tceic.com
简单学习网 让学习变简单
当前位置:首页 >> 政史地 >>

阶段质量评估3


阶段质量评估(三)

Unit 3

A healthy life

姓名:__________ 班级:___________ 学号:_____________ 得分:_______________

第Ⅰ卷 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7

.5 分) 1.How many times has the man been to China? A.Once. C.Three times. 2.How much will the two speakers pay for one exhibition? A.5 dollars. C.20 dollars. 3.Who broke the window? A.Ben’s mother. C.Ben. 4.How much will the man have to pay in all? A.$70. C.$60. 5.What is Susan doing? A.Flying a kite. C.Quarreling with Jack. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听第 6 段对话,回答第 6 至 7 题。 6.What does the man like to do in the evening? A.Read newspapers and magazines. B.Listen to the radio. C.Do exercises. 7.What’s the man’s suggestion for dealing with the advertisements in the newspaper? A.To stand them. C.To skip them. 听第 7 段对话,回答第 8 至 10 题。 8.What does the man want the woman to do on Sunday afternoon? A.Play volleyball together. C.Meet his friends. B.Watch a volleyball game. B.To read them carefully. B.Watering the plant. B.$76. B.Ted. B.10 dollars. B.Twice.

9.What will the woman have to do then? A.Invite some friends. B.Go to Mexico City. C.Pick up her brotherinlaw at the airport. 10.What can we know about the woman? A.She will come over after she gets back. B.She will bring something to eat. C.She will order pizza for dinner. 听第 8 段对话,回答第 11 至 13 题。 11.What do we know about the woman’s new flat? A.It is on the first floor. C.It has a big kitchen. 12.Why was Susan late for work? A.She missed the bus. C.Her train was late. 13.What will the man do the next day? A.Go to work by train. C.Call on Lily at her flat. 听第 9 段对话,回答第 14 至 16 题。 14.What trouble is Vivian having now? A.She has lost some of her important report. B.She doesn’t know how to use steel to build construction. C.She doesn’t know where to get the information she needs. 15.What is the biggest difficulty in borrowing CTL books? A.It takes time to collect the useful information. B.One can only read books in the library. C.All books are difficult to understand. 16.What does Vivian decide to do finally? A.Give her shoes to Steve. B.Borrow the books from her classmate. C.Consult her teacher what to do. 听第 10 段独白,回答第 17 至 20 题。 17.How many people took part in the swimming activity? A.More than 300. B.More than 3,000. B.Leave home earlier. B.Her car broke down. B.It is close to her office.

C.More than 30,000. 18.What’s the aim of the swimming activity? A.To keep people fit. B.To attract more tourists.

C.To call on people to protect the environment. 19.What can we know from the 62yearold swimmer? A.The Pearl River isn’t as clean as it was several years before. B.The Pearl River was very clean when he was a child. C.He often goes swimming in the Pearl River. 20.When was the last mass crossing of the river held? A.In the 1960s. C.In the 1970s. 第二部分:阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。 A Craig Beck was wellregarded as a director of several companies.He seemed to be a highly successful man,though he had a habit of drinking two bottles of wine a night.For 20 years he struggled to control his drinking because he refused to describe himself as an alcoholic all the time.As a matter of fact , it was damaging his health , wealth and relationships (人际关系) seriously during these years. He tried a lot of ways to cut it down and even ban himself from drinking.However,his attempts failed one after one.Slowly he discovered the truth about alcohol addiction.All the lies he had previously believed started to fall apart.For the first time he noticed that he didn’t want to drink anymore. After he stopped drinking himself,he found lots of friends were interested to know how he achieved it.As he helped more and more people stop drinking too much, he began to be regarded as “The Stop Drinking Expert”.Then Craig Beck published books about how to stop drinking,which have been translated into many different languages and continue to be among the bestselling books around the world. Craig Beck proudly shows people that this is not a case of having to force himself not to drink.There is no willpower required by his stop drinking system and people simply find that they no longer want to drink anymore.A lot of people who read his books at first think the news is too good to be true,but they find that the old saying of “No pains,no gains” does not apply here.This is why his method is regarded by thousands to be the best treatment for stopping drinking in the world. B.In the 1980s.

