clip of her performance has been viewed more than 50 million times on Youtube, becoming a hit on the Internet. 16.We learn from the passage that Susan Boyle ________. A.rose from a low social class B.had an unhappy marriage C.lived with a dog alone on a farm D.won the championship in the Britain's Got Talent show 17.At the beginning of the show, almost everybody ________. A.looked forward to her wonderful performance B.was attracted by her beautiful dress C.looked down upon her D.placed great hope on her 18.We can infer that ________ contributed most to her global popularity. A.the judges B.the Internet C.the newspaper D.the advertisement 19.The 4th paragraph is intended to tell us ________. A.how Susan Boyle achieved her success B.the comment made by American actor Ashton Kutcher C.Susan Boyle's influence in the USA D.Oprah Winfrey's invitation to Susan Boyle Ⅲ.阅读表达 阅读下面短文并回答问题。 [1]You already recycle and shut off the water when you're brushing your teeth. What more can the average person do to give the environment a boost? Buy green products. [2]It's not just a trend any more, but that doesn't mean that “going green” should keep you from your own style. In fact as people become more environmentally conscious, turning your own style green is easier. Looking out for the environment when you're shopping for your personal needs makes you look good and feel good. And it should, because you can improve the environment in a variety of ways. What's Good for the Earth is Good for You [3]There are obvious benefits of seeking out environmentally friendly goods. They're made with natural materials like organic cotton, bamboo, or recycled plastics. They might save precious resources by using a natural resource in place of the typical or more readily available source, like using recycled plastic instead of leather for a handbag. [4]Fewer chemicals are used to make these products—and even if chemicals are used they are most likely recycled in order to cut down on waste. Handmade products are in abundance, and many times they're made according to the fair trade standards. Some companies run all their manufacturing equipment on wind or solar power. Guiltfree production for guiltfree shopping! Moreover, people

who are allergic(过敏)to processed materials, like manufactured cotton or synthetic dyes, can rely on green goods to be gentler towards their sensitivities. Renewable Goods, Endless Benefits [5]Really, the benefits of buying green can't be listed conclusively. That's because all people are bound to find something that's great about it. It could be organic materials that don't irritate your sensitive skin or the breathable and antimicrobial nature of bamboo socks that keep your feet dry and odor free. ________, when you buy green you're making the world better for others, not just you. Shopping just became a lot less materialistic. 20.What does the passage mainly tell about? (no more than 10 words) ________________________________________________________________________ 21.What should manufacturers do to give the environment a boost? (no more than 3 words) ________________________________________________________________________ 22.What are the benefits of using green products? (no more than 30 words) ________________________________________________________________________ 23.Fill in the blank in the last paragraph with proper words.(no more than 5 words) ________________________, when you buy green you're making the world better for others, not just you. 24.What does the word “it”(Line 6, Paragraph 2) probably refer to? (5 words) ________________________________________________________________________

课时作业(十七) Ⅰ.1.C 考查非谓语动词。本句中缺少主语,所以需要用动名词作主语。 2.C 考查固定用法。regret to do?“遗憾做??”;regret doing?“后悔做了某事”。 由句意可知应选 C 项。 3.A 考查动词词义辨析。reduce 减少;remove 移动;drop 抛下;warn 警告。句意:?? 但我相信要做点什么来减少空气污染。 4.C 考查形容词作状语。形容词作状语,用以说明主语或宾语的状态,而副词作状语 则用来修饰谓语。句意:由于受到了老师的表扬,小女孩跑回家,兴奋异常。 5.B 考查动词的被动语态。句意:这个钻石矿是在那个小男孩玩捉迷藏的时候偶然被 发现的。 6.B 考查非谓语动词。句意:在曼谷的大洪水中,许多通往北方、去往受洪水影响最 严重地区的道路,大部分都无法通行。此处是现在分词短语作后置定语,且 roads 与 lead 之间 是逻辑上的主谓关系。 7.A 考查动词词义辨析。equip 装备;配备;equal 相等;等同于;supply 提供;offer(主 动)提供。句意:据报道,这个新建的演播室设备很差。 8.A 句意:妈妈,恐怕要下雨了。天空中的云越来越密集了。build up 逐渐增加,符合 句意。break up 打碎,分裂,解体;stay up 不睡觉,熬夜;get up 起床。 9.A 考查情景交际。A 项意为“如果有的话(也不多)”。B 项意为“如果有”,表示肯 定。答语句意:——就是有,也只有几本。 10. C 考查非谓语动词。 lead to 导致, to 是介词后面接动名词作介词宾语, 排除 B 和 D; 又因为是小偷被抓住,表被动,排除 A,所以应选 C。 11.B 考查倍数的表达方法。正确形式应为:倍数词+as+形容词(名词)/副词+as。 12. C 考查动词辨析。 rid?of?使??摆脱??。 inform sb of sth 告知某人某事; remind sb of sth 提醒某人某事;rob sb of sth 抢劫某人的某物。 13.D 考查介词短语辨析。in exchange for 交换,符合题意。in preference to 偏爱;in agreement with 与??一致;in place of 取代。 14.B 考查副词辨析。therefore 因此,表因果。交通问题已经严重影响了经济的发展, 因此,我们应该不遗余力地来解决这些问题。furthermore 此外,而且,表递进;meanwhile 同 时,其间; nevertheless 然而,不过,表转折。 15.D 考查交际用语。从答语知,答话人已经接受对方的好意,故选 D 项,表示“太好 了,再好不过了”。can/could not+be+比较级,表示“没有比??更??的;非常??”。 Ⅱ.正如一位哲人所说,“小人物也有大梦想”。在英国,47 岁的妇女 Susan Boyle 也有 自己的追求和梦想。那么她来到“英国达人秀”会有怎样的经历呢?她最终会成功吗? 16.A 推理判断题。从文章第一段中的“she was unemployed, had never been married and ‘never been kissed,actually’”和“from a village in Scotland”这些信息可推知,Susan Boyle 来 自社会的底层,所以选 A 项。 17. C 细节理解题。 从文章第二段中的“everyone—including the judges—seemed laughing at her”可知,人们最初都嘲笑她,看不起她。答案选 C 项。 18. B 推理判断题。 从文章最后一段的内容可推知, 她红遍全球要归功于互联网的传播, 答案选 B 项。 19.C 推理判断题。通读文章第四段的内容可推知,该段主要讲述 Susan Boyle 在美国 的影响,据此选 C 项。 Ⅲ.这是一篇环保类的文章。除了循环用水、节约用水外,我们普通人能为保护环境所尽 的微薄之力就是购买绿色产品,这不但对我们自身有益,而且还有利于我们赖以生存的地球。