21.Why did Craig Beck cut down his drinking? A.It made him lose everything. B.He couldn’t afford it anymore. C.It ruined his health completely. D.He found it was harmful to his life. 22.Craig Beck’s books about how to stop drinking________. A.are very popular B.are written in English C.have earned him a lot of money D.tell the truth about alcohol addiction 23.Which of the following best describes Craig Beck? A.Impolite. C.Peaceloving. 24.What does the text mainly talk about? A.The truth about alcohol addiction. B.The lies of “The Stop Drinking Expert”. C.Craig Beck’s story of stopping drinking. D.The disadvantages of drinking too much. B Africa has become a growing market for high technology products,and it may soon be a base for a lot more hitech companies.Experts are predicting growing competition on the continent as it tends to meet the needs of its young and middle class populations. DHL is a company which provides transportation by train, road, sea and air.The company sees Africa as a place where its business can be expanded.But for that to happen,more international companies will invest in the continent and set up operations there.Sumesh Rahavendra of DHL, who is the company’s head of marketing for African countries south of the Sahara desert,sees that happening.He said, “There’s quite a lot of evidence about global companies starting to set up base in Africa.Take SAP,IBM or the Chinese company,Hisense,for example.All of them are setting base in Africa and looking at how specially they can develop the African market.” He also emphasized,“I travel a lot around Africa and so does the rest of our team.We find the technology booms in every country in Africa.People who never had access to a desktop PC are now playing with smart phones.The level and speed of adoption has been significant as more middle class and upper middle class consumers in Africa get access to technology.” He describes the continent’s one billion people as a largely untouched market for many products.“The majority of people are very young.And with a young population who is going to B.Warmhearted. D.Impatient.

adopt technology and products in the future , it represents a significant potential for any international company coming to Africa.” DHL has been operating in Africa for more than 35 years.And Mr Rahavendra notes as more and more companies set up operations on the continent,business for DHL will increase.He says there are possibilities for growth in every African country. 25.What is the first paragraph mainly about? A.Africa attracting tour companies. B.Africa attracting hitech companies. C.Africa attracting young foreigners. D.Africa attracting more consumers. 26.Which of the following is a Chinese company? A.DHL. C.IBM. B.SAP. D.Hisense.

27.DHL is entering Africa in order to________. A.help the African economy develop faster B.reach the largely untouched market C.provide more jobs for the local people D.reduce the production costs 28.What is the meaning of the underlined word “booms” in the third paragraph? A.Develops rapidly. C.Changes slowly. B.Falls quickly. D.Decreases slowly. C When European settlers arrived in North America,they brought European diseases with them.Then , huge numbers of Native Americans began dying from smallpox ( 天 花 ) infection.Fivehundredyearold documents record this tale,but now scientists say they’ve found other evidence buried deep inside human cells. In a new study,Brendan O’Fallon and Lars FehrenSchmitz report evidence found in genes that the Native American population dropped by half after the arrival of Europeans.O’Fallon studies genes at ARUP Laboratories in Salt Lake City,while FehrenSchmitz is a scientist who studies humankind,at the University of G? ttingen in Germany. Cells make up every part of the body.Deep inside almost every cell is a long,coiled molecule (盘绕颗粒) called DNA.Genes are parts of DNA that play important roles in determining one’s life.Genes help determine a person’s appearance, such as skin color and height, and also play a role in many things you can’t see,like the chance of getting a disease. Genes change over time,and by following these changes scientists can learn about a person’s

ancestors.O’Fallon and FehrenSchmitz looked at genes in the mitochondria of cells.(Mitochondria are like factories that help cells use energy from food.) The scientists compared DNA from the remains of ancient Native Americans with DNA from living people descended (遗传) from Native Americans. The scientists studied patterns in the genes from the two groups and identified ways that the patterns changed over time.Using statistics, which includes useful mathematical tools for analyzing large amounts of data,the researchers were able to judge the size of the Native American population before and after the Europeans’ arrival.The comparison showed the number of native people reduced sharply after European settlers landed in the New World. Earlier genetic studies didn’t have evidence of the Native American dieoff.Scientists involved in the new study say that there’s now more data from ancient remains,so researchers can get a better idea of what happened. 29.Brendan O’Fallon and Lars FehrenSchmitz work________. A.at the same university C.for different purposes B.in the same country D.to get the same result

30.Genes help determine many things of a person EXCEPT________. A.a person’s appearance C.a person’s height B.a person’s skin color D.a person’s success

31.The scientists got the result of the study by________. A.following genes’ change over time B.studying genes of ancient people C.analyzing large amounts of data D.finding out genes in the cells 32.What can be the best title of this passage? A.Scientists working on genes C.Europeans’ arrival in America B.Genes tell an old story D.DNA changes over time D Over the past decade , I’ve met a great many people who struggle with their dietary decisions.Usually, they label themselves as stress eaters, emotional eaters and boredom eaters.And meanwhile the foods they tend to struggle with may vary.There’s one factor that ties most of them together—their struggles occur mainly at night. For most of them,their morning breakfasts are incredibly light in calories and even some skip them.Lunches are wellcontrolled too.But when they drive home from work,their battles against various dietary devils begin. I’m sure that these people’s battles against dietary decisions have something to do with a

hunger hormone called ghrelin, which can increase in response to fasting (禁食) or to taking in less calories.Because they know they always struggle in the later parts of the day,they keep their daytime calories purposely low and even intentionally skip meals;they try not to take in many calories in the day.However, this sets up a recurrent (循环的) pattern of feasting behaviors at night. Perhaps nighttime strugglers produce more ghrelin.But one thing’s sure: If your struggles only occur at night,there’s a great chance that you can switch them off without the requirement of willpower. All that you need to do is to adjust your daytime eating.Eat more calories throughout the day, and ghrelin production won’t increase.And if you stick during the first few weeks to eating an extra snack 30 to 60 minutes before your struggles would have traditionally begun,you may help your body to forget your previous recurrent pattern of nighttime feast. Of course,if your dietary witching hours are during your drive home,your evenings or your nights,then you may lose nothing in trying this twoweek science experiment. 33.According to the passage,what’s the common problem to the stress eaters,emotional eaters and boredom eaters? A.The foods they tend to struggle with are almost the same. B.They often eat the foods they struggle with at night. C.Their breakfasts are incredibly heavy in calories. D.They don’t have breakfast or lunch altogether. 34.What is the last but one paragraph mainly about? A.More calories are needed throughout the day. B.Eating snacks is not helpful in solving your problem. C.Adjusting daytime eating can conquer nighttime struggles. D.It’s hard for people to forget the nighttime feast pattern. 35.In the next paragraph,the author will talk about________. A.How to do an experiment. B.Something to eat at night. C.How to lose weight. D.A twoweek science experiment. 第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余 选项。 Green:More Than Just a Color Green is an important color in nature.It is the color of grass and the leaves on trees.__36__ Sometimes,the word “green” means young,fresh and growing.Sometimes,it describes