20.Buying green products benefits both yourself and the Earth. [解析] 文章开篇点题:我们普通人保护环境的一条重要途径就是:Buy green products; 下文又讲了其重要的意义:Good for the Earth is Good for You。 21.Produce/ Make green products. [解析] 由第四段中的“Guiltfree production”可知答案。 22.It may save precious resources, prevent allergy and protect the environment so that people can enjoy a healthy life. [解析] 无固定答案,只要是根据要求给出合情合理的答案都是可以的。 23.Best of all [解析] 理解下文是解决此空的关键。要求给出的答案要保持与上下文的连贯性,而且与 参考答案的意思相近。 24.Looking out for the environment.


推荐相关:

【江西专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七):Unit 2 Working the land(新人教必修4) Word版含答案]

【江西专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七):Unit 2 Working the land(新人教必修4) Word版含答案]_高中教育_教育专区。【江西专用】2014届高考英语一轮...


【江西专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七) [必修4 Unit 2 Working the land]

【江西专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七) [必修4 Unit 2 Working the land]【江西专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七) [必修4 Unit 2 Worki...


(浙江专用)2014届高考英语一轮复习 课时作业(十七) Unit 2 Working the land 新人教版必修4

(浙江专用)2014届高考英语一轮复习 课时作业(十七) Unit 2 Working the land 新人教版必修4_英语_高中教育_教育专区。课时作业(十七) [必修 4 Unit 2 Working...


2013年高考英语一轮复习课时作业17:Unit 2 Working the land(新人教版必修4江西专用)

2013年高考英语一轮复习课时作业17:Unit 2 Working the land(新人教版必修4江西专用) 2013年高考英语一轮复习课时作业2013年高考英语一轮复习课时作业隐藏>> 课时...


【广东专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七) [必修4 Unit 2 Working the land]

【广东专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七) [必修4 Unit 2 Working the land]【广东专用】2014届高考英语一轮复习课时作业(十七) [必修4 Unit 2 Worki...


【复习方略】2014年高考英语一轮复习课时提升作业(十七) 必修4 Unit 2 Working the land(人教版 浙江专供)]

【复习方略】2014年高考英语一轮复习课时提升作业(十七) 必修4 Unit 2 Working the land(人教版 浙江专供)]_高中教育_教育专区。【复习方略】2014年高考英语一轮...


【金版新学案,安徽版】2014高考英语一轮总复习 课时作业17 Unit2 Working the land 新人教版必修4

【金版新学案,安徽版】2014高考英语一轮总复习 课时作业17 Unit2 Working the land 新人教版必修4_英语_高中教育_教育专区。课时作业(十七) Ⅰ.单项填空 必修 ...


2014高考英语一轮复习重点梳理现题解析:必修4 Unit 2 《Working the land》(新人教)

【江西专用】2014届高考英... 暂无评价 5页 1财富值 【人教新课标】2014届高考...2014高考英语一轮复习重点梳理现题解析:必修4 Unit 2Working the land(...


【2014届高三一轮复习英语精品资料 课时作业(新课标专用)Book4 Unit2 Word版含解析

2014届高三一轮复习英语精品资料 课时作业(新课标专用)Book4 Unit2 Word版含解析 Unit 2 Working the land Ⅰ.单项填空(建议用时 8′) 1.The boy lay on...


2014年高考英语总复习(必修4)课时作业17:Unit 2 Working the land

2014年高考英语总复习(必修4)课时作业17:Unit 2 Working the land_高考_高中教育...2013届高考英语一轮复习... 56页 免费 【人教课标版】2012(步步... 56页 ...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com