something that is not yet ripe or finished. __37__A person with a green thumb seems to have a magic touch that makes plants grow quickly and well.You might say that the woman next door has a green thumb if her garden continues to grow long after your plants have died. The Green Revolution is the name given some years ago to the development of now kinds of rice and other grains.__38__The Green Revolution was the result of hard work by agricultural scientists who had green thumbs. __39__The greeneyed monster is not a frightening creature from outer space.It is an expression used about four hundred years ago by British writer William Shakespeare in his play “Othello.” In most places in the world,a green light is a sign to move ahead.__40__In everyday speech, a green light means approval to continue with a project.We want you to know we have a green light to continue this series next week. A.For example,a greenhorn is someone who has no experience,who is new to a situation. B.Green is also the color used to describe the powerful emotion,jealousy. C.Someone who has the ability to grow plants well is said to have a green thumb. D.A green light on a traffic signal means your car can continue on. E.The new plants produced much larger crops. F.It is also the color of most growing plants. G.About one hundred years ago,having a green thumb was a popular expression in the American west. 第三部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 20 小题,每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。 Something unexpected happened to me recently.I guess that I was a__41__person.My cousin and I went out for lunch in an Italian restaurant.I planned to__42__her day, for she lost her husband a few weeks ago. Here’s more of the__43__ : My cousin has something wrong with her eyes , so she can’t__44__clearly.And I have to use a walker because of my difficulty in walking.As we__45__the restaurant, we came across an old couple who were just leaving.They weren’t quite as old as we are,__46__they might have been in their sixties.The gentleman__47__the door for us and his wife helped.I__48__that there wouldn’t be any tip coming,but I still thanked them for their help. A nice young man showed us to our__49__—I think all of the Arizona people are ready to help the__50__.Then a young lady introduced herself as our__51__and added that she was in

training.We looked over the menu and prepared to__52__.All of a sudden, the lady we__53__at the door appeared at our table. “Lunch is on me,” she said.Needless to say,we were__54__.Neither of us had ever experienced such a__55__offer.Soon the young waiter returned and handed us a gift card.The__56__had left us a gift card worth $125. Being longtime citizens of Arizona,we have got used to the kindness of strangers here,but this nice__57__was out of the ordinary.We want that__58__couple to know we will never__59__this,and that they can be__60__we will do what we can to help other people. 41.A.lucky C.strong 42.A.enjoy C.spend 43.A.message C.story 44.A.speak C.hear 45.A.found C.entered 46.A.unless C.if 47.A.held C.closed 48.A.suggested C.doubted 49.A.table C.car 50.A.poor C.sick 51.A.assistant C.server 52.A.eat C.rest 53.A.helped C.welcomed B.careful D.serious B.brighten D.celebrate B.problem D.plan B.think D.see B.discussed D.remembered B.but D.until B.answered D.showed B.argued D.joked B.food D.home B.old D.injured B.guide D.cook B.leave D.order B.met D.recognized

54.A.frightened C.amazed 55.A.low C.formal 56.A.restaurant C.couple 57.A.business C.report 58.A.shy C.funny 59.A.forget C.require 60.A.sure C.afraid

B.satisfied D.disappointed B.final D.generous B.lady D.cousin B.lesson D.gesture B.friendly D.interesting B.accept D.mind B.sorry D.grateful 第Ⅱ卷

第三部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第二节 (共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 Mr Brown was going away for a week.Before he left,he said to __61__(he) son,“If anyone asks to see me,you can tell him that your father has been out for doing something,and will be back__62__a week.Then be sure__63__(ask) him to sit down for a cup of tea.” “OK,Dad,” said his son.But he was afraid his son couldn’t remember this,he wrote these words down on a piece of paper and gave__64__to him.His son put it into his small pocket,__65__(take) it out and looked at it every now and then. Four days passed,but no one came to see his father.The boy thought that there was no man to come and __66__the piece of paper was of no use to him,so he burnt it that evening. __67__next afternoon, someone knocked at the door.The boy opened it.A man was standing at the door and said,“Where is your father?” The boy put his hand into his pocket at once and looked for the piece of paper.He __68__not find it.He suddenly remembered he had burnt it,so he shouted, “No more.” The man was very__69__(surprise). He asked, “No more?I met your father last week.When did it happen?”“__70__ (burn) yesterday evening.” 第四部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) June 12,Sunday Sunny

Today is Sunday.I didn’t get up early as usually.In the morning after I finished my homework, I do some washing.Then I telephoned one of my classmate and invited him to see a film.And unfortunately,when we got to the cinema at 3:00 pm,we found all the tickets had been sold out.Then we went back school and played the football.After this,when we are about to go home, we saw our English teacher,Mr Wang,coming into the school gate.He told us we had made great progress on English this term.He also suggested that we would read more and write more.We promised him that we would take her advice. 第二节 书面表达(满分 25 分) 在英语课堂上,老师要求你们围绕 The importance of taking exercise 这个主题展开讨论, 请根据以下提示用英语写一篇短文。具体如下: 1.引用搜集的信息: ①中国每年有 530 万人因缺少运动而生病死亡; ②约 3 000 万名中国青少年因缺少运动导致亚健康。 2.你的建议。 注意:1.词数:100 左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯; 3.参考词汇:亚健康的 subhealthy。

详解答案 1 .B 2.B 3.C 4.A 5.A 6.A 7.C 8 .B 9.C 10.A 11.B 12.C 13.B 14.C

15.B 16.C 17.B

18.C 19.B 20.C 听力材料

第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项 中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有 关小题和阅读下一个小题。每段对话仅读一遍。 (Text 1) W:Great changes have taken place in China in the last few years.It’s worth visiting China. M:Yes.And I am going to pay a third visit to China later this year. (Text 2) W:The admission price of the art show is ten dollars per person.I think that’s too expensive for a single exhibition. M:But we have student cards.We can get in for two exhibitions for ten dollars. W:Really?Let’s have a try. (Text 3)

M:Ben just admitted that he had broken my window,not Ted. W:Poor Ted,he must be suffering at the moment.I told his mother that he had done it. (Text 4) M:How much are these textbooks and the notebooks? W:Let me see.$20 for one textbook and $2 for each notebook.There are three textbooks and five notebooks all together. (Text 5) M:Susan has made a very beautiful kite and is flying it with Jack on the lawn. W:But they quarreled only this morning.How come they are playing together again? 第二节 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、 C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅 读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读 两遍。 听第 6 段对话,回答第 6 至 7 题。 (Text 6) W:What do you do in the evening,Peter? M:I usually read newspapers and magazines or watch TV every evening.What do you like to do,Jane? W:I enjoy listening to the radio to know what’s going on in the world.I also like reading newspapers. M:Do you read everything in the newspaper? W:No.I hate the advertisements in it. M:So do I. W:There are also too many ads on the radio. M: It’s the same with the TV.You can skip the ads in the newspaper, but you can’t do this with TV and the radio. W:You’re right. 听第 7 段对话,回答第 8 至 10 题。 (Text 7) W:Hi,Ben.What’s up? M:What about coming over on Sunday afternoon for a volleyball party? W:A volleyball party?What’s that? M: This Sunday’s volleyball game is pretty important, so I’m inviting a bunch of people from our class over to my place to watch it. W:Who’s coming?

M:So far,there’re Han Mei,Yuki,Stephan,Anna Maria,Ricardo,Lily and Zhang Lin. W:I’d love to,but I’m afraid I can’t.My brotherinlaw is coming back from Mexico City.I have to pick him up at the airport. M:That’s too bad.Well,how about coming over after you get back from the airport? W:OK.That’s a great idea.Can I bring anything? M:Whatever you like to drink.We’ll order pizza for dinner. 听第 8 段对话,回答第 11 至 13 题。 (Text 8) M:Hi,Lily,how’s your new flat? W:It’s great.I really like it. M:How big is it? W:It’s one big room,but it has a bathroom and a small kitchen,too. M:How far is it from the office? W:It’s only about 10 minutes. M:10 minutes by bus or by car? W:On foot.I walked to the office this morning.I was 10 minutes early. M:You are lucky.I was 10 minutes late. W:What happened? M:All the buses came late. W:What did Susan say? M:She was late too. W:What happened to her? M:She took the train,and it was late too. W:Well,then,you’re really lucky after all.But what are you going to do tomorrow? M:I’ll start out 15 minutes earlier. 听第 9 段对话,回答第 14 至 16 题。 (Text 9) M:Hi,Vivian.What are you doing here? W:Hi,Steve.I’m having a bit of trouble finding some information I need. M:What’re you looking for? W : Well , I’m just trying to find out something about the use of steel in building construction.Do you have any idea? M:Frankly,I don’t know much about this.What about the library?Most of information you need is collected in the computer.You can find it somewhere. W:Yes,but that’s the easy part!Then you have to find the book you want on the shelves,

and you often find that it’s out already. M:I know what you mean!Then you have to line up to borrow it,if it’s CTL. W:CTL?What’s CTL? M:It is a library rule:you know,it means,you can’t take it out.You have to read it in the library. W: It seems easy, doesn’t it?But you have to reserve it, and then you may want to photocopy bits of it,or make notes and there never seems to be enough time. M:Mmm!In your shoes,I think I’d have a word with our tutor. W:I think I’ll do that!Thanks!See you later.Bye! M:See you!And good luck! 听第 10 段独白,回答第 17 至 20 题。 (Text 10) More than 3,000 people swam across a river in Guangdong Province in a move to make people more aware of environmental protection for the major waterway in south China. The swimmers, including teenagers and elders in their 60s, crossed the 450meterwide section of the Pearl River in Guangzhou. Local authorities organized the swimming activity to show the pollution treatment achievement on the country’s third longest river,and make people more aware of environmental protection. A 62yearold swimmer said the water quality had been improved in recent years and now could match the cleanliness when he swam in the river in his childhood. A mass crossing of the river was once held in the 1970s,but for many years since then,it had been impossible for a large group of people to swim across it because of heavy industrial pollution. Guangdong government has spent tens of millions of US dollars controlling the pollution by shutting down or moving heavily polluting factories. 语篇解读 本文是记叙文。文章主要讲述了 Craig Beck 戒酒的故事。 21. D 细节理解题。 由第一段中最后的 it was damaging his health, wealth and relationships seriously during these years 可知,Craig Beck 之所以减少饮酒量是因为喝酒严重影响了他的生 活。 22.A 细节理解题。由第三段中的 continue to be among the bestselling books around the world 可知。 23.B 推理判断题。由第三段中的 As he helped more and more people stop drinking too much,he began to be regarded as “The Stop Drinking Expert”可知,Craig Beck 是个热心肠的 人。 24.C 主旨大意题。本文主要讲述了 Craig Beck 戒酒的故事,故 C 项说法正确。

语篇解读 随着非洲高科技产品消费群体的增加,越来越多的高科技公司扎根非洲,来 抓住这一巨大的潜在市场,DHL 就是其中之一。 25.B 段落大意题。从第一段可知,随着越来越多的非洲年轻消费者、中产阶层消费

者青睐高科技产品,非洲必定会吸引很多的高科技公司,故选 B 项。 26. D 细节理解题。 从第二段中的 Take SAP, IBM or the Chinese company, Hisense...can develop the Africa market 可得出答案 D 项。 27. B 推理判断题。 从第二段中的 The company sees Africa as a place where its business can be expanded.及全文内容可知,非洲是一个非常巨大的潜在的消费市场,故选 B 项。 28.A 猜测词义题。从第三段的 The level and speed of adoption has been significant as more middle class and upper middle class consumers in Africa get access to technology.可知, 随着 越来越多的非洲中上层消费者使用科技产品,非洲的科技发展非常快,故选 A 项。 语篇解读 基因承载了人类遗传密码,是随时间推移而不断变化的。通过对基因的分析 和研究,人们可以解开很多秘密。 29.D 细节理解题。根据第二段和第四段的内容,可知两位科学家并不在同一个国家, 同一个大学工作,在研究基因时,也不是为了不同的目的,最后得出的是同一个结论,所以 D 项正确。 30.D 细节理解题。根据第三段 Genes help determine a person’s...chance of getting a disease.一句,可知基因可决定一个人的外表,肤色,身高,或得某种疾病的可能,而不是一 个人的成功。 31.C 细节理解题。根据第五段 Using statistics,which includes...Europeans’arrival 可知 通过分析对比数据,得出欧洲人到美洲前后美洲居民的数量,从而得出最后的结论。所以 C 项正确。 32.B 主旨大意题。本文主要讲的是研究基因,通过数据分析的方式来找到历史事件

的证据。A 项意思是“研究基因的科学家”;C 项意思是“欧洲人来到美洲”;D 项意思是 “DNA 随时间变化”,表述都比较偏颇,与本文主要内容不符。 语篇解读 怎样安排白天的饮食才能避免晚上暴饮暴食呢? 33.B 细节理解题。根据第一段 There’s one factor that ties most of them together—their struggles occur mainly at night 可知这些人的共同点就是他们通常会晚上进食。 34.C 主旨大意题。根据倒数第二段主题句 All that you need to do is to adjust your daytime eating 可知倒数第二段主要介绍的是如何合理安排白天饮食来克服晚上暴饮暴食的 问题。 35.D 推理判断题。根据最后一句 Of course,if your dietary...in trying this twoweek science experiment 可知作者接下来可能会介绍大家尝试一个两周的科学实验。 36.F 37.C 38.E 39.B 40.D

语篇解读 本文是记叙文。文章主要讲述了在一家餐馆里,一对陌生的夫妇主动为两位 年迈的老太太买单的故事。 41.A 由下文的内容可知,作者受到一对夫妇的帮助,所以她觉得自己是个“幸运的

(lucky)”人。 42.B 作者的表姐夫几周前去世了,所以她约表姐出来吃饭,希望让她的心情好一些, 故用 brighten。 43.C 由下文的内容可知,这句话引出了具体的“故事(story)”经过。 44.D 由上一句 My cousin has something wrong with her eyes 可知,作者的表姐“看 (see)”不清东西。 45.C 由下文的 A nice young man showed us...和 Then a young lady introduced herself... 以及 We looked over the menu...可知,作者她们“走进(entered)”餐馆。 46.B 那对夫妇虽然没有作者她们老,“但是(but)”也可能六十来岁了。 47. A 由上文的 As we________the restaurant, we came across an old couple who were just leaving 可知,作者姐妹二人进门时,老夫妇正要出门,所以这里应该是老先生顺手为作者她 们“扶着(held)”门。 48.D 那对老夫妇也是来就餐的顾客而并非餐馆的服务员,所以对于他们的帮助作者

只是“开玩笑说(joked)”没有小费。 49. A 由下文的 We looked over the menu...可知, 一个友善的年轻人把作者她们带到“餐 桌(table)”前。 50. B 来到饭店, 作者受到了不少礼遇, 再结合上文的 They weren’t quite as old as we are, ________they might have been in their sixties 可知,作者觉得所有的亚利桑那人都乐意帮助 “老人(old)”。 51.C 由下文作者二人开始点菜可知,这位年轻的女士是“服务员(server)”。 52.D 由 We looked over the menu 可知,作者她们看着菜单准备“点菜(order)”。 53.B 突然,作者她们在门口“遇到(met)”的那位太太出现在她们的餐桌旁。 54.C 由上一句“Lunch is on me,”she said 可知,那位太太说午餐她请客,这让作 者她们很是“吃惊(amazed)”。 55.D 作者她们都没有遇到过这样“慷慨的(generous)”帮助。 56.C 门口遇到的那位太太说午餐她请客,于是服务员一会儿送来了一张卡,所以这

张卡就是门口那对老“夫妇(couple)”留下的。 57.D 作者她们长期生活在亚利桑那州,已经习惯了这里陌生的人们的友善行为,但

是这次善意的“表示(gesture)”却不同寻常。 58.B 59.A

60. A 作者她们想让那对“友好的(friendly)”夫妇知道, 她们永远不会“忘记(forget)”

这件事,而且她们想让这对夫妇“相信(sure)”,她们也会尽力去帮助他人。 61.his 62.in 63.to ask 64.it 65.took 66.that 67.The 68.could 69.surprised 70.Burnt 短文改错 June 12,Sunday Sunny

Today is Sunday.I didn’t get up early as usually .In the morning after I finished my usual homework, I do some washing.Then I telephoned one of my classmate and invited him to see a did classmates film. And unfortunately, when we got to the cinema at 3: 00 pm, we found all the tickets had been But sold out. Then we went back ∧ school and played to the football.After this,when we are were

about to go home,we saw our English teacher,Mr Wang,coming into the school gate.He told us we had made great progress on English this term.He also suggested that we would read more in should and write more.We promised him that we would take her advice. his 书面表达 As is known to us all,a lack of exercise can lead to poor health.It is reported that every year approximately 5,300,000 people die of diseases that are related to a lack of exercise in China.As many as 30 million teenagers who do not exercise are in subhealthy condition. As a saying goes, “Life lies in movement.”To be healthy, all of us should live an active life.We should set aside some time each day for exercise.We’d better not sit in front of the computer or play cell phones for too long, which is bad for our health.By taking regular exercise, we can build up our body and sharpen our mind.


推荐相关:

阶段质量评估3

阶段质量评估(三) Unit 3 A healthy life 姓名:___ 班级:___ 学号:___ 得分:___ 第Ⅰ卷 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;...


阶段质量评估(三)

阶段质量评估(三)_语文_高中教育_教育专区。阶段质量评估(三) 一、单项选择题(每小题 2 分,共 50 分) 1.及时归纳梳理所学知识,是一种很好的学习方法。济南...


阶段质量评估(三)

阶段质量评估(三)_理化生_高中教育_教育专区。阶段质量评估(三) 空间向量与立体几何 (时间:120 分钟 满分:150 分) 一、选择题(本大题共 12 小题,每小题 ...


阶段质量评估(三)地理

阶段质量评估(三)第九至十二章 (60 分钟 100 分) 一、单项选择题(每小题 2 分,共 50 分) 1.及时归纳梳理所学知识,是一种很好的学习方法。济南某中学...


阶段质量评估(三)

阶段质量评估(三) 第五、六单元 (45 分钟 100 分) 一、选择题(本题共 15 小题,每小题 3 分,共 45 分) 1.“水上大世界,动物添精彩” 。下列有关...


【金版新学案】2014-2015学年高二数学人教A版选修2-3阶段质量评估1 Word版含解析

【金版新学案】2014-2015学年高二数学人教A版选修2-3阶段质量评估1 Word版含解析_数学_高中教育_教育专区。一、选择题(本大题共 12 小题,每小题 5 分,共...


阶段质量评估(三)

阶段质量评估(三) 第六、七、八单元 (45 分钟 100 分) 一、选择题(本题共 15 小题,每小题 3 分,共 45 分) 1.(2012·滨州学业考)人们采取扦插的方法...


2015高中生物 第4章 种群和群落单元质量评估 新人教版必修3

2015高中生物 第4章 种群和群落单元质量评估 新人教版必修3_理化生_高中教育_...演替达到相对稳定的阶段后,群落内物种组成不再变化 D.洪泽湖近岸区和湖心区不...


【金版新学案】2014-2015学年高二数学人教A版选修2-3阶段质量评估3 Word版含解析

【金版新学案】2014-2015学年高二数学人教A版选修2-3阶段质量评估3 Word版含解析_数学_高中教育_教育专区。人教A版选修2-3数学备课大师 www.eywedu.net【全免费...

网站首页 | 网站地图
All rights reserved Powered by 简单学习网 www.tceic.com
copyright ©right 2010-2021。
文档资料库内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